«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΕ…ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

  έτσι δεν είναι Έλληνες προδότες;;;

Έτσι δεν είναι Καμόρα ΟΗΕ;;;

Που προστατεύεις τους λαούς με διαφόρων ειδών δικαιοσύνη ανάλογα με τα συμφέροντά σας;;;

Έτσι δεν είναι δημοκρατική Ευρώπη;;;

Έτσι δεν είναι σύμμαχό μας και φίλη Αμερική;;;

Έτσι δεν είναι Ρωσία;;; Δυο μέτρα και δυο σταθμά!!!

Βρε διεθνείς νταβατζήδες γιατί δεν κάνετε το ίδιο για την Κύπρο;;;  Οι ελληνες πολιτικοί προδότες ενδιαφέρονται για την Ουκρανία και όχι για την Κύπρο!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ‘τσέκια’ και η ακεραιότητα  της Ουκρανίας…

Old sins have long memories.

Φανούλα Αργυρού
Δεν προφταίνουν να πηγαινοέρχονται στην Ουκρανία, να διακηρύσσουν τον σεβασμό τους στην κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και να διατυμπανίζουν την παν-ετοιμότητά τους για απλόχερες προσφορές δισεκατομμυρίων προς την  Ουκρανία οι δυτικοί φιλάνθρωποι ηγέτες.

Άκρατη υποκρισία, διπλοπροσωπία, ήθη δύο μέτρων και δύο σταθμών δίχως ίχνος πραγματικού ανθρωπισμού.
Πρώτος ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον  στις 28 Φεβρουαρίου 2014 κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν  να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.  Στις 2.3.2014  οι G7 διαλάλησαν:

« Εμείς, οι ηγέτες του Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ηνωμένων Πολιτειών, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από κοινού μαζί σήμερα καταδικάζουμε την ξεκάθαρη παραβίαση της κυριαρχίας και εδαφικής  ακεραιότητας της Ουκρανίας από την Ρωσική Ομοσπονδία, εις παραβίαση των υποχρεώσεων της Ρωσίας σύμφωνα με το χάρτη των Η. Εθνών και της συμφωνίας της του 1997 με την Ουκρανία…».
Παράλληλα οι υπουργοί Οικονομικών της ομάδας  διατεθειμένοι να παράσχουν ισχυρή οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία, και ότι το περιβόητο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι επίσης έτοιμο να βοηθήσει με κάμποσα δις και εμπειρογνώμονες!

Και ο  Βρετανός υπ. Οικονομικών μιλώντας σε συνέδριο των υπουργών Οικονομικών των G20 από την Αυστραλία διαλάλησε ότι είναι έτοιμος με το «τσέκι» στο χέρι!

Ο δε Ευρωπαίος Επίτροπος Στέφαν Φούλε σε ομιλία του στο Στρασβούργο για την Ουκρανία στις 26 Φεβρουαρίου 2014 είπε ο αθεόφοβος ότι Εκείνοι που παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να δικαστούν.

Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι δίκαιη και δίχως εκδίκηση, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το δίκαιο του ΕΔΑΔ…» Η υποκρισία τους και η ανηθικότητα τους δεν μαζεύεται.

Πότε τιμώρησαν την Τουρκία και πότε ευθυγραμμίστηκε αυτή με την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εφόσον η εισβολή και η κατοχή συνεχίζονται στην Κύπρο;

Όταν η βάρβαρη παραβίαση της κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το 1974 έγινε τόσο με την συγκατάθεση όσο και την  παρότρυνση του Λονδίνου με ΕΠΙΣΗΜΗ (μετά δείπνου) προ-συνεννόηση (όπως
μας φανέρωσαν τα βρετανικά αρχεία) μεταξύ σφαγέα Ετσεβίτ και της συνοδείας του στρατιωτικής και πολιτικής και του τότε Βρετανού Εργατικού πρωθυπουργού Χάροντ Γουίλσον και της κυβέρνησής του από το βράδυ της 17ης Ιουλίου 1974.

Μιας κυβέρνησης που υποτίθεται ήταν μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις για την … κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πόση υποκρισία δηλαδή από όλους αυτούς, όπως τον  Αμερικανό Τζόν Κέρρυ, (ω! της  υποκρισίας το μεγαλείο)  Στέφαν Φούλε, την βαρώνη Άστον, τους G7 και όλη την ‘συνεπαρτσιά’ τους…

 Και τώρα στην ετοιμότητα τους να κόψουν …τσέκια δισεκατομμυρίων.

Ο Βρετανός υπ. Οικονομικών κ. Οσπορν πανέτοιμος με το τσέκι [επιταγή] στο χέρι περιμένει ένα τηλεφώνημα για να το… κόψει! Ενώ αξιωματούχος της ΕΕ. (23 Φεβρουαρίου) είπε ότι η Ε.Ε είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει με 20 δις ευρώ
(κάπου 27 δις δολάρια) αν η Ουκρανία δεχθεί ορισμένες όρους. Και άξιον απορίας πλέον, που και πως βρέθηκαν τόσα δισεκατομμύρια παν-έτοιμα να ξελασπώσουν την ουκρανική οικονομία πάμπλουτων προέδρων ενώ στην περίπτωση
της δύσμοιρης Κύπρου, ψίχουλα θα ήταν το πολύ μικρότερο ποσό,  για όλους αυτούς να έσωσαν την οικονομία της. Αν και αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι η Κύπρος τα χρειαζόταν, τόσο θολό παραμένει το τοπίο.

Επέβαλαν όμως σκόπιμα απάνθρωπους όρους, τις  παρασκηνιακές δολιότητες ο λαός ακόμα δεν έμαθε.

Διέπραξαν έγκλημα εγκλημάτων εις βάρος της Κύπρου,  ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ που απαίτησαν και επέβαλαν στις αποταμιεύσεις χιλιάδων συμπατριωτών μας.

Οι ίδιοι απατεώνες του ΔΝΤ και της ΕΕ,  τάχατες σωτήρες σήμερα ανθρωπιστές υπέρ της Ουκρανίας,  είναι που έκλεψαν,
καταλήστευσαν τους Ελληνοκύπριους και κανένας δεν καλέστηκε να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τον Στέφαν Φούλε!

Ή για την παραβίαση της κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Κ.Δ, μέλους της ΕΕ. Τουναντίον προσπαθούν με το ίδιο ζήλος που επέβαλαν τα παράνομα κουρέματά τους, να επιβάλουν και την ρατσιστική ΔΔΟ αντί να κάτσουν ενώπιον της δικαιοσύνης την ίδια την Τουρκία. Αντίθετα  προσπαθούν να την κάνουν μέλος τους εις βάρος της Κύπρου και του λαού της.

Η τουρκική εισβολή το 1974 διεπράχθη με την συγκατάθεση του Λονδίνου, την συμμαχική προς το τελευταίο συγκατάθεση της Ουάσιγκτον και την επίσης σιωπηρά αλλά θετική συγκατάθεση της Μόσχας καθώς όλοι οι υπόλοιποι υπήρξαν θεατές στις εξέδρες… Όπως έγινε και με το κούρεμα το 2013…

Φανούλα Αργυρού
Ερευνήτρια/συγγραφέας
Λονδίνο 3.3.2014

http://www.tanea-london.net/NowNews/HOME.index.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>