«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην Κριμαία το κοινοβούλιο απέλυσε την περιφερειακή κυβέρνηση και ενέκρινε δημοψήφισμα.

Ukrainian police stand guard in front the Crimean parliament building in Simferopol February 27, 2014.(Reuters / Baz Ratner)

Το Ανώτατο Συμβούλιο της Ουκρανίας Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας έχει περάσει μια μομφή μη εμπιστοσύνης απορρίπτοντας την περιφερειακή κυβέρνηση. Το τοπικό κοινοβούλιο ψήφισε επίσης υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν για το μέλλον της Κριμαίας στις 25 Μαΐου.

Τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να ξέρετε για την Κριμαία

Πενήντα πέντε από 64 βουλευτές ψήφισαν για διάλυση της κυβέρνησης. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε από την επίσημη κοινοβούλιο Όλγα Sulnikova.

 

Η απόφαση απόλυσης του Συμβουλίου της Κριμαίας Υπουργών υποστηρίχθηκε από 55 από τους 64 βουλευτές της Κριμαίας. Η πρόταση μομφής ήρθε ως αποτέλεσμα της «μη ικανοποιητικό» το έργο από την περιφερειακή κυβέρνηση το 2013, Interfax-Ουκρανίας ανέφερε.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών, Ανατόλι Mogilyov, απορρίφθηκε επίσης.

Το περιφερειακό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της διοργάνωσης All-Κριμαίας δημοψηφίσματος για το καθεστώς της Αυτόνομης Δημοκρατίας, με 61 από τις 64 βουλευτές που υποστηρίζουν τη δημοσκόπηση.

Στις 25 Μαΐου, Crimeans θα ψηφίσουν “ναι” ή “όχι” για το αν η “Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας έχει κρατικής κυριαρχίας και είναι ένα μέρος της Ουκρανίας, σύμφωνα με τις συνθήκες και συμφωνίες.”

Νωρίτερα το προεδρείο της Κριμαίας κοινοβούλιο έχουν ανακοινώσει ότι είναι σίγουροι »ότι μόνο κρατώντας ένα All-Κριμαίας δημοψήφισμα για το θέμα της βελτίωσης της κατάστασης της Αυτονομίας και την επέκταση των αρμοδιοτήτων της Crimeans θα είναι σε θέση να καθορίσουν το μέλλον της Αυτονομίας για τους ιδιοκτήτης και χωρίς καμία εξωτερική πίεση. “

Ως αποτέλεσμα της «αντισυνταγματική κατάληψη της εξουσίας στην Ουκρανία από ριζική εθνικιστές που υποστηρίζονται από ένοπλες συμμορίες,” ειρήνη και την τάξη της Κριμαίας είναι “υπό απειλή”, δήλωσε ο Oksana Korniychuk, ο γραμματέας Τύπου του επικεφαλής του κοινοβουλίου.

Korniychuk μίλησε ώρες μετά από μια άγνωστη ομάδα ανθρώπων κλείστηκαν τον εαυτό τους μέσα στο κτίριο του κοινοβουλίου της Κριμαίας και να εγκατασταθεί ρωσική σημαία. Η ομάδα, όμως, επέτρεψε βουλευτές μέσα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του κοινοβουλίου, Βλαντιμίρ Konstantinov. Το βουλευτές που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, συνεδριάσεις τους, όπως έχει προγραμματιστεί.

Αργότερα την Πέμπτη, περίπου 400 διαδηλωτές ανακοίνωσαν μια ανοιχτή διαμαρτυρία μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου, απαιτώντας να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το καθεστώς της Κριμαίας.

Το δημοψήφισμα στις 25 Μαΐου θα συμπέσει με τις αρχές της Ουκρανίας προεδρικές και δημοτικές εκλογές της πόλης.

http://rt.com/news/ukraine-crimea-parliament-government-056/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>