«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κατάρρευση του καθεστώτος που έρχεται

Την δεκαετία του 1980, το κομμουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας στην προσπάθεια του να καταστείλει το λαϊκό συνδικαλιστικό κίνημα της Αλληλεγγύης (Solidarność) προέβη σε πολύ σκληρές διώξεις.

Στρατιωτικός νόμος από τον Στρατηγό Γιαρουζέλσκι το 1981, δικτατορία, δολοφονίες, απολύσεις, φυλακίσεις, παρακολουθήσεις, υποκλοπές.

Η κρατική τηλεόραση διεξήγαγε 24ωρη ανελέητη προπαγάνδα.

 

Τα σημαίνοντα στελέχη της Αλληλεγγύης, αν τυχόν δεν βρίσκονταν μόνιμα φυλακισμένοι, είχαν πάντα έτοιμη μια βαλίτσα με τα απαραίτητα προσωπικά είδη για την στιγμή της σύλληψης από την κομμουνιστική αστυνομία.

Το κίνημα δεν κατεστάλη ποτέ, ακόμη και όταν κηρύχθηκε εντελώς παράνομο.

Οργανώθηκε στην παρανομία και συνέχισε τον αγώνα, έστω και με πάρα πολλές δυσκολίες.

Το αποτέλεσμα;

Το 1989, το κομμουνιστικό καθεστώς αναγκάστηκε να καλέσει την Αλληλεγγύη και τον ηγέτη της Λέχ Βαλέσα σε συνομιλίες, μπροστά στην διογκούμενη λαϊκή οργή για την φτώχεια και την πολίτικη ανελευθερία στην Πολωνία.

Το 1990 το καθεστώς κατέρρευσε οριστικά και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Πολωνίας άλλαξε μέχρι και το όνομα του και σχεδόν διαλύθηκε.

Διακρίνετε ομοιότητες με την Ελλάδα;

Κομμουνιστικο καθεστώς έχουμε κι εδώ, απλά με φιλελεύθερο μανδύα.

Το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα της Ελλάδος, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ακολουθεί ακριβώς τις ίδιες τακτικές με το Κομμουνιστικο Κόμμα της Πολωνίας, όπως και με άλλα παρόμοια κόμματα του τότε Σοβιετικού μπλοκ.

Ούτως ή άλλως, κομμουνιστές και φιλελεύθεροι έχουν την ίδια («περιούσια»…) μήτρα.

Το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία από το 2010. Με νύχια και με δόντια.

Το 2012 όμως βρήκε μπροστά του το ολοένα διογκούμενο από την λαϊκή οργή εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Στην προσπάθεια του να σωθεί έχει χρησιμοποιήσει και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί σκληρότατες τακτικές.

Παρακολουθήσεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, απολύσεις, διώξεις.

24ωρη προπαγάνδα από κρατική και ιδιωτική τηλεόραση.

Η λαϊκή οργή όμως συνεχίζει να διογκώνεται, όπως και το κίνημα.

Οι κομουνιστές της Πολωνίας νόμιζαν ότι θα αντιμετώπιζαν την λαϊκή δυσαρέσκεια με παχυλά δάνεια από την Σοβιετική Ένωση και προσωρινές μειώσεις τιμών στα βασικά είδη διατροφής.

Οι νεοκομμουνιστές-φιλελεύθεροι της Ελλάδος νομίζουν ότι με παχυλά δάνεια από την Ευρωσοβιετική Ένωση και προσωρινές οικονομικές δήθεν ελαφρύνσεις, θα αντιμετωπίσουν την δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού.

Και στις δυο περιπτώσεις, η οικονομική καταστροφή ήταν αναπόφευκτη και απλά αναβαλλόταν με ημίμετρα.

Το υπέρογκο εξωτερικό χρέος της Πολωνίας (καθώς δεν χρωστούσε μόνον στην ΕΣΣΔ αλλά και στην Δύση) ήταν παρόμοιο με το σημερινό της Ελλάδος, το οποίο μετά από δυο μνημόνια και ένα κούρεμα συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία.

Το εθνικιστικό κίνημα κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκαστεί να περάσει στην παρανομία και να βιώσει δύσκολες στιγμές.

Η Αλληλεγγύη στην Πολωνία δεν ήταν έτοιμη να περάσει στην παρανομία, αλλά προσαρμόστηκε.

Το ίδιο θα προσαρμοστεί και η Χρυσή Αυγή (αν δεν είναι ήδη έτοιμη).

Η οικονομική διάλυση, η κοινωνική αποδιοργάνωση, η εθνική μειοδοσία και η αυταρχική πολιτική συμπεριφορά οδηγούν μαθηματικά στην πτώση.

Η κατάληξη θα είναι ότι μετά από χρόνια διώξεων (δυστυχώς όμως όχι τόσο εύκολα όσο ευχόμαστε) το σύστημα θα καταρρεύσει.

Και θα αναγκαστεί να παραδώσει στην Χρυσή Αυγή.

Η μόνη περίπτωση να μην επαληθευθούν τα παραπάνω είναι, το καθεστώς των κλεπτών της Μεταπολίτευσης να είναι πιο σαθρό ακόμη και από το κομουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας (πράγμα διόλου απίθανο) και καταρρεύσει ταχύτερα.

Ηλιόπουλος Θωμάς

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>