«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” των προιόντων Π.Ο.Π. Καλαμάτας εγγυώνται ότι αυτές οι ελιές είναι …Καλαματιανές?

http://4.bp.blogspot.com/-QBB-gnpY2B0/UtqeL0CROvI/AAAAAAAAFVQ/nQ3odyoKW_I/s1600/cost+(4).jpg

“Με νύχια και δόντια ” προσπαθούν να μπλοκάρουν την επέκταση στο λάδι “ΠΟΠ Καλαμάτα” (κλικ) 

Κι ενώ (προκειμένου να διατηρήσουν τα αποκλειστικά προνόμια των ημετέρων) απαγορεύουν δια ροπάλου τους πραγματικούς παραγωγούς να χρησιμοποιούν το αναγνωρισμένο όνομα “ΚΑΛΑΜΑΤΑ”,οποιοσδήποτε στο εξωτερικό το εκμεταλλεύεται ασύστολα και ανενόχλητα ,κερδίζοντας εις βάρος των Μεσσηνίων (μ΄εξαίρεση τον… Σαμαρά).

Ρωτούμε λοιπόν τους προστάτες (Δημόσιους και εγκάθετους) το εικονιζόμενο προϊόν που πωλείται σε Αμερικάνικο Σούπερ Μάρκετ, καινπου ισχυρίζεται ( θεωρητικά)στην συσκευασία ότι περιέχει ελιές Καλαμάτας, έχει εξαχθεί από την περιοχή?

Πότε και από ποιον? Η συνεργασία του αρμόδιου Τελωνείου ευπρόσδεκτη , αν του επιτραπεί από τους μεγάλους ντόπιους λαδο-τσιφλικάδες.

Τι μεγάλους δηλαδή, με τόσες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε σε τράπεζες.

Αλήθεια ρε παιδιά  ποιος είναι ο Δήμαρχος με τις χοντρές καταθέσεις, και ο μεγαλοξενοδόχος που κατάφερε και πήρε (δια της πλαγίας οδού) θαλασσοδάνεια και τεράστιες επιδοτήσεις?

Πότε θα το μάθουμε εμείς οι …αθώοι ξενιτεμένοι, αυτό που οι ντόπιοι το έχουν τούμπανο  και η … Δικαιοσύνη κρυφό καμάρι?

Ε, πότε?

 

Δημοσιεύτηκε 2 hours ago από τον χρήστη

 

 

 

 

 

 

 

Υπουργέ Αγροτικής (υπ)Ανάπτυξης, αυτά τα προϊόντα είναι “ΕΛΛΗΝΙΚΑ”?

 Αναρωτιούνται οι ομογενείς της Αμερικής, που βλέπουν αναρίθμητα (σαν τα εικονιζόμενα) τρόφιμα να έχουν πλημμυρίσει τα ράφια των Αμερικάνικων Σούπερ Μάρκετ, να γράφουν με μεγάλα γράμματα GREEK και να είναι στολισμένα με (Αρχαιο)ελληνικά σύμβολα!
Συσκέψεις επί συσκέψεων και συνέδρια και υπουργικές εγκύκλιοι για το πως θα γίνουν αναγνωρίσιμα τα εξαγώγιμα αγαθά μας, και τελικά ντόπια και ξένα λαμόγια κάνουν ότι γουστάρουν, εκμεταλλευόμενα το “αποκλειστικό” μας ΕΘΝΙΚΟ δικαίωμα να…περισσότερα http://euro-crimes.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>