«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Ποια είναι η αλήθεια για αυτήν την ανθρώπινη  φρικιαστική θυσία;;;; Για εμένα εδώ ξεκίνησε η μεγάλη και φανερή επίθεση της νέας τάξης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ  Β’ ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟΥ 1944,   ΣΥΝΗΛΘΑΝ  ΟΙ  44  ΧΩΡΕΣ  ΤΩΝ  ΝΙΚΗΤΩΝ  ΣΤΟ  BRETTON  WOODS  ΗΠΑ ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ  ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ. 

Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΒΑΛΕ  ΜΕ  5  ΕΚΑΤ.  ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
ΜΕ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΝΑ  ΕΧΕΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΔΙΚΟ  ΤΗΣ  ΜΕΡΙΔΙΟ  (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ)  ΠΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΠΟΥ 335  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΔΟΛΛΑΡΙΑ. 

ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΤΙ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟ,  ΟΤΑΝ  ΤΟ  2000  ΑΝΕΛΑΒΕ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ  Ο   ΠΟΥΤΙΝ,  ΠΗΡΕ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΤΟΥ,  155  ΤΡΙΣ  ΔΟΛΛΑΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΣΤΗΣΕ
ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΔΥΟ  ΧΡΟΝΙΑ !

                         ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A-ILLOUMINATI-BATIKANO-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

      ΕΔΩ  ΘΑ  ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ  πολύ περιληπτικά για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοικονομικό σύστημα από
τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, ποιοί το δημιούργησαν, κυρίως για ίδιον όφελος και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του, ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα, όπως Ιλλουμινάτοι, Ιησουίτες, Νέα τάξη καθώς και το Βατικανό! Οι υγειεις δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια άρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη, όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν “Cabal”, δηλαδή “Κλίκα”. Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών που θα αναφέρομε.                              
                                                                         ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ

Το 1929 έως το 1933  δημιουργήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο  και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνεται εκκαθάρισης από την  B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια  δολάρια. Σε διάστημα 33 ημερών από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ, όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική δήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβη και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάιντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι. Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο)δημιούργησαν την αυτοκρατορία τους το 7ο μ.Χ. αιώνα μεταξύ Ευξείνου Πόντου και Κασπίας Θάλασσας και ασπάσθηκαν σαν θρησκεία την Εβραϊκή. Η αυτοκρατορία τους διαλύθηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. από τους Ρώσους και διασκορπίσθηκαν σε όλο τον κόσμο. Από αυτούς προέχονται οι Σιωνιστές. Το σημερινό Ισραήλ κατοικείται κατά 95% από Χαζάρους (Ασκενάζι) και 5% από Ιουδαίους (Σεφαραδίτες).

Οι Χαζάροι σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες.  Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου; Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανήκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς, η οικογένεια Μέλον, η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα  της Γης!  Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα,  το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες  είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ. Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μια μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ Π Π, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).Αυτό δέν ήταν το σημαντικό – το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού> με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρετανία και Αμερική και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζετο  όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη(The World Trust=παγκόσμιο καταπίστευμα) τα οποία όμως τα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ !

Διαβάστε προσεκτικά αυτό παρακάτω??????

Νομίζω ότι για αυτό γίνετε όλο το παιχνίδι και τα τσακάλια έχουν αμολήσει κάτι μαριονέτες τύπου Σώρρα, ξεβράκωτους απατεώνες που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.  Για να κρύβονται από πείσω τα μεγάλα τσακάλια!!!!

Να γιατί ο Απατεώνας Σώρρας ζητά από τους δημάρχους για πενήντα χρόνια τα δικαιώματά τους!!!!!!

Από τον ΑΝΝΑ στον Καΐάφα, Για αυτό χρεώνουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό με εικονικά και ψεύτικα χρέη, ή θα του πάρουν τον ορυκτό πλούτο μαζί με το ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ή θα τον ξεγελάσουν με κάτι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Σωτήρες τύπου Σώρρα!

Να γιατί δεν πειράζουν τον Σώρρα με τις δήθεν μηνύσεις εσχάτης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού! ΜΙΛΑΜΕ για χοντρό ΠΑΙΧΝΙΔΙ και είναι όλοι μέσα στην μάσα και εξουσία, αφού ακόμα και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του Σύριζα τύπου Σταθάκη μας λένε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ότι το ψεύτικο χρέος κατά τον Ελλήνων είναι μόνο 5%! Ενώ η αλήθεια είναι τελείως αντίθετη το εικονικό χρέος είναι 95%, και αποσιωπούν ότι από το 2009 όλα τα λεφτα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ τα επήραν οι τράπεζες χωρίς να δώσουν στον ελληνικό λαό ούτε ένα ευρώ όπως όφειλαν και για την διαγραφή των δανείων στις τράπεζες των χρεωμένων πολιτών.

Εδώ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για των χορώ των ΔΙΕΘΝΩΝ και ντόπιων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ, ετοιμάζουν να αλυσοδέσουν τους Έλληνες για 500 χρόνια.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια  δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολάρια .

Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρονομικό ποσό.

Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5ακις, 6ακις, 7ακις .Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα (World Trust).

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει.

Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα – Ελληνισμός.

Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον, το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή, η εγγυοδοσία.

Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα.

Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, οι Δήμαρχοι ! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Για να γίνουν περισσότερο κατανοητά όλα αυτά  πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938 λίγο πριν τον Β’ Π Π όταν οι Αμερικανοί μόνο από μία χώρα, τις Φιλιππίνες εφόρτωσαν ένδεκα πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθετο να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων. Από την Κίνα πήραν επτά πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι από τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων. Έτσι λοιπόν όταν έπαιρναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα, επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γης, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ό,τι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%.

Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος,200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν . Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μην επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 50 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω. Η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ό,τι δεν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας. Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υποχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, από την νέα Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία παραμέριζε την ιδιωτική FED .

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές. Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισοτιμία χρυσού. Η νέα αυτή τράπεζα ήταν εγκατεστημένη στους γνωστούς μας “διδύμους πύργους” της Ν.Υόρκης! Η Janet Reno όταν ανέλαβε Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ το 1993(Υπουργός Δικαιοσύνης)επί προέδρου Μπιλ Κλίντον, επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε τέσσερα συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινώνετο η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα, ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθαι μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995. Όλοι μας όμως γνωρίζουμε τι έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001,η εσκεμμένη πτώση των “διδύμων πύργων”!

                                          ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
                                          OFFICE  OF  INTERNATIONAL  TREASURY  CONTROL

Όπως αναφεραμε παραπάνω η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού>,η οποία κατεύθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το  Bretton Woods το 1944 μέχρι το 1995, κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δημιούργησε αυτό που ονομάζεται Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης. Ποιοί ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία; Ο Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld,ο Πάπας Βενέδικτος  και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι  είχαν κάνει μια σπείρα για να “φάνε” όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους. Εδέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα της τραπέζης City Bank ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους και τους ιδρώτες όλων των ανθρώπων της Γης. Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η Τριμερής Επιτροπή Χρυσού  είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία εν τέλη δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους. Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν!

Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής(τα 50 χρόνια) οι 203 χώρες του Ο.Η.Ε. αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη θητεία της Τριμερούς του Χρυσού. Αφαίρεσαν, λοιπόν, τη δικαιοδοσία και από εκεί άρχισε η κάθοδος των Χαζάρων, από το 1995. Αφαίρεσαν, λοιπόν, αυτή τη δικαιοδοσία που είχαν οι τρεις δυνάμεις και δημιούργησαν ένα νέο γραφείο που το ονόμασαν  “Γραφείο Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου” O.I.T.C.(Office of International Treasury Control). Αυτό είναι νομοθεσία με την οποία υπήγαγαν όλα τα “σκληρά” περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου.Με την απόφαση 1088 των Ηνωμένων Εθνών  αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam (από την Καμπότζη) ο οποίος εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα  και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα,  και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια.

Ακολούθως το 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του Γραφείου Διεθνών Διακανονισμών (OITC). Ο Doctor Ray C. Dam είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust) όπως το ονομάσανε αργότερα. O OITC έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά  77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη και επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη την οποία υιοθέτησαν 203 έθνη και δημιουργήθηκε το OITC. Την πραγματική του  δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dam την ανέλαβε το 2003. Πήρε οκτώ χρόνια για να δημιουργηθούν οι υποδομές αυτού του Γραφείου για να μπορεί ο Doctor Ray C. Dam να εξασκεί τη δικαιοδοσία που έχει. Μόλις δημιουργήθηκε ο OITC, προσέκρουσε πάνω στην αντίσταση των επιβητόρων. Δηλαδή οι 13 οικογένειες, μεσάζοντες, το ιερατείο, οι νταβατζήδες.Ο Doctor Ray C. Dam λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! Από δώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς τη δική μου άδεια. Aυτή τη δικαιοδοσία μου την έδωσαν τα Έθνη των λαών. Οι 203 λαοί του πλανήτη μου έδωσαν αυτή τη δικαιοδοσία, δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να κλέβετε όλη την ανθρωπότητα!»Αυτό εξόργισε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες και γι’ αυτό με δικούς τους πράκτορες αποφάσισαν να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam από τη μέση και να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο της δικής τους επιλογής ούτως ώστε να τον ελέγχουν και πάλι. Για αυτούς είναι το αγαπημένο τους σύστημα.

Έτσι λοιπόν είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη, τον  Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπόν του Doctor Ray C. Dam στην Nότιο Ασία το 2010, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στο Βιετνάμ, εκεί δηλητηριάστηκε ο άνθρωπος και διέδωσαν οι επιβήτορες ότι αυτός απέθανε και ότι ο καινούργιος διευθυντής του Γραφείου της Διεθνούς Οικονομίας είναι πλέον ο Λι, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της οικογενείας Dragon Family. Όμως ο Doctor Ray C. Dam επιβίωσε, επανήλθε και είναι στο γραφείο του εν δυνάμει και εκτελεί τα καθήκοντά του καθημερινώς για την παγκόσμια οικονομία. Ο Dr Ray C. Dam κάνει σήμερα μία τεράστια προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την εξουσία την οποία του έδωσαν τα 203 έθνη το 1995 με το υπ’ αριθμ. 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών. Μετά από αυτό το ψήφισμα το ίδιο πράγμα πέρασε στην Αμερικανική βουλή και γερουσία όπου υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία με συγκεκριμένο αριθμό που δεν επιτρέπετε να αναφερθεί δημόσια, το οποίο καθορίζει τις δικαιοδοσίες του Dr Ray C. Dam. Η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

         Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, της Federal Reserve (FED) που είναι ιδιωτική και ανήκει στην οικογένεια Ροθτσάίλντ, το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος!  Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση, δέσμευαν χρυσάφι, έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τις τρύπες! Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν όπως προέκυψε από το λογιστικό έλεγχο της Federal Reserve, 16,7 τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!

Στις αρχές Αυγούστου 2013 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Federal Reserve απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα τρισεκατομμύρια δολάρια από την Federal Reserve και δεν ξέρανε πού πήγανε. Σκεφτείτε όμως τα νούμερα! Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις. Αυτοί βάλανε για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες 16,7 τρις, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι ολόκληρο το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοί οι κύριοι, οι κλέφτες τα βρήκαν λέει και τα έδωσαν  επί τόπου για να μην κλείσουν οι Τράπεζες για να συνεχίσουν την απομύζηση των λαών! Δεν τολμήσανε όμως να το πούνε στον αμερικανικό λαό, δεν τολμούσαν να τα προσθέσουν στο εξωτερικό αμερικανικό χρέος.

BINTEO:http://www.youtube.com/watch?v=5naVn_4hmf4&feature=share

Αυτή η συμμορία  (Cabal=Μαφία,Κλίκα, όπως είναι πιο γνωστή)) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό. Υπάρχουν κωδικοί και τα ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να δοθούν στη δημοσιότητα.

Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη, τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα. Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη, παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ό,τι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό.

Επομένως ο Doctor Ray C. Dam αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο αγώνα στα χέρια του και έχει να παλέψει με δύο αντιμαχόμενες μερίδες: Η μία είναι η <Dragon Family> δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ και οι λοιποί. Αυτοί λοιπόν οι δύο- γιατί πάντα δημιουργείται το δυαδικόν σύστημα- προσέξτε τι έχει δημιουργηθεί- και οι δύο- θυμάστε που λέει ο λαός «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά» , αυτές οι δύο μερίδες είναι μία γενιά! Είναι σκυλολόι μιας γενιάς. Τι έχουν κάνει όμως: δημιούργησαν το δυαδικό σύστημα, ότι έχεις δύο λέει επιλογές: ή να πας με τους Δράκοντές ή να πας με τους Ροθτσάιλντ. Δεν μας  δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μείνουμε με τον εαυτό μας μόνο, σαν ανθρώπινο γένος. Σε αυτή λοιπόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η ανθρωπότητα, πρέπει ΕΜΕΙΣ, οι υγιείς δυνάμεις των λαών, να δημιουργήσουμε τον τρίτο πόλο !!!Στην Αμερικανική ήπειρο, υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν τη δύναμη στα χέρια του λαού, στα χέρια του ανθρωπίνου γένους. Ηδη μετά από προσπάθειες 30 ετών δημιουργήθηκε  από τις υγιείς δυνάμεις 203 κρατών, ο τρίτος πόλος με την ονομασία <Λευκοί Ιππότες> (White Knights) .Αυτοί ενήργησαν να δημιουργηθεί το OITC που, όπως προανέφερα, ανήκει στον ΟΗΕ και διαχειρίζεται τα “καταπιστεύματα” όλων των λαών.

anto.vagelis anto.vagelis@gmail.com

Βαγγέλης Αντωνιάδης

Αναγνώστης μας έστειλε συμπληρωματικά στοιχεία για το παραπάνω θέμα:

 

Αγαπητέ μου Αντώνη, KAΛHΣΠΕΡΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το ΘΕΜΑ ΣΟΥ και Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Συμπληρώνω ότι: Στο BRETTON WOODS εκπρόσωπος της Ελλάδος ήταν ο Υπουργός Ιωάννης Σοφιανόπουλος που ως οικονομολόγος επελέγη μεταξύ και άλλων για τη σύνταξη του καταστατικού λειτουργίας του ΔΝΤ ως Τράπεζα του υπό ίδρυση ΟΗΕ με σκοπό να βοηθήσει και οικονομικά τα κράτη που επλήγησαν από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, πχ. Σχέδιο Μάρσαλ. Όμως στη Γεν. Συνέλευση των κρατών για την υπογραφή ίδρυσης του ΟΗΕ ο Ιωάν. Σοφιανόπουλος είδε μία νέα διάταξη που ΔΕΝ την είχε συνυπογράψει στην πράξη ίδρυση του ΔΝΤ που έλεγε ότι οι αποφάσεις του ΔΝΤ θα ήταν στην εφαρμογή τους υποχρεωτικές για τη Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ. Δηλ. ο ΟΗΕ και ΟΛΟΙ οι Αρχηγοί Κρατών τέθηκαν κάτω από τις εντολές των κλεπτοκρατών του ΔΝΤ. Ο τότε Πρωθυπουργός Σοφούλης διέγραψε τον Σοφιανόπουλο.

Την 25/5 /2012 το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε και την κατάργηση του υποτυπώδους ελέγχου του στο FED το οποίο ως τελείως ανεξάρτητο πλέον ελέγχει όλες τις Τράπεζες των Κρατών μαζί το προϊστάμενό του ΔΝΤ με κοινό αφεντικό τη Ν.Τ.Π. Aγώνας και καλή λευτεριά, Στυλ. Σφακιανάκης,

6977 250222 , ssfaki@giahoo.gr

Υστερόγραφο

 

ΑΓΑΠΗΤΕ  ΣΤΕΡΓΙΟ,

ΣΤΙΣ  1 | 1  ΣΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΑ   ΤΟ  ΕΝΘΕΜΑΤΙ  ΠΟΥ  ΩΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΕΡΑΣΕ  ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ  ΑΠΟ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ   ΚΑΙ  ΜΗ !
ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ  ΝΑ  ΘΕΣΟΥΜΕ  ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ  ΜΕ  ΟΤΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΧΟΜΕ  ΣΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΝΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ 
Α Μ Ε Σ Α  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ   ΤΑ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ  ΜΕΧΡΙ  ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ 
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ  ΜΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΛΕΦΤΑ,  ΟΠΩΣ  ΕΚΑΝΕ  Ο  ΠΟΥΤΙΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ  ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ
ΑΠΟ  ΤΑ  ΗΛΙΘΙΑ  ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΟΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ,  ΠΡΙΝ  ΧΑΘΟΥΝ. . . 
ΣΤΟ  ΠΟΥΘΕΝΑ !
ΚΑΙ  ΓΛΕΝΤΑΝΕ   ΤΑ  ΛΑΜΟΓΙΑ  ΣΤΗΝ 
ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ  . . . ΚΟΡΟΙΔΩΝ.   ΑΝ  ΔΕΝ  ΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΤΟ
ΠΟΥΝΕ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ !
  ΓΙΑΤΙ  ΔΙΑΟΛΕ  ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΑΡΑΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,
ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑΙ ; ; ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΟΥ,  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010      

ΑΝΤ.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αγαπητοί φίλοι μου εγώ θα είμαι στο νοσοκομείο λόγο σοβαρής επέμβασης, όταν θα βγω με το καλό θα τα πούμε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

6 comments to ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

 • Γεωργιος Παρασκευας

  ΡΕ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟΛΕΞΗ ΑΠΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ? ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΟΣΑΝ ΛΑΣΠΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΝΟΜΙΖΩ”. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ,(ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ Σ’ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΡΙΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ “ΝΟΜΙΖΩ” ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ? ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ?

 • Γεωργιος Παρασκευας

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΚΙΟ ΝΑ ΣΙΤΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΙΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΦΩ ΝΑ ΔΙΥΛΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΡΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΞΤΕ! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΤΕ! θΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΤΑ!

  • Αγαπητέ κύριε Γιώργο να σε ενημερώσω πως ποτέ μα ποτέ δεν με κατηγόρησε κανένας μα κανένας ότι δεν ανέβασα σχόλιο όσο και επικριτικό και αν είναι για εμένα. Δεύτερο τυχαίνει αυτές τις ημέρες να κάνω σοβαρή εγχείρηση και δεν τα προλαβαίνω όλα. Τρίτων λυπάμαι διότι ένας συμπολίτης μου κάνει τέτοιου είδους διάλογο κατακρίνοντας ένα σχόλιο χωρίς να έχει ντοκουμέντα να τα ανατρέψει. Τέταρτον λυπάμαι που ένας συμπολίτης μου το 2014 δηλώνει επίσημα με την υπογραφή του δουλικότητα σε έναν απατεώνα, σε μια μαριονέτα. Και τελικά εγώ είμαι ένας Έλληνας που φυτοζωεί με άνεργα παιδιά και δεν εχω τα έξοδα για την σοβαρή εγχείρηση που θέλω να κάνω, δεν λες στον τρις ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ απατεώνα που πατρονάρεις να μου στείλει ένα έμβασμα για τα έξοδα να δείξει ότι έχει λεφτα ο απένταρος. Δεν είναι κακό να είσαι απένταρος, κακό είναι να είσαι ψεύτης και απατεώνας απέναντι όχι σε έμενα, αλλά σε ένα μοναδικό ιστορικά λαό! Και μέσα από την αλήθεια για πρώτη φορά λέω ότι μην κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις διότι δεν θα σε ανεβάσω.

   • Γεωργιος Παρασκευας

    Κατ’ αρχας καλο κουραγιο με την περιπετεια της υγειας σου και να πανε ολα κατ’ευχην. Για το θεμα μας τωρα απαντησεις με καποια σοβαρα επιχειρηματα δεν μου δινεις στα ερωτηματα μου στο πρωτο σχολιο μου για το καταπιστευμα παρα απαντας στο δευτερο που δηλωνω, με καποιο εκνευρισμο ομολογω, το παραπονο μου για την καθυστερηση αναρτησης των σχολιων μου. Εφοσον εισαι σε τοσο ασχημη οικονομικη κατασταση και δεν εισαι βολεμενος μηπως θα επρεπε διαμεσου της παρουσας ιστοσελιδας περα απο τις καταρες και αναθεματισεις για τους προδοτες πολιτικους (εκτος εξαιρεσεως που ακουει στο ονομα Ανδρεα Παπανδρεου με αρθρο-υμνο που ανηρτησες παλιοτερα) να αρχισεις να μας κανεις γνωστο εαν υπαρχει καποιο σχεδιο δρασης για αλλαγη της καταστασης που βιωνουμε, καποια ομαδα, συλλογος, οργανωση εστω κομμα(αν και ασχημη λεξη) που επιδιδεται σε τετοιες ενεργειες, να μας εκφρασουν τις αποψεις τους, τα πιστευω τους, τα οραματα τους, τις αμυντικες και επιθετικες κινησεις τους? Κανε αυτο και ασε τους αλλους που αναλαμβανουν δραση να εκτεθουν εφοσον στο τελος αποδειχθουν απατεωνες. Αλλα και παλι τοτε δεν θα μπορεσουν να καταστρεψουν τους ελληνες γιατι εφοσον αρχισουν να αφυπνιζονται και δρουν οργανωμενα και ελληνικα τον απατεωνα στο τελος θα τον πνιξουν σαν κυμα παλιρροιακο γιατι θα εχουν αποκτησει πιστη στον εαυτο τους και στη δυναμη τους. Εαν ομως δεν δρας και φωναζεις μονο διαμαρτυρομενος οτι εχεις δικαιο βριζοντας τους παντες στο τελος θα σβησεις γιατι θα σε αγνοησουν. Η κινητικοτητα και η αντιδραση θα εχει αποτελεσμα μικρο η μεγαλο. Αν θελεις το ανεβαζεις και το απαντας. Εισαι σε θεση να κρινεις γι’ αυτο.

 • Ανώνυμη Ελληνίδα

  Αφού σας ευχηθώ καλή καί οριστική ανάρρωση να σας ενημερώσω ότι το άρθρο γιά το καταπίστευμα είναι απομαγνητοφώνηση από ομιλία του γνωστού “πανεπιστήμονα-παντογνώστη”Δρ.Λαμπράκη.Καμμία αξιόπιστη έρευνα δέν έχει γίνει γιά το ζήτημα αυτό.Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσατε να συλλέξετε πληροφορίες γιά το τι ακριβώς είναι τό περίφημο αυτό παγκόσμιο καταπίστευμα και σε τι ακριβώς χρησιμεύει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>