«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του


«Καλά που τρελάθηκα! Μπορώ και βλέπω τα πράγματα από την τρελή τους πλευρά,  λογικά!»

«Τι λες ρε τρελέ;  Αφού είσαι τρελός πως βλέπεις λογικά αυτά που συμβαίνουν;;;»

«Δηλαδή εσύ που είσαι ελεύθερος έξω από τα σύρματα  είσαι λογικός; Και ενεργείς λογικά;»

«Ε;;;; Δεν έχει έ, απάντησέ μου σε αυτά που θα σε ρωτήσω! Από την στιγμή που γεννιέσαι που υπάρχει λογική;  Σε βουτάνε σε έναν κουβά με νερό αμφιβόλου ποιότητος και με κίνδυνο να σε πνίξουν, και αυτό το κάνει ένας βρόμικος και ψεύτης, που λέει ότι είναι εκπρόσωπος του ανύπαρκτου θεού,  σε βασανίζουν δίνοντάς σου ένα όνομα χωρίς να σε ρωτήσουν! Η αρχή της δουλείας σου έχει αρχίσει με την γέννησή σου!

Που βλέπεις εσύ τι λογική;;;»

«Τι… λες ρε τρελέ, που ζεις εσύ;;;»

«Χα στο τρελάδικο ή στους οίκους ευγηρίας, εκεί που πετάτε αυτούς που σας είναι βάρος και λένε αλήθειες  που σας πονάει  και ας είσαστε και  χριστιανοί θρησκευόμενοι γεμάτοι αγάπη Χα!

Λοιπόν σαν χριστιανοί έχετε πολλά αμαρτωλά ανδραγαθήματα αλλά έχετε μεριμνήσει και για αυτό, ( άφεση αμαρτιών )Ουαχα χουχα!

Φροντίσατε να φτιάξετε στάνες επιβλητικές  να έχετε μαντρωμένα τα δίποδα ζώα και αφήσατε τους λύκους και τα σκυλιά ελεύθερα να τους φιλάνε και αν τυχών κάνει κανένα και βγει από το θρησκευτικό μαντρί, έχετε φροντίσει και για αυτό, φτιάχνοντας μια κοινωνία ακοινώνητων όντων και μολυσμένη , οπότε τον αποβάλετε με θεϊκή διαγραφή και τον αφήνετε μολυσμένο  χωρίς εμβόλιο να τον βλέπουν τα άλλα ζώα σαν καταραμένο! Με τα λεφτά που διαθέτετε για τους οίκου σας θα χόρταιναν όλοι οι άνθρωποι!

Λοιπόν μπορείς να μου αναφέρεις ένα θεάρεστο έργο σας με την παρουσία του πανάγαθου  κουφού και σαδιστή θεού σας;;;»

«Καταραμένος να είσαι τρελέ,  να καείς στην κόλαση, να μην λιώνεις, θα σε αφορίσουμε, θα σε κάψουμε στην πυρά!»

Χα!  Εγώ σου είπα να μου πεις ένα θεϊκό έργο και εσύ κατέβασες όλη την φρίκη που γεμίζει την ψυχή σου και ξέρεις τι λένε οι προγονοί μου,  κατά μάνα και πατέρα γιος και θυγατέρα, δηλαδή ανάλογα με τον θεό σου και εσύ, ‘η ούνα ράτσα ούνα φάτσα‼‼‼‼‼

Λοιπόν λογικέ άνθρωπε,  κοινωνικό ζώο και νομοταγή,  βάσει με τις εντολές του θεού σου, θα σου πω εγώ τα δικά σου έργα που τα ξεπλένεις με τον ανύπαρκτο θεό σου.

Έχεις δυο παιδιά,  το ένα αγόρι και το άλλο κορίτσι, έχει βγει από την ίδια κοιλιά και από τα ίδια Αρ@@@α, το ένα αυτόματα έχει περισσότερα δικαιώματα από το άλλο με τη δική σου στοργική και πατρική αγάπη! Το αγόρι μπορεί να πηγαίνει σε όλα σας τα θρησκευτικά μαγαζιά, το κορίτσι λόγο ότι είναι μολυσμένο του απαγορεύεται φασιστικά και σαδιστικά να πηγαίνει και να μπαίνει σε θρησκευτικούς χώρους, επιτρέπεται μόνο σαν δούλα, κανονική καθαρίστρια στα μαντριά, να μας ευχαριστεί και με το ωραίο σώμα, άλλωστε είναι θεϊκή εντολή όπως σας συμφέρει,  (γαμέυεστε και πληθύνεστε), αλλά και να κουβαλούν και τα λάδια προσφορές από τα άπιστα ζώα,  δεν δικαιούται να μπει στο ιερό γιατί είναι μολυσμένη, δεν μπορεί να μπει στο Άγιο Όρος, είναι καλή για αναπαραγωγή και σεξ,  αλλά είναι ταυτόχρονα  και πρόστυχα προκλητική με το σώμα της, εκτός και αν σας κάτσει!

Σαν ζώα με θεό και μεγάλη  αγάπη για τον άνθρωπο κάνετε γενοκτονίες  για το καλό των πιστών, δικάζετε και αθωώνεται τις ψυχές των ανθρώπων, εσείς που είσαστε οι ποιο βρόμικοι όχι στο σώμα αλλά στην ψυχή, βαφτίζετε και καταδικάζετε το ίδιο πράγμα και πράξη ανάλογα πως σας συμφέρει, του λέτε να σας δίνει τα πλούτη του ο πιστός και αν σας ζητήσει βοήθεια του λέτε έχει ο θεός που τελικά αυτός είναι τελείως κουφός!

 Είσαστε τοκογλύφοι, απατεώνες, προδότες, ψεύτες, αλλά εσείς μπορείτε να αθωωνόσαστε με το (πίστευε και μη ερεύνα), ή (άφεση αμαρτιών), όμως για τα ίδια παραπτώματα αυτούς που δεν σας αποδέχονται και δεν σκύβουν στις σαδομαζοχιστικές ορέξεις σας είναι αμαρτωλοί,  ασυγχώρητοι και πρέπει να πεθάνουν προς συμμόρφωση και φόβο των υπολοίπων ζώων!

«Από τρελό τι περίμενα να ακούσω;;;»

«Που είσαι λογικέ άνθρωπε  κάνε ποιο δεξιά ή αριστερά όπως σε βολεύει  γιατί με την βρόμικη παρουσία σου μου στερείς τον δικό μου θεό τον αληθινό, που με την παρουσία του μας δίνει όλα αυτά που λες ότι σου δίνει ο ανύπαρκτος θεός σου.»

«Ποιος είναι ο δικός  σου θεός τρελέ  αμαρτωλέ;»

Μα φυσικά ο Ήλιος! Που χωρίς την παρουσία του δεν θα υπάρχει τίποτα, αυτός αναπαράγει και προστατεύει τα πάντα!

Τον θέλετε τον δικό μου θεό αλλά δεν τον τιμάτε, τον χρησιμοποιείτε αλλά δεν αναγνωρίζετε τις θεϊκές του ιδιότητες, αλήθεια ποιος είναι ηδονολάτρης και ψεύτης;

Εγώ με τον δικό μου θεό η εσύ με τον ανύπαρκτο ;;;

Ο δικός μου θεός μου δίνει δωρεάν την ζωή και την τροφή, ο δικό σου είναι τραπεζίτης, δολοφόνος,  προδότης,  τοκογλύφος, απατεώνας, άδικος,  ακοινώνητος, πολεμοχαρής!

Δικά σας έργα είναι οι συμπολίτες μας που αφαίρεσαν  κατά χιλιάδες ότι πολυτιμότερο έχουν την ζωή τους, τα παιδιά πεινάνε και άλλα πεθαίνουν κατά εκατομμύρια από  έλλειψη νερού, φαγητού και στέγης, εσείς είσαστε οι ηθικοί αυτουργοί για όλα τα δεινά των ανθρώπων, κάνετε το κουμάντο σας για την ασφάλεια σας, πάτε και συγχωράτε τους δολοφόνους στις φυλακές, στα στρατόπεδα στα δικαστήρια και στην βουλή!

Ο δικός μου θεός δεν τιμωρεί κανένα και αγαπά το ίδιο όλα τα όντα στην γη!

Και το φρέσκο ατόπημά σας, είναι ότι ένας άνθρωπος ήθελε την στοργή σας και την αγάπη σας γιατί ήταν άρρωστος και κλείσανε όλες οι πόρτες και πέθανε με τον ποιο  απάνθρωπο τρόπο από τους θρησκευόμενους με άπειρα πλούτη, ήταν λέει ανασφάλιστος!!!!!!!!!!

Άντε μου στο διάολό σας και πάρα πέρα,  μιάσματα, απάνθρωποι,  βδελύγματα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>