«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

Κάποτε και ο Δίας κατέβαινε στην γη να πηδήξει καμιά μικρούλα που του γυάλισε και του λέγαμε τον πόνο μας, αλλά χάθηκε και αυτός αφού έχει τα  οικογενειακά του με τη Ήρα και τους άλλους που διεκδικούν τον θρόνο!

Ένα πολιτισμένο κράτος-έθνος που έχει  για ηγέτες στην βουλή και στον στρατό μόνο προδότες , έναν Τατσιοπούλο, μια Δραγώνα, μια Ρεμπούση, έναν Πάγκαλο,  έναν Παπανδρέου,  Έναν Μιχαλολιάκο, έναν Κουβέλη, έναν  Βενιζέλο, έναν Σαμαρά, έναν Καραμανλή, έναν Σημίτη, Έναν Καμένο, έναν Τσίπρα, μια Διαμαντοπούλου, έναν Αβραμόπουλο  και λαδωμένους σαν τους ποντικούς όλους τους αρχηγούς του στρατού, κινήματα που φύτρωσαν με διαφορετικές μυρουδιές το καθένα, μολόχες, τσουκνίδες, φραγκάκαθα, αγριάδες, φραγκοσυκιές, παραιτούνται από την αλλαξωκολιά στην βουλή, αλά παραμένουν στον βόθρο διότι εκεί βρίσκετε ο φυσικός τους κόσμος!

Πώς να σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ ορέ πατριώτες;;;

Και Γαμώ την τρέλα μου πώς να λειτουργήσω ανθρώπινα αφού μου σαμποτάρουν σφαιρικά τον εγκέφαλο μου τα παραπάνω  Βδελύγματα;;;

Τα ζώα άρχισαν να χαλάνε τους φράχτες από τα μαντριά!

Οι  πολιτικοί  τσοπάνηδες  σφάζονται σαν  σκυλιά!!!

Οι εκπρόσωποι του θεού είναι απασχολημένοι με τις μετοχές του θεού μην και πέσουν και τους  ξηλώσει από εκπροσώπους του!

Έχουμε πνευματικούς σε όλους τους χώρους διοίκησης και εξουσίας, στην δικαιοσύνη, στα υπουργεία, στον καλλιτεχνικό κόσμο, στον επιστημονικό, στον επιρρηματικό, στον διπλωματικό  και όλοι μαζί έχουν πέσει σε έναν απόπατο με σκατά και δεν έχουν λερωθεί μόνο εξωτερικά αλλά  από ακατάσχετη πλεονεξία δοκίμασαν και τι γεύση έχουν και τους άρεσαν και τρέφονται αποκλειστικά με σκατά!

Πως λοιπόν φωνάζουμε ρε κανένας πατριώτης ηγέτης;;;

Που να βρεθεί αφού η αφρόκρεμα της μόρφωσης  έχει μολυνθεί ψυχή και σώματι;;;

Σήμερα αν θα βρούμε έναν θυρωρό, έναν κλητήρα να τον κάνουμε πρωθυπουργό θα σωθούμε, είναι οι μόνοι σε αυτήν την χώρα που ξέρουν να κάνουν διοίκηση και κουμάντο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>