«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ !!! ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

 

 

 

Το ανθελληνικό καθεστώς που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, έχει σαν σκοπό την εξάλειψη και ποινικοποίηση κάθε τι πατριωτικού και εθνικού, με σκοπό την μετάλλαξη της κοινωνίας σε ελεγχόμενο πολυπολιτισμικό πολτό.


Από την άλλη με κάθε τρόπο προσπαθούσε να καταστήσει του Έλληνες εργάτες έρμαια των εκάστοτε σωματείων – συνδικάτων που κατευθύνονταν από κομματικά κέντρα, καπηλευόμενοι τα δίκαια αιτήματα και την τίμια εργασία τους. Αυτό όμως που η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ετοιμάζει να εξαπολύσει στον ελληνισμό είναι άνευ προηγουμένου. Όλη την εβδομάδα βλέπουμε κι ακούμε στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τον θίασο του Μαξίμου να «αντιστέκεται» στην τρόικα και να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με τον – σε εντεταλμένη υπηρεσία- πρωθυπουργό του καθεστώτος να πηγαίνει με το εικονικό του «πρωτογενές πλεόνασμα» για φιλική επίσκεψη – (απολογισμό) στην Καγκελαρία. Φυσικά το όλο σκηνικό προκαλεί απλά γέλιο καθώς όλοι γνωρίζουμε την πραγματικότητα και την σχέση υποτέλειας της Καγκελαρίας και του Μαξίμου.

 

 

Εκτελώντας λοιπόν τις άνωθεν εντολές τους η κατοχική κυβέρνηση κατέθεσε το περιβόητο και εθνοκτόνο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και παράλληλα τον νέο εργασιακό μεσαίωνα που μεταβάλει τους εργαζόμενους σε σκλάβους κατά τις προσταγές των τοκογλύφων. Φαινομενικά είναι δυο άσχετα μεταξύ τους θέματα. Καταστροφικά το ίδιο όμως. Το αποκαλούμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο είναι άκρως ρατσιστικό σε ότι αφορά τα δικαιώματα των Ελλήνων και επικίνδυνο γιατί πέρα από την παντός είδους φίμωση στην ελευθερία έκφρασης που επιβάλλει δεν αναφέρει σε κανένα σημείο την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, και των Αρμενίων, καθώς αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από κανένα δικαστήριο, Ελληνικό ή ξένο. Και δεν αναφέρομαι στην γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους, που η Βουλή των Ελλήνων αναγνώρισε τη γενοκτονία το 1994, και ψήφισε την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο». Με την γενοκτονία των Ποντίων από τον Στάλιν, τι γίνεται;

 

 

 Με την γενοκτονία των Αρμενίων; Από την περασμένη εβδομάδα λοιπόν και μετά η πολιτική και ιστορική άποψη της κυρίας Ρεπούση όχι μόνο τείνει να δικαιωθεί αλλά θα αποτελέσει νόμο του (κατοχικού) κράτους και κάθε τι αντίθετο προς αυτή θα φιμώνεται και θα φυλακίζεται. Το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με ..”ρατσιστικές ενέργειες” από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ. Είναι λοιπόν φανερή η προσπάθεια φίμωσης κάθε ανατρεπτικής φωνής πολιτικής ,συλλογικής ή ατομικής είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο είτε ραδιοτηλεοπτικό. Αυτό θα συμβεί γιατί θέματα όπως η ορθοδοξία, η λαθρομετανάστευση , τα εθνικά ιδεώδη , τα ήθη, οι παραδόσεις, τα έθιμα μας και εν γένει το τρίπτυχο που αποτελεί θεμέλιο της κοινωνίας μας δηλαδή το «ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ποινικοποιείται … Φυσικά κερδισμένοι από αυτό βγαίνουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι εν μια νυκτί γίνονται κύριοι της χώρας μας και οι απανταχού συνοδοιπόροι τους που πλουτίζουν από την παρασιτική παραμονή τους εδώ.

 

 

 Από την άλλη σαν κερασάκι στην τούρτα βγήκαν στην επιφάνεια δύο επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας σε εταιρία φύλαξης (security) όπου στην ουσία καταργούν ότι ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς θεμελίωσε πριν από δεκαετίες. Την οκτάωρη και την πενθήμερη εργασία , τις συλλογικές συμβάσεις ,την κυριακάτικη αργία, τις άδειες μετ΄αποδοχών και άλλα. Η σύμβαση αυτή λειτουργεί σαν δόλωμα να δουν αντιδράσεις πριν γενικεύσουν! Δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να καθυστερήσει μέχρι 3 μήνες την καταβολή των μισθών των εργαζομένων. «Η καταβολή των αποδοχών του προσωπικού θα λαμβάνει χώρα εντός 90 ημερών από τη λήξη του μήνα του οποίου παρασχέθηκε η εργασία, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των εργαζομένων είτε μετρητοίς είτε συνδυαστικά και με τους δυο τρόπους», αναφέρει χαρακτηριστικά. Όμως το κορυφαίο είναι ότι οι σχετικές συμβάσεις προβλέπουν πως αν η εταιρεία δώσει τυχόν πρόσθετες παροχές (πέραν των νομίμων) αυτές θα συμψηφίζονται με τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων, τα νυχτερινά , την υπερεργασία και την απασχόληση της Κυριακής !!!

 

 

 Ταυτόχρονα οι «μεσαιωνικές» συμβάσεις ανατρέπουν και το θεσμοθετημένο πενθήμερο με εξαήμερη εργασία, όποτε αυτή κρίνεται αναγκαία. Δηλαδή οι Έλληνες εργάτες ουσιαστικά καθίστανται σκλάβοι. Έρμαια στα χέρια των πλουτοκρατών και σε περίπτωση που φέρουν αντίρρηση αντικαθίστανται από τους «οικονομικούς» μετανάστες που οι γιαλαντζί αγωνιστές τις αποκαλούμενης αριστεράς πατρονάρουν λέγοντας: « Αυτοί οι καημένοι μια δουλειά και ένα κομμάτι ψωμί ζητούν.» Σαφώς και αυτό ζητούν. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΩΜΙ ΟΜΩΣ!!!! Αφού όντας κερδισμένοι σε οποιοδήποτε διένεξη προκύψει με οποιονδήποτε Έλληνα, ζητήσει τα δικαιώματα του απέναντι τους, και αφού θα εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο, πολύ εύκολα θα το αντικαθιστούν και στην εργασία του, καθώς γι αυτούς, αυτές οι τριτοκοσμικές συμβάσεις εργασίας, αποτελούν οικονομικό παράδεισο για το δικό τους βιοτικό επίπεδο και φυσικά για τους καπιταλιστές, το ιδανικό εργαλείο εύρεσης άφθονων και φθηνών εργατικών χεριών. 

 

 

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό . Αυτοί που χειροκροτούν για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο και ταυτόχρονα υποστηρίζουν αυτούς που θα δουλέψουν με τέτοιες τριτοκοσμικές συμβάσεις εργασίας ποιον εξυπηρετούν; Την πατρίδα; Σε καμιά περίπτωση. Τους Έλληνες εργάτες; Όχι φυσικά . Εξυπηρετούν και υπηρετούν μόνο του πλουτοκράτες που τόσο πολύ λένε ότι πολεμούν. Μόνο μέσα από το μαζικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα το οποίο σφυρηλατεί και σφυρηλατείται από ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, από Έλληνες με πίστη στο έθνος και την πατρίδα, η χώρα μας θα απαλλαγεί από τους δυνάστες των Βρυξελλών, θα αναγεννηθεί και θα ανακάμψει. ΚΑΙ μόνο τότε θα δομήσουμε ένα μεγάλο εθνικό κράτος. 

 

 

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ 

 

 

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ 

 

 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/11/blog-post_25.html#ixzz2nu9wmQQS

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>