«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)

 

Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας

Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα στηρίγματα), σε κάποιους άλλους χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.

Τώρα πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που καρπώνονται αυτά τα απλόχερα χαρισμένα δώρα. Κοιτάζοντας όμως κανείς για λίγο πια το δέντρο και όχι το δάκτυλο, τότε χωρίς μεγάλη δυσκολία ξεκινά να αναζητά τον χρηματοδότη και όχι τον παραλήπτη.

Συνάδελφοι! Μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι πολύ σημαντικό, το ποια παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές ή το ποιος συνάδελφος θα μας αντιπροσωπεύσει στα εκπαιδευτικά συμβούλια. Για μένα όμως σημαντικότερο όλων αυτών είναι το κάτω από ποια σημαία θα ξυπνήσει αύριο η οικογένειά μου και κάτω από ποια σημαία θα αναπαύονται οι παππούδες μου.

 

Κύριοι και κυρίες, κατάγομαι από την Θράκη, από την πόλη της Κομοτηνής. Εκεί από την 14 Μαΐου του 1920 τιμούμε και γιορτάζουμε κάθε χρόνο την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό. Ξέρετε, μετά από τα παρακάτω , δεν θα ‘ναι υπερβολή να δηλώσω πως ακόμη και μέχρι σήμερα ,το έτος 2013, ο τόπος μου διέπεται από κάποιας μορφής τουρκοκρατία.

Η Θράκη κατοικείται σήμερα από περίπου 350.000 ανθρώπους, Έλληνες, πολίτες. Γύρω στους 120.000 από αυτούς είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Αυτοί λοιπόν αποτελούν και τη γνωστή ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Οι 60.000 από τους 120.000 είναι οι τουρκοφανείς (κοινωνική ομάδα που διασπάται σε αρκετές μικρότερες υποομάδες). Γύρω στους 20.000 είναι οι Ρομά και 40.000 οι Πομάκοι.

 

Εδώ και πολλές δεκαετίες η τουρκική αλυτρωτική πολιτική, με την κρατική ανοχή-προδοσία, στα πλαίσια μιας ανύπαρκτης (κυρίως από την απέναντι πλευρά) ελληνοτουρκικής φιλίας, θέτει τις βάσεις και σπέρνει τους σπόρους της πολύ μεθοδικά, έτσι ώστε την στιγμή του θέρους να μαζέψει ευκολότερα πολύ περισσότερους καρπούς.

Έτσι λοιπόν ακόμα και η πιο καλόβουλη προσπάθεια ερμηνείας των κινήσεων της Τουρκίας στη Θράκη, είναι αδύνατον και ουτοπικό να μην καταλήξει στις προ πολλών ετών μελετημένες και σταδιακά υλοποιημένες και υλοποιούμενες βλέπεις των γειτόνων.

Το σχέδιο έχει ως εξής. Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος ( καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση και τελικά προσάρτηση. Και όλα αυτά, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, μόνο με την χρήση δημοψηφισμάτων.

Ποιο είναι λοιπόν το μέσο για να επιτευχθεί το σχέδιο; Η μη τουρκοφανής μουσουλμανική μειονότητα, η οποία ανέκαθεν και συστηματικά κακοποιείται από σύσσωμο το ελληνικό κράτος και αντιμετωπίζεται σαν κάτι ξένο, προβληματικό και εχθρικό.

Η λυσσαλέα και απρόσκοπτη γειτονική προπαγάνδα για την εμφύτευση τουρκικής συνείδησης στη μειονότητα και η παράλληλη και συστηματική αδιαφορία-κακοποίηση- προδοσία από μέρους της ελληνικής πολιτείας, σπρώχνουν όλο και πιο επικίνδυνα κοντά τη μειονότητα στην αγκαλιά της «μητέρας» Τουρκίας.

Επειδή είμαι λοιπόν και του επαγγέλματος γνωρίζω πως τα παραδείγματα είναι αυτά που μένουν. Παραπάνω μίλησα για χαρισμένα πακέτα χρημάτων από κάποιους σε κάποιους άλλους και μάλιστα σας προκάλεσα να αναζητήσετε τον πομπό και όχι τον δέκτη.

 

500 ευρώ μηνιαίως είναι το ποσό που παρέχει ο ζάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά για κάθε παιδί που εγκαταλείπει το ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο, χάριν της ορθότερης εκμάθησης του Ισλάμ κάτω από τη σκέπη βέβαια της τουρκικής κυβέρνησης.

1000 ευρώ ετησίως για κάθε κεφάλι ανήλικου κοριτσιού που θα φορά την παραδοσιακήτούρκικη μαντίλα (η οποία θεωρείται χρόνια τώρα παρωχημένη στην γείτονα) παρέχει άτυπα το τουρκικό προξενείο.

Το πομακόπουλο που ουδεμία σχέση έχει με την τούρκικη κουλτούρα και γλώσσα καλείται να μάθει δίχως άλλη επιλογή τρείς άγνωστες προς αυτό γλώσσες, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Και αυτό γιατί η ελληνική πολιτεία δείχνει να μην αναγνωρίζει το πομάκικο κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας και με τη βία σπρώχνει το μικρό παιδί στην σύγχυση, στην αμάθεια και έπειτα στην τουρκοποίηση καθώς μέσα στα μειονοτικά σχολεία οι γλώσσες που διδάσκονται είναι τα τούρκικα, τα αραβικά και τα ελληνικά( καμία αναφορά στα πομάκικα).

Εδώ και χρόνια προσφέρονται δωρεάν δορυφορικά πιάτα (συνδεδεμένα άμεσα με τα τούρκικα ραδιοτηλεοπτικά μέσα) κυρίως στα ορεινά χωριά της Θράκης (πομακοχώρια) όπου μέχρι σήμερα το σήμα των ελληνικών δικτύων δεν έχει φτάσει ή είναι ανεπαρκές.

Στο κέντρο της Κομοτηνής εδώ και κάποια χρόνια δεσπόζει ,κάτω από τη σκέπη ενός νεόκτιστου και πολυτελούς κτηρίου, η μεγαλοπρεπής τούρκικη τράπεζα Ζιράατ Μπανκ η οποία δανείζει, επιλεκτικά σε μουσουλμάνους αλλά και συλλόγους που φωνάζουν ότι είναι τούρκικοι, με χαμηλά επιτόκια 3% ενώ οι ελληνικές με 14%. Αποτέλεσμα αυτών είναι ο χριστιανός να πουλά και ο μουσουλμάνος (η τράπεζα στην ουσία) να αγοράζει γη.

Ο εγκληματικός (όχι μόνο για τη Θράκη) Καλλικράτης μετέτρεψε τους δήμους της Κομοτηνής σε τέσσερις, με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η κοινωνική ισορροπία στους πληθυσμούς των νέων δήμων και έτσι δυο από τους τέσσερις δήμους να έχουν για άρχοντα μουσουλμάνο, εκλεκτό εννοείται του τουρκικού προξενείου και έτοιμο να λειτουργήσει προς όφελος του.

Η επίσης εγκληματική κομματική λίστα έφερε επικίνδυνα αποτελέσματα στην περιοχή. Τα κόμματα που είχαν αξιώσεις στην περιοχή είχαν ως πρώτο όνομα στη λίστα μουσουλμάνο ( εκλεκτό του προξενείου) με αποτέλεσμα δύο από τους τρείς βο«υ»λευτές του νομού Ροδόπης να είναι τελικά από τους παραπάνω «εκλεκτούς».

Όπως φαίνεται τα παραδείγματα είναι πολλά και τα συναντά κανείς καθημερινά και σε όλα τα κομμάτια της κοινωνίας της Θράκης. Το ζήτημα είναι ότι εφόσον το επίσημο κράτος εδώ και δεκαετίες κάνει τα πάντα για να μην κάνει τίποτα, ο κλήρος πέφτει μόνο σε εμάς τους πολίτες. Εύλογα θα διερωτάται κανείς τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει. Το λιγότερο αλλά συνάμα σημαντικότατο που μπορεί να κάνει κάποιος από εδώ είναι αρχικά να ενημερωθεί για το ζήτημα και έπειτα να μεταλαμπαδεύσει το ζήτημα ως «ιεραπόστολος» και να το γνωστοποιήσει σε όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Στόχος δεν είναι η ελληνοποίηση των Πομάκων. Στόχος είναι η συνειδησιακή τους αφύπνιση. Όταν ο Πομάκος νιώσει Πομάκος τότε αυτόματα θα νιώσει και θα είναι Έλληνας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΒΟΛΙΝΗΣ

George gmantzaris51@gmail.com


Μοιραστείτε το!

5 comments to Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

 • Περαστικος

  Κωνσταντινε, ακου τι θα σου πω, τετοια αρθρα διαβαζω και σταματαω να ασχολουμε με ιστοσελιδες και δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.
  Χανουμε το κουραγιο μας, με ολα αυτα που διαβαζουμε, με αποτελεσμα να απογοητευομαστε που κανενας δεν αντιδρα, και εννοω δεν αντιδρα, καποιος μεγαλος ουσιαστικος παραγοντας, για να τους σταματησει…
  Τα μπλοκ και οι ιστοσελιδες εχουνε καταντησει σαν την τηλεοραση και τα ραδιοφωνα.
  Μπορει να επιλεγεις εσυ τι να διαβασεις. Αλλα ειναι τοσα πολα τα προβληματα και τα χτυπηματα που δεχετε η ΕΛΛΑΣ που τα συναντας παντου και απελπιζεσε, με αποτελεσμα να αδρανοποιησε.
  Προτεινω σιγα σιγα να αρχισετε να κλεινετε ολοι οι τιμιοι πατριωτες τα μπλοκ σας. Και οποιος παει να μπει μεσα να αντικρυζει μια ανακοινωση ιδια σε ολες τις ιστοσελιδες.
  Μια ανοικοινωση, με στοχο ενα κινημα.
  Αν αυτο εξαπλωθει παντου, θα φανει κατι μεγαλο. Θυμασε που μου ειχες πει να ξεχωρισει η Ηρα απο το στιαρι;

  • Φίλε εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά παρότι το εχω αναφέρει αρκετές φορές δεν βλέπω φως, θα δω πως θα το χειριστώ το θέμα, πάντως ο προβληματισμός σου είναι σωστός και με καίει και μένα.

 • Η πρόταση να κλείσουν τα ιστολόγια οδηγεί στην 100% μονοπώληση της είδησης/του άρθρου κ.λπ. απο τα υποπρακτορεία των σιωνιστικών ΜΜΕ στην Ελλάδα (Μπόμπολας κ.λπ.). Μια πιό αποτελεσματική πρόταση είναι, σε εκλογές να μην ψηφίζουμε κανενα κόμμα, ούτε αυτά που μας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, γιατί όσο και δραστικά, επαναστατικά, σοσιαλιστικά ονόματα και να φέρουν, είναι μόνο για να ανακλυκλώνουν τον φαύλο κύκλο του επικρατούντος συστήματος(πολλοί θέλουν να ψηφίσουν Τσίπρα, τόσο βόδια είναι). Και αν δεν ψηφίσουμε ένα κόμμα που θα κάνει κυβέρνηση που ασφαλώς θα συνεχίσει την σημερινή καταστοφική πολιτική ΚΑΙ για την Θράκη, δεν θα αλλάξει τίποτα.
  Και κάτι άλλο. Αγαπητέ δάσκαλε και συγγραφέα, ποιοί είναι οι τουρκοφανείς μουσουλμάνοι που αναφέρεις στο κείμενό σου; Τουρκοφανείς την όψιν, φοράνε δηλαδή φέσια; Κάποτε πρέπει εμείς και ιδιαίτερα οι δάσκαλοι να καταλάβουν, ότι ο όρος Τούρκος – Τουρκία δεν υπήρχε πρίν το 1922, απο τότε δηλαδή που ιδρύθηκε ένα τουρκικό κράτος. Πρίν υπήρχε η Αυτοκρατορία του Οσμάν και οι υπήκοοοι της, ανεξάρτητα θρησκεύματος, λέγονταν Οσμανλίδες.
  Όλα τα άλλα όμως που γράφεις είναι σωστα, αλλά δυστυχώς …στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Και αν, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι Έλληνες ψηφίσουν τον Τσίπρα, η Θράκη χάθηκε, θα γίνει ένα μικρό ανεξάρτητο κράτος που θα εξαρταται απο την Τουρκία. Στα λέω αυτά, γιατί κι’ εγώ Θρακιώτης είμαι, απο την Σταυρούπολη της Ξάνθης, και όσα γίνονται εκεί είναι τραγικά. Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος με υγεία και αισιοδοξία.

  • Αγαπητέ φίλε ειλικρινά είμαι αηδιασμένος, ποτέ δεν θα περίμενα όταν ξεκίνησα αυτήν την ιστοσελίδα αφιερώνοντας χρόνο και λεφτα που τα στερούμε ότι θα γράφω για τον γάμο του καραγκιόζη και θα κάνω μονόλογο και αν την κρατώ ακόμη είναι που σέβομαι τους χιλιάδες αναγνώστες που με διαβάζουν καθημερινά, εντάξει μπορεί τις δικές μου απόψεις να μην τις; αποδέχεται κανένας, όμως ανεβάζω άρθρα σοβαρών επιστημόνων και ένας δεν βρέθηκε να κάνει διάλογο, να πει ναι μου αρεσει, ή όχι εχω διαφορετική άποψη στο θέμα αυτό;;; Τους προδότες του βάζουμε με τα μανταλάκια τα άπλυτα και τις προδοσίες και αυτοί τα ξύνουν, μάλλον τους κάνω και διαφήμιση!!!Δεν ξέρω είμαι το ποτήρι το μισό άδειο και το μισογεμάτο;;;;; Αηδιασμένος, αηδιασμένος αηδιασμένος. καλή εβδομάδα να εχεις!

 • Περαστικος

  Φιλε μου Εμμ.Σαριδη. Εγω σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι πρεπει να κλεισουν τα ιστολογια.
  (Χαζη ειναι η κυβερνηση να το κανει αυτο;).

  Αυτο που εννοω ειναι οτι τα πατριωτικα ιστολογια πρεπει να σταματησουν να πληροφορουνε τον αγνο κοσμο, που τα διαβαζει, ως μια ενδειξη, πρωτοπορους επαναστασης. Δηλαδη σα να λενε ολα τα ιστολογια μαζι…ΑΡΚΕΤΑ!! ΩΣ ΕΔΩ. Οσα διαβασατε διαβασατε, οσα μαθατε μαθατε, πλεον τα ξερετε σχεδον, ολα περι τινος προκειται,αλλα και που μας οδηγουνε ολοι αυτοι οι εθνοκτονοι υπουργοι και προεδροι.

  Ειναι καιρος να σταματησετε να διαβαζετε ιστοσελιδες, και αφου δεν θα εχετε προσβαση σε εμπιστευτικα ιστολογια, για το τι σας πλασαρουν, αλλα και πως θελουν να σας το πλασαρουν, αφου λοιπον δεν θα εχετε προσβαση πληροφορησης, ας αρχισουμε να ψαχνουυμε ο ενας τον αλλον εκτος διαδικτυου. (αν αυτο ειχε γινει πριν ενα χρονο θα ειμασταν ενα χρονο μπροστα). Η γνωμη μου…

  Τι να διαβασω φιλε μου στο καθε ενα ιστολογιο; τι; τα ιδια και τα ιδια που διαβαζω εδω και 4 χρονια. και μενω απαθης.
  εγω φιλε θελω δραση δεν θελω να βγαζω τα ματια μου ολη μερα στις ειδησεογραφιες.
  Δεν το παιζω μαχητης των δρομων, αλλα διαβαζιοντας ολη μερα οτι καταστρεφομαστε δεν μου κανει και καλο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>