«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μόνον κλαυσίγελο προκαλούν οι γκεμπελίσκοι!


Το τελευταίο της όπλο, αυτό της επικοινωνιακής προπαγάνδας, φαίνεται να χάνει μέρα με τη μέρα που περνάει, η κυβέρνηση των Ολετήρων.

Είναι πλέον πάνδημη η λοιδορία της σουξεδιάρικης ιστορίας τους από εχθρούς και φίλους.  Εκτός από πηγαία, είναι και καθολικά τα γέλια που προκαλεί όχι μόνον στα καθ’ ημάς, αλλά και στην Εσπερία, η φαιδρή εμμονή της κυβερνητικής προπαγάνδας στο παραμύθι για έξοδο στις αγορές το 2014, την ίδια ώρα που η διάψευση είναι ηχηρή κι έχει έρθει εγκαίρως από τα πιο επίσημα χείλη: “Η προσδοκία για την Ελλάδα είναι ότι μερικώς, ενδέχεται να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015”, αναφέρει με τον επισημότερο τρόπο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Η έτερη θεωρία, αυτή των δύο άκρων, προκάλεσε πανταχόθεν σαρκαστικά γέλια, φέρνοντας στο νου κακογραμμένο σενάριο, αντιγραμμένο από εγχειρίδια αντικατασκοπίας άλλων εποχών αντικομμουνιστικής υστερίας και κυνηγιού μαγισσών. Ασφαλώς, δεν μπόρεσε να φτουρήσει και γρήγορα ξεπεράστηκε από την ίδια την οδυνηρή μας πραγματικότητα, η κατάπτυστη θεωρία, αφού η φτώχεια, η ανέχεια και η οδύνη μέσα στην οποία έχουν βυθίσει με τις πολιτικές και τις τακτικές τους ολόκληρη την Ελλάδα οι τραγελαφικοί που μας κυβερνούν, δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους δεξιούς και τους αριστερούς.

Η τρομοϋστερία  και η προσπάθεια των κυβερνητικών αρλεκίνων, των συνεπικουρούμενων από τους ψιττακούς των μέσων μαζικής εξαπάτησης, να υποδείξουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως έχοντα σχέσεις με την ένοπλη τρομοκρατία, καταρρίφθηκαν κι αυτά από την ίδια την ζοφερή μας καθημερινότητα που επιμένει να μας θυμίζει ότι το κράτος τους είναι ο μόνος τρομοκράτης στην ατελέσφορη προσπάθειά τους να κρατηθούν στην εξουσία, επιβάλλοντας παράνομους κι ανεπίδεκτους είσπραξης φόρους, για να πετύχουν το περιλάλητο πρωτογενές πλεόνασμα αηδίας, το οποίο –κοντός ψαλμός, αλληλούια- θα αποδειχθεί κι αυτό, λογιστική απάτη και αποκύημα της νοσηρής τους φαντασίας.

Το άλλο μεγαλεπήβολο σχέδιο των πολιτικών τσαρλατάνων, για την εξάρθρωση της ακροδεξιάς, αυτής που οι ίδιοι εξέθρεψαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, ήταν η αστειότερη προσπάθειά τους, από τη στιγμή που το κόμμα του έγκλειστου Μιχαλοτέτοιου καλπάζει, κατά τα λεγόμενα των δημο(σ)κόπων κι από τη στιγμή που δικός τους βο(υ)λευτής βρήκε την καταλληλότερη στιγμή ο θεομπαίχτης, ίσως σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φρενάρει τη διαρροή των ψηφοφόρων του, για να χαρακτηρίζει τη χούντα των συνταγματαρχών ως «επανάσταση», προκαλώντας… σιγή ασυρμάτου –μαζί και τον δικό μας γέλωτα- στο αποδεκατισμένο κυβερνητικό στρατόπεδο, που κατά τ’ άλλα, έχει κηρύξει (sic) τον πόλεμο στην ακροδεξιά!

Εξίσου διασκεδαστικές είναι και οι «κατηγορίες» που εξαπολύουν οι φωστήρες της “μονταζιέρας” κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, “ανακαλύπτοντας” ότι είναι άθεος, όταν ο ίδιος έχει ομολογήσει από μόνος του και σε ανύποπτο χρόνο τα πιστεύω του, αλλά κυρίως, όταν το ελληνικό Σύνταγμα προστατεύει την ανεξιθρησκία, τον θρησκευτικό αγνωστικισμό και κατά λογική συνέπεια την αθεΐα. Βροντερά ήταν και τα γέλια που προκάλεσε η σπουδή διάφορων ηλεκτροφόρων(!) ρασοφόρων  να σπεύσουν να κατακεραυνώσουν κι αυτοί τους άθεους και να υπερασπιστούν τους ένθεους, αυτούς που κάθε μέρα προκαλούν τρόμο, θάνατο και φρίκη, καταπατώντας, οι υποκριτές, μια προς μια, τις δέκα εντολές του Θεού που (δεν) πιστεύουν, βυθίζοντας, μέρα με τη μέρα στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία μας.

Αυτά και άλλα μικρότερα και φαιδρότερα εξυφαίνονται κάθε μέρα που περνά από τους πανικόβλητους επίγονους του Γκέμπελς που παρεπιδημούν στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά καιρός είναι πια να σταματήσομε τα γέλια κι ας δυσκολευόμαστε, έχοντας απέναντί μας την γελοιωδέστερη κυβέρνηση όλων των εποχών!

Καιρός είναι να αφήσομε τα γέλια, λοιπόν, μαζί να σκουπίσομε και τα δάκρυα της οδύνης μας και ν’ αναλογιστούμε ότι κάθε μέρα που περνά, πεθαίνουν εξαιτίας αυτής της κυβέρνησης των φασουλήδων, περισσότεροι συνάνθρωποί μας.

Καιρός είναι να φυσήξομε όλοι μαζί. Διότι μόνο ένα φύσημα αρκεί, για να τους πάρει και να τους σηκώσει ο γεροντοδιάολος!  

Το κολάζ του “Πρωθυπουργού” με τον Γιόζεφ Γκέμπελς είναι από τη ΟΚΤΑΝΑ   

Posted Yesterday by

http://my-pillow-book.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>