«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

φούσκα «END – Σώρρα – Λαμπράκη» σκάει υποχρεωτικά και δυστυχώς θα ηρωοποιηθεί η… χούντα!!!!

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 1  — Πήγα βόλτα από το ιστολόγιο του φίλου μου ΟΡΙΖΟΝΤΑ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ και διαβάζοντας έπεσα πάνω στην ανάρτηση «ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 50 Ο.Τ.Α. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΕΝΩ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ» που αναφέρει: 
  — Έγγραφο με  ερώτηση του βουλευτή Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος θέτει επίσημα μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την νομιμότητα των δραστηριοτήτων της Ε.Ν.D. στους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, Οικονομικών Γ.Στουρνάρα και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου.
— Με αυτά ζητά από τους αποδέκτες του την διαβεβαίωση ότι είναι  κατατεθημένα υπέρ των Ελλήνων 600 δις. Δολάρια.
— Κυρίως όμως τα ερωτήματα του αφορούν  τον έλεγχο στις προτάσεις της  Ε.Ν.D. για εκταμίευση κεφαλαίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα,  (το εάν δηλαδή είναι έγκυρες οι προτάσεις τους, το εάν αληθεύουν τα λεγόμενα τους, το ποιοί είναι οι 50 δήμαρχοι που έχουν υπογράψει την 1η φάση συνεργασίας τους με την Ε.Ν.D.για την εκταμίευση κεφαλαίων -που συν τοις άλλοις θα έλυναν το πρόβλημα της έξωσης χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους-)

— Ρωτάει επίσης εάν και εφ’ όσον οι πράξεις αυτές δεν είναι σύννομες,  τι μέτρα έχουν λάβει για να σταματήσουν τις δραστηριότητες τους

(προφανώς με το δεδομένο ότι η δράση της Ε.Ν.D. εξελίσσεται με μια σειρά από απόλυτα νομότυπες ενέργειες εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον δημοσίως)…

  — Με έγγραφο της η γενική διεύθυνση του υπουργείου ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αυτού  απευθύνεται προς άπασες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

— Με το έγγραφο αυτό (27ηςΣεπ.2013) ζητά από τους αποδέκτες της να την ενημερώσουν εάν υπάρχουν ΟΤΑ (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
-δηλαδή δήμαρχοι- που να έχουν αποδεχθεί την πρόταση της Ε.Ν.D.  προς τους Δήμους της Ελλάδος να συνεργαστούν με σκοπό την εκταμίευση κονδυλίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα !

— Από τα παραπάνω έγγραφα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα (κατά την άποψη του αποστολέα της είδησης):
* Τι απαντά η κυβέρνηση στο επίμονο ερώτημα κάθε σκεπτομένου: Αν είναι παράνομοι οι της Ε.Ν.D. γιατί δεν τους συλλαμβάνουν ;
* Τι χρειαζόταν άραγε στην κυβέρνηση η πληροφορία περί συμμετοχής των δημάρχων στο πρόγραμμα εκταμίευσης, εκείνη ειδικά τη χρονική
στιγμή ; Και γιατί από τότε –υποτίθεται εν μέσω πλήρους ανέχειας- άρχισαν οι κρατικές επιδοτήσεις στους δήμους με τεράστια ποσά ;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής των δημάρχων στο εν λόγω πρόγραμμα
είναι υπαρκτό και πιθανότατο, ώστε να εξαναγκάση την κυβέρνηση να διερευνά εγγράφως το κατά πόσον υπάρχει συμμετοχή;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά για την ύπαρξη του μερίσματος
της Ελλάδος στο Παγκόσμιο καταπίστευμα το οποίο παρεμπιπτόντως ανέρχεται σε 200 και πλέον δισεκατομμύρια δολάρια ;
* Εφ’ όσον προκύπτει και διαπιστώνεται από δικά της έγγραφα ότι το γνωρίζει και δεν λαμβάνει μέτρα για την άμεση εκταμίευση κεφαλαίων
ώστε να σωθή η χώρα, αλλά το αποσιωπά, δεν είναι η ίδια υπόλογη  για εσχάτη προδοσία ;
Απλές σκέψεις κάνουμε …
Κ.Σ.
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

  — ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Δηλαδή κάποτε θα βρισκόταν κάποιος βουλευτής, που θα ζητούσε να μάθει τι σκατά συμβαίνει. ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 2Όμως να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, το οποίο ο αποστολέας Κ.Σ. της δήθεν είδησης προς ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ, προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει, γιατί είναι του παράνομου κλίματος «Ε.Ν.D. -Σώρρα – Λαμπράκη και Σία»

  — Οι ενέργειες της διεθνούς συμμορίας δεν είναι καθόλου νομότυπες. Απλά, μέχρι στιγμής κινούνται οριακά και δεν έχει προκύψει χειροπιαστή βλάβη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, η οποία ως γνωστόν, πρέπει να μεταφράζεται σε χρήμα. Μέχρι στιγμής η συμμορία, ΑΠΛΑ διαλαλούσε ότι είχε δισεκατομμύρια, ότι χάριζε, ότι έσωσε, με λόγια του αέρα.

  — Επειδή τον αντισυμμορίτικο αγώνα εγώ τον ξεκίνησα και έγραψα πολλά, μέχρι που το βαρέθηκα, βλέπω πλέον ότι το στόρι φτάνει στο τέλος και μάλλον η χούντα θα προσπαθήσει, να βλάψει αντίπαλους δημοτικούς αρχόντους (εν όψει δημοτικών εκλογών) και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη γενικής χρήσης, ως υπερασπίστρια του δημόσιου συμφέροντος.

  — Δεν άντεξα την αποχή και κοτσάρησα το παρακάτω σχόλιο:

  — «ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
Αυτό δεν με εμποδίζει να σας πείσω, ότι είμαι σε θέση να σας εξασφαλίσω δάνεια με χαμηλό επιτόκιο ή με περίοδο χάριτος (που ως γνωστόν δεν είναι χάριτος, αλλά συσσώρευσης χρέους και τόκων). Το τελευταίο το βαφτίζω σαν δάνειο μηδενικού επιτοκίου ενώ στη πράξη, μετά τη περίοδο χάριτος, θα τρίβετε τα μάτια σας για το πως θα τρέχουν οι τόκοι.
Οι νυν δήμαρχοι θέλουν να επανεκλεγούν, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν κρατική επιχορήγηση γιατί έχουν φάει πολλά και πολλοί είναι αυτοί, που δεν μπορούν να δανειστούν για πολλούς λόγους από νόμιμα λειτουργούσες τράπεζες.
Η END και κάθε END, είναι ένας πολύ καλός φερετζές, για να πει ένας φαγάνας δήμαρχος ότι παρασύρθηκε και εκ των υστέρων μετανοεί, που κάποια πράγματα δεν είχε δήθεν καταλάβει.
Ένα πράγμα το οποίο δεν τυχαίνει να συζητάμε, είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει αρκετό νάμιμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, όμως όλοι δεχόμαστε, ότι έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ το… ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ από παράνομες δραστηριότητες, που επιθυμεί να νομιμοποιηθεί.
Ένας γνωστός δρόμος νομιμοποίησης μαύρου χρήματος, είναι ο νόμιμος τζόγος, όπου ο μαυραγορίτης εξαγοράζει λαχνούς που έχουν κερδίσει, αλλά το χρήμα αυτό δεν αρκεί για τις ανάγκες της μαύρης αγοράς.
Αφού ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ως μέλος της μαύρης αγοράς χρήματος, έχω αποκτήσει διασυνδέσεις, με «παραγωγούς» μαύρου χρήματος, στους οποίους μεταβιβάζω – πουλώ την επιθυμία σας (Δήμαρχοι) για δανεισμό…..
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν έχει αποδειχθεί, ότι οι END και END και Σώρρας και Λαμπράκης δεν έχουν δεκάρα τσακιστή????
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν οι εν λόγω απατεώνες, δεν έχουν άδεια πραγματοποίησης χρηματοπιστωτικών-τραπεζικών συναλλαγών, σε καμιά χώρα του κόσμου????
Στις φυλακής τα σίδερα θα πάνε, μόνο όσα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνουν παράνομες συμβάσεις ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και αν έχουν μπλεχτεί, δεν θα φτάνει να δηλώνουν μετανοούσες μωρές παρθένες. Οι όροι του χρηματοπιστωτικού παιχνιδιού είναι παγκοσμίως γνωστοί και σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να παίξει νόμιμα καμία END κανένας Σώρρας, κανένας Λαμπράκης.«

Η χούντα, ακόμα και αν δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη φούσκα του υπόδικου εμπνευστή της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και αφού ασχοληθεί, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αέρα κοπανιστό της συμμορίας. Μπορεί όμως να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, ως δήθεν προστάτιδα του δημόσιου συμφέροντος και κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον της, αν μπαγλαρώσει τον ανόητο Σώρρα και τη παρέα του.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι αρκετά χρόνια βουλευτής …ΝΔ, με μεγάλη προϋπηρεσία στη… Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Ιορδάνης Τζαμτζής δεν κινήθηκε τυχαία.

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/41820

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>