«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ

Σύσσωμη η τουρκική κοινότητα και ο Τζάκ Στρο υπέρ …. επανεκλογής της
φιλότουρκης Joan Ryan


Η ομογενειακή εφημερίδα Ελευθερία του Λονδίνου στην σημερινή της έκδοση Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, προβάλλει ως κύρια είδηση την προσπάθεια της φιλότουρκης Εργατικής Τζόαν Ράιαν να επανέλθει στη Βουλή των Κοινοτήτων με την συμπαράσταση του πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας γνωστού φιλότουρκου Τζάκ Στρο
και όχι μόνον  και στη τελευταία παράγραφο του κειμένου, θέτει τρία  σοβαρά ερωτήματα ένα προς την ηγεσία του ΑΚΕΛ και τα άλλα δύο προς τον νέο ΄Υπ.
Αρμοστή της Κύπρου στο Λονδίνο και στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών στη
Λευκωσία.  Ολόκληρο το  δημοσίευμα έχει ως ακολούθως:

«Η γνωστή φιλότουρκη πρώην βουλευτίνα του Εργατικού Κόμματος στην περιοχή Enfield North, Joan Ryan, άρχισε την εκστρατεία της για τις βουλευτικές εκλογές του 2015. Συμμάχους σ΄αυτή την προσπάθειά της έχει τον φανατικό
υποστηρικτή των τουρκικών θέσεων και τυφλό οπαδό της διχοτόμησης της Κύπρου Τζάκ Στρο, πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας επί Τόνυ Μπλέαρ.
Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα του Λονδίνου «Londra Gazete» (14-11-2013) η κοινότητα των Τούρκων, των Τουρκοκυπρίων και των Κούρδων του Λονδίνου τάσσεται στο πλευρό της Joan Ryan, η οποία κάλεσε όλους να «κτυπήσουν κάθε πόρτα στην περιοχή προκειμένου να εκλεγεί».

Η επιλογή της ως υποψήφιας βουλευτίνας συνάντησε πολλές αντιδράσεις και μέσα στο ίδιο το Εργατικό Κόμμα της περιοχής. Δημοσιεύματα αγγλικών τοπικών εφημερίδων αναφέρονται με μελανά χρώματα για την τακτική που μετήλθε η Ryan προκειμένου να πετύχει το χρίσμα της υποψήφιας.

Πρώην ηγετικά στελέχη των
Εργατικών της περιοχής αλλά και απλά μέλη με επιστολές τους σε εφημερίδες καταφέρονται εναντίον της λόγω του σκανδάλου με τα ψεύτικα έξοδα που δήλωσε για να εισπράξει χρήματα εξαπατώντας το Κοινοβούλιο, τα οποία αναγκάστηκε μετά την αποκάλυψη να επιστρέψει.

Η θερμή υποστήριξη με κάθε τρόπο (κυρίως υλικό) της Joan Ryan από τους Τούρκους είναι κατανοητή. Είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους στη Βρετανία, είναι συνεπής υποστηρικτής του ψευδοκράτους και της τουρκικής κοινότητας στο ΄Ενφιλτ. «Καταπολεμά» Ε/Κ Εργατικούς Δημοτικούς Συμβούλους στην περιοχή.
Άρα, οι Τούρκοι έχουν κάθε συμφέρον να υποστηρίζουν ένα «δικό τους» άνθρωπο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιο ρόλο παίζει Ελληνοκύπριους της Παροικίας μας, σ΄αυτή τη σύναξη των εχθρών της Κύπρου, που φωτογραφίζεται μάλιστα δίπλα στην Ryan  και στον Τζακ Στρο μαζί με τους Τούρκους. Είναι μήπως η παρουσία του κομματική γραμμή;
Επίσης είναι ηθικά ορθό και διπλωματικά επιτρεπτό Τ/Κ υπάλληλος της Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας να αναμειγνύεται ενεργά σε μια εκστρατεία που δεν είναι απλά εκλογική, αλλά απώτερος στόχος της είναι η προώθηση των θέσεων τής υποψηφίας (και του Τζάκ Στρο) υπέρ της διχοτόμησης και της διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την οποία πληρώνεται;

Τι λέει επ΄αυτού ο νέος ΄Υπατος Αρμοστής (που ασφαλώς δεν γνωρίζει το θέμα αφού μόλις έχει αναλάβει).

Τι λέει ο υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης;
«Ε»”
http://www.eleftheria.co.uk/currentissue/ELEFTHERIA21112013.pdf  (σελ. 36).

Σημ. 1) Ο Ελληνοκύπριος στον οποίο αναφέρεται η εφημερίδα (φωτογραφία) είναι ο κ. Φώτης Κουζουπής, παλαιότερα Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Βρετανίας και τώρα μέλος της Επιτροπής παραρτήματος ΑΚΕΛ Βρετανίας.

2) Ο Τζάκ Στρο ήταν ο υπ. Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας το 2004 που μαζί με τον τότε υφ. Ευρωπαικών Υποθέσεων Ντένις Μακσέιν (ο οποίος μόλις πριν δύο μέρες παραδέχθηκε ενοχή σε 19 κατηγορίες υπεξαίρεσης £12,000 και
παραπλάνησης του Κοινοβουλίου,  παραβιάζοντας το νόμο Theft Act 1968, και ο οποίος αναμένει την απόφαση του Δικαστή για την ποινή του και που αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου 2013) προσπάθησαν με νύχια και δόντια να μας
επιβάλουν το σχέδιο έκτρωμά τους  ονόματι «Σχέδιο Ανάν» και που δύο μέρες μετά το δημοψήφισμα με το ΟΧΙ των Ελληνοκυπρίων, σε συνεδρία στο Φόρειν΄Οφις αποφάσισαν να μας εκδικηθούν βάζοντας μπροστά απόφασή τους για προώθηση αναγνώρισης των κατεχομένων μέσω της Ευρωπαικής Ένωσης. 

Ο Τζάκ Στρο και μετά την αποχώρησή του από το Φόρειν ΄Οφις συνέχισε να προωθεί τα τουρκικά συμφέροντα με διάφορες εμπρηστικές δηλώσεις και άρθρα σε εφημερίδες για λύση διχοτόμησης.

Φανούλα Αργυρού Λονδίνο 21.11.2013

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>