«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στον φίλο αναγνώστη Κώστα από τον Κύριο Γιαλτουρίδη περί Σώρρα

Ο παρακάτω Κώστας που νομίζει ότι είμαστε στην υπηρεσία του και διατάζει απαιτεί να δείτε το παραπάνω βίντεο!!!

Ο Κώστας που την μια ώρα είναι ευγενικός και την άλλη πρόστυχος, ή μάλλον βρόμικος!  Θεωρεί τον εαυτό του τίμιο αλλά όχι δούλο του Σώρρα, δικαίωμά του αλλά όχι ξανά σε αυτήν την ιστοσελίδα, διαγράφετε δια παντός!!!

Κωστας

29 Μαρτίου 2014 at 10:16 • Απάντηση

Δεν σχολιασες την βραβευση στην ομαδα ΕΝD απο τον ΟΗΕ στο τελος Σεπτεμβριου του 2012. Και αυτο το βιντεο ειναι φτιαγμενο αραγε? Αν δεν ξερεις την αληθεια για το βιντεο ρωτησε τον ξεραολα γνωστο σου τον Γιαλτουριδη να δουμε τι θα σου πει. Περιμενω διπλα στο κομπιουτερ για την απαντηση σου.

 …………………………………….

Μια βραδιά στον ΟΗΕ????????

Στο 33:45 του βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=sE0ukxd7WjY

τα ψέματα τους ένα ένα:

Βαλσαμάκης: «Ιδού το πιστοποιητικό. Το South and South όλες οι χώρες του νότιου ημισφαιρίου που υπάγονται στον ΟΗΕ (πάνω φωτό).

Ποιο πιστοποιητικό; Είναι μια σελίδα από το πρόγραμμα τις βραδιάς.

Η επίσημη πρόσκληση προς την END από τον ΟΗΕ (φωτό).

Πλάκα μας κάνετε; Για διάβασε τι γράφει. Directions. Δηλαδή; Οδηγίες. Είναι άλλη μια σελίδα από το πρόγραμμα τις βραδιάς με τις οδηγίες του πως να οδηγήσεις στο ξενοδοχείο Waldorf-Astoria στο Manhattan όπου έγινε η εκδήλωση. Για κοίτα το συνημμένο που είναι λίγο πιο καθαρό. Τι γραφει; Η πρώτη σειρά γράφει FROM NEWARK AIRPORT. Η δεύτερη σειρά γράφει FROM LAGUARDIA AIRPORT και η τρίτη σειρά γράφει FROM JFK INTERNATIONAL AIRPORT. Οδηγίες για το που να στρίψεις δεξιά και που να στρίψεις αριστερά και ποια γέφυρα να περάσεις. Και το λέτε αυτό επίσημη πρόσκληση;

Η συνάντηση του κ. Λαμπράκη με τον πρέσβη της Κίνας και τον αντιπρόεδρο της END κ. Γεωργαντζά»

Τρίτη φωτογραφία. Ποιος είναι ο κοντός; Είναι Πρέσβης; Θα δούμε. Λοιπόν, εδώ είναι ο Πρέσβης τις Κίνας στις ΗΠΑ:

http://www.china-embassy.org/eng/dszl/dshd/t1015943.htm

Αραγε δεν είναι αυτός. Αυτός έχει μαλλιά. Εδώ είναι ο Πρέσβης τις Κίνας στα Ηνωμένα Έθνη:

http://www.guardian.co.uk/world/2012/jul/19/russia-china-syria-sanction-veto

Ούτε αυτός. Και αυτός έχει μαλλιά. Τότε ποιος είναι ο κοντός με τους δυο απατεώνες;

http://www.prnewswire.com/news-releases/the-hna-group-brightness-action-program-recognized-at-the-2012-south-south-awards-171866741.html

Είναι ο Chairman τις Κινεζικης μεταφορικής εταιρίας HNA Group κύριος Feng Chen ο οποίος τιμήθηκε εκείνο το βράδυ για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της εταιρίας του. Αλλά ο Βαλσαμάκης πρέσβη τον ανεβάζει, πρέσβη τον κατεβάζει. Ξέρει ο Βαλσαμάκης. Το ‘πρέσβης’ πουλάει καλύτερα. Εκτος εάν και ο ίδιος δεν κατάλαβε. Τα αγγλικά του ξέρετε πως είναι. Και ο Μπεξής με τα μούτρα στο παραμύθι.

Ως αναφορά το πως βρέθηκαν στην δεξίωση οι Μπρούκλιδες, ρωτα τον Βαλσαμάκη η τον Λαμπράκη για την “Κυρία Λούλα.”

http://www.linkedin.com/pub/loula-loi-alafoyiannis/46/22b/46

Δέκα κιλά ψέματα είχε η συγκεριμένη εκπομπή του Μπεξή.

Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Απάντηση στον φίλο αναγνώστη Κώστα από τον Κύριο Γιαλτουρίδη περί Σώρρα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>