«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ραντεβού στα …

Γιάννη Λαζάρου

Είδαμε την παγκόσμια και ιστορική πρωτοτυπία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Το προφίλ του τρομοκράτη είναι ανάλογο με το προφίλ του εξουσιαστή. Στη θέση του Σαμαρά θα μπορούσες άνετα με ένα κουστούμι και μία γραβάτα να έχεις τον Χριστόδουλο Ξηρό και σύμφωνα με αυτά που είδαμε όλοι στο χθεσινό “επαναστατικό” βίντεο, αν του Σαμαρά του κατέβαζες το μαλλί προς τα κάτω, του έβγαζες τα γυαλιά και του φορούσες μία μπλούζα με τον Γκεβάρα άνετα έπαιρνε την θέση του νεοέλληνα “τρομοκράτη”. 
Ακόμα και τους “τρομοκράτες” δεν τους έφτιαξαν στα μέτρα του απλού πολίτη αλλά του εξουσιαστή. Διότι η φάτσα αλλά και η βαριεστημάρα του Ξηρού να διαβάζει τον “επαναστατικό” λόγο ταιριάζει πολύ καλύτερα στο προφίλ του βουλευτή που έχει τόσο σίγουρη την μονιμότητα της κοινοβουλευτικής καρέκλας που βαριέται να σε πείσει ότι είναι άξιος εκπρόσωπός σου, παρά με τον Έλληνα που αυτή την στιγμή δεν τον χωράει ο τόπος από τον θυμό.

Δεν χρειαζόταν το έτοιμο κείμενο του Γιωτόπουλου για να πειστούμε ότι ο Ξηρός είναι υπάλληλος του συστήματος και ότι “η εξαφάνιση του Ξηρού συνδέεται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να μεγαλοποιήσει την απειλή της τρομοκρατίας”. Όσο και ο Γιωτόπουλος ήταν “επαναστάτης” άλλο τόσο και η επανάσταση έχει και είχε εκπροσώπους άεργους, αγράμματους και επικίνδυνα νηστικούς για δόξα και χρήμα. Αν βάλεις στον Γιωτόπουλο ένα κουστουμάκι θα μπορούσε άνετα να είναι ο δίδυμος αδελφός του Κάρολου Παπούλια. Το κείμενο που υπογράφει ο Γιωτόπουλος, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δελτίο τύπου-προειδοποίηση της εξουσίας προς τους πολίτες της χώρας Ελλάδας ότι αν σκεφτούν έστω και αυθόρμητα να αντιδράσουν σε όσα η εξουσία τους επιβάλλει θα αντιμετωπιστεί ως τρομοκρατική ενέργεια ενάντια στην δημοκρατία αλλά και στην ειρήνη που επιβάλλει η Ε.Ε. 

Αυτό βέβαια στο είπε προφορικώς και ο βαριεστημένος “επαναστάτης” Ξηρός στο βίντεο του: “Πόλεμο ενάντια στην ΕΕ, στα Μνημόνια κ.λπ”. Ο ένας σε καλεί σε πόλεμο ενάντια σε αυτά που γνωρίζεις ότι σε συνθλίβουν και ο άλλος σε προειδοποιεί ότι αν το κάνεις θα χαρακτηριστείς ως τρομοκράτης.

Πιάσαν και τα γεφύρια της Αγανάκτησης και του Θυμού σου. Κλείνουν με όλα τα μέσα τα στενά για την παραμικρή πιθανότητα λαϊκής έκρηξης που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένουν στο έμμεσο μέλλον. Ακόμα και η μικρή αγανάκτηση που μπορεί να έχεις όταν ένας υπάλληλος του κράτους κόψει το νερό ή το ρεύμα ενός συμπολίτη σου θα πρέπει να την τιθασεύσεις .Διότι όταν ο Ξηρός σου λέει ότι “κάντε ομάδες και ξυλοφορτώστε όσους κόβουν το ρεύμα και το νερό Ελλήνων” σε κατατάσσει αυτόματα στην “τρομοκρατική ομάδα” του άεργου “επαναστάτη”.

Από την άλλη μεριά έχεις και την αμεσότατη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Αθανασίου, ο οποίος ξαφνικά βάζει στην δικιά του κομματική Πολιτεία τους κατοίκους της Ελλάδας. Ξαφνικά γίναμε όλοι φίλοι και αδελφοί ενώ μέχρι χθες ήμαστε οι κλέφτες και λωποδύτες που μάς κυνηγούσε το καλό Κράτος για να το πληρώσουμε επειδή έτσι αυτό γουστάρει. “Η ελληνική Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται”, δήλωσε ο υπουργός. Μα ο “επαναστάτης” Ξηρός δεν δήλωσε πουθενά ότι επιβουλεύεται κανέναν πολίτη της Ελλάδας, αντιθέτως δήλωσε εχθρός του Κράτους που “καταδυναστεύει τους πολίτες της”. Γιατί λοιπόν ο κατεστραμμένος πολίτης, κατά τον κύριο Αθανασίου, είναι πιθανό θύμα της “τρομοκρατίας”; Πώς ξαφνικά “οι νόμοι και οι θεσμοί, η Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα” κατά τον κύριο Αθανασίου “είναι η απάντηση στους τρομοκράτες”; Πού είναι οι νόμοι, οι θεσμοί, η Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα επί 4 ολόκληρα χρόνια όταν με νόμους γκιλοτίνες, καταστρατήγηση του Συντάγματος, αυτοσυντριβή των θεσμών και απαξίωση της Δικαιοσύνης από ελεύθερος πολίτης κατάντησες επαίτης του πλανήτη; Πώς γίναμε ίσα κι όμοια ξαφνικά μέσα από ένα 3λεπτο βίντεο της κακιάς ώρας;

Τέλος, ο “επαναστάτης” Ξηρός μάς έδωσε ραντεβού στα γουναράδικα όπως κι ένας άλλος γελωτοποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνάνε βέβαια και οι δυο γελωτοποιοί ότι τα Γουναράδικα τα βιώνει καθημερινά μεγάλη μερίδα του λαού. Στα παλούκια μέχρι αυτή την στιγμή έχουν καρφωθεί πάνω από 10,000 κεφάλια Ελλήνων που καμιά επανάσταση δεν ξεκίνησαν και ούτε όνειρο είχαν να γίνουν κανενός το σύμβολο. Την ώρα που ανάμεσα στα μπούτια και στα βυζόκωλα αυτοί δίνουν την παράστασή τους οι άνθρωποι δίχως μέλλον για την επόμενη ώρα υποφέρουν και στενάζουν, ενώ το μόνο σίγουρο που έχουν είναι ένα παλούκι για το δικό τους κεφάλι.

Να σάς κλείσω κι εγώ μια συνάντηση στην οποία βρισκόμαστε όλοι μαζί 24 ώρες το 24ωρο.

http://lazarouyiannis.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>