«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Μια μικρή εισαγωγή

 Καλά και άγια τα παρακάτω, στο δια ταύτα όμως τι γίνεται; Σήμερα και όχι αύριο πρέπει να ανατραπεί αυτό το σάπιο σύστημα, πως;  Γιατί δεν κατευθύνεται ο λαός σε άμεση ανατροπή των ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ; Σήμερα και όχι αύριο πρέπει να γίνει από τον λαό σεισμός 10 ΡΙΧΤΕΡ, υπάρχει τρόπος ειρηνικός με άμεση και κάθετη πολιτική απεργία διαρκείας κάτω από μια σημαία η εξουσία στον λαό που ανήκει και ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να φτιάξουμε τα παρακάτω.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

…………………………………………..

Εσχάτως γίνονται απόπειρες για ένωση όλου του αντινεοταξικού χώρου .

Πρέπει όμως να λάβουμε υπ’ όψιν μας οτι υπάρχουν δύο ιδεολογικά ρεύματα μέσα στον χώρο :

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ : Σύμφωνα με αυτό , ο λαός είναι ώριμος και εάν του δώσουμε ένα υγιές αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα θα οικοδομήσει μια υγιή κοινωνία που θα ζήσει αιώνια .

 

ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΣ : Σύμφωνα με αυτό , ο λαός είναι ικανός να χειρίζεται την Άμεση Δημοκρατία αλλά ΜΟΝΟ για θέματα που αφορούν το εγγύς μέλλον . Αν πρόκειται για αποφάσεις που οι συνέπειες θα φανούν μετά εικοσαετία ( ή περισσότερο ) ο λαός υποκύπτει σε αυτοκαταστροφικές επιθυμίες του τύπου “Ας την βολέψω εγώ σήμερα και άσε τις επόμενες γενιές να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα” . Οποτε , ναί, να δώσουμε Άμεση Δημοκρατία στον λαό αλλά να υπάρχει μια ισχυρή εποπτεύουσα αρχή ( μία ΣΩΦΡΩΝ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ ) που θα επιβλέπει και θα απαγορεύει την υπακοή στις αυτοκαταστροφικές επιθυμίες .

Επιχειρήματα υπέρ της άποψης :

# Η αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν το καλύτερο δημοκρατικό σύστημα που υπήρξε ποτέ . Όπως οι Αθηναίοι , με τελείως αμεσοδημοκρατικές συνθήκες , έλαβαν αποφάσεις που τους έκαναν αντιπαθείς στους συμμάχους και οδήγησαν την πόλη σε ήττα και παρακμή .

# Αφού ο λαός είναι τόσο σοφός γιατί δεν μπορεί να ανατρέψει δέκα οικογένειες τραπεζιτών που καταστρέφουν τον κόσμο ;

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ ;

Η Τραπεζιτική Δεσποτεία αποβλέπει στο όφελος των δέκα οικογενειών αποκλειστικά . Θέλει μετά απο δέκα χιλιάδες χρόνια να διοικούν την ανθρωπότητα (εάν υπάρχει ακόμη ! ) οι βιολογικοί απόγονοι των σημερινών δέκα οικογενειών τραπεζιτών .

Η Σώφρων Δεσποτεία αποβλέπει στην υγεία και μακροημέρευση της κοινωνίας . Δεν ενδιαφέρεται για πλούτη και πολυτέλειες ( των ηγητόρων ) ούτε μεταβίβαση της εξουσίας στους βιολογικούς απογόνους των ηγητόρων .

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ;

1) Θέλω να γεννώ όσα παιδιά μου γουστάρει . Αυτή η επιθυμία οδηγεί στον υπερπληθυσμό και την καταστροφή . Η Σώφρων Δεσποτεία θα έβαζε όρια στον αριθμό των παιδιών .

2) Θέλω να απολαύσω το πετρέλαιο ΤΩΡΑ . Να παράγω πολυτελή αμάξια , πολυτελή ρούχα , καλλυντικά , να θερμαίνω το σπίτι μου ξεκούραστα . Αν τελειώσει το πετρέλαιο , οι επόμενες γενιές να κόψουν τον λαιμό τους . Δεν με ενδιαφέρουν .

Η Σώφρων Δεσποτεία θα χρησιμοποιούσε τα ορυκτά καύσιμα μόνο για έναν σκοπό : Να κατασκευάζει και να διανέμει ανεμογεννήτριες .

3) Θέλω οπωσδήποτε να έχω ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ βιολογικούς απογόνους . Αυτό σημαίνει οτι όλοι οι άρρωστοι , βλάκες , οκνηροί θα αφήνουν απογόνους .

Η Σώφρων Δεσποτεία δεν θα άφηνε τους πάντες να έχουν βιολογικούς απογόνους .

ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΩΝ ΔΕΣΠΟΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ;

Εάν οι Σώφρονες Δεσπότες ζούν ασκητική ζωή χωρίς πολυτέλειες , εάν ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ έχουν απαρνηθεί τις αυτοκαταστροφικές επιθυμίες , κανείς διεφθαρμένος δεν θα τολμά να εισχωρήσει στην ομάδα . Διότι οι διεφθαρμένοι , ως γνωστόν , είναι κατ’ εξοχήν εγωκεντρικοί . Δεν αντέχουν τον ασκητισμό .

Το ρεύμα της Σώφρονος Δεσποτείας λοιπόν προτείνει σαν ηγέτες της ανθρωπότητας μια τάξη ασκητών – φιλοσόφων .

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ;

Πολύ απλό .

Θα βγούμε και θα πούμε στον λαό : “ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ . ΣΑΝ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ :

# ΝΑ ΓΕΝΝΑΤΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΟΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ).

# ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ

# ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΚΡΙΘΕΙΤΕ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ) ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ DNA .

Εάν μας χλευάσει , δεν είναι ώριμος .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ;

Να συμφωνήσουν ότι ( όταν πάρουν την εξουσία ) θα δώσουν στον λαό την Άμεση Δημοκρατία . Θα κρατήσουν όμως αρκετή δύναμη στα χέρια τους και επιβλέπουν από απόσταση για να επέμβουν εάν υπάρξει εκτροπή προς την αυτοκαταστροφή .

********************************

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com

Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html

————————————————————————-

Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις “καρφώνει” στα αφεντικά :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>