«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί είναι οι ομογενείς που μας βοηθάνε! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Είναι όλοι; ΟΧΙ, όμως είναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

‘Ε κ τ α κ τ η ε ί δ η σ η :

Εξελίξεις στο θέμα ”χρήματα έρανου γιά Μυρτώ”… ΔΕΝ πάνε τα χρήματα έμμεσα στην Ελλάδα (ΕΟΠΥΥ)

Σύμφωνα με την ΠΡΩΙΝΗ που ανάδειξε το σκάνδαλο με τον έρανο, ο υπουργός Υγείας της Ελλάδας Aδ. Γεωργιάδης, αντιλαμβανόμενος ότι παρασύρθηκε από τους ”παπατζήδες” Ομοσπονδίας Βοστώνης και τον στενό συνεργάτη τους θεολόγο-συντάκτη, οδηγείται στην πλέον σωστή κι έντιμη λύση, πράττοντας τελικά το ορθό, ανθρώπινα και νομικά. Δεν μπορούσε υπουργός Ελλάδας να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ, παρεμβαίνοντας σε αμερικάνικη μη κερδοσκοπική εταιρία. Δεν γινόταν, σε καμία περίπτωση (νομικά) χρήματα έρανου Αμερικανών φορολογούμενων να καταλήξουν άμεσα ή έμμεσα ”συμψηφιζόμενα”, σε υποχρεώσεις κρατικού φορέα της Ελλάδας, δηλ. οφειλόμενα σε νοσηλευτήριο στην Βοστώνη.

 

(Σημ. ”ΚΑΛΑΜΙ”: Aυτά, μόνο στα ”μυαλά” εμπαθών άσχετων ψευτοηγετών ημιδιαλυμένης Ομοσπονδίας Βοστώνης μπορούσαν να γίνουν)

Με το ζήτημα ”σκανδάλων Ομοσπονδίας Βοστώνης”, ασχολείται αποκλειστικά από Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ’14 η διακεκριμένη δημοσιογράφος και ερευνήτρια, συνεργάτης του ”Κ” γιά ειδικές αποστολές, δ/νις Φίμπη Σκυλάκη, η οποία ευρίσκεται ήδη στην Βοστώνη, όπου θα έχει, εκτός των άλλων και προκαθορισμένες συναντήσεις με πρώην και νυν αξιωματούχους της τοπικής Ομοσπονδίας και λοιπούς παράγοντες.

Θαυμάστε ”μόνιμους παράγοντες Ομογένειας”…

 Tους ”εντιμότατους και αξιόλογους” συνομιλητές υπουργών (Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου κλπ).

To email αυτό έλαβε το ΚΑΛΑΜΙ από το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης (Δημήτρης Ματθαίος), Δευτέρα 17 Φεβ.’14, 10:13π.μ... Κύριε σύμβουλε της Ομοσπονδίας Βοστώνης (FHASNE Inc.), εκτός από τις ύβρεις, μήπως εννοείς ότι κινδυνεύει και η σωματική μου ακεραιότητα; Γιατί καταλαβαίνω λίγο και αυτό, διαβάζοντας το email σου…(Κρατήθηκε, φωτογραφήθηκε ολόκληρο και δίνεται εκεί που πρέπει)

Η πλειοψηφία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας-”μαϊμού” Βοστώνης, είναι σύλλογοι-”μαϊμούδες”.

Oι περισσότεροι ελληνικοί σοβαροί σύλλογοι-Οργανισμοί στην Βοστώνη δεν είναι μέλη της Ομοσπονδίας, ούτε θέλουν να έχουν σχέση μαζί της. Την θεωρούν αναξιόπιστo ”ιδιωτικό μαγαζάκι”. Μόνο οι ασοβάρευτες διπλωματικές αποστολές της Ελλάδας στις ΗΠΑ ασχολούνται με την Ομοσπονδία

Επειδή ο κ. Δημ. Ματθαίος είναι αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία και πρώην πρόεδρος του ημιδιαλυμένου συλλόγου ”Ευοϊκού”, δείτε τον σύλλογό του γιά να συνειδητοποιήσετε ότι οι ελληνικές ψευτο-Ομοσπονδίες παρανομούντων στις ΗΠΑ, στηρίζονται σε συλλόγους της ”πλάκας”.


Eπειδή είστε ψώνια και ”κουφιοκεφαλάκηδες”, σας είπαμε ότι TA ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ…Τι δεν καταλάβατε και ακόμα το ”παίζετε μάγκες” και προκαλείτε;;;

O ”εντιμότατος” πρόεδρος της Ομοσπονδίας και σχεδόν μόνιμος ταμίας Ι. Ράμμος, ΠΟΙΟΝ σύλλογο εκπροσωπεί; Υπάρχει σύλλογος;

Ποιός άλλος ανόητος, συκοφάντης Βοστώνης με απειλές ή μη, έχει σειρά; Δηλώστε συμμετοχή τώρα, επειδή μεγαλώνει ο κατάλογος (Γ. Λ.)

Τα ”παιχνίδια” με τα νοσήλεια γιά την Μυρτώ: Ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης αγνοεί (και αδιαφορεί) γιά το τι ορίζει ο νόμος στις ΗΠΑ, αλλά κάνει ανεύθυνες δηλώσεις

Θέλει να…”συμψηφίσει” τα χρήματα του έρανου σε αυτά που χρωστά ο ΕΟΠΥΥ σε θεραπευτήριο της Βοστώνης!!!

Ο υπουργός είχε δηλώσει σαφέστατα ότι ”θα πληρώσουμε μέχρι 500.000 ευρό” (που υπερκαλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας). Γιατί τώρα θέλει ”να βάλει χέρι” και τις 130.000 δολ. που έδωσε η Ομογένεια γιά την Μυρτώ και όχι γιά το υπουργείο του ή την Ομοσπονδία παρανομούντων Βοστώνης; Θέλει δηλ. να…”συμψηφίσει” τα χρήματα του έρανου της Ομογένειας με αυτά που χρωστά ο ΕΟΠΥΥ σε θεραπευτήριο στην Βοστώνη γιά την νοσηλεία της Μυρτώ, αγνοώντας και αδιαφορώντας γιά το τι ορίζει ο νόμος στις ΗΠΑ… (Περισσότερα σε λίγο)

Νόμισε ότι μιλάει σε τηλεοπτικά πρωϊνάδικα Αθήνας, γιά να ”λέει ότι του κατεβαίνει”

Προειδοποιούν τον υπουργό Υγείας Ελλάδας ‘Αδωνι Γεωργιάδη γιά ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ

Ομογενής επιχειρηματίας-δωρητής με δήλωσή του στο ”ΚΑΛΑΜΙ” (δεν αναφέρουμε το όνομα γιά ευνόητους λόγους):

«Αν ο κ. υπουργός ΔΕΝ ανακαλέσει όσα είπε στην Βοστώνη γιά χρήματα έρανου υπέρ Μυρτώ, τις επόμενες λίγες ημέρες, δημόσια δηλώνω ότι θα ζητήσω την ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ γιά ”συμμετοχή σε συνωμοσία γιά διάπραξη απάτης” στο έδαφος των ΗΠΑ και εις βάρος Αμερικανών φορολογούμενων. Ο έρανος διενεργήθηκε παράνομα από την Ομοσπονδία Βοστώνης. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει έρανους νόμιμα. Η Ομοσπονδία παραβίασε επίσης και τον νόμο, επειδή αυτή μάζευε τα χρήματα σε λογαριασμό της, αντί σε ειδικό λογαριασμό γιά την Μυρτώ, ξεχωριστά από την Ομοσπονδία και χωρίς πρόσβασή της, με διαχειρίστρια την μητέρα της. Ο κ. υπουργός δεν μπορεί να αποφασίζει γιά χρήματα της Ομογένειας, ούτε να αποδεχτεί το υπουργείο συμψηφίζοντας χρήματα παράνομου έρανου, μιάς Οργάνωσης που παραπλάνησε και νομικά την Ομογένεια».

Βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ”Πρωϊνή”


H μητέρα της Μυρτώ, οργισμένη με δηλώσεις του υπουργού Υγείας ‘Αδωνι Γεωργιάδη στην Βοστώνη
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, γιά να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. γιά τα χρήματα του έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα» (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, στην ”ΠΡΩΙΝΗ”)
Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας, τονίζουν:
”ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν στον έρανο γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του”.’

«…Πες μου, που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα  /  που κοκκινίζ’ η Ομοσπονδίς
και θάλλει η λαμογιο-γαία;  /  Ω δεν την αγνοεί κανείς΄ είναι η γη η Βοστωνίς…»
”COMEDY HOUR” presented by the Federation of Hellenic American Societies of New England:
Γελάστε με τον ”μάγκα” α’ αντιπρόεδρο μιάς απατεωνίστικης ελληνικής ψευτο-Ομοσπονδίας ΗΠΑ. (Διαβάστε)

http://www.kalami.net/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>