«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ;

Όχι . Ιδού τα λάθη που έκανε :

α) Δεν είχε υπομονή . Βιαζόταν να δεί τον εαυτό του στεφανωμένο με την δόξα του Μ. Αλεξάνδρου . Αν δεν είχε επιτεθεί στην Πολωνία , θα είχε ζήσει το καθεστώς του πολύ περισσότερο και θα είχε αποκτήσει οπαδούς μέσα σε όλες τις χώρες . Θα τις είχε διαβρώσει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ !

β) Μιλούσε για ανωτερότητα της Λευκής Φυλής αλλά συμμάχησε με την Μογγολική φυλή ( Ιάπωνες ) εναντίον άλλων Λευκών !!!

Πολέμησε τους Αγγλογάλλους ( Λευκούς ) έχοντας στον στρατό του κάτι νέγρους που αντιπαθούσαν τους Άγγλους αποικιοκράτες ! ( δές αμέσως http://agiotokos-kappadokia.gr/ γιατί το κείμενο εξαφανίζεται απο το διαδίκτυο με γοργούς ρυθμούς ! )

 

Βοήθησε τον Φράνκο της Ισπανίας που ήταν δήθεν ομοϊδεάτης του Χίτλερ αλλά στον στρατό του είχε και μελαψούς Μαροκινούς (*) .

Έπρεπε να αποφύγει την αλληλοσφαγή των Λευκών . Εδώ βέβαια φταίει και η απέραντη βλακεία και των άλλων ηγετών των Λευκών εθνών . Αντί να δώσουν στον Χίτλερ ένα κομμάτι των αποικιών τους και να τον έχουν σύμμαχο , προτίμησαν να είναι μοναχοφάϊδες και να τον έχουν αντίπαλο . Με τους πόρους που σπατάλησαν ( οι Λευκοί ) για την μεταξύ τους σφαγή , θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει όλο τον κόσμο . Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αρχή παρακμής της Λευκής φυλής προς όφελος της Μογγολικής .

γ) Έλεγε οτι συμπαθεί την Ελλάδα και το απέδειξε όταν ζήτησε ( πρώτος αυτός ) την φλόγα απο την Ολυμπία για να αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Γερμανία . Όταν όμως κατέκτησε την Ελλάδα φέρθηκε ανοήτως σκληρά :

# Υποχρέωσε την Ελλάδα να διατρέφει το στράτευμα του Ρόμελ ( διεθνής πρωτοτυπία ! ) . Βλέπε http://aienaristeyein.com/2011/07/29/

# Πήρε αναγκαστικό δάνειο απο την Ελλάδα .

# Κυκλοφόρησε πλαστά μάρκα εντός της Ελλάδος .

# Έκλεψε αρχαία αντικείμενα .

Εάν έβαζε τάξη στην Ελλάδα ( και στις κατακτημένες περιοχές ) , εάν εφήρμοζε στα κατακτημένα εδάφη την φιλολαϊκή πολιτική που είχε εφαρμόσει στην Γερμανία , θα είχε αποκτήσει φανατικούς οπαδούς .

Τον κατηγορούν οτι εξόντωσε τους τσιγγάνους της Ευρώπης . Και γιατί σήμερα υπάρχουν τόσο πολλοί τσιγγάνοι στην Ευρώπη ;

Ο μόνος τρόπος να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των κατακτημένων ήταν :

– Αραίωση του πληθυσμού

– Δίκαιη κατανομή του πλούτου

Εάν εξολόθρευε τσιγγάνους , εβραίους , εγκληματίες , ανάπηρους , άρρωστους , πνευματικά καθυστερημένους , πλουτοκράτες

Εάν μοίραζε την γή εξ’ ίσου σε όλους τους υπόλοιπους θα λατρευόταν απο τους κατακτημένους σαν θεός .

Όλα αυτά τα λαμόγια που πρόθυμα προσφέρθηκαν να συνεργαστούν με τον στρατό κατοχής θα έπρεπε να τα κρεμάσει και να μοιράσει τις περιουσίες τους . Έτσι θα αποδείκνυε οτι είναι διαφορετικός απο τους άλλους κατακτητές .

Οτι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ .

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΜΩΣ !

Το απόλυτο φάρμακο έναντι κάθε οικονομικής κρίσης είναι η μείωση του πληθυσμού . Αυτό έκανε ο Χίτλερ με τους θαλάμους αερίων , αυτό κάνει και η nea taksi με τα εμβόλια και τον κώδικα ALIMENTARIUS .

Γιατί τον κατηγορούν ενώ τον ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ;

δ) Ξεκίνησε να αφανίσει τον ιουδαϊσμό ενώ στους ναούς της Γερμανίας η “Αρεία Φυλή” του λάτρευε έναν ιουδαίο θεό !

“Πού πάς ρε Καραμήτρο ;” θα του φωνάζαμε σήμερα ! Φτιάξε πρώτα το σπίτι σου και μετά διόρθωσε τον κόσμο .

Χτύπα τον χριστιανισμό . Φτιάξε μια νέα θρησκεία . Απο Λευκούς για Λευκούς .

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΜΩΣ !

(*) Ο Ν. Καζαντζάκης στο βιβλίο του “Ταξιδεύοντας-Ισπανία” λέει γι’ αυτούς τους Μαροκινούς :

– Θα πιάσαν πάλι κανένα τάνκ οι Μαροκηνοί ! μου είπε ο σύντροφός μου . Πέφτουν απάνω του , σκαρφαλώνουν , ρίχνουν χειροβομβίδες , σκοτώνουν τον οδηγό και το παίρνουν .

-Δεν είναι επικίντυνο να μαθαίνετε τους Μαροκηνούς να σκοτώνουν Ισπανούς ; είπα .

Ο αξιωματικός σήκωσε τους ώμους :

– Είναι , οι καλύτεροί μας στρατιώτες αποκρίθηκε. Ατρόμητοι , πειθαρχικοί , αφοσιωμένοι . Μαθαίνουν καταπληκτικά εύκολα να χρησιμοποιούν τα όπλα , τα κανόνια , τις χειροβομβίδες . Έχουν οξυτάτη όραση και ακοή . Βλέπουν και την νύχτα και συνάμα ακούν και τον παραμικρότερο θόρυβο , σα θεριά . Όταν πολεμούν κι εμάς τους ίδιους κυριεύει ο φόβος .

Δεν είπα τίποτα . Μα μια μέρα θα το μετανιώσουμε πιχρά που τους μαθαίνουμε τώρα να πολεμούν και να μας σκοτώνουν . Για την άμεση ανάγκη θυσιάζουμε το μελλούμενο . Μια μέρα , όλες τούτες οι δυνατές ακόμα , αξεθύμαστες ράτσες θα πέσουν απάνω μας . Μα κανένας σήμερα δεν το προσέχει . Και χαιρόμουν έτσι να βλέπω έναν ιστορικό νόμο – την κάθοδο των βαρβάρων – να προχωράει ανήλεος , ν’ ανοίγει δρόμο , να τους ανοίγουμε δρόμο και να κατασκηνώνει ανάμεσά μας . Και κανένας να μην τον βλέπει . Όσο να’ρθει το πλήρωμα του χρόνου και να γίνει ορατός . Πλήρωμα του χρόνου θα πεί : όταν θα’ναι πια πολύ αργά .

ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ;

Ο Χίτλερ μας έδωσε απαντήσεις στο καυτό ερώτημα : “ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ;” .

Ο Χίτλερ πίστευε οτι είναι . Για την εποχή του ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η πεποίθηση .

Ο Χίτλερ όμως έβαλε δύσκολα τέστ στην Λευκή φυλή και φάνηκε οτι δεν είναι ανώτερη . Οι Γερμανοί του δεν πολέμησαν με την αυτοθυσία που προσδοκούσε . Οι σημερινοί Γερμανοί ( και όλα τα άλλα Λευκά έθνη ) βουλιάζουν μέσα στον καταναλωτισμό και χαμπάρι δεν παίρνουν απο την φρικτή γενοκτονία που τους ετοιμάζει το περιούσιο έθνος .

Η Λευκή φυλή βγάζει αξιοπρόσεκτες μονάδες : Μαθηματικούς , γλύπτες , ζωγράφους , μουσικούς ..

Ο υπόλοιπος λαός της όμως δεν φαίνεται να διαφέρει σε τίποτα απο τους έγχρωμους λαούς .

Αν ζούσε σήμερα ο Χίτλερ θα έλεγε ” Η Λευκή φυλή δεν είναι ανώτερη . Μια ανώτερη φυλή όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ !” . Και σε αυτό θα συμφωνούσα μαζί του .

ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ;

Θυμώνεις με τον Πάγκαλο , τον Βενιζέλο , τον Σόϊμπλε , την Μέρκελ , τους περιούσιους ;

Θέλεις να ανταποδώσεις πόνο , φρίκη ; Θέλεις να βάψεις τα χέρια σου με το αίμα των κακών ;

Ποιός σού έρχεται στον νού σαν ο κατ’ εξοχήν εξολοθρευτής των κακών ;

Ο Χίτλερ .

Μέγα παραμύθι !

Ο Χίτλερ χρειάστηκε 4 χρόνια για να εξοντώσει 600.000 ΑΟΠΛΟΥΣ εβραίους .

Οι αρχαίοι Έλληνες χρειάστηκαν ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ για να εξοντώσουν 600.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ Πέρσες (γύρω στις 300.000 στις Πλαταιές και άλλες 300.000 στα Γαυγάμηλα ) !

Για να μην μιλήσουμε για Γρανικό , Ισσό , Μαλλούς Ινδίας …

Θέλεις πραγματικούς ΣΦΑΓΕΙΣ ; Παυσανίας , Αλέξανδρος , Κολοκοτρώνης ( στην Τριπολιτσά ) και χορταίνεις αίμα !

Ο Χίτλερ λοιπόν ήταν μάλλον ένας “λαπάς” σφαγέας . Αν θέλεις πραγματικό πρότυπο σφαγέων ψάξε στην ελληνική ιστορία .

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Οι ανήκοντες στο “συνταγματικό τόξο” λένε οτι είναι αίσχος να υποστηρίζουμε τον Χίτλερ διότι η ναζιστική Γερμανία προκάλεσε πλήθος δεινών στην Ελλάδα .

Απάντηση 1 : Εσείς κύριοι , που αντιπαθείτε την “ναζιστική Γερμανία” γιατί αγοράζατε μετά μανίας Μερσεντές και BMW ;

Απάντηση 2 : Η Γερμανία μας έκανε κακό . Θυμηθείτε όμως τους Βαυαρούς εθελοντές που ήρθαν και πολέμησαν μαζί μας το 1821 . Μάλιστα σε αυτούς οφείλουμε και τις μοναδικές προσωπογραφίες των ηρώων του 1821 !

Η ναζιστική Γερμανία πρώτη ζήτησε φλόγα απο την Ολυμπία για να αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες .

Απάντηση 3 : Μόνο η Γερμανία μας έβλαψε ; Η αισχρότατη Αγγλία μας έστειλε εδώ τον Μαυροκορδάτο ( το 1821 ) φορτωμένο χρυσάφι και διέσπασε τους αγωνιστές . Προκάλεσε εμφύλιο . Ενώ μπορούσαμε να νικήσουμε μόνοι μας τους τούρκους καταντήσαμε να περιμένουμε τους τρείς στόλους να μας ελευθερώσουν με την ναυμαχία του Ναυαρίνου .

Ο Άγγλος Έλγιν έκλεψε τα μάρμαρα του Παρθενώνα .

Η Γαλλία απο την μια μας γέμιζε ελπίδες για ελευθερία και απο την άλλη εκπαίδευε τον στρατό του Ιμπραήμ .

Απο την Γαλλία δεν ήρθε ο αβάς Φρουμόντ που ρήμαξε τις αρχαιότητες της Πελοποννήσου ;

Η Ρωσία μιά μας βοηθούσε , μιά μας εγκατέλειπε .

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις μαζί με την Σοβιετική Ένωση οργάνωσαν την σφαγή του ελληνισμού το 1922 .

Η Αγγλία έχει μεγάλη ευθύνη για τον λιμό του 1941-42 ( βλέπε http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3268 ) .

Αγγλία , ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση οργάνωσαν το θέατρο που ονομάσθηκε “εμφύλιος πόλεμος” .

Η Αγγλία κρέμασε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ .

Οι ΗΠΑ με την Σοβιετική Ένωση συμφώνησαν στο να διχοτομηθεί η Κύπρος το 1974 .

Οι ΗΠΑ πίεσαν όλες τις χώρες να αναγνωρίσουν τα Σκόπια σαν “Μακεδονία” .

Οι ΗΠΑ μέχρι τον Δεκέμβριο του 1995 αναγνώριζαν τα Ίμια σαν ελληνικό έδαφος . Ξαφνικά τον Ιανουάριο του 1996 έκαν το χατήρι της Τουρκίας και το χαρακτήρισαν “γκρίζα ζώνη” ! Η συμμορία που διοικεί αυτή την χώρα (ΗΠΑ) είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχει υπάρξει . Αυτοί που την προσκυνάνε , και πηγαινοέρχονται στα δώματά της , τολμάνε να κατηγορούν την ναζιστική Γερμανία ;

Γιορτάζουμε σαν εθνική γιορτή την νίκη μας επι των Ιταλών ενώ η Ιταλία ήταν η χώρα που μας έβλαψε , συγκριτικά , λιγότερο απο τις άλλες !

Για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε και σε τί μας ωφέλησαν οι άλλες χώρες :

Απο την Ιταλία και την Γερμανία ήρθαν εθελοντές στον αγώνα του 1821 ( χωρίς την εντολή κάποιας κυβέρνησης ) .

Απο την Αγγλία ήρθε ο λόρδος Μπάϋρον ( χωρίς την εντολή της κυβέρνησης ) .

Η Αγγλία μας χάρισε τα Επτάνησα .

Εν κατακλείδι λοιπόν βλέπουμε οτι ΟΛΕΣ οι σημαντικές χώρες μας έχουν βλάψει πολύ και μας έχουν ωφελήσει λίγο .

Παράφρονες ηγέτες των Λευκών εθνών σπάρασσαν το σώμα της μικρής Ελλάδος και δεν έβλεπαν τον σινο-τουρανικό δράκο που πλησίαζε .

Είναι υποκρισία να λέμε οτι μόνον η Γερμανία μας έβλαψε .

Εξ’ ίσου εγκληματίες με τους δωσίλογους του 1941-44 είναι και οι σημερινοί δωσίλογοι των Αμερικανών και των τροϊκανών .

……………………………………………………………

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

(25-1-2014)

Η nea taksi χαρακτηρίζει όλους τους αντιπάλους της “νεοναζιστές” και “φασίστες” .

Πράγματι σε μια μερίδα αντινεοταξιτών ο Χίτλερ φαντάζει ως ο ιδεώδης ηγέτης .

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στην σωστή βάση . Ας καταρρίψουμε κάποιους μύθους που καλλιεργεί η nea taksi .

ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ;

Απ’ ότι φαίνεται ήταν . Δεν έχω διαβάσει κάτι που να υποστηρίζει οτι πλούτισε μετά την άνοδο στην εξουσία . Ένας ολιγαρκής ηγέτης όμως πρέπει να έχει και παρόμοιους συνεργάτες . Δεν μπορεί να έχει σε περίοπτη θέση ένα άτομο σαν τον Χέρμαν Γκαίρινγκ που ήταν διαβόητος για την φιλοχρηματία του και τον πλουτισμό του ( μετά την ανάληψη της εξουσίας) .

Είσαι χορτοφάγος , ολιγαρκής και αδιαφορείς για τις πολυτέλειες ; Μπράβο σου ! Βρές λοιπόν άλλους 10 σαν εσένα και κάνε το ηγετικό επιτελείο του κόμματος .

goering

Mην μου βάζεις εκείνη την γουρουνόφατσα τον Γκαίρινγκ goering για υπαρχηγό . Αν δεν μπόρεσες να βρείς 10 σαν εσένα σε μια Γερμανία 70 εκατομμυρίων , τότε ή δεν κάνεις για ηγέτης ή το έθνος σου είναι για τα μπάζα !

ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ;

Ο Χίτλερ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ απο τα καπιταλιστικά κράτη για να γίνει το ανάχωμα κατά της Σοβιετικής Ένωσης . Οι καπιταλιστές διεπίστωσαν οτι ο εθνικισμός είναι το καλύτερο αντίδοτο στον κομμουνισμό . Έτσι εξηγείται η άνθιση εθνικιστικών καθεστώτων μετά την δημιουργία της Σοβιετικής Ένωσης ( Μουσολίνι , Χίτλερ , Μεταξάς ) . Έτσι εξηγείται η μυστηριώδης απάθεια του καπιταλιστικού κόσμου κάθε φορά που ο Χίτλερ παραβίαζε την Συνθήκη των Βερσαλιών και δυνάμωνε την πολεμική μηχανή του .

Ο συνεργάτης του Χίτλερ Όττο Στράσσερ είπε :

Η γη που είναι διαθέσιμη για χρήση από την κοινότητα , ανήκει αποκλειστικά στο έθνος. Από την κοινότητα και όχι από το άτομο

αποκτήθηκε με μάχη και από αυτήν θα υποστηριχθεί ενάντια στους εχθρούς της. Η κοινότητα ως υπεύθυνη , μοιράζει την γη , η οποία έχει εθνικοποιηθεί , σε αυτούς που στοχεύουν στην ανατροφή των παιδιών και της οικογενείας σε μια ζωή εκτός άστεως.

Σε κάποιο άλλο σημείο λέει :

Όλα τα θεμελιώδη αγαθά ανήκαν στο κράτος , το οποίο και θα εμπιστευόταν τη διαχείρισή τους στους ιδιώτες. Ο καθένας θα μπορούσε να διαχειριστεί ελεύθερα τη γη του , αλλά δεν θα μπορούσε ούτε να πουλήσει ούτε να υπενοικιάσει την κρατική περιουσία. Έτσι , επιδιώκαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την προλεταριοποίηση και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να διατηρήσουν μιαν αίσθηση ελευθερίας. Ελεύθερος είναι μόνον αυτός που δεν εξαρτάται οικονομικά από κανέναν.

Αυτά είναι πολύ δυνατές ιδέες . Γιατί οι καπιταλιστές δεν προώθησαν στην ηγεσία του Εθνικοσοσιαλισμού τον Όττο Στράσσερ αλλά προτίμησαν τον Χίτλερ ; Διότι , προφανώς , δεν ήθελαν έναν πολύ δυνατό Εθνικοσοσιαλισμό . Ήθελαν έναν γιαλαντζί εθνικοσοσιαλισμό που να μην έχει μεγάλη ιδεολογική “μολυσματικότητα” ( να μην μιλά δηλαδή στις καρδιές των ανθρώπων ) .

Κάποια στιγμή ο Χίτλερ έπαψε να υπακούει στους καπιταλιστές και να κάνει του κεφαλιού του ( συμμαχία με την Σοβιετική Ένωση ) . Γι’ αυτό του κήρυξαν τον πόλεμο .

********************************************

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com

Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html

————————————————————————-

Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις “καρφώνει” στα αφεντικά :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>