«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ναζιστική Γερμανία ante portas.


 H ψευδαίσθηση είναι η μητέρα της “ελπίδας” σε κάθε κατεχόμενη χώρα, δεν ισχύει όμως εκεί όπου η εξωτερική πολιτική των Γερμανών Νεοναζί εφαρμόζει, το δόγμα της “χειρουργικής απόσχισης”.

Το δόγμα αυτό εξελίχθηκε μετά τις εμπειρίες και τις αποτυχίες που συλλέχθηκαν από την πολιτική που εφαρμόστηκε στο παρελθόν κατά τις στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στην Λιβύη. Τότε επιχειρήθηκε ο πλήρης έλεγχος των κρατών αυτών, μέσω της εισαγωγής πολιτικών λύσεων και προσώπων από την Αμερική ή την Ευρώπη. Τώρα γίνονται επενδύσεις σε λύσεις που προέρχονται εκ των έσω της οποιαδήποτε χώρας,  που το Βερολίνο αποφάσισε  να την περιλάβει στο κύκλο της επιρροής της Ε.Ε. της οποίας ηγείται.

Πριν δέκα χρόνια η αρχή έγινε με την επέμβαση στο Κογγό, το οποίο  χρησιμοποιήθηκε σαν πειραματόζωο για τη συλλογή εμπειριών πάνω στις οποίες σχεδιάστηκαν οι στόχοι και οι στρατηγικές που ακολούθησαν  στις επόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η Γερμανική πολιτική δεν αποσκοπεί πια στην διεκδίκηση κρατών αλλά μόνο ενός μέρους αυτών και μάλιστα εκείνου του τμήματος με τα μεγαλύτερα αποθέματα σε ορυκτό πλούτο ή και με την καλύτερη γαιοστρατηγική θέση. Προτιμώνται δε εκείνα τα τμήματα των κρατών που μπορούν να κρατηθούν υπό τη γερμανική επιρροή χωρις πολλές θυσίες ή έξοδα.

Στη Γερμανία ανήκει σήμερα το νότιο Σουδάν  που κατέχει τα 3/4 όλων των σουδανέζικων αποθεμάτων σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο όπως και η Βόρεια Λιβύη που διαθέτει τα λιμάνια μεταφόρτωσης πετρελαίου και φυσικού αερίου ενώ η Νοτιοδυτική Λιβύη εκτός των πλουσίων αποθεμάτων της σε υδρογονάνθρακες, είναι η χώρα που προσφέρεται για την λειτουργία τεράστιων ηλιακών πάρκων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ακολουθεί η στρατιωτική επέμβαση του Γαλλογερμανικού σώματος στρατού στο Bangui της Κεντοαφρικανικής Δημοκρατίας και μετά στο Μάλι. Προηγήθηκε η επέμβαση στη Συρία όπου η Γερμανία υποστήριξε τους σαλαφίτες αυτονομιστές και συνεχίζει να επενδύει σε αυτούς ακόμη και τώρα που φαίνεται ότι ενώθηκαν με την Αλ Καϊντα του Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIS). Προκειμένου να ρίξουν το καθεστώς στη Συρία έκαναν προσφάτως  οι Γερμανοί τόσες παραχωρήσεις στο Ιράν ελπίζοντας, ότι η Περσία θα σταματήσει να υποστηρίζει τον Σύριο πρόεδρο  Ασσάντ.

Το στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006 στην Ταϋλάνδη έγινε από αξιωματικούς που είχαν μετεκπαιδευτεί στην Γερμανική Στρατιωτική Ακαδημία. Τώρα, από το 2010 και μετά,  επενδύουν οι Γερμανοί στον Ταϋλανδό εξτρεμιστή και ηγέτη του “Δημοκρατικού κόμματος” Suthep Thausuban, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον Γερμανό ΥΠΕΞ μέσω του ιδρύματος Friedrich Naumann.

Τα τρομοκρατικά κτυπήματα των Τσετσένων αυτονομιστών δεν ήρθαν σε απρόοπτο χρόνο για τις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες του BND, οι οποίες  έχουν εξασφαλίσει από το 1990 το τσετσένικο “χαρτί”, που συνηθίζουν, στην αντιπαράθεσή τους με τη Ρωσία, να  κρύβουν επιμελώς στο μανίκι τους  και το χρησιμοποιούν αποκλειστικά  και μόνο  για να αποσταθεροποιήσουν τις ρωσικές περιοχές στον Βόρειο Καύκασο. Η προσάρτηση της Ουκρανίας ή ενός μέρους  αυτής από την Ε.Ε. της Γερμανικής ηγεμονίας αφενός θα βοηθήσει στην αποδυνάμωση της Ρωσίας και αφετέρου δεν θα εξασφαλίσει μόνο την τροφοδοσία της Ευρώπης με φθηνά γεωργικά προϊόντα αλλά θα μπούν οι βάσεις για να τεθούν σύσσωμες οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην υπηρεσία των στρατηγικών επιχειρησιακών σχεδιασμών του Βερολίνου ανά τον κόσμο. Η χρησιμοποίηση του ναζιστικού ουκρανικού κόμματος Swoboda και του ηγέτη του, του γνωστού ναζιστή Oleh Tiahnybok στην οργάνωση του πραξικοπήματος κατά του δημοκρατικά εκλεγμένου νόμιμου Προέδρου της Ουκρανίας δεν ήταν απλή σύμπτωση αλλά ήταν μια καλά προσχεδιασμένη επιχείρηση, ήδη από το 2012. Υπάρχει δε και προηγούμενο στη συνεργασία  του Γερμανικού Υπ.Εξ. με φασίστες και δη από το 1990, τότε όταν οι νεοναζί της Κροατικής Ustascha υποχρεώθηκαν να καταστρώσουν σχέδια και να βρούν τρόπους που θα οδηγούσαν στον πόλεμο με τους Σέρβους και στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Τον Οκτώμβριο του 2013 διεξήχθησαν συνομιλίες στην Αθήνα μεταξύ των Γερμανικών υπηρεσιών, που βρίσκονται υπό την αιγίδα του ειδικού συμβούλου της γερμανικής καγκελαρίας, Christoph Heusgen  και της Ελληνικής  “Χ.Α.” στις οποίες η δεύτερη φαίνεται ότι  ζήτησε μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια. Η άρνηση των Γερμανών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τους Έλληνες νεοναζί οφείλεται στην τριπλή συμφωνία που έκλεισαν με τους Αμερικάνους. Μετά την επίδειξη της στρατιωτικής  υπερδύναμης των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας ΄έναντι της Κίνας στην διαμάχη τους για τα νησιά Diaoyn-Senkalu, αποφασίστηκε να δοθεί ένα κομμάτι της κινέζικης επιρροής στην κεντρική και στην νοτιοανατολική Ασία στη Γερμανική Ηγεμονία. Ενώ δόθηκαν οι αμερικανικές εγγυήσεις στα Γερμανικά συμφέροντα για την περίπτωση εκείνη που θα αναλάβει το “ΣΥΡΙΖΑ” του Αλέξη Τσίπρα την διακυβέρνηση της Ελλάδας, αντικαθιστώντας τους σημερινούς ταγματασφαλίτες, ζητήθηκαν παράλληλα αποδείξεις, προς εφησυχασμό του παγκόσμιου Εβραϊκού λόμπυ, που θα μπορούν να στοιχειοθετήσουν  μια  αντιναζιστική ταυτότητα στη Γερμανία. Έτσι φτάσαμε στην δημόσια ποινική δίωξη, που οδήγησε στην de facto καταδίκη της Χρυσής Αυγής πριν γίνει η οποιαδήποτε δίκη, με τα γνωστά σε όλους μας επακόλουθα.

Η Γερμανία αισθάνεται τόση σιγουριά για την ηγεμονική θέση που κατέχει στην παγκόσμια πολιτικοστρατιωτική σκακιέρα, που αποφάσισε να αλλάξει ακόμη και τα ιστορικά δεδομένα του παρελθόντος της. Ο Γερμανικός τύπος αναζητεί ήδη με την κρατική οικονομική υποστήριξη στην τσέπη του και με την βοήθεια πολλών παλαιοναζιστών πανεπιστημιακών καθηγητών της νεώτερης Ιστορίας, τους ….”άλλους” συνυπεύθυνους που μας οδήγησαν στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και προσπαθεί τοιουτοτρόπως να αποδείξει ότι μόνο οι Γερμανοί δεν φταίνε για την έκρηξη των δύο παγκοσμίων συρράξεων!

Η Ελλάδα έγινε η χώρα του κλώτσου και του μπάτσου. Ο Έλληνας λοιδωρείται δημοσίως, τα σύμβολα της πατρίδας ξεφτελίζονται συνεχώς και ο ραγιαδισμός μας έγινε τίτλος για τα ανέκδοτα που ακούγονται πριν τα χάχανα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Φτάσαμε στο σημείο να μας λυπούνται και οι Τούρκοι για την κατάντια και τον πάτο που πιάσαμε. Ότι Ελληνικό χαρακτηριστικό μας απέμεινε έρχονται στο τέλος να το καταστρέψουν τα Ελληνικά ΜΜΕ. Μόνο οι αφελείς Έλληνες εθελοτυφλούν και εναποθέτουν τις τελευταίες ελπίδες τους για την ανατροπή του καθεστώτος λ.χ. σε δημοσιογράφους σαν τους Τράγκα, Χατζηνικολάου και Σια, παραβλέποντας ότι και αυτοί χρηματοδοτούνται με παχυλά διαφημιστικά πακέτα των Γερμανικών Εταιρειών ή των γερμανοκρατούμενων τραπεζών και των δημοσίων υπηρεσιών.

Η Λευτεριά, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη κερδίζονται με αγώνες και θυσίες. Στο “τζάμπα” δεν υπάρχει ούτε ο θάνατος στην κατεχόμενη Ελλάδα. Όποιος υποστηρίζει ότι η Ελληνική Ιστορία έχει ημερομηνία λήξης, δεν είναι Έλληνας. Σεβόμαστε τον φόβο του κάθε συμπατριώτη μας που τρομάζει ακόμη και στην ιδέα να σηκώσει κεφάλι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αλυσοδεθούμε για χάρη του και να καταθέσουμε τα όπλα μας. Στην βία τους δεν αντιδράμε με επιχειρήματα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε, έως ότου μας κτυπήσουν την πόρτα.

Η ναζιστική Γερμανία βρίσκεται ήδη μέσα στα σπίτια μας.

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/

Nea Filiki Eteria nfilikieteria@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>