«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ:

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ από STOPNWO

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τα «Ελληνικά» ΜΜΕ, και οι «Έλληνες» πολιτικοί από άγνοια αναφέρουν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ σαν Πλανητάρχη, ενώ είναι μια απλή μαριονέτα των Παντοκρατόρων. Αυτό συμβαίνει επειδή η έδρα του παγκόσμιου Σιωνιστικού πολιτικού & οικονομικού κατεστημένου που κυβερνά το πλανήτη είναι στις Η.Π.Α.

Αναφέρουν τις πρωτεύουσες Ουάσινγκτον & Λονδίνο, σαν διοικούσες τον πλανήτη, ενώ είναι απλώς μαριονέτες.

Οι Παντοκράτορες κρύβονται πίσω από τις ηγεσίες των ΗΠΑ & Ε.Ε.

Οι Παντοκράτορες & Πλανητάρχες είναι οι ηγέτες της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. Οι κατά τόπους, πόλη, και χώρα, τοπικοί πολιτικοί ηγέτες είναι απλώς ορντινάντσες των ηγετών της παγκόσμιας πανίσχυρης υπερκυβέρνησης, η οποία κινείται στα παρασκήνια.

Για να γίνω πλέον σαφής αναφέρω, οι πολιτικοί ηγέτες των πιο ισχυρών κρατών της Σιωνιστικής Δύσης, δλδ των ΗΠΑ & Γερμανίας, είναι ορντινάντσες και μαριονέτες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η κεντρική διοίκηση της Ε.Ε. στελεχώνεται από πιόνια και μαριονέτες του ιδίου φυράματος με την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας-διακυβέρνησης.

Οι Παντοκράτορες ελέγχουν πλήρως τα δύο πολιτικά κόμματα εξουσίας

που κυβερνούν τις Η.Π.Α.

Οι «Έλληνες» αναξιόπιστοι πολιτικοί, είναι ορντινάντσες και αχυράνθρωποι των Βρυξελλών, δηλαδή των Βαμπίρ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίησης.

H Mέρκελ, ο Herman Van Rompuy, ο Μπαρόζο, κλπ, είναι τα βαμπίρ

των Παντοκρατόρων μέσα στην Ε.Ε.

Το συμπέρασμα αυτό εξάγεται εκ των αποτελεσμάτων, κοιτάξτε πως κατάντησαν σήμερα την Ελλάδα. Μια χώρα που ευημερούσε, την κατασπάραξαν τα βαμπίρ των Παντοκρατόρων, συνεργία τοπικών πολιτικών πρακτόρων, για να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο της.

Οι Παντοκράτορες στηρίζονται στη παγκόσμια εξουσία, από τοπικούς

εφιάλτες-πιόνια πολιτικούς, από τα πληρωμένα ΜΜΕ, και από πάσης

φύσεως μυστικές συνωμοτικές Σιωνιστικές οργανώσεις και λέσχες, τύπου Μασονικές Στοές, Illuminati, λέσχες τύπου Bilterberg, τριμερής επιτροπή, θρησκείες, κ.λ.π.

Οι Παντοκράτορες διακατέχονται από την ιδέα ότι μπορούν να κανονίζουν τη ζωή και το θάνατο των κατοίκων του πλανήτη.

Η αλαζονική και εγκληματική αυτή άποψη έχει να κάνει με τη φτωχή διανοητική κατάσταση των τοπικών πολιτικών ηγετών. Βρίσκουν και τα κάνουν, λέει ο Λαός. Δυστυχώς οι τοπικοί πολιτικοί ηγέτες, σαν τη διεθνώς διαφημιζόμενη ΜΕΡΚΕΛ, γίνανε ορντινάντσες των Πλανηταρχών, τόσο μυαλό έχουν, καταληστεύουν και καταπιέζουν τους Λαούς της Ευρώπης, για λογαριασμό των Παντοκρατόρων.

Η Μέρκελ, ο Herman Van Rompuy, κ.λ.π., έχουν όψιν βρυκολάκων!!!

Όλα αυτά γίνονται για την εξουσία. Η νέα Σιωνιστική κυβέρνηση της Γερμανίας είναι τα νέα αφεντικά της Ε.Ε. που λειτουργούν για τη παγκόσμια δικτατορία, η οποία είναι τα κοινώς λεγόμενα «ξένα κέντρα εξουσίας». Οι τοπικοί άρχοντες πολιτικές ορντινάντσες, προδίδουν τους λαούς για την εξουσία, αφού γίνονται υποχείρια των Παντοκρατόρων.

Σήμερα αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση είναι πλέον ορατή σε κάθε γεγονός της ζωής των ανθρώπων του πλανήτη, αφού προκαλεί δυστυχία, πολέμους, χρεοκοπίες, πείνα, φτώχεια, στους Λαούς της Γης.

Καλό δεν χρωστάνε να κάνουνε, λέει ο δυστυχής λαός.

Αυτό το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο προπαρασκευάζει και επιβάλλει τοπικές κυβερνήσεις, τοπικούς Βασιλιάδες, Προέδρους, και Πρωθυπουργούς κρατών, διανοητικώς & πνευματικώς καθυστερημένα άτομα, αφού προδίδουν το Λαό τους, και τη πατρίδα τους, για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων, και όχι των Λαών. Οι Παντοκράτορες το ανθρώπινο γένος το μεταχειρίζονται σαν μια αγέλη θηλαστικών ζώων για να αρμέγουν. Το παγκόσμιο αυτό κατεστημένο, μέσω των πνευματικώς καθυστερημένων τοπικών πολιτικών ηγετών, που λειτουργούν σαν μαριονέτες, αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και ευημερία των Λαών του πλανήτη.

Κοιτάξτε τα «Πόθεν -Αίσχος» των πολιτικών ηγετών, των υπηρετών της Κοσμοκρατορίας, αν και πνευματικά καθυστερημένοι, είναι βυθισμένοι στα πλούτη, ενώ ο Λαός δυστυχεί, φτάνει να υπηρετούν τους Πλανητάρχες και Παντοκράτορες.

Οι Παντοκράτορες μόνο συμφορές φέρνουν στους Λαούς της Γης.

Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έχει εναγκαλισθεί θανάσιμα τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. και είναι θανάσιμη απειλή για τη παγκόσμια ειρήνη. Ευτυχώς που υπάρχει η Ρωσία & Κίνα, και έτσι κρατούν ισορροπία του τρόμου στο πλανήτη, αλλιώς θα είμαστε όλοι δούλοι στη παγκόσμια Δικτατορία των Επικυρίαρχων Παντοκρατόρων.

Οι Παντοκράτορες-Πλανητάρχες ποίοι είναι;;; Δεν έχουν πατρίδα, γένος, φυλή, θρησκεία. Όλα αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς.

Ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχουν τους πόρους όλου του πλανήτη.

Οι ορντινάντσες τους γίνονται πολιτικοί ηγέτες των λαών της Γης.

Χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα που δέχονται να γίνουν ορντινάντσες, και μαριονέτες, για προστασία των συμφερόντων τους.

Οδηγούν με στρατηγικό σχέδιο την ανθρωπότητα στη καταστροφή.

Ο αριθμός τους δεν είναι γνωστός, απλώς αφήνουν να βγαίνουν μερικά μονάχα ονόματα στην δημοσιότητα, π.χ. Rothschild, Rockefellers, κ.λ.π

Μα επιτέλους πια, οι Λαοί της υφηλίου θέλουν να γνωρίζουν ποίοι τους κυβερνούν. Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν ήδη υλοποιηθεί. Τέλος πια οι μυστικισμοί, οι κρυφές στοές, και μυστικές λέσχες.

Τα σχέδια κατάληψης της παγκόσμιας εξουσίας έχουν γίνει γνωστά.

Πέρα από την οικονομική δύναμη και τον έλεγχο παντού, σχεδιάζουν

τη δική τους πολιτική, λένε «Ανατροπή =εξέλιξη». Εδώ πρέπει οι νέες γενεές να καταλάβουν τα σχέδιά τους, αλλιώς θα ζήσουν σαν δούλοι.

Χρησιμοποιούν τα τετραπέρατα ιερατεία των διαφόρων θρησκειών,

σαν όργανά τους, για την επίτευξη των στόχων της κατάληψης της παγκόσμιας εξουσίας. (Βλέπε πολιτικές του Πάπα, Πατριάρχη, Αρχιεπισκόπου, κ.λ.π.). Τα παντοδύναμα ιερατεία κρατάνε το ίσο στους Πλανητάρχες, για να στηρίξουν τα συμφέροντά τους μέχρι το τέλος.

Οι Παντοκράτορες δεν σκέπτονται την θεωρία που διδάσκει,

«Ακμή & Παρακμή». Στα λάθη των Παντοκρατόρων θα έλθει η ανατροπή γρηγορότερα από όσο φαντάζονται. Συμβαίνουν αυτά στη πορεία της ανθρωπότητας. Το ίδιο έγινε με τις Αυτοκρατορίες στην ιστορία. Έχουν καταρτίσει σχέδιο γενοκτονίας των Λαών της Ευρώπης.

Το σχέδιο αυτό τώρα είναι σε εξέλιξη στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης,

μόλις επιτύχουν το ποθούμενο, θα προχωρήσουν στη βόρειο Ευρώπη.

Θέλουν να τιμωρήσουν την Ισπανία επειδή τους έδιωξε στον μεσαίωνα.

Όσον αφορά την Ορθόδοξη Ελλάδα, τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη.

Στην Ιταλία κύματα λαθρομεταναστών κατακλύζουν την Ευρώπη.

Οι Παντοκράτορες για να προωθήσουν & επιτύχουν τα σχέδιά τους τα ονόμασαν, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, τοπικές μαριονέτες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε τη ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, και ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, γιαυτό ψηφίζουν τώρα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Είναι εντολή των Παντοκρατόρων-Πλανηταρχών. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, και να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και όχι μόνο.

Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Σιωνιστική Ε.Ε. ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλιώς θα υποστούμε εθνική αυτοκτονία.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-ΚΑΛΕΡΓΗ:

——————————————————–

Η μαζική παράνομη μετανάστευση είναι το μυστικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής γενοκτονίας, που επιθυμούν οι Παντοκράτορες.

Οι Παντοκράτορες αυτό που θέλουν να εφαρμόσουν είναι ένα σχέδιο

μελετημένο, και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει το πληθυσμό της γηραιάς Ηπείρου.

(Βλέπε ορδές & κύματα λαθρομεταναστών στην Ιταλία & Ελλάδα).

Σε λόγους του ο Καλέργης δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών

«Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης», δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της

γηραιάς ηπείρου, αλλά ένα νέο είδος ανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να

διασταυρωθούν με Ασιατικές & Αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι

ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα, χωρίς ιστορία & πολιτισμό, εύκολα ελεγχόμενο από την διεθνή άρχουσα τάξη.

Ο Καλέργης διακηρύσσει τη κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών, μέσω των εθνοτικών μειονοτήτων, & αυτονομιστικών κινημάτων, και τη μαζική λαθρομετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς, σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Δηλαδή Βαβέλ!!

Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ;;;

Μα φυσικά η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, ή αλλιώς Νέα Τάξη Πραγμάτων, ή αλλιώς Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

Σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI,

«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής.

Οι φυλές και τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της

ανάμειξης των λαών. Η Ευρω-Ασιατική-Αφρικανική-Νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών της Ευρώπης. Γιαυτό μας έχουν ζαλίσει τα μυαλά με το «Ρατσισμό».

Οι μεγαλύτεροι «Ρατσιστές» είναι οι Σιωνιστές Παντοκράτορες!!!

Βλέπε «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και τα ιερά τους βιβλία.

Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα της Ευρωπαϊκής λευκής φυλής, και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των πολιτικών υπηρετών των Παντοκρατόρων, που στοχεύουν στην ένταξη και τη προστασία των μειονοτήτων & παράνομων μεταναστών. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί από τους Παντοκράτορες, με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία, με σκοπό την επικράτηση της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και την κατοχύρωση των Παντοκρατόρων Πλανηταρχών, στην παγκόσμια εξουσία.

Αυτά όλα γίνονται από μίσος στη λευκή φυλή. Γιαυτό η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, έσπευσε να αποδεχθεί το σχέδιο του ψυχολογικά και συναισθηματικά διαταραγμένου κομπλεξικού Καλέργη. Πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα, και να αντιδράσουν όσο ακόμη είναι νωρίς. Εμάς δεν μας ρώτησαν!!!

Έτσι ο Αυστριακός με ρίζες Ελληνικές-Βυζαντινές Καλέργης, έγινε

όργανο στα χέρια σκοτεινών Σιωνιστικών δυνάμεων.

Είναι αδίστακτοι, δεν διστάζουν προ ουδενός σχεδίου καταστροφικού της ανθρωπότητας. Με το σχέδιο αυτό θέλουν ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία φυλών και λαών της οικουμένης.

Η κυβέρνηση των μαριονετών της Ελλάδος, διαταχθείσα, έσπευσε να καταθέσει τον αντι-ρατσιστικό νόμο, για να ευοδωθούν τα σχέδια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, και να εξαλειφθεί ο Ελληνισμός από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα σε μία γενεά θα κατοικεί η νέα φυλή μιγάδων, προς δόξαν των πολιτικών αχυρανθρώπων των Παντοκρατόρων.

Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. επιμένει, να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων των χωρών της Ε.Ε. το οποίο «Εκείνοι» επέτυχαν!!!

Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2000, στην

αναφορά του Ο.Η.Ε. με τίτλο «Μετανάστευση, μια λύση για τη μείωση και γήρανση του πληθυσμού», η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025

από 160.000.000 παράνομους έγχρωμους μετανάστες. Το σχέδιο είναι προμελετημένο. Εάν ήθελαν να διατηρήσουν και αυξήσουν τον γνήσιο πληθυσμό των χωρών της Ευρώπης, απλώς θα πριμοδοτούσαν τις γεννήσεις, και θα στήριζαν οικονομικά τις Ευρωπαϊκές οικογένειες.

Με τον τρόπο της επιμιξίας επιτυγχάνεται η εξαφάνιση της Ευρωπαϊκής φυλής, αυτό εξυπηρετεί τα σχέδιά τους, για Παγκοσμιοποίηση, ρατσισμό, εκδίκηση, ζήλια, και επικράτηση στο πλανήτη.

Οι Παντοκράτορες νιώθουν μίσος για τους Λαούς της Ευρώπης, επειδή στην Ιστορία ήταν έθνος της διασποράς, και φιλοξενήθηκαν από τους Ευρωπαίους. Τους φιλοξενήσαμε ανά τους αιώνες ιστορίας σαν έθνος διασποράς, κάνανε περιουσίες από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και τώρα που γίνανε μεγάλοι και τρανοί, έγιναν Παντοκράτορες, θέλουν να καταστρέψουν τους ευεργέτες των. Ο Λαός λέει, «Ουδείς αχάριστος από τον ευεργετηθέντα». Το μίσος, ζήλια, και εκδίκηση είναι έκδηλη.

Τους φιλοξενήσαμε, τους προστατέψαμε, τους κάναμε πλούσιους,

και «Αυτοί», αντί του «Μάνα Χολή»……………

Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων, είναι να εξαφανίσουν εντελώς

έναν λαό, τον Ευρωπαϊκό, να τον μετατρέψουν σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική, και πολιτισμική συνοχή, με σκοπό την

παγκόσμια εξουσία. Οι θέσεις του σχεδίου Καλέργη, είναι η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων μαριονετών των Παντοκρατόρων, που αποσκοπούν στη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής παράνομης μετανάστευσης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) του Σιωνιστικού ΟΗΕ

λέει, «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων, και να τελούν μικτούς γάμους, μεταξύ διαφορετικών φυλών, και με αυτό το σκοπό να

δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κυβερνιέται

από μια παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή των Παντοκρατόρων».

«Πάρτον και στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου», λέει ο Λαός.

Το σχέδιο του Καλέργη φαίνεται να υλοποιείται από τους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Σήμερα βλέπουμε μια Ευρώπη Παγκοσμιοποιημένη.

Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Καλέργη». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης, και την αποβλάκωση των ανθρώπων, με τη προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ, διδάσκεται στους Ευρωπαίους

να απαρνηθούν τη καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα. Οι υποστηρικτές της Παγκοσμιοποίησης, μαριονέτες των Παντοκρατόρων πολιτικοί, Δεξιάς & Αριστεράς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε τη ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, να αποδεχθούμε την επιμειξία,

να γεννήσουμε μιγάδες, να επικρατήσει η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δηλαδή να απαρνηθούμε την Ιστορία & Πολιτισμό της Ευρώπης.

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, και να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση-ένταξη ισοδυναμεί με γενοκτονία, αφού η Ε.Ε. κατέστη γιάφκα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Η υποταγή στα κελεύσματα της Ν.Τ.Π. είναι εθνική αυτοκτονία.

Έμπαινε ΠΟΥΤΙΝ

——————————

Ο μόνος από τους πολιτικούς που φαίνεται ότι αντιστέκεται ακόμη στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Παντοκρατόρων, είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας ΠΟΥΤΙΝ, του οποίου αναμένουν το βιολογικό θάνατο, για να προχωρήσουν στη τελική κατάληψη του πλανήτη.

Όσο ζεί ο ΠΟΥΤΙΝ οι λαοί του πλανήτη αισθανόμαστε ελεύθεροι!!

Εμείς οι Λαοί αναφωνούμε, «Έμπαινε Πούτιν»……….

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε τους Παντοκράτορες για την ισορροπία των παγκόσμιων δυνάμεων.

Ομίλησε για τη προσπάθεια της δυτικής Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που υπονομεύουν κυβερνήσεις, όπως της Ουκρανίας, μέσω τοπικών πολιτικών πρακτόρων, και θέλουν να βάζουν χώρες μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. υπό την επίβλεψη της Σιωνιστικής Τρόϊκα, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Θέλουν να βάλλουν την Ουκρανία μέσα στη Σιωνιστική Ε.Ε. για να την κατασπαράξουν, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Τελικά η Ουκρανία γλίτωσε από τα δόντια του λύκου & Χάρου της Ε.Ε. Γλίτωσε από Τρόϊκα & Μνημόνια, αφού έλαβε οικονομική στήριξη από τη Ρωσία. Ο ΠΟΥΤΙΝ χαρακτήρισε όλη αυτή τη προσπάθεια των Παντοκρατόρων, «όργιο του ανήθικου διεθνούς συνδικάτου», το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για προστασία

της διεθνούς ειρήνης. Το πάθημα της Συρίας, ας τους γίνει μάθημα.

 

Μήνυμα προς Παντοκράτορες:

—————————————-

Τελειώνοντας, ποιώ έκκληση προς τους Παντοκράτορες, να σκεφθούν την υστεροφημία τους. Τι όνομα θα αφήσετε στην Ιστορία της Γης;;;

Τι ψυχή θα παραδώσετε στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ

των Πατριαρχών Σας, όταν ο καλός Θεός, Σας καλέσει κοντά Του;;;

Θα παραδώσετε μια ψυχή επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γης

που έχετε συγκεντρώσει, εις βάρος της ανθρωπότητας !!

Το ΧΡΥΣΟ τον έβαλε ο δημιουργός στα βάθη της Γης, για την ευημερία των πλασμάτων του, και ΟΧΙ για μερικά αρπακτικά.

Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη πολυεθνικές εταιρίες.

Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη τοκογλυφικές τράπεζες, που

πίνουν το αίμα των συναθρώπων Σας, Λαών της Οικουμένης.

Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη και χορτάτη από ορυκτό πλούτο,

υγρό-στερεό-αέριο, των χωρών της Γης, τον οποίον αρπάξατε.

Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη παράνομη γήϊνη εξουσία.

Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη δολοφονίες, και γενοκτονίες,

των πλασμάτων του Δημιουργού!!!

Γίνατε ο άξων του κακού επί της Γης.

Πως θα μπορέσει ο Πατήρ Αβραάμ να Σας σώσει από την μήνιν και την οργή του Δημιουργού;;; Αυτό δεν το σκέφτεσθε;;;

Σας απασχολεί ΜΟΝΟ η γήϊνη παγκόσμια Εξουσία. Μα, αυτή είναι ΜΟΝΟ προσωρινή!!!

Η αξία Σας θα είναι, εάν κερδίσετε την επουράνιον Βασιλεία!!!

Με τις πράξεις Σας, κάνετε δύσκολο το έργο του πατρός Αβραάμ του Πατριάρχη Σας!!

Δεν θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ ( ο Πατριάρχης Σας), να Σας σώσει, να Σας κατατάξει και αναπαύσει, «εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», ασφαλώς θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων για τις πράξεις Σας, οπότε Σας περιμένουν μαύρες ημέρες……

Γιατί δεν κάνετε το καλό στους Λαούς της Γης, ώστε να εξιλεωθείτε

ενώπιον Θεού και Ανθρώπων;;; Ούτως ή άλλως αποτυχημένοι είσαστε.

Η αξία των κυβερνώντων φαίνεται από την ευτυχία των ανθρώπων!!!

Εσείς δεν το πετύχατε αυτό, αφού μόνο δυστυχία φέρατε στη Γη!!!

Ο Λαός του πλανήτη Σας «Πήρε Χαμπάρι».

Επομένως είσαστε αποτυχημένοι στη Γη, αλλά και στα επουράνια!!!

Αφού είσθε αποτυχημένοι «εν Ουρανώ και επί Γης» τότε γιατί το «παίζετε» Παντοκράτορες;;;

Συνετιστείτε και μετανοήσατε όσο ακόμη προλαβαίνετε, γιατί είσθε

ήδη υπέργηροι, «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ»………

 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>