«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

Η τελευταία ευκαιρία του ελληνισμού!!!

Αθήνα 3  Μαρτίου2014

 

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Έλαβα το συνημμένο μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι ανά τον κόσμο οργανώσεις κατά του Ναζισμού, ξεσηκώνονται εναντίον της Ναζιστικής Ουκρανίας.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, οι εκεί Ναζί υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη (ΗΠΑ-Μέρκελ) και το ΝΑΤΟ.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για σχέδιο μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ-Γερμανίας για να διαμελίσουν την Ουκρανία ή πρόκειται για κίνηση ματ της Ρωσίας.

Το θέμα όμως είναι επίκαιρο γιατί οι Γερμανικές οφειλές αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα, στις συζητήσεις των εκατοντάδων Πατριωτικών Ομάδων, οι οποίες βλέπουν έκπληκτες τον μεγαλύτερο προδότη όλων των εποχών, τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, να κλωτσά εκτός του προγράμματος συζητήσεων το θέμα της οφειλής του κατοχικού Γερμανικού χρέους, τη στιγμή που ο Γερμανός Πρόεδρος πρόκειται να επισκεφτεί την Ήπειρο και να ενημερωθεί για την καταστροφή, από τους Ναζί χωριών, της περιοχής (μετράμε 98 ολοκαυτώματα)

Η δικαιολογία του ΥΠΕΞ ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δεν του έδωσε σαφή στοιχείαγια το χρέος είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Κύριε Υπουργέ, ως ο κυρίαρχος Λαός, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ να παραιτηθείς ή να αποπέμψεις το Νομικό Συμβούλιογια να μη σας λυντσάρει ο πληγείς Λαός.

Αν δεν έχεις τα στοιχεία, να σου δώσουμε τρεις επιστημονικές μελέτες, που καταλήγουν στο ίδιο περίπου αποτέλεσμα.

Το Γερμανικό χρέος ανέρχεται στα 305 δις ευρώ. Δεν μιλάμε για τις πολεμικές επανορθώσεις, αλλά ούτε για τα 98 ολοκαυτώματα.

Θέλετε μήπως να σας πούμε πόσα μας χρωστάνε; Το έχουμε και αυτό , αλλά αυτή η περίφημη επιτροπή υπολογισμού του Ελληνικού χρέους τι έχει κάνει; Μήπως είναι ΜΚΟ γι’ αυτό δεν βγάζει ποτέ αποτέλεσμα; Αν θέλετε, μπορούμε επίσης να σας δώσουμε και την αποτίμηση όλων των κλαπέντων και καταστραφέντων αρχαιολογικών θησαυρών της Ελλάδος. (Σχετική παρουσίαση θα γίνει από τους κ.κ. Λεκάκη Γεώργιο και Γκούσκο Τζανέτο την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20)

Και δεν έφτανε αυτό, έρχεται η μεγαλύτερη προδοσία που συνέβη στα παγκόσμια χρονικά από κυβέρνηση κατά του Λαού της.

Εννοώ την συμφωνία Βενιζέλου με τη Γερμανία, ΗΠΑ και Ισραήλ  για τα πυρηνικά απόβλητα.

Την γενοκτονία ακολουθεί το ξεπούλημα, η διασπορά του φυτωρίου, ο διαμελισμός, η αρπαγή του ορυκτού πλούτου και τέλος μπαίνει η ταφόπλακα του Ελληνισμού στις περιοχές που έχει σχεδιασθεί να αυτονομηθούν υπέρ των ΗΠΑ και του Ισραήλ, ήτοι η Κεντρική Μακεδονία Ορυχεία Χαλκιδικής (Αμερικανική βάση ΗΠΑ στα Σκόπια), Βουνά Θεσπρωτίας (Αμερικανική Βάση ΗΠΑ στην Αλβανία), ποντισμός τοξικών Δυτικά της Κρήτης.

Παρακαλώ διαδώστε το παρών, ενημερώσετε τους μεγάλους σε ηλικία, γιατί τα ΜΜΕ το αποσιωπούν και οι μεγάλοι μόνο τα χαζοκούτια καταλαβαίνουν.

Συμπέρασμα η Νέα Τάξη με εργαλεία το Τραπεζικό σύστημα-ΗΠΑ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ–ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος φασισμός που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Η Ελίτ της Νέας Τάξης έχει καταφέρει να εισαγάγει την ηθική και πνευματική κατάπτωση του ανθρώπου σαν τρόπο ζωής. Ο άνθρωπος, του 21ου αιώνα δεν έχει ηθικούς φραγμούς, αξίες, πιστεύω, οικογένεια, πατρίδα κλπ.

Η Ταϋλάνδη προτιμάται από τα στελέχη της Νέας Τάξης γιατί είναι ο παράδεισος των παιδόφιλων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, το δεξί χέρι και σύμβουλος του ΓΑΠ, ομολόγησε με καμάρι στην TVότι έχει πάει με πάνω από χίλιους άνδρες, είναι οροθετικός και έχει κάνει ταυτόχρονα έρωτα με δέκα άτομα. Τα γράμματα τηςΕλληνικής αλφαβήτου έγιναν 16 και καμία δύναμις και ΟΥΔΕΙΣ  εισαγγελέας παρεμβαίνει. Αυτή  είναι η πρόοδος που περιμένουμε;

Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, το Σύνταγμα έχει καταργηθεί, ο Λαός ενταφιάζεται και ο Ελληνισμός εξαφανίζεται. Μήπως πιστέψατε στο παραμύθι ότι πρέπει να παραδώσετε τα κλειδιά της χώρας στον κατακτητήκατά τρόπο Δημοκρατικό;  Προσέξτε γιατί θα ενταχθείτε στους παρακάτω, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για εσάς, αλλά ούτε για εμάς που γνωρίζουμε τον όρκο που δώσαμε.

Ανασυγκροτήστε τα δύο Σώματα Στρατού, εξοπλίστε τα ΤΕΑ, εντάξετε το θέμα των Λαθρομεταναστών σε ειδικό φορέα με απόστρατους που θα σας λύσουν το πρόβλημα. Τουλάχιστο να εντοπίσουν τους πράκτορες και τους επαγγελματίες δολοφόνους, να αξιολογήσουν, να ταξινομήσουν και να χρησιμοποιήσουν επωφελώς το εγκλωβισμένο ανθρώπινο δυναμικό, κλπ

Χρήματα υπάρχουν, ο ΥΠΕΞ προσφάτως χρηματοδότησε 170 παραρτήματα Lions……… νομίζετε ότι το θέμα έχει σχέση με τις εκλογές;

Όλα τα κόμματα, οι πολιτικοί, ΜΜΕ, ΜΚΟ, Ανώτατοι Δημόσιοι Υπάλληλοι οι οποίοι:

·      Στήριξαν και στηρίζουν τα μνημόνια

·      Ετάχθησαν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ και στηρίζουν τώρα τον Αναστασιάδη.

·      Έλαβαν δώρα –χρηματίσθηκαν. Πχ. μέσω ΜΚΟ ή κάτω από το τραπέζι (200 βουλευτές βρέθηκαν σύμφωνα με την «‘ZOUGLA»  σε κατάσταση πληρωμών μεγαλοεπιχειρηματία) κλπ με συνέπεια να βλάψουν σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδος

·      Επιμένουν να χρησιμοποιούν το πρόβλημα των Λαθρομεταναστών για να αποκομίζουν οφέλη (εκλογικά, χρηματικά κλπ)

·      Έβλαψαν την οικονομία, την ασφάλεια, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Υγεία, την Παιδεία κλπ

·      Επιμένουν στην νομισματική αιχμαλωσία και υποδούλωσή τους σε ένα αέναο χρέος.

Είναι υπόλογοι, θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν αυστηρά, θα δημευθούν οι περιουσίες τους και δεν θα υπάρξει έλεος γι’ αυτούς.   Όλες οι παράτυπες συμβάσεις θα ακυρωθούν και όλα τα διαφυγόντα κέρδη και οι προκληθείσες ζημίες θα πληρωθούν από την Γερμανία, ΕΕ και το ΔΝΤ

Φτάνει πλέον η γενοκτονία

Έλληνες, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε.

Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την όλη προσπάθεια, να αναδείξουμε το όλο θέμα, ώστε η Χώρα μας να μημετατραπεί από παράδεισο σε  κρανίου τόπο, τότε ζητούμε τη στήριξή σας, που θα μας την γνωρίσετε με μία ΘΕΤΙΚΗ απάντηση λήψεως του παρόντος.

Δια τον Ε.ΛΑ,Σ

Στέργιος Σμυρλής

Ταξχος(ΕΑ)

6944325056

«Τό ὑπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής

EΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Εὐριπίδου 57 – 105 54 Ἀθήνα

Τηλ: 210 3250220*****Ἰστοσελίδα Internet:http://elas1.wordpress.com/ Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: e-mail:elas@otenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>