«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΕΨΙΧΑΕΙ…!!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ που θα δυσαρεστήσω κάποιους αλλά the facts is the facts και η ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ο λόγος για τα γεγονότα στην Ουκρανία. Οι ντόπιοι Καναδοί και Αμερικάνοι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι τα γεγονότα στην Ουκρανία. Αυτά τα αφίνουν στους πολιτικούς. Ασε που οι πιό πολλοί δεν είχαν ακούσει το όνομα Ουκρανία και still 5 στους 10 δεν την βρήσκουν στον χάρτη. Εμείς οι Ελληνες είμαστε αλλιώς΄( Ξένη εννοια μας γερνάει. ) Πολλές οι απόψεις και οι ιδέες αλλά δύο μου έκαναν εντύπωση και θα σχολιάσω. Είναι της κυρίας Σοφίας Μπακλώρη ( Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ ) και του κυρίου Αντώνη Γρυπαίου ( ΗΡΞΑΝΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ )

Ειδικός δεν είμαι και είτε θέλω να κάνω κριτική σε κανέναν. Ολων οι ιδέες είναι σεβσστές. Απλώς βλέπω τα πράγματα διαφορετικά από οτι εσείς στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η αιτία αυτής της γεωπολιτικής σύγκρουσης μεταξύ Ε.Ε – Η.Π.Α. απο τη μιά μεριά, και Ρωσίας απο την άλλη είναι στο οτι η Η.Π.Α. επιθυμούν τον Παγκόσμιο έλεγχο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα συνθήματα δεν μετρούν. Αυτό που μετράη στο τέλος είναι το αποτέλεσμα .

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ

1ον Γράφει η κυρία Μπακλώρη—— Η τραγωδία στρατηγικής ΗΠΑ και συμμάχων της είναι η υποτίμηση των δυνατοτήτων Ρωσίας και Κίνας. !

Οι Αμερικάνοι ποτέ δεν κάνουν δουλειές του ποδαριού.

2ον Μπ—- Οταν ο Kissinger μίλησε ανοικτά για τον ερχόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο. !

Η Αρκούδα πιθανός να ήταν σε νάρκη και δεν κατάλαβε οτι ο Kissinger εννοούσε οικονομικό Πόλεμο.

3ον Μπ.—– Οι ΗΠΑ είναι στο κατώφλι της χρεωκοπίας.!

Εγώ ήμουν νιός και γέρασα. Ολο αυτό το παραμύθι ακούω. Οι Αμερικάνοι θα χρεωκοπήσουν. Fact is Το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περίπου 60 ( εξήντα ) τρις Δολλάρια. Η Αμερική παράγει περίπου 15 η Ευρώπη 18 η Ιαπωνία 6 και η Κίνα 7 . Και απ’ οτι παράγουν Ευρώπη – Ιαπωνία – Κίνα τα μισά κεφάλαια είναι Αμερικάνικα. Πώς θα φτωχέψουν οι Αμερικάνοι ? Beats me.

4ον Μπ.—–Η Ρωσία διαθέτει εφιαλτική τεχνολογία.!

I am speechless . Γιατί ? Εγώ δεν βλέπω ούτε μια καρφίτσα Ρώσικη στην αγορά ?

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 

ΗΡΞΑΝΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

1ον Γράφει ο κύριος Γρυπαίος ——- Η Νεα τάξη υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. — Πούτιν. !

Αυτό που ξέρουμε ολοι είναι οτι οι Αμερικάνοι ποτέ δεν κάνουν δουλειές του ποδαριού. Δεν κάνουν τίποτα χωρίς πρόγραμμα. Και τα προγραμματά τους είναι μακροπρόθεσμα. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μετά. Σε πολλές περιπτώσεις μετά από χρόνια. Ποτέ οι Αμερικάνοι δεν κάθονται στο τραπέζι αν δεν έχουν τους τρείς ασσους στο χέρι . Και με τρείς άσσους στο χέρι σπάνια χάνεις την παρτίδα.

2ον Γρ.——– Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο ικανό να φέρη πυρηνική κεφαλή. Φανταστήτε ενας τέτοιος πύραυλος να πέσει στη Νεα Υόρκη και άλλος ένας στο Σικάγο. !

Κύριε Καθηγητά Τέτοια κανόνια έχουν και οι δυό πλευρές. Μόνο και μόνο να τα βλέπουν και να τα καμαρώνουν στις παρελάσεις. Και μην ξεχνάς η Ρωσία είναι μόνη της αντιμέτωπη στις υπόλοιπες δυνάμεις. Και δεν θα καθήσουν με σταυρωμένα χέρια.

3ον Γρ. ——– Ο ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΥΠ. ΕΞ. της Κυβερνήσεως Σαμαρά δηλώνει οτι είναι μίζον θέμα η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. !

Μίζον θέμα για εμάς τους Ελληνες δεν είναι . Αλλά δεν έχουμε choice . Στο οτι αυτός ο υπουργός είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα συμφωνώ. Και πάω πιό πέρα. Οχι μόνο αυτός αλλά επικίνδυνοι είναι και οι υπόλοιποι. Πιό κάτω θα αναφερθώ πιό αναλυτικά σε αυτό το ζήτημα.

4ον Γρ.——- Στήριξη στον Πούτιν πρόσφερε ο κινέζος πρόεδρος. Η Κίνα απειλεί με νομισματικό και οικονομικό Αρμαγεδδώνα . Ρωσία και Κίνα απειλούν να βγάλουν στην αγορά τα Αμερικάνικα ομόλογα. !

Not so fast . Κύριε Καθηγητά αν κάνεις μια βόλτα στις Κινέζικες Μεγαλούπολεις θα δής οτι οι Κινέζοι οδηγούν αυτοκίνητα Ιαπωνικά Γερμανικά Αμερικάνικα. Οι εταιρείες που επαινδύουν στην Κίνα είναι όλες της Δύσης. ( και όταν λέμε Δύση εννοούμε Αμερική ) Οτι παράγει η Κίνα το καταναλώνει 70% η Αμερική και το υπόλοιπο οι άλλοι Δυτικοί.

Οσο για τα ομόλογα αυτά που κατέχει η Ρωσία είναι μηδαμηνά. Η Κίνα από οτι διαβάζω κατέχει περίπου 2 τρις. Εαν αποφασίση να τα ρίξη στην αγορά το Δολλάριο θα κολάψη μπορεί να χάση και 50%. Θα εξαναγκαστή να τα πουλίση στη μισή τιμή . — Αν. Αν βρή αγοραστή. — Δηλαδή θα χάση η Κίνα τα μισά λεφτά. Οσο για την Αμερική δεν θα πάθη τίποτα διότι εχει την ευκαίρια να τυπώνη οσο χρήμα θέλει.

5ον —– Ο τοπικός τύπος The Globe And Mail γράφει. !

Mr. Poutin holds near considerable geopolitical power over E.U. on gas supplies. If Russia were to turn off the taps , lights and furnaces would go out , putting pressure on an already fragile European economy. —- The word here is pressure not a catastrophy.—-

Η Ρωσία πουλάει καθημερινως στην Ευρώπη 100 ( εκατό ) εκατομμύρια Δολλάρια gas ( αέριο ) και 6 εκατ. βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. ( και οταν λέμε Ευρώπη εννοούμε Γερμανία ).

Αν μπορεί να το κάνει ? Yes και μπορεί.– Αλλά η γνώμη μου είναι οτι θα αυτοκτονήση μια ώρα νωρίτερα. Διότι στο long run εκεί το πάνε οι Αμερικάνοι.

Και αν το κάνη δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα. Διότι η Ευρώπη ( Γερμανία ) έχει καλούς φίλους και θα την βοηθήσουν. Δεν συμφέρη στους Δυτικούς να καταρεύση η Γερμανία εχουν επενδύσει πολλά χρήματα στην οικονομία της. Παράδειγμα. Εμείς εδώ στον Καναδά το ασφαλιστικό μας ταμείο ολων των Καναδών αυτό που επένδυσε στο αεροδρόμειο Ελευθέριος Βενιζέλος εχει επενδύσει και στην Γερμανία plus και όποιος άλλος επενδύει σε μετοχές or Mutual Funds.. Τα υπόλοιπα τα ορίζουν οι Αμερικάνοι.

Είπαμε η Ρωσία πουλάει 100 εκατ. Δολλάρια την ημέρα αέριο plus 6 εκατ. βαρέλια την ημέρα πετρέλαιο. Απ’ οτι διάβασα οι εξαγωγές της σε υγραέριο και πετρέλαιο αντιστοιχούν στο μισό ΑΕΠ της. Θα πρέπει να βρή άλλους πελάτες διότι ( δεν πείνετε ) με αυτό ζή ο λαός της. Πολλοί θα πούν ας είναι καλά η Κίνα . Αυτό υποστήρηξε και ο Ρώσος πρέσβης εδώ στον Καναδά σε συνέντευξη που έδωσε.

Not so fast again. Η Κίνα σήμερα αγοράζει από κάπου αλλού. Εαν αυτός ο άλλος αρχίσει και κατεβάζει τις τιμές να μήν χάση τον πελάτη θα γίνη σφαγή.

Η το άλλο σενάριο. Η Κίνα εχει ανάπτυξη διότι παράγει. Και όσα παράγει τα καταναλώνει η Δύση. Εαν η Δύση για αντίποινα της πεί ευχαριστώ δεν θέλω άλλα τα παράγουμε και μόνοι μας. ( Μην ξεχνάς οτι παράγει ειναι ολα Αμερικάνικες πατέντες ) No παραγωγή No ανάπτυξη, δεν χρειάζεται και πετρέλαιο.

Να γιατί στο τέλος η Κίνα δεν θα βοηθήση τη Ρωσία . Διότι η Κινέζει δεν είναι Stupid . Η Κίνα εξαρτάτε απο την Αμερική.

Το άλλο που βλέπω εγώ για τη Ρωσία είναι μπρός γκρεμός και πίσω Ρέμα ( Σήμερα στην Ελλάδα το λεν Ποτάμι ) Η Αμερκή σήμερα καταναλώνη 18 ( Δεκα οκτώ ) εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Παράγει δικό της σήμερα περίπου 9 ( εννέα ) εκατ. βαρέλια την ημέρα και εισάγει τα υπόλοιπα 9 εκατ. βαρ. Απ’ οτι διαβάζω απο εμπειρογνώμονες – αναλυτές κάποιοι λένε το 2020 άλλοι το 2025 και κάποιοι άλλοι το 2035 η Αμερική θα γίνει Self efficient και ίσως από εισαγωγέας να γίνει εξαγωγέας.

Σημασία δεν εχει η ημερομηνία σημασία εχει οτι θα περισσεύουν στην αγορά 10 ( Δεκα ) εκατ. βαρ..πετρέλαο την ημέρα. Τόσο παράγει σήμερα η Ρωσία και θα πρέπει να βρή πελάτες να το πουλήσει. ( Διότι δεν πίνετε ) Και οπως βλέπεις οι πόρτες είναι ολες κλειστές. —- Με την δική μου θεωρία.

6ον ——- Πριν 2 χρόνια περίπου διάβασα οτι οι Ρωσικές εταιρείες Gazprom and Rosnet ήθελαν να συνεργαστούν η μιά με την Shell και η άλλη με την B. P. Και ο λόγος ήταν οτι θέλουν την τεχνολογία τους για τα κοιτάσματα στον Βόρεο Πόλο. Το ίδιο και οι Κινέζοι. Δύο φορές προσπάθησαν να αγοράσουν Αμερικάνικες εταιρείες για την τεχνολογία τους και το Κογκρέσο τις απέρψε.

Αλλά εμείς οι Ελληνες στο ύψος μας. Σώνει και καλά να πουλήσουμε ( να συνεργαστούμε ) με Ρωσικές Κινέζεικες και Αραβικές εταιρίες. Για να τα δώσουν αυτοί στους Αμερικάνους διότι χωρίς την Αμερικάνικη τεχνολογία δεν υπάρχει ελπίδα να βγάλουμε πετρέλαιο και υγραέριο από τις θαλλάσιες περιοχές της Ελλάδος. ( Εαν υπάρχει? )

Να πουλήσουμε τα οικόπεδα – φιλέτα στους Αραβες και Τούρκους . Πώς θα τα αξιοποιήσουν ? Εχουν οι Αραβες τεχνολογία ? Κατασκευαστικές – τεχνικές – εταιρείες . Ασφαλώς και θα προσλάβουν Γαλλικές – Γερμανικές – Αμερικάνικες.

Τώρα γιατί το μυαλό μου πάει στις μίζες μη με ρωτάς.

7ον ——— Οι δηλώσεις Obama – Merkel – Harper και των υπόλοιπων δυτικών ηγετών για την Ουκρανία και για τα Baltic States .

Obama. — Russia violate international law. —- Η Ρωσία παραβίασε διεθνές δίκαιο.

Kerry —— Η ΗΠΑ επαναλαμβάνουν την αφοσιωσή τους στην εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας με βάση το διεθνές δίκαιο.

Harper —— We will not accept Russia’s illegal accupation of Crimea . ( Μάλιστα ο Καναδάς εκανε recall τον anbassador απο την Ρωσία ) Σημασία δεν εχει ποιός εχει δίκαο σημασία εχει οτι οι φιλοδυτικοί Ουκρανοί εχουν φίλους και θα τους υποστηρίξουν. Εχουν δεν έχουν δίκαιο ? Και δεν σταματάν εδώ.

The President of the Lithuania Dalia Grybauskaite told jurnalists at an emergency summit of European Union in Brussels. After Ukraine will be Moldova and after Moldova will be different countries. Φοβούνται τα Baltic States μήπως ερθη και η σειρά τους.

BUT.—– a senior US official said to the Baltic States ( the United States is strongly committed to their security ) Κοιτάξτε τα λόγια των καλών φίλων.—– Strongly committed !

8ον—– Και τώρα στα δικά μας. Βλέπεις με τι ευκολία λέει ο Obama και οι υπόλοιποι ηγέτες οτι η Ρωσία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο ? Κανένας από τους δικούς μας δεν του θύμησε οτι οι Τούρκοι το κάνουν για 40 χρόνια στην Κύπρο. Κανείς μα κανείς τους δεν λέει τίποτα. Και οχι μόνο δεν λένε τίποτα αλλά με την συγκατάθεση των δικών μας ΝΕΝΕΚΩΝ Ελλήνων και Κυπρίων πάμε να τους χαρήσουμε και την υπόλοιπη Κύπρο.

Τί έγιναν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ που μας σέρβιραν ολα αυτά τα χρόνια ? Δεν έχουμε φίλους πιά κύριε Καθηγητά. Διότι λέμε ολο ΨΕΜΑΤΑ .

Και οταν προσπαθούν οι εταίροι μας να μας βοηθήσουν εμείς τους ΓΡΑΦΟΥΜΕ οπως κάναμε με το Μακεδονοκό και το Κυπριακό.

Πήγαινε στο www.filikieteria2.blogspot.comκαι διάβασε την ομιλία του κύριου Κρις Σπύρου Πρωην Προεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιου Χαμσαιρ ΗΠΑ για το πώς οι τότε διοικούντες Μητσοτάκης Σαμαράς και οι υπόλοιποι πούλησαν την Μακεδονία.

Πηγαινε στο www.panhellenicpost.grκαι διάβασε το άρθρο του κύριου Χρήστου Μαλασπίνα πώς μια χούφτα Ελληνες έπεισαν το Αμερικάνικο Κογκρέσο και επέβαλε το εμπάργκο στην Τουρκία παρά τις αντιδράσεις του Pesident Ford και Kissinger. Αλλά ξανά μας πούλησε η Ελληνική Κυβέρνηση.

Εμείς είμαστε ισότημα Members στην Ευρώπη και οι Τούρκοι έχουν πιό πολλόυς φίλους στην Ευρωβουλή. —– Εμείς είμαστε Members στο ΝΑΤΟ και οι Σκοπιανοί έχουν πιό πολλούς υποστηρικτές.

And yes Οχι μόνο ο υπουργός Βενιζέλος αλλά και οι υπόλοιποι διοικούντες είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ.!!!!

9ον —- Οπως εγώ βλέπω πόλεμος με κανόνια δεν γίνεται. Ο πόλεμος είναι οικονομικός. Και αυτοί οι πολέμοι που έγιναν στη Λυβίη – Συρία – Ιράκ ήταν σφαλιάρες. Σφαλιάρες οπως δίνει ο γονιός στο άτακτο παιδί του να συμμορφωθεί.

Τι θα γίνη με την Ουκρανία δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Το πολύ – πολύ οι Ρώσοι να πάρουν την Κριμαία και η υπόλοιπη Ουκρανία να πάη με την Δύση. Διότι δεν έχουν άλλο — choice — Η θα πάνε με την Ρωσία και να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην — μιζέρια — η θα αγκαλιάσουν τη Δύση να έχουν τουλάχιστον — ελπίδα — για κάτι καλήτερο. Και αν κάνουν join και το ΝΑΤΟ θα εξασφαλίσουν την υπόλοιπη ακεραιότητα της χώρας τους. Μπορεί ο προσωρινός πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mr. Arseniy Yatsenyuk και οι υπολοιποι υποστηρικτές του να είναι ΝΑΖΙ η οτι άλλο αλλά Stupid δεν είναι.

Αυτή είναι η δική μου άποψη ειδικός δεν είμαι. Και ξανά λυπάμαι αν δυσαρεστήσω κάποιους Δεν είναι και το καλήτερο κείμενο που θα διαβάσης αλλά δεν είμαι δημοσιογράφος να το στολίσω με ωραία παραμύθια.

Οποιος δεν εχει διαβάσει τα κείμενα του Κ. Γρυπαίου και τα θέλει μπορώ να τα στείλω.

Φιλικά Peter Triantafyllos Toronto

Peter Triantafyllos petertriantafyllos@gmail.com

Μοιραστείτε το!

8 comments to Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΕΨΙΧΑΕΙ…!!!!!

  • Αγησιλαος

    Tώρα τι να σχολιάσεις για τις “φούσκες”ενός τύπου με ελληνικό επώνυμο “ανθοστόλιστο”,που δεν γράφει καν ελληνικά…Μεγάλε άρχοντα και δοκησίσοφε(άνοιξε λεξικό εδώ κακομοίρη),απορώ πως ο αράπης πρόεδρας-προαγωγός της ΝΤΠ που δουλικά υπηρετείς,και οι συν αυτώ(βλ.μερκελακι,ολανιος και λοιποί οβραιοσφωγκοκωλάριοι) δεν σε προσέλαβαν ακόμη για γεωστρατηγικοοικονομικό αναλυτή…Δεν σε γνωρίζουν η τους ξέφυγες;Μην ξεχάσουμε να πάμε στα”σαράντα”της αρκούδας που ξεψυχά….Η κατανάλωση πολλών δημητριακών με γλουτένη, μεταλλαγμένης σόγιας σε συνδυασμό με ζεστά σκυλάκια με κρέας αγελάδων που πάσχουν από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια,σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες προκαλούν άμεση μαλάκυνση του εγκεφάλου,νόσο Αλτζχάιμερ και λοιπές παρενέργειες…Η κατανάλωση των ανωτέρω προιόντων έχει ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες στις ΗΠΑ και Καναδά…(για περισσότερα …ΜΟΝΣΑΝΤΟ…)

    • Αγαπητέ Αγησίλαε Έχεις και εσύ το μισό δίκιο και ο φίλος Τριαντάφυλλος από το Τορόντο άλλο μισό!!! Και εξηγούμε και οι δυο για δικό τους λόγο παίζουν στις πλάτες των λαών! Δε το έχετε εμπεδώσει με δυο παγκόσμιους από τα ίδια εγκληματικά στοιχεία;;; Η με μένα είσαι η με τον άλλο διάλεξε αλλιώς θα σε διαλύσουμε, αυτή είναι η ταχτική των τραπεζιτών και των πέντε μονίμων μελών της Καμόρας ΟΗΕ νταβατζήδων της ανθρωπότητας !!!

  • ΗΠΑ-Σάρα Πέιλιν: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα-Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής.
    http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8458.html

  • Αγησιλαος

    Πατριώτη μου χαίρομαι ιδιαίτερα για την επικοινωνία μας.Ίσως έχεις δίκιο,άσε με όμως να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.Άλλωστε το πράγμα εκτιμώ ότι θα”δείξει”και σύντομα μάλιστα.Δεν μου αρέσει όμως να μας κάνουν επίδειξη γνώσης οι λοβοτομημένοι εβραιο-υπήκοοι από την “κείθε” πλευρά του Ωκεανού.Τα πράγματα δεν είναι άσπρο- μαύρο και η αλήθεια αργά η γρήγορα απο-καλύπτεται…Λίγη υπομονή…και θάρρος για ν’ αντιμετωπίσουμε τα …ερχόμενα.Να είσαι πάντα καλά,γνήσιε Έλληνα…(από τους ολίγους εναπομείναντες…).Αλλά μην ξεχνάς αυτό που σου έγραψα …αρχικά…Η ποιότητα θα μετρήσει,όχι η ποσότητα.Καλό βράδυ αγωνιστή…

    • Ο φίλος μας και πατριώτης μας Τριαντάφυλλος ας διαβάσει την άλλη μισή αλήθεια για τους Αμερικάνους και συμμάχους μας.
      ΗΠΑ-Σάρα Πέιλιν: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα-Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Περισσότερα στον σύνδεσμο αυτό http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8458.html

      ΗΠΑ-Σάρα Πέιλιν: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα-Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Περισσότερα στον σύνδεσμο αυτό http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8458.html

  • Μπακλώρη Σοφία

    Σχετικά με το κείμενο, που μου αποδίδετε, με τον τίτλο ” Η αρκούδα βγήκε σαν κυρία “, σας ενημερώνω, ότι δεν αποτελεί δικό μου κείμενο, ούτε άποψη, απλά κυκλοφόρησε σε πολλά ελληνικά sites , μου κοινοποιήθηκε στο fb και απλά το επανακοινοποίησα.’

    Φιλικά

    Σοφία Μπακλώρη

    • Αγαπητή μου κυρία καλησπέρα, φαντάζομαι ότι ο κύριος Τριαντάφυλλος που σε ανέφερε θα σου απαντήσει, αν παρόλα αυτά δεν το πράξη και θέλεις να διαγράψω το όνομά σου να μου το πεις. Εγώ δεν εχω άποψη επί του θέματος που αναφέρει το όνομά σας διότι δεν σας γνωρίζω. ευχαριστώ.

  • Σοφία Μπακλώρη

    Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας και παρακαλώ όπως διαγραφεί το όνομά μου από τα σχόλια του κ. Τριαντάφυλλου στο ανωτέρω άρθρο,για τους λόγους που ήδη προανέφερα.

    Με εκτίμηση

    Σοφία Μπακλώρη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>