«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ομιλία του γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στους ομολογιούχους του Ελλ. Δημοσίου των οποίων τα χρήματα ”κουρεύτηκαν” (εκλάπησαν) με το PSI.

http://3.bp.blogspot.com/-hT4UPK3AgnE/Ur_ZXoBojuI/AAAAAAAAJ78/whW42-loD0U/s1600/Untitled20131229101121.png

Η αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν κατάμεστη από τους ενδιαφερόμενους ομολογιούχους που εξέφραζαν τις αγωνίες τους, στη συντριπτική τους πλειονότητα αποταμιευτές και όχι «επενδυτές» όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν τα καθεστωτικά και κατοχικά ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης). Άνθρωποι δηλ. που είτε έπεσαν θύματα των υποσχέσεων και της δολιότητας των τραπεζών, είτε ενέταξαν με το έτσι θέλω οι κυβερνώντες τις συνταξιοδοτικές τους απαιτήσεις σε ομόλογα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, εκτός από τον Δημήτρη Καζάκη, απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και κλιμάκιο της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.Πα.Μ. (ο κ. Μυταλούλης, η κα Ευαγγελία Χαραλάμπους καθώς και ο κ. Γιώργος Κόκκας του Δημοβουλίου Πολιτών) που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη γι αυτό το σκοπό.


Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο β’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος, ο οποίος και συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε. 


Αξίζει να σημειώσουμε πως η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία ομάδας ομολογιούχων, στην οποία ανταποκρίθηκε ο Δημήτρης Καζάκης, η Επιτροπή Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.Πα.Μ. και ο τομέας Ε.Πα.Μ. Θεσσαλονίκης.


Μια εκδήλωση-συζήτηση στη Θεσσαλονίκη στις 20 Δεκεμβρίου 2013 για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν τα πρόσφτα αποτελέσματα των ”κουρεμάτων” και τα συνεπακόλουθα του PSI.


http://www.youtube.com/watch?v


Ανάρτηση Από τον/την lagoleon! στο ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ τη 12/29/2013 10:23:00 π.μ.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία

Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>