«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…..!!!

Ζητώ συγγνώμη από τον συγγραφέα για την μικρή αλά αναγκαία παρένθεση.

Έλληνα μπες να ξεδιψάσεις, μπες να νιώσεις την πατρογονική σου δύναμη, μπες να καταλάβεις ότι είσαι ημίθεος και δεν θέλουν να το μάθεις, μπες και διάβασε γιατί σε πολεμάνε λυσσαλέα με τρομακτικό και πρωτοφανή τρόπω 1700 χρόνια. Μάθε ότι δεν σε αφήνουν να μάθεις τον προορισμό σου, που είναι το κύτταρό σου να ξανά ανέλθει στο σύμπαν και να επιβάλει την αληθινή ζωή και ειρήνη στα ανώτερα όντα τους ανθρώπους. Θέλω από τους φίλους αναγνώστες που έχουν διαφορετικές απόψεις και προβληματισμούς να κάνουμε διάλογο που είναι η αρχή και η αποθεώσει της δημοκρατίας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

    Tel.+Fax: 02102 32513  E-Mail: chaziteo@tonline.de                                                                                           

                                                      27.12.2013                                   

                                                                                                 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 

Ο γνησιος Ελληνας, με τις εγκληματικες διωξεις εναντιον του, βιαστηκε και κακοποιηθηκε πνευματικα και εγινε βυζαντονοχριστιανος και ακολουθως δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμηος.

Συνεπως ο Ρωμηος αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον αυτοεξευτελισμο του Ελληνα.

Ειναι προ’ι’ον διωγμων, κατατρεγμων, βασανιστηριων, διαπομπευσεων, εξευτελισμων, σφαγων, ανασκολοπισμων,  σταυρωσεων, λιθοβολισμων και αλλων ασυλληπτων για την ανθρωπινη φαντασια ακροτητων που αρχισαν απο τις αρχες της 3ης μ.Χ. εκατονταετιας και συνεχιζονται υπο διαφορες και υπουλες μορφες βασιζομενες στον φοβο και στην ελπιδα και σημερα.

Τοσο ο φοβος οσο και η ελπιδα σκοπημα και εγκληματικα τοποθετουνται στο υποσυνειδητο των Ρωμηων ηδη στην παιδικη ηλικια.

Σε αυτο βρισκονται στιβιασμενα τα παραμυθια για το προπατορικο αμαρτημα για τον δηθεν δημιουργο, για τους δαιμονες, για τον διαβολο, για τους αγγελους και αρχαγγελους, για τα πνευματα κ.α.

Στο υποσυνειδητο των Ρωμηων εχει τον θρονο του ο σατανας.

Εκει στεγαζονται οι αυταπατες, ο παραδεισος και η κολαση.

Δια του φοβου παραγεται ηδη απο την παιδικη ηλικια του Ρωμηου ο τρομος και η υποταγη.

Και αυτο αποτελει την χειριστη μορφη σωματικης και πνευματικης παιδικης κακοποιησης απο τους αντιπροσωπους της αιρεσης της ιουδα’ι’κης πιστης του Γιαχβε, δηλαδη απο τους υποκριτας που φορουν μαυρες φουστες (το ρασο ως ποδητηρες και μαυρο δεν ηταν το ενδυμα των κληρικων της ιουδα’ι’κης αιρεσης που ψευδεπιγραφα φερει το ονομα Ορθοδοξια, διοτι το επεβαλε μαζι με το καλυμμαυχι επι της οθωμανικης αυτοκρατοριας ο Σουλτανος για να ελεγχη τις κινησεις των κληρου), που για επαγγελματικους και μονο λογους μεταφερουν στα Ρωμηοπουλα αισθηματα  ενοχης για δηθεν αμαρτια μη εξομολογησης, που τιμωρειται με την αιωνια φωτια της κολασεως.

Απο την αντιληψη περι δημιουργου-σωτηρος, στην οποια προστεθηκε η πιστη στην τελετουργικη ακαθαρσια του ανθρωπου, προηλθε η ιδεα του προπατορικου αμαρτηματος, που δια του βαπτισματος δηθεν αυτο ξεπλενεται.

Οι δολοφονοι αυτοι της παιδικης ηλικιας του Ρωμηου μετατοπιζουν την αμοιβη και την τιμωρια για την επομενοι ζωη, για να δωσουν παρηγορια και στους σκλαβους, τους δειλους και καθυστερημενους γονεις των Ρωμηοπουλων, οι οποιοι ανεχονται χωρις παραπονα τις ταπεινωσεις αυτης της ζωης και προσκυνουν προθυμα τους εξουσιαστες τους, που δεν ειναι αλλοι απο τους αντιπροσωπους της χριστιανικης πιστης.

Οι ανθρωποι της καστας της απατης που φορουν μαυρες φουστες, ωθουμενοι αποκλειστικα απο τον φοβον τους μηπως χασουν αυτα που τους συμφερει, δημιουργουν τον παραδεισο μαζι με τον επιστατη του τον δημιουργο, κατ’ εικονα και καθ’ ομοιωση στα δικα τους μετρα.

Ετσι οταν ο Ρωμηος ενηλικιωθει που ελπιζει για τον παραδεισο και φοβαται την κολαση, καθε αλλο παρα μπορει να ειναι ενας ελευθερος πολιτης.

 Ειναι ενας σκλαβος που μεθει στις ταβερνες της ελπιδας και γονατει στα παλατια του φοβου, που μοιαζουν με φραγμενους σταυλους, στους οποιους την ημερα και την νυχτα χιλιαδες προβατα στρημογμενα και πανικοβλημενα τεντωνουν τον λαιμο τους και γλυφουν το χερι και το μαχαιρι του σφαγεα τους.

Ορισμενα απο τα προβατα αυτα τρεμουν απο τον φοβο τους, οτι θα καιγονται αιωνια στις φλογες της κολασεως και αλλα ανυπομονουν να σφαγουν για να μπορεσουν αιωνια να βοσκουν στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

Η σωτηρια των Ρωμηων ειναι ενα καλα κατασκευασμενο παραμυθι απο τους ανδρες της καστας της απατης που φορουν μαυρες φουστες, που υποσχεται την αθανασια και τον παραδεισο κατα πολυ εξυπνο τροπο, ωστε ο καθε πιστος Ρωμηος να μην μπορει ποτε να διαπιστωση, ότι ο παραδεισος αυτος ειναι στην πραγματικοτητα ο κατοπρισμος της δηψας του που μπορει μονο μετα τον θανατο του να κρινη.

Ουδεις ομως Ρωμηος επεστρεψε ‘η θα επιστρεψει ποτε απο το βασιλειο του θανατου, για να ενημερωση τους ακομη ζωντας ομοιους του.

Τι ειναι ομως ο θανατος;

Βιολογικα ειναι κατι το φυσικο, αφου αποτελει συνεπεια της φθορας ολων ανεξαιρετως των γηινων μορφων της ζωης.

Το βεβαιο του θανατου καθιστα τα οντα οχι θνητα αλλα θνησκοντα.

Τα οντα θνησκουν συνεπως καθ‘ οσον ζουν.

Απο την στιγμη που το ανθρωπινο ον συνειδητοποιει αυτην την πραγματικοτητα, η αντιθεση αναμεσα στην εμπειρια της ζωης και στον θνησκοντα χαρακτηρα της, συνταρασει την συνειδηση, η οποια θεωρει πια τον θανατο αρνηση ‘η ακυρωση του υποκειμενου, του σκεπτομενου, του αισθανομαινου και ζωντος υποκειμενου.

Η αγωνια γινεται οντολογικη.

Η συνειδηση φαινεται να εκδηλωνεται σαν σχεση μεταξυ του παρατηρητη και των παρατηρησιμων περιεχομενων του ανθρωπινου νου.

Σε αυτην αξιολογουνται οι παρατηρησεις, λαμβανονται αποφασεις για συγκρισεις και διακρισεις, εκδηλωνεται η αυτοσυνειδηση και σημασιοδοτειται η εμπειρια της ζωης.

Τι γινεται μετα τον θανατο;

Ο καθε ζων οργανισμος μετα τον θανατο του αποσυντιθεται, δηλαδη αυτο που του εδινε την ικανοτητα να ζη.

 Η συνθεση των επι μερους στοιχειων του οργανισμου, διαλυεται και καταστρεφεται.

Δημιουργουνται ομως ενωσεις υδρογονανθρακων, οι οποιες κατα την διαρκεια των γεωλογικων εποχων σχηματιζουν ανθρακα, τυρφη, πετρελαιο και φυσικο αεριο, Πολλα απο τα προ’ι’οντα αυτα ανηκουν στην κλαση των αρωματικων κυκλικων υδρογονανθρακων, δηλαδη στις οργανικες ενωσεις πολλαπλων μορφων.

Εξαφανιζεται ομως το καθε τι με την αποσυνθεση και διαλυση του Eukaryonten-κυτταρου;

Σε ελαχιστο ποσοστο των μορφων της ζωης επιτευχθει το αλμα προς την δημιουργια του και σε ενα ακομη ελαχιστωτερο ποσοστο προς την δημιουργια της συνειδησης.

Επειδη ο ανθρωπος ειναι «Eukaryonten» και εχει συνειδηση ανηκει στις ποιο σπανιες μορφες της ζωης.

Ναι μεν εξαφανιζονται τα «Eukaryonten-κυτταρα» ως αυτοτελεις οντοτητες και τα συνιστωντα τα κυτταρα στοιχεια, δεν εξαφανιζονται και δεν καταστρεφονται ομως τα συνιστωντα στοιχειωδη στοιχεια, δηλαδη τα κβαντοτεμαχιδια.

Η αποσυνθεση συνεπως ενος θανοντος οργανισμου φθανει στο εσχατο γενετικο υλικο, δηλαδη στο γονιδιο και δινει νουκλε’ι’κο οξυ.

Μετα την διαλυση των μοριων του δεσοξυρι-βονουκλε’ι’κου οξεος (DNA), τα συνιστωντα στοιχεια του θα φθασουν μοιραια στα μικροτατα κβαντοτεμαχιδια, που συνιστουν τα ατομα της υλης, ηλεκτρονια, πρωτονια, νετρονια και ισως και τα πιο μικρα ακομη που δεν ειναι ακομη γνωστα και που ειναι αθανατα, διοτι γυριζουν και επανερχονται στον κυκλο της ζωης.

Οι Ορφικοι στην αρχαια Ελλαδα, οι οποιοι ηταν και ανυπερβλητοι επιστημονες μετατοπησαν το βασιλειο των νεκρων απο τον Αδη στον Γαλαξια μας.

Κατ’ αυτους δεν υπηρχε θανατος, αλλα μεταβολη και εναλλαγη της ζωης, η οποια μετα τον θανατο επιστρεφει στην πηγη της, στον Γαλαξια μας.

Αυτο φαινεται στην Ορφικη φραση «ες γαλ’επετον», δηλαδη επεσεν στον Γαλαξια.

Ο ανθρωπος συνεπως δεν ειναι τιποτε αλλο απο «σκονη και υδρογονο ενος

ενδογαλακτικου νεφους».

Η φυσικοεπιστημονικη ορθροφροσυνη των Ορφικων αλλα και των αλλων προσωκρατικων αρχαιων Ελληνων το διεπιστωσε πολυ νωρις.

Σε ενα φυλλο χρυσου απο τον 5ον π.Χ. αιωνα που βρεθηκε πριν μερικα χρονια σε ενα αρχαιοελληνικο ταφο στο Υππονιο (σημερα VipoValentia) της Καλαβριας της Ιταλιας, ειναι γραμμενα σε ελληνικη γλωσσα:

  «…στην Μνημοσυνη ανηκει ο ταφος αυτος.

Εαν αναγκαστεις να πεθανης, θα σε ρωτησουν οι φυλακες:

Τι γυρευεις στο σκοτος του φοβερου Αδη;   

  Απαντησε:

Ειμαι ο υιος της Γης και του Ουρανου.

Καιγομαι απο διψα και πεθαινω…Δωσε μου κρυο νερο απο τα ελη της Μνημοσυνης…Θα σου αφησουν να πιης.

Θα περπατησεις κατα μηκος του ιερου δρομου οπου και οι αλλοι επισημοι πληροφορουμενοι και απο τον θεο Διονυσο κυριαρχουμενοι περπατουν…»

Στην αρχαια Ελευθερνα της Κρητης βεθηκαν πολλα  φυλλα χρυσου στα οποια ειναι γραμμενος κατ’ επαναληψη ο εξης διαλογος μεταξυ των πνευματων και των φυλακων του Αδη:

            «Ποιος εισαι; Απο που ερχεσαι;

            Ειμαι ο υιος της Γης και του γεματου με Αστερια Ουρανου»

Απο ολα τα ως ανω προκυπτει:

Η ιδεα οτι η χριστιανικη πιστη των Ρωμηων της Ορθοδοξιας ειναι μια ιερη ανθρωπινη συμβαση, που διακρινει τοσο για την απιθανοτητα των ισχυρισμων της οσο και για την ανυπαρξια αποδειξεων, ειναι στην πραγματικοτητα πολυ μεγαλη τερατολογια για να εκτιμηθη σε ολη της την δοξα.

 Ο καταλογος των μεχρι σημερα δεινων των Ελληνων (1700 χρονια) για τα οποια ευθυνεται αμεσα η Ορθοδοξια ειναι σχεδον ατελειωτος.. Η Ορθοδοξια ειναι και στις μερες μας μια ζωντανη πηγη βιας κατα των Ελληνων, οσο και σε καθε αλλη περιοδο του παρελθοντος.

Οι περισσοτεροι χριστιανοι Ρωμηοι της Ορθοδοξιας πιστευουν οτι η Βιβλος των Ιουδαιων εχει γραφει απο τον θεο τους Γιαχβε και αυτή ειναι ο αλαθητος λογος του δημιουργου του συμπαντος ‘η των συμπαντων.

Δεν αμφιβαλλουν καθολου οτι ειναι αδυνατο ενας προσωπικος θεος, οπως ειναι ο Γιαχβε, μεσα στην απειρη σοφια του, να συγγραψη ενα τετοιο κειμενο ‘η να εχη πλαση τον πλανητη Γη το 4.004 π.Χ., δηλαδη 4.000 χρονια μετα την γεωργικη επανασταση των ανθρωπων.

Οι Ρωμηοι χριστιανοι της Ορθοδοξιας που πιστευουν οτι ο Γιαχβε επλασε το συμπαν το 4004 π.Χ. δεν μοπορει να εχουν μυαλο στο κεφαλι τους.

Ο Γιαχβε δεν υπηρξε ποτε προγονος του ανθρωπου, διοτι είναι απογονος αυτου, διοτι ειναι μια ηλιθια μεν αλλα πανπονηρη φαντασιωση.

Δεν γινεται ποτε κατανοητη η θυσια περισσοτερων απο 10 εκατομμυριων Ρωμηων απο εναν Αρχιεπισκοπο, 82 Δεσποταδες, 11.000 Παπαδες και απο μερικες εκατονταδες επιγονων ορισμενων οικογενειακων κρυπτοδυναστειων αποτελουμενων απο Κοτσαμπασηδες, Κεχαγιαδες, Τζωρμπασηδες, Μακρυμαλληδες και πασης φυσης αλλων επιγονων Τουρκογυφτων, Δοσιλογων και Ταγμασφαλιτων.

Οταν η Τυχη ετοιμαζει την καταστροφη ενος εθνους, τοποθετει στην κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας της πολιτικης, δικαστικης και στρατιωτικης, ως ηγεσιες κατευναστικα μυαλα, ασθενεις ψυχες, «δοσιλογους και προδοτες» που δεν δισταζουν να πυρπολησουν και να παραδωσουν αμαχητι την χωρα που τουςανεδειξε, στους εισβολεις.

Την εξουσιαστικη πυραμιδα στην Ελλαδα κατα την διαρκεια της Μεταπολιτευσης την αρπαξαν κυριολεκτικα «ληστες» που διεισδυσαν μεσα στο διαβρωμενο κομματικοπαραταξιακο συστημα.

Αφου καταληστευσαν τον πλουτο της ελληνικης κοινωνιας με το αεριτζιδικο πελατειακο τους κλεπτοκρατικο συνοθυλευμα, καταλυσαν με ανοχη της Δικαστικης Εξουσιας καθε εννοια πολιτειακης νομιμοτητας και παρεδωσαν στους νεοκατακτητες μας Γερμανους την πολιτικη κυριαρχια και τον πλουτο μας, ενω δεν γνωριζουμε ακομη τι θα ακολουθησει.

Απο τον «πατο» της κοινωνιας των Ρωμηων προωθουνται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο στην κορυφη της εξουσιαστικης (πολιτικης, διακαστικης, στρατιωτικης και εκκλησιαστικης) πυραμιδας της χωρας μας, ηλιθιοι, απαταιωνες, δολοφονοι, προδοτες, απατριδες κ.α. αφου προηγουμενους ξεπλυθουν μεσα στην κολυμβηθρα του Σηλωαμ, δηλαδη  μεσα στους «Συνασπισμους των Βλακων» (Μασονικες στοες, λεσχες Ροταρυ, Λα’ι’ονς, Μπιμντενμπερκερ κ.α.).

Μεσα στους Συνασπισμους αυτους κρυβονται, εκπαιδευονται και προωθουνται τα μελη της μπασταρδεμενης Δεξιας και της εγκληματικης και δηθεν προοδευτικης  Αριστερας στην εξουσιαστικη πυραμιδα της χωρας μας (Εβραιοι, Τουρκοι και Αλβανοι με ελληνοποιημενα ονοματα:

Χριστοφορατοι, Μαντεληδες, Σημιτες, Παπανδρεοι, Καραμαναληδες, Μητσοτακηδες, Σαμαραδες, Βενιζελοι, Καρατσαφερηδες, Παπαδημοι, Πικραμενοι, Καμενοι κ.α.). Μεσα στους Συνασπισμους αυτους των Βλακων γεννιουνται καθ’ υποδειξη των ξενων και του Κεντρικου Ισραηλινου Συμβουλιου (ΚΙΣ) των Εβραιων της Αθηνας, που ελεγχει και ολα τα ιδιωτικα ηλεκτρονικα ΜΜΕ, οι πασης αποχρωσης τρομοκρατικες ομαδες, οι πασης αποχρωσης προβοκατορες, οι πασης αποχρωσης κουκουλοφοροι, οι πασης αποχρωσης προδοτες και εγκληματιες. Και ολα αυτα κατω απο το απα- θες βλεμα της μονοφθαλμης πορνης, που μας το παιζει τυφλη θεα.

Τα περισσοτερα μελη αυτης ειναι επισης μελη των Συνασπισμων των Βλακων.

Αυτο που στην αρχαιοελληνικη εποχη παρα τοις ουρανιοις θεοις ωνομαζονταν Θεμις, παρα τοις χθονιοις Δικη και παρα τους πολιτισμενος πολιτες Νομος, δεν υπαρχει στην σημερινη Ελλαδα.

Το ιδιο ισχυει και για την ετσι ονομασθεισα «Ακαδημια των Αθηνων» που ειναι γεματη απο μελη των Συνασπισμων των Βλακων.

Γιατι δεν βγαινει εστω και ενας απο τους ακαδημα’ι’κους αυτους της δεκαρας να διατυπωση με θαρρος τα κακως κειμενα στην Ελλαδα, να επιδοκιμαση τα λαθη, τις εκτροπες και την αδικαιολογητη παραταση των ιστορικων-ιδεολογικων εκκρεμοτητων, που οσο παραμενουν, επιτεινουν την κακοδαιμονια του Ελληνισμου, επιδεινωνουν την ιστορικη του «εθνικη σχιζοφρενεια» και καθιστουν προβληματικη την εθνικη του αυτογνωσια.

Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια, οι ετσι ονομασθεντες Ακαδημα’ι’κοι της ετσι ονομασθεισης Ακαδημιας των Αθηνων ειναι διαβρωμενα και ανικανα παρασιτα που υπηρετουν αποκλειστικα τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Φαινεται οτι αγνοουν οτι μοναδικη προ’υ’- ποθεση για να ξεφυγη ο Ρωμηος απο την πολιτιστικη στειροτητα αιωνων και να περαση επιτελους και παλι σε φαση νεας ιστορικης δημιουργιας ειναι η εξαλειψη ιστορικων-ιδεολογικων εκκρεμοτητων, ειναι η ιστορικη γνωση της μεχρι τωρα εβραιοπρεπους συμπεριφορας της Ορθοδοξιας και εν γενει των Ρωμηων χριστιανων εναντι του Αρχαιου Ελληνικου Πολιτισμου. Οι ως ανω Ακαδημα’ι’κοι της δεκαρας δεν κατανοησαν ακομη οτι ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος δεν ειναι απλα ενα ιστορικο μεγεθος, αλλα η ολοζωντανη βαση του σημερινου Παγκοσμιου Πολιτισμου.

Εκ των ως ανω προκυπτει οτι οι κυριοι αντιπαλοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου ειναι:

1.     Η ταπεινωμενη μαζα των Ρωμηων χριστιανων

2.     Η Καστα των ανδρων της Απατης που φορουν μαυρες φουστες

3.     Η Κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας που συγκροτειται απο μελη των αναφερθεισων Συνασπισμων των Βλακων, με κατευθυντηριο οργανο το Κολεγιο των Αθηνων

     4.   Το ΚΙΣ και οι σιωνιστικες οργανωσεις στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ

Η ταπεινωμενη μαζα των Ρωμηων χριστιανων ειναι μη αυτενεργο και συνεπως πολιτικα αδρανες υποσυνολο στην βαση της κατα φυση ανθρωπινης ιεραρχησης.

Το μελος της ταπεινωμενης μαζας των Ρωμηων χριστιανων κινειται μονο στον δικο του χωρο, δηλαδη στο υποστρωμα, που σημαινει οτι λογω συγγενους αδυναμιας δεν επικοινωνει με τα ανωτερα στρωματα της εξουσιαστικης πυραμιδας, συνεπως δεν σημμετεχει στην διαδικασια ληψεως αποφασεων που αφορουν στο συνολο ουτε αυτων που αφορουν στον εαυτο του. Η ταπεινωμενη μαζα των Ρωμηων χριστιανων δεν ειναι σε θεση να κατανοηση τις εκαστοτε συγκυριες και συνθηκες, και συνεπως δεν ειναι σε θεση και γι’ αυτο αδιαφορει στο να σχεδιαση και εκτελεση τις ορθες ενεργειες ‘η χειρισμους για την ευστοχη αντιμετωπιση των αναγκων ‘η των κινδυνων στην ομαδα που ανηκει.

 Η ταπεινωμενη μαζα των Ρωμηων χριστιανων οφειλει την υπαρξη της και την επιβιωση της, ως μελος του συνολου, αποκλειστικα στα ανωτερα επιπεδα της εξουσιαστικης πυραμιδας.

Η μαζα αυτη ενεργει μονο καθ’ υποδειξη της ηγεσιας της.

Ο ασφαλεστερος τροπος εξοντισης ‘η απομονωσης της μαζας ειναι η εξουδετερωση ‘η η απομονωση εξ’ αρχης της ηγεσιας της, με ταυτοχρονη και ταχεια μετατροπη της σε Οχλο, δηλαδη σε πολιτικα ενεργοποιημενη μαζα που θα κατευθυνεται μονο απο την Αριστεια.

Θα συρθουν απο την βαση της εξουσιαστικης πυραμιδας, θα εκπαιδευτουν και θα τοποθετηθουν στα ανωτερα στρωματα αυτης οσοι εκλεγουν απο την Αριστεια.

 Η πραγματικη εξουσια, η Αριστεια, απο το παρασκηνιο θα ρυθμιζει τα παντα και θα εποπτευει ετσι ωστε να αποφευχθη η εκμηδενευση της ποιοτητας απο την ποσοτητα, δηλαδη το ζευγος Εξουσια-Οχλος η πιστη φωτογραφια ολοκληρης της σημερινης πολιτικης, κοινωνικης και πνευματικης καταστασης που επικρατει σημερα με τους φελους στην χωρα μας.

 Σε καταστασεις εκτακτης αναγκης οπως η σημερινη και πριν ειναι πολυ αργα το ζευγος Εξουσια-Οχλος πρεπει να οργανωθη πολυ γρηγορα με κινηματα, ομιλους, σωματεια και οτιδηποτε αλλο ενωνει τα νηματα θεσεων της ελληνικης κοινωνιας.

Στην τελικη φαση ο εντολεας της νεας διακυβερνησης χωρις απειλες και εκβιασμους θα ειναι η ελληνικη κοινωνια και οχι πλεον οι οικογενειακες και κομματικες κλικες εμμεσης αντιπροσωπευσης.

Η Αριστεια ειναι αυτη που θα σχεδιασει και θα εκτελεση την αντιστροφη της σημερινης λεηλασιας και εκποιησης με ανασυνταξη του ζευγους Εξουσια-Οχλος προς δημοκρατικες κατευθυνσεις και με τροπο που αυτο θα γινει εντολεας της νεας διακυβερνησης της χωρας μας.

Στην Οδυσσεια των Ελληνων απο το 1821 μ.Χ., Ασφαλεια, Επιβιωση και Ευτυχια χωρις κινδυνους ποτε δεν υπηρξε και ποτε στο μελλον δεν θα υπαρξει.

Τα σημεια 2. και 3. συγκροτουν το Ρωμαι’ι’κο Κρατιδιο, τον πραγματικο εχθρο της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Αυτο κατεβροχθισε το Ελληνικο Εθνος δηλαδη την Ελληνικοτητα.

Ο ρολος του στην πορεια και την ζωη του Ελληνα ειναι σε ολους τους τομεις και ιδιαιτερα στον επιστημονικο, ολεθριος.

Ολα καιτα ετσι ονομασθεντα  κορυφαια επιστημονικα ιδρυματα του Ρωμαι’ι’κου Κρατιδιου ειναι γεματα με κομματικες σαπιλες και επιστημονικες ανυπαρξιες, με ουφολογους, σειριολογους, σεληνολογους, ελληνοανατολιστες, μυστικιστες, χιτωνοφορους, τριβωνοφορους, καρεκλορροητορες, αδιστακτους εμπορους του πολιτικου και οικονομικου εμπορευματος «Ρωμαι’ι’κο Κρατιδιο», επιστημονικα ναυαγια, αγραμματους, αρλουμπολογους, χλαμυδοφορους, μανιοκαταδιωκτικους, οινοσκοπους, αργοναυτολογους, αγυρτας, δημοσιογραφους και εκδοτες περιοδικων, μισθωτοι τραπεζων σιωνιστικων συμφεροντων, συνεδριολογους, οργανωσιολογους, κυνηγους σπηλαιοβιων αρχαιοελληνικων οντοτητων  κ.α. πολλοι που εργολαβικα ευαγγελιζονται στους Ρωμηοχριστιανους την αναγεννηση του Ελληνικου Πολιτισμου χωρις να εχουν ιδεα περι αυτου και δημιουργουν λοιμωδης αναθυμιασεις απο τις οποιες πηγαζει η θλιψη και η ντροπη.

Με πλαστογραφημενο παρελθον, ψευτικο παρον και νεκρο μελλον το Ρωμαι’ι’κο Κρατιδιο εχτισε ενα ψευτικο οικοδομημα, ενα θλιβερο κατασκευασμα που με την σχιζοφρενη ιδεολογια του δεν εγγυαται ουτε γεννα «ιστορια».

Εαν δεν λαβει χωρα κατι το κοσμογονικο, μετα τους τριγμους του οικοδηματος αυτου που ακουονται ακομη και απο τους κουφολαλους, η ισοπεδωτικη καταρρευση ειναι θεμα χρονου.

Με τις σημερινες ανυπαρκτες ηγεσιες της εξουσιαστικης πυραμιδας η παρακμη και ο θανατος του Ρωμαι’ι’κου Κρατιδιου ειναι αναποφευκτες εξελιξεις.

Ο ρολος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και κατ’ επεκταση και του ΚΙΣ στον ελληνικο εμφυλιο πολεμο, στην επιβολη της δικτατοριας της 21.04.1967, στην εξεγερση του Μετσοβειου Πολυτεχνειου Αθηνων την 17.11.1973, στην διχοτομιση της Κυπρου το καλοκαιρι του 1974 εχει αναλυθει με λεπτομερειες.

Στα σχεδια του σιωνισμου υπαρχουν οι στοχοι, Συρια, Λιβανος, Κυπρος, Κρητη για να φθασουν αυτα στην παγκοσμια κυριαρχια.

Υπο το πρισμα αυτο εχει σημασια, εαν τα μελη του ΚΙΣ στην Ελλαδα ειναι Ελληνες πολιτες με ιουδα’ι’κο θρησκευμα ‘η ιουαδικη μειονοτητα που ζει στην Ελλαδα.

Στην πρωτη περιπτωση ως Ελληνες οφειλουν οπως και οι υπολοιποι Ελληνες να πληρωνουν στην Ελλαδα τους φορους τους.

Στην δευτερη περιπτωση ισχυουν τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις που ισχυουν και για τους υπολοιπους μεταναστες.

Ο ρολος της εβρα’ι’κης στοας Μπενεν Μπεριθ των Αθηνων στα ελληνικα δρωμενα παραμενει σκοτεινος.

Φαινεται οτι η εβρα’ι’κη αυτη στοα ελεγχει μεσω της «Μεγαλης τεκτονικης στοας των Αθηνων» ολες τις μασονικες στοες της Ελλαδος και της Κυπρου.

Στην περιπτωση αυτη η στοα Μπενεν Μπεριθ των Αθηνων ειναι η πραγματικη εξουσια στην Ελλαδα και ρυθμιζει τα παντα στις ελληνικες πολιτικες, στρατιωτικες, δικαστικες και εκκλησιαστικες εξελιξεις. 

Οι ως ανω τεσσερες κυριες και εχθρικες προς τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα πυλωνες εξουσιας πρεπει να αντιμετωπισθουν αποτελεσματικα απο την ανα πασα τον κοσμο ελληνικη Αριστεια. 

Ηρθε ο καιρος σε συσκεψεις ολων των πνευματικων δυναμεων της Αριστειας του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας απανταχου του πλανητη μας, κεκλεισμενων των θυρων και χωρις δημοσιοποιησεις, να σχεδιασθη η εκτελεση κοσμογονικων λυσεων για την σωτηρια της χωρας, που ψευδεπιγραφα φερει το ονομα Ελλας και των κατοικων της Ρωμηους, που ψευδεπιγραφα ονομαζονται Ελληνες!

Ενα παλλα‘ι’κο Μετωπο εντος των τειχων μας για Κοινωνικη και Εθνικη Απελευθερωση, δηλαδη ενα μαζικο πολιτικο κινημα με συγκεκριμενο προγραμμα και στρατηγικη για την εξοδο απο την καταστροφη δεν θα ειχε, χωρις καταλληλη προετοιμασια, καμμια δυνατοτητα να ανοιξη τον δρομο για ριζικες αλλαγες.

Πρωτα πρωτα διοτι η ταπεινωμενη μαζα των Ρωμηων χριστιανων ειναι ενα πολιτικο αδρανες υποσυνολο στην βαση της κατα φυση ανθρωπινης ιεραρχησης και αχρηστο, προ της πολιτικα και εξυπνα ενεργεοποιηση της σε κατευθυνομενο και ελεγχομενο οχλο με αποκλιση απο καθοδηγητικους ρολους αυτων που σκοπημα συρονται απο τους καλα εκπαιδευμενους σιωνιστας απο την βαση της εξουσιαστικης πυραμιδας και τοποθετουνται σε ανωτερα στρωματα της.

Πρεπει συνεπως απο την αρχη να αποκλεισθη η διαβρωση κατα την μεταμορφωση της  μαζας σε οχλο.

Η αναδος της μαζας δια του οχλου πρεπει να παραμεινη εργο της ελληνικης Αριστειας.

Ενα αρμα μαχης αντιμετωπιζεται με ενα ποιοτικα καλλυτερο αρμα μαχης.

Ο σημερινος Ρωμηος χριστιανος, ως εχει, ειναι ενας αταφος νεκρος, ενα αξιοθρηνητο υποπρο’ι’ον της αγνοιας, του φοβου και της αγγλωσιας, αβεβαιος και ανασφαλης.

Μονο με την επεμβαση της ελληνικης Αριστειας θα γινουν οι Ρωμηοι εντολεις της διακυβερνησης τους.

 Η διεξοδος απο την σημερινη πολυεπιπεδη κριση ειναι η μεταβαση με τους αριστους στο τιμονι πρωτα σε μια «Συντακτικη Συνελευση» και σε μια «Αξια μεταβατικη Διακυβερνηση» με αμεσο στοχο την διασωση και διασφαλιση της κοινωνιας και της οικονομιας, οπως προτεινει ο καθηγητης Διεθνων Στρατηγικων Σπουδων στο Πανεπιστημιο Πειραιως κ. Παναγιωτης Ηφαιστος (4).

Η δραστηριοτητα της ανα τον κοσμο ελληνικης Αριστειας στην παρουσα φαση γινεται απαραιτητη για την οικοδομιση μιας ολοκληρωμενης πολιτικης θεωριας με προσδιορισμο των δυναμικων γραμμων κατευθυνσης μιας ελληνικης κοινωνικης επαναστασης.

 Οι ταπεινωμενοι Ρωμηοι χριστιανοι πρεπει να αποκτησουν ελληνικη συνειδηση του εαυτου τους για την καταλληλη μεταμορφωση της χριστιανικης μαζας σε δυναμικο και ελεγχομενο οχλο που ειναι η βασικη προ’υ’ποθεση για μια νεα και μεγαλη ανακαταταξη της ελληνικης κοινωνικης ιστοριας. Οι αντιδρασεις της Ε.Ε. ειναι δεδομενες, διοτι το περιβαλλον αυτης δεν εχει καμμια σχεση με τον αρχικο σχεδιασμο της Ευρωπης των πατριδων.

Ολα αυτα πρεπει να προσδιοριστουν και να επαναπροσδιοριστουν απο την ελληνικη Αριστεια.

Το τιμημα της δειλιας, της απαθειας και της αδρανειας της σημερινης εξουσιαστικης πυραμιδας της χωρας μας ειναι ο τελικος θανατος του Εθνους μας.

Η ιστορια μας το εχει δειξει πολλες φορες:

Οταν η τυχη ‘η και ο σιωνιστικος σχδιασμος ετοιμαζει την καταστροφη ενος Εθνους, οπως σημερα το δικο μας, τοποθετει στην εξουσιαστικη πυραμιδα, πολιτικες, στρατιωτικες, δικαστικες και εκκλησιαστιεκες ηγεσιες που δεν δισταζουν να πυρπολησουν και να παραδωσουν αμαχητι στους εισβολεις την πατριδα τους.

Ειναι προτιμωτερο η εξουσιαστικη πυραμιδα να αποτελειται απο ριψοκινδυνες και εξοπλισμενες με την σοφια της Αλεπους και την ισχυν του Λεοντος ηγεσιες παρα να ειναι αυτές διαβρωμενες και διστακτικες.

Η Ελλαδα συνεπως χωρις να κανη την παραμικρη παραχωριση της ανεξαρτησιας και της εδαφικης της ακεραιοτητας στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο οφειλει να προχωρηση θαρραλεα στην υλοποιηση της τεραστιας αναγκης της αυτονομιας της με εξοδο της απο την Ευρωζωνη και Ε.Ε.

Η σωτηρια της χωρας μας ειναι στενα συνδεδεμενη με κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες και με την δημιουργια καθοδηγητικων συμβουλιων Σοφων απο Ελληνας απανταχου της Γης.

 Τα συμβουλια αυτα θα ελεγχουν και θα καθοδηγουν τις εκαστοτε ολιγομελεις  ελληνικες κυβερνησεις απαλλαγμενες απο τους εγχωριους πραιτοριανους της οικογενειοκρατιες και απο τις ξενοφερτες λεσχες, στοες, επιτροπες και οτιδηποτε αλλα σιωνιστικα σκουπιδια (1).

Για να μπορεση ο παγκοσμιος Ελληνισμος να ενωση πραγματικα τις απιστευτα μεγαλες δυναμεις του, το πρωτο που χρειαζεται ειναι ενα «διοικητικο ιερατειο» για αξιοποιηση ολων των παναξιων μελων του.

Το ιερατειο αυτο θα βασιζεται στις δεσμευσεις του Δια.

Ο Ζευς, η αναγνωρισθεισα απο τους παντες δυναμη (των θεων βασιλεων βασιλευς), ζευγνυται με την Μητιν και αυτοδεσμευεται τεσσερες φορες.

Σαν πρωτη αυτοδεσμευση εθεσε στον εαυτο του να μελετα, κατοπιν σκεψεως να αποφασιζη, να συσκεπτεται μετ’αλλων και να συμβουλευη με συνεση, διοτι μονο με τον τροπο αυτο ειναι σε θεση να γνωριζη περισσοτερα των οσων οι θεοι βασιλεις γνωριζουν, αλλα ακομη και οι απλοι ανθρωποι.

Με την αυτοδεσμευση αυτη ξεκινησε πραγματι ο μεγαλος Ελληνικος Πολιτισμος .

Η δευτερη αυτοδεσμευση του Δια ονομασθηκεν «Θεμις». Αυτη εγεννησε τις μεριμνουσες για τον ανθρωπο «Ωρες», την «Ευνομιην», δηλαδη την πρεπουσα διανομη των αγαθων, την «Δικην», δηλαδη την δυναμη που συγκρατει τους ανθρωπους στο κοινο συμφερον και επιτρεπει να ανθοφορη η «Ειρηνη».

Αυτες επιβλεπουν, φροντιζουν, τα εργα των θνητων ανθρωπων.

 Εγεννησε ακομη και τις «Μοιρες»: την «Κλωθω», διοτι, οπως αυτη γνεθει κατασκευαζοντας το ενδυμα του σωματος, ετσι και ο ανθρωπος γνεθει με τις πραξεις του τα συμβαινοντα και τα μελλοντα να συμβουν στην ζωη του (ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος της μοιρας του), την «Λαχεσι», διοτι ο ανθρωπος πρεπει να «λαγχανη», να λαμβανη σαν μεριδιο το ορισθεν σ’αυτον απο τους θεους ‘η σαν ισοτιμια δια του κληρου των θνητων ανθρωπων, την «Ατροπον», δηλαδη τους αμετατρεπτους φυσικους νομους ο ανθρωπος μπορει να καταπολεμη, αλλα δεν ειναι ποτε βεβαιο οτι θα καταφερει να τους αποτρεπη.

Αυτα τα ατροπα ανηκουν στην ανθρωπινη μοιρα.

Σ’ αυτες παλι τις τρεις, τις οποιες ο Ζευς ο βαθυνοος εδεχθει σαν αναποτρεπτες καταστασεις, διοτι οφειλονται σ’ αυτην την φυση του ανθρωπου και στις εξ’ ισου φυσικες αδυναμιες του, απεδωσε μεγαλες τιμες, οσες θα αποδιδει ο ανθρωπος προς την αγνωστη αιτια της δημιουργιας.

Αυτες ειναι που διδουν στους θνητους ανθρωπους τα αγαθα και τα κακα.

Η τριτη αυτοδεσμευση του Δια ηταν η «Ευρυνομη».

Εκ της Ευρυνομης γεννιουνται τα τεκνα «Αγλα‘ι’α», «Ευφροσυνη» και «Θαλεια» με ωραιες στην οψη πλευρες.

Η «Ευρυνομη» για να ευεργετηση τον ανθρωπο κατα τον βαθυπνοο Δια, επρεπε να υπερπηδηση τα τειχη των πολεων ‘η των λαων και να εξαπλωθη σ’ολοκληρη την οικουμενη, διοτι αλλιως δεν θα μπορουσε να φερη τις «χαριτες» των πνευματικων τεκνων του Διος στον κοσμο.

Η τεταρτη αυτοδεσμευση του Δια εκφρασθηκε με το ζευγος των δυναμεων Ζευς-Μνημοσυνη. Με την αυτοδεσμευση αυτή ετεθει επι γηινης βασης η τεταρτη πλευρα των θεμελιων, επι των οποιων θα υψωνονταν η πυραμιδα της «Διος πολιτικης».

Στο «διοκητικο Ιερατειο» θα υπαγεται το καθοδηγητικο ιερατειο «Προμηθεας», που με την σειρα του θα καθοδηγει το ιερατειο «Αθηνα», με τα παραρτηματα του «Οδυσσεας», «Ορφεας», «Λυκουργος», «Αχιλλεας» και «Θησεας».

Το «διοκητικο ιερατειο» θα καθωριζει τα ενιαια ιδανικα και τις κυριες προτεραιοτητες.

Με μια κεντρικη διοικηση του και με εγκαιρη προνοια θα τοποθετουσε ολες τις δυναμικα παραγωγικες δυναμεις του Ελληνισμου να δουλευουν κατα προτεραιοτητα για την διασφαλιση των παροντων και μελλοντικων συμφεροντων ολων των Ελληνων και απανταχου της Γης.

Το «καθοδηγητικο ιερατειο Προμηθεας» θα μεριμνει για τις εκαστοτε επικαιρες μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες αναγκες, προτεραιοτητες και προορισμους της νομοθετικης και εκτελεστικης εξουσιας.

Δεν θα υπαρχουν πλεον στην χωρα μας «διορισμενα απο τους ξενους βοδια», για να μας κυβερνουν.

Το «ιερατειο Αθηνα» με τα παραρτηματα του Οδυσσεας, Αχιλλεας, Λυκουργος, Ορφεας  και Θησεας συνδιαζει και ηγειται αρμονικα ακρεες δυναμεις οπως του πολιτισμου και της ειρηνης ταυτοχρονα με ολες εκεινες τις ακραιες πολεμικες δυναμεις της χωρας που καθιστουν τον Ελληνικο Πολιτισμο αηττητο.

Ενας  αλλος στοχος του ιερατειου «Αθηνα» θα ειναι η αντιμετωπιση των εντεχνων ανθελληνικων θεωριων και διχοτομικων σχεδιων-ακρωτηριασμων της πατριδας μας απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, ως και διαστραβλωσεων, παραποιησεων και θα μεριμνα για την πρακτικην και διοικητικη σοφια των πραγματων, δηλαδη για την αξιολογηση των απλων πρακτικων των μεγαλοφυων λυσεων, σε φαινομενικα δυσκολα προβληματα που λυνονται με την πανουργια  του «Οδυσσεα».

Τα περι της γλωσσας των Φοινικων του ελληνικου (;) υπουργειου Παιδειας,  ειναι εντελως ανιστορητα και παραλογα.

Η γλωσσα των Φοινικων, οπως και οι αλλες γλωσσες οι οποιες ανεπτυχθηκαν στον ευρυτερο Μεσογειακο χωρο, πλην της ελληνικης δεν ειχαν καμμια αναγκη των αλφαβητικων συμβολων, τα οποια ομως απαιτει μια γλωσσα εννοιων, επιστημης, φιλοσοφιας, τεχνης, μια γλωσσα εκατομμυριων λεξεων.

 Για τον λογο αυτο αλλωστε οι περισσοτεροι πολιτισμενοι των Φοινικων λαοι, π.χ. Αιγυπτιοι, Ασσυροβαβυλωνιοι, Περσες κ.α., δεν εφθασαν ποτε, ουτε σημερα στο αλφαβητο.

Η Αρχαια Ελληνικη γλωσσα, η πολιτιστικη μητερα γλωσσα ολων των γλωσσων, δια της αποκωδικοποιησεως του αλφαβητου της λαμβανει την θεση που της αξιζει στην σκηνη του κοσμου.

Το ιερατειο «Αθηνα» επιπλεον θα απομακρυνει ολους τους γνωστους φοινικιστες απο τα υπουργεια Παιδειας και Πολιτισμου που χρηματοδοτουνται απο τα γνωστα σιωνιστικα ιδρυματα και τις μη κυβερνητικες οργανωσεις για την καταστροφη της Ελληνικης Γλωσσας.

Διοτι αυτη ειναι το στοιχειο του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας και με την απιστευτη τελειοτητα της ειναι ο Λογος, δηλαδη πιστο και ακριβες αντικατοπτρισμα στην ανθρωπινη διανοηση της ελευθερης και ασκοπης θεωρησης της πραγματικοτητας.

Η Ελληνικη Γλωσσα συνεπως ειναι η ιδια η Ελληνικοτητα.

Τα Αρχαια Ελληνικα στην πραγματικοτητα ειναι μια ζωντανη γλωσσα, την οποιαν σημερα ομιλουν οι Ελληνες, ασχετα απο το επιπεδο της μορφωση τους.

Υπαρχουν στον καθημερινο λογο του Ελληνικου Λαου, ειτε σε συνθεση, ειτε σαν παραγωγα και συνηθως σαν απλα ‘η πρωτοτυπα.

Τα Αρχαια Ελληνικα συνεπως δεν ειναι νεκρα.

Αυτα ζουν και εκφραζουν τις σκεψεις των Ελληνων,  Γι’ αυτο τα πληρωμενα καθαρματα απο τον σιωνισμο επιδιωκουν να την καταστρεψουν.

Το οτι υπαρχει αδιαλειπτα και σημερα «Ελλαδα», αυτο δεν οφειλεται ουτε στην υπαρξη του Ρωμαι’ι΄’κου Κρατιδιου ουτε στην υπαρξη της Ορθοδοξιας, ουτε στην υπαρξη των Ρωμηων, ουτε……..

Ολοκληρη η Ιστορια αποδεικνυει, οτι, αν  παντοτε και σημερα μπορουμε να μιλαμε για καποια «Υπαρκτη Ελλαδα», αυτο οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο σταθερο γεγονος, οτι απο το απωτατο παρελθον και αδιαλειπτως απο τοτε εως σημερα ωμιλειτο και εγραφετο αυτο που ονομαζουμε «Ελληνικη Γλωσσα».

Ολοι οι Ελληνες υπουργοι που περασαν απο το υπουργειο Παιδειας εν ονοματι ειτε των συντηρητικων ειτε των μοντερνων ειτε των προοδευτικων υπηρξαν δολιφθορεις της ελληνικης γλωσσας,Ειναι εγκληματικο για την ελληνικη νεολαια να εχη ενωπιον της τον μεγαλο θησαυρο της Ελληνικης γλωσσας και να επιδιωκεται με συνδρομη του αθλιου Ρωμαι’ι’κου κρατιδιου η καταστροφη της και η προσφορα αντ’αυτου βρωμικα και εβρα’ι’κης προελευσης σκουπιδια.

Επειδη δε η ελληνικη γλωσσα ερεε εξελισομενη χαριν των αναγκων του πολιτισμου (σημερα στην Ελλαδα συρρικνουτε απο τους φοινικιστες λογω καταπτωσης του πολιτισμου) ηταν επομενο και η ελληνικη γραφη να συνεχιση τον δικο της δρομο.

Τα «Μουσεια Λογων» ηταν αυτα που συνετελεσαν αποφασιστικα για την τεραστια παραγωγη ελληνικων λεξεων ικανων να βοηθησουν την αναδειξη του μεγαλυτερου ανθρωπινου πολιτισμου.

Οι Μουσες κατα την Θεογονια του Ησιοδου δημιουργηθηκαν απο τον Δια και την Μνημοσυνη και ειναι εννεα τον αριθμον (Κλειω, Ευτερπη, Μελπομενη, Τερψιχορη, Πολυμνια, Καλλιοπη, Θαλεια, Ερατω, Ουρανια) και ο ρολος τους υπηρξε παιδευτικος των Ελληνων της εναρχου ταξεως (3).

Η Θεογονια του Ησιοδου αποκαλει την «Καλλιοπη» «προσφερεστατη απασσεων», δηλαδη εχουσα την μεγαλυτερη προσφορα απ’ ολα τα αλλα Μουσεια διοτι ενδιαφερονταν τοσο για την καθαρση της γλωσσας οσο και μαζι με το Μουσειο «Πολυμνια» και της γραφης.

Το Μουσειο «Πολυμνια» ηταν το κατ’αρχην οργανο αναπτυξης της γραφης και ισως ο πρωτος εκδοτικος οργανισμος.

Το παραρτημα «Οδυσσεας» θα ελεγχει επιπλεον ολες τις δραστηριοτητες των ξενων πρεσβειων και ξενων μυστικων υπηρεσιων που δρουν στην χωρα μας, θα συγκεντρωνει ολες τις πληροφοριες για τους ελληνικης καταγωγης συνεργατες των οργανων και υπηρεσιων αυτων, την παρανομη και επικινδυνη προωθηση τους στις θεσεις κλειδια των λειτουργιων του ελληνικου κρατους και την χρησιμοποιηση τους σε τρομακτικες δραστηριοτητες εντος των τειχων μας.

Ενα υποπαραρτημα του παραρτηματος «Οδυσσεα» του ιερατειου «Αθηνα» με το ονομα «Μουσαιος» θα καταγραφει Οριζοντια και Καθετα ολους τους μη του ελληνικου γενους πολιτες, που προωθουνται με ελληνοποιημενα ονοματα απο πασης μορφης υποπτων οργανωσεων σε θεσεις κλειδια των λειτουργιων του κρατους, στα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ, στις Ενοπλες Αδυναμεις, στα Σωματα Ασφαλειας κ.α.

Το παραρτημα του ιερατειου «Αθηνα» με το ονομα «Αχιλλεας» θα ξεσκοτιζει τις εγχωριες Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας απο προδοτες και θα διαβρωνει τις αντιστοιχες των γειτονικων και εχθρικων κρατων.

Οπως τουλαχιστον φαινεται λησμονησαν απο διαβρωση τοσο οι Ενοπλες Δυναμεις οσο και τα Σωματα εσωτερικης Ταξης και Ασφαλειας την υψηλη αποστολη προασπισης της συλλογικης ελευθεριας των Ελληνων.

Το παραρτημα «Αχιλλεας» του ιερατειου «Αθηνα» θα εκτοπισει μεσα απο αυτα την προπαγανδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που εκτελειται οργανωμενα και επισημα απο τους στρατιωτικους χριστιανους ιερεις με βαθμο αξιωματικου της διευθυνσης θρησκευτικου Γ.Ε.Ε.Θ.Α. η οποια λαμβανει τις εντολες της απ’ ευθειας από την εβραιοελεγχομενη και ετσι ονομασθεισα Ιερα Συνοδο και κατ’ επεκταση και απο το μωσα’ι’κο ιερατειο του κεντρικου ισραηλινου συμβουλιου ΚΙΣ των Αθηνων.

Η αποστολη του θρησκευτικου αυτου σωματος των που ενταχθηκε με τον Ν.Δ. 178/69 επι της επταετιας, καθε αλλο παρα αποσκοπει στην τονωση του φρονηματος των στρατιωτων.

Δρα ιερααποστολικα, βασει των επιθυμιων του μωσα’ι’κου ιερατειου.

Προκειται για εκπροσωπους του πνευματικου σκοταδισμου και της ειδωλολατριας, που με μεταφορες θαυματουργων εικονων, ιερων λειψανων, τιμιων καρων και αλλων αντικειμενων ειδωλολατριας, με ετησιες χριστιανικες εκδηλωσεις, ειτε εντος ειτε εκτος των στρατοπεδων, εργαζονται οπως και στα υπουργεια Παιδειας και Πολιτισμου υπουλα και δραστηρια για την ολικη αποβλακωση των Ρωμηων.

Κατω απο τις συνθηκες της σημερινης εθνικης μας πραγματικοτητας οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας δεν εξυπηρετουν και δεν προαγουν την ελληνικη αμυνα και την εσωτερικη ασφαλεια αλλα αντιθετα τις καθιστουν ευαλωτες.

Μηπως οι ηγετες των οπλων αυτων ανηκουν στους γνωστους Συνασπισμους των Βλακων και ελεγχομενοι  κατευθυνονται;

Γιατι συνεπως υπαρχουν και ποιους υπηρετουν, αφου παραμενουν αναξιοποιητες και εκτος αγωνος και τιποτε δεν πραττουν για την εθνικη αμυνα στην Κυπρο, στην Θρακη στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και διακονται εχθρικα προς την Ιδεα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου;

Μηπως υπηρετουν εμπρακτα τους στοχους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην περιοχη;

Δεν θα ηταν προτιμωτερο να στηριξουμε την αμυνα μας, οπως η Ελβετια, στην αρχη των πολιτων-μαχητων;

Οι δραστηριοτητες των «Αγιων Πατερων της Ιερας Συνοδου» των Ρωμηων χριστιανων της Ορθοδοξιας δεν περιοριζονται σημερα, οπως στο παρελθον, μονο σε κτηματα, ακινητα, δασικες ‘η αλλες εκτασεις.

Επεκτεινονται σε Ανωνυμες Εταιρειες, μετοχες, αμοιβεα κεφαλαια, ομολογα, παραγωγα, καταθεσεις κ.α. καθως επισης και σε τομεις οπως η εκπαιδευση, εκδοτικοι οικοι, τουρισμος, εφημεριδες, περιοδικα, ηλεκτρονικα ΜΜΕ κ.α.

Η ιεραρχια συνεπως της Εκκλησιας της Ελλαδος, «σαρξ εκ σαρκος» των ισχυρων του πλουτου, στυλοβατης της εξουσιας τους και του συστηματος κοινωνικης αδικιας, ειναι ιδιοκτητης και διαχειριστης ενος πραγματικα αμυθητου πλουτου την ωρα που οι Ελληνες κατα εκατομμυρια δεινοπαθουν……..

και

κατα

χιλιαδες

αυτοκτονουν.

Το παραρτημα του ιερατειου Αθηνα «Ορφεας», θα καταργησει την αγαμια των Δεσποταδων της Ορθοδοξιας, θα εκδημοκρατησει το επισκοπικο αξιωμα, θα επιτρεψει τον δευτερο γαμο στους κληρικους, θα καταργησει το ανιστορητο ρασο, θα αναθεωρησει την εκκλησιαστικη δικαιοσυνη, θα φτιαξει δημοκρατικο κανονισμο των εφημεριων με συμμετοχη των ιδιων, θα αποσυροι τα βρωμικα πλοκαμια της εκκλησιας απο τα υπουργεια παιδειας και πολιτισμου και απο τις Ενοπλες Δυναμεις, θα καταργηση τα κατηχητικα στις εκκλησιες και θα περιορισει δραστικα τις βλαβερες προς του ελληνικο λαο δραστηριοτητες των παρα-χριστιανικων οργανωσεων και το κυριοτερο θα απομακρυνει το εβρα’ι’κο πορνογραφημα «Παλαια Διαθηκη» απο την Ορθοδοξια.

Το συνθημα του παραρτηματος «Ορφεας» θα ειναι «Επανελληνιση και Επιστροφη στην Ελλαδα».

Την επανελληνιση της κοινωνιας των Ρωμηων θα επιδιωξει το παραρτημα «Ορφεας».

Προηγουμενως θα προσδιορισθει η εννοια ωστε να μετουσιωθη αυτη στην πραξη.

Την ιστορικη πορεια του Ελληνικου Εθνους οφειλουν ολοι οι Ελληνες να καταστησουν κτημα τους και να προβαλουν, κατα την επιταγη του Νικολαου Καζαντζακη, που γραφει στην «Ασκητικη» του:

        «…Το πρωτο σου χρεος εχτελωντας τη θητεια σου στη Ρατσα, να νιωσης μεσα σου ολους τους προγονους.

Το δευτερο, να φωτισης την ορμη τους και να συνεχισης  το εργο τους. Το τριτο σου χρεος, να παραδωσης στο Γιο τη μεγαλη εντολη να σε ξεπεραση…»

 

Το παραρτημα «Λυκουργος» του ιερατειου Αθηνα, θα αναλαβει το δυσκολο εργο ισοπεδωσης της μεγαλυτερης εγκληματικης οργανωσης στην χωρα μας, της Δικαστικης Εξουσιας, και αναδιαρθρωση αυτης πανω σε νεα θεμελια.

Στην Ελλαδα ο Νομος-Κρατος παρανομει, ο Απολλων δια του Δελφικου Χρησμου αποκαλυπτει την κρατικη εκτροπη και η μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει και μας το παιζει τυφλη θεα, μαζι με τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας, ξυνουν τα γεννητικα τους οργανα και μας κορο’ι’δευουν.

Η Δικαστικη Εξουσια εγινε οργανο των κομματικων επεμβασεων και καθοδηγησεων και κατεστει τελειως ανικανη να επιβαλλη την «Νεμεση» και την «Δικη» σε αυτους που δεν νοιαζονται για το γενικο συμφερον και κατα συνεχεια παρανομουν.

Ο Ηρακλειτος θεωρουσε την «Υβριν» ετσι που εκδηλωνεται σημερα στην Ελλαδα μεγιστο κακο «Υβριν χρη σβεννυναι μαλλον ‘η πυρκα’ι’ν» (2). Κατα τον Ησιοδο η «Υβρις» ειναι παιδι του κορεσμου και της Νυχτος ητοι των σκοτεινοτερον ενστικτων και παθων του ανθρωπου.

Ο ιδιος ο Δελφικος Χρησμος συνακολουθα υπαινισσεται, πως αντιδρουν σε τετοιες περιπτωσεις οι ελευθεροι ελληνικης καταγωγης ενστολοι και μη πολιτες, για να διαικδικησουν το δικαιο τους και την αποκατασταση της «φυσικης ταξης πραγματων».

Ας θυμηθουμε στο σημειο αυτο τον Ηρακλειτο που προειδοποιει, οτι οι Ερινυες θα τιμωρησουν ακομη και τον Μεγα Ηλιο, αν παραβει τον φυσικο νομο.

Απο καταβολης του Ρωμαι’ι’κου κρατιδιου η Δικαστικη Εξουσια ειναι η «πηγη» του κακου για τους πολιτες του. Εκτελει παραγγελιες ξενων και περιμενει ανταμοιβες απο τους ντοπιους χαφιεδες τους.

Σημερα ειναι υπευθυνη για χιλιαδες αυτοκτονιες Ελληνων, για τα εγκληματικα Μνημονια και για την καταπατιση του Συνταγματος απο την Νομοθετικη και Εκτελεστικη εξουσια. Απο την στγμη που η Δικαστικη Εξουσια επετρεψε στην Εκτελεστικη Εξουσια να ελεγχει την Νομοθετικη, στην πραγματικοτητα παρεδωσε και την δικη της εξουσια στις πορνες και τα μπασταρδα της οικογενειοκρατιας, που μαστιζουν τον τοπο μας.

Το παραρτημα «Λυκουργος» του ιερατειου «Αθηνα» θα αναλαβει την φυλαξη της ελληνικης κοινωνιας και θα αντιμετωπισει δυναμικα την σημερινη υπολειτουργια του συστηματος Δικαιοσυνης που ευθυνεται για το συνολο των προβληματων που μαστιζουν την ελληνικη κοινωνια.

Πρεπει να κατανοησουν οι «υπηρετες» του ελληνικου λαου, πολλοι δε περισσοτερο αυτοι της Δικαστικης Εξουσιας οτι η εξουσια που διαχειριζονται δεν θα τους σωσει απο τον «θανατο», οταν δεν σεβονται το Συνταγμα των Ελληνων.

Οταν δηλαδη δεν σεβονται εκεινον τον νομο που νομιμοποιει την εξουσια τους και αρα την υπαρξη τους.

Θα πρεπει εγκαιρα να κατανοησουν οτι στην περιπτωση αυτη θα ερθουν αντιμετωποι με εκτελεστικα αοποσπασματα και με ταχυτητα κινουμενα μεταλλικα αντικειμενα, που ονομαζονται σφαιρες.

Δεν θα εχουν να αντιμετωπισουν μονο τον θανατο αλλα και κατα τον αρχαιοελληνικο νομο κατα Λυκουργου και Λεωκρατους θα ξαναχωνονται απο τους ταφους τους και σπαζοντας τα κοκκαλα τους θα πετιουνται αυτα στους σκοπιδωτοπους εκτος της ελληνικης επικρατειας.

Το παραρτημα «Λυκουργος» του ιερατειου «Αθηνα» θα ξανασχεδιασει και θα εφαρμοσει το συστημα Δικαιουσυνης με τροπο που να εξυπηρετη τον ρολον του.

Θα διαχωρισει μια για παντα τις Εισαγγελικες απο τις Δικαστικες Αρχες, δηλαδη θα διαχωρισει τις διωκτικες δυναμεις απο τις δυναμεις απονομης δικαιοσυνης.

 Οι Εισαγγελεις δεν χρειαζεται να ειναι Νομικοι.

Οι θεσεις τους θα ειναι αιρετες, ωστε να μπορη ο ελληνικος λαος να «συμμετεχη» στην προστασια της λειτουργιας της Δικαιοσυνης.

Το παρτημα «Θησεας» του ιερατειου «Αθηνα» θα μελετησει τις μεθοδους της σημερινης βαρβαροτητας και θα εργασθει για την επαναφορα της εσχατης των ποινων, της «θανατικης ποινης» και την εφαρμογη της εκει που πρεπει.

Εαν δεν στηθουν στον τειχο οι υπαιτιοι της σημερινης τραγικης καταστασης της πατριδας μας ποτε δεν θα αποκαταστησουμε, τουλαχιστον, την εθνικη μας ανεξαρτησια.

Ρωμηοι με ιδιοτητες σημερα που προσωποποιηθηκαν στους μυθικους ανδρες Μιδα, Σισυφο και Προκρουστη ποδοπατουν και στις μερες μας τον ηθικο νομο και κατα το ελληνικο Συνταγμα ισχυον Δικαιο.

Εφαρμοζοντας την ηθικη της ζουγκλας, ως προδοτες, κερδοσκοποι, απληστοι, χρηματοθηρες, φυλαργοι, απαταιωνες, ψευτες και δολοφονοι, θηριωδεστεροι και αυτων ακομη των αγριων θηριων, ισχυριζονται για να δικαιολογηθουν, οτι στην φυση επικρατει το αλληλοφαγωμα.

 Χρησιμοποιουν την βια, την σκληροτητα και την βαρβαροτητα τους για να καλυψουν ετσι τα συμπτωματα αντιφασης και δυσαρμονιας τους.

Ως προς την καθολικη λειτουργια της φυσεως, που ειναι απορροια ελλειψης εκδηλωσης των ευγενων ανθρωπινων συναισθηματων και αναπτυξη επαρκους νοημοσυνης δεν γνωριζουν τιποτε.

Τα εγχωρια αυτα καθαρματα με τα ξενα αφεντικα τους θελουν να επικρατει στην Ελλαδα για παντα ο πονος, ο στεναγμος, να κυριαρχη το σκοτος και ο δια αυτοκτονιων θανατος και να επικρατη ο αλληλοσπαραγμος που τον ξαναπροετοιμαζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλες δηθεν προοδευτικες δυναμεις της Αριστερας κατα της Χρυσης Αυγης και της μπασταρδεμενης με τον προδοτικο Βενιζελισμο Δεξιας.

Αυτο που εκανε ο «Θησεας» στην αρχαια εποχη με αυτους που προσωποποιουν τον Μιδα, τον Σισυφο και τον Προκρουστη, θα το επαναλαβει στις ημερες μας το παραρτημα«Θησεας» του ιερατειου «Αθηνα».

Γ, Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

1.     Καλοπουλος Μ. «Βιβλος και Ελληνισμος»

                                Σενετευξη Μ. Καλοπουλο σε:beetlejuice

                                20.07.2010

2.     Τσατσομοιρος Η. «Θεμις, Δικη, Νομος, Νεμεσις, Καθαρσις»

                                     Δαυλος, σ.5793-5799

3.     Τσατσομοιρος Η. «Ιστορια Γενεσεως της Ελληνικης Γλωσσας»

                                   Δαυλος 2004

4.     Ηφαιστος Π. «Αμεση εξοδος απο τα Μνημονια με ΕΔ και ΣΑ»!

                            Ιστοσελιδα Αρχαια Ιθωμη, 29.10.2013

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>