«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΛΙΑΠΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Κώστας Λάμπος

Η λούμπεν ελληνική μπουρζουαζία και οι κατά καιρούς πολιτικοί εκφραστές του ελληνικού πλιατσικοκαπιταλισμού υπήρξαν, σύμφωνα με τις διδαχές της παγκόσμιας ιστορίας, οι πρυτάνεις της μιζοληψίας, της φοροδιαφυγής, της φοροκλοπής, της εισφοροδιαφυγής, της λεηλασίας του δημόσιου ταμείου και της δημόσιας περιουσίας. Η ελληνική λούμπεν μπουρζουαζία ήταν και συνεχίζει να είναι η πιο δουλική στο κομπραδόρικο ‘ελληνικό’ κεφάλαιο απέναντι στην ορθολογική ανάπτυξη της χώρας, η πιο άγρια-εκμεταλλευτική απέναντι στον Ελληνικό Λαό, η πιο καταστροφική απέναντι στο ωραιότερο φυσικό τοπίο και στο ελληνικό κάλος, η πιο σκοταδιστική απέναντι στις επιστήμες, στα γράμματα και στις τέχνες, η πιο αυταρχικοφασιστική απέναντι στις δυνάμεις της πραγματικής δημοκρατίας, η πιο πατριδοκάπηλη απέναντι στις δυνάμεις της προόδου, η πιο πουλημένη στους ξένους μιζοδότες, προστάτες και κατακτητές, η πιο βάρβαρη απέναντι στον Ελληνικό Πολιτισμό, και στον Ελληνισμό και για όλους αυτούς και για χίλιους ακόμα λόγους η ελληνική λούμπεν μπουρζουαζία υπήρξε και παραμένει και η πιο ηλίθια ηγέτιδα πολιτική τάξη, μεταξύ όλων, στον πλανήτη Γη.

 

Ο Λιαπισμός, η πιο χαρακτηριστική έκφραση της ελληνικής λούμπεν μπουρζουαζίας, αποτελεί απόδειξη για όλα αυτά και επιπλέον αποτελεί την καλύτερη μαρτυρία πως ο χρεοκοπημένος, αστικός-λούμπεν κοινοβουλευτισμός έφτασε στο τέλος του και μαζί με αυτόν έφτασε και ο κρατικοδίαιτος, ‘ελληνικός’ πλιατσικοκαπιταλισμός στο τελευταίο στάδιο της εκφυλισμένης και παρακμιακής ανάπτυξής του.

Τώρα είναι η ώρα των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες απέναντι στις γενιές των Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για την αναγέννηση της Ελλάδας και του Ελληνισμού, απέναντι στις γενιές που έρχονται και απέναντι στην ανθρωπότητα που αγωνίζεται για κοινωνική ισότητα, για άμεση δημοκρατία, για αταξική κοινωνία και για ουμανιστικό πολιτισμό.

Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις ψευδαισθήσεις για κάποια σωτηρία μέσω της λούμπεν αστικής δημοκρατίας του λούμπεν κεφαλαίου, του λούμπεν πολιτικού-κομματικού συστήματος και των λούμπεν επαγγελματιών πολιτικών.

Τώρα είναι η ώρα από κομματικοί πελάτες και κλακαδόροι, ή από απολίτικοι ωχαδερφιστές idiots και από γυμνασμένοι αχόρταγοι καταναλωτές, να γίνουμε ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα, για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση και να ανοίξει ο δρόμος για την οικονομική-κοινωνική ισότητα και για ένα καλύτερο αμεσοδημοκρατικό κόσμο χωρίς αφεντικά και δούλους.

Τώρα, που μια ατέλειωτη σειρά από λαϊκές πρωτοβουλίες σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών βρίσκεται σε εξέλιξη και σε πορεία προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η ώρα να εγκαταλείψουμε τη μιζέρια και τους καναπέδες και να συναντηθούμε με τους γείτονες, με τους συναδέρφους, με τους συνανθρώπους και τους συμπάσχοντες, να συσκεφτούμε, να συναποφασίσουμε, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να δράσουμε συλλογικά, δημιουργικά και απελευθερωτικά με αξιοπρέπεια και για την ατομική, τη συλλογική, την εθνική και την οικουμενική μας αξιοπρέπεια και λευτεριά.

Τώρα είναι η ώρα να ενισχύσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια της κοινωνίας μας να βγει από την καπιταλιστική παρακμή που οδηγεί στο ξεπούλημα της χώρας, στην εξαθλίωση και στο φασισμό, να απαλλαχθούμε οριστικά από το καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει και θρέφει το σκοταδισμό, το λιαπισμό και τη βαρβαρότητα της εξουσίας των λίγων πάνω στους πολλούς.

Το Αύριο Μεθαύριο θα είναι Χθες και συνεπώς το Μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν Σήμερα και όχι σ’ εκείνους που το περιμένουν έτοιμο από τους άλλους , ή απο κάποιους μεσσίες που υπόσχονται καλύτερο μέλλον με συνταγές εξουσιαστικού μεσαίωνα.

Τώρα είναι η ώρα να πιάσουμε το βηματισμό της ιστορίας.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>