«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μου απαγορεύουν να είμαι Έλληνας! Μου απαγορεύουν να μιλώ για τα δεινά των προγόνων μου! Μου απαγορεύουν οι κατοχικοί δικτάτορες να υπερασπιστώ την Ελληνικότητά μου!

Πατριώτες όλα τα στοιχεία είναι από τα τούρκικα αρχεία τα οποία κρατήθηκαν πριν τα εξαφανίσουν!!!

 Στο σύνταγμα έκτρωμα, αντί να είναι υποχρεωτικό να διδάσκονται οι Έλληνες την αληθινή ιστορία τους, έχουν βάλει τον χριστιανισμό τον μεγαλύτερο εχθρό των Ελλήνων! Υποχρεωτικά να διδάσκονται οι Έλληνες και να σκύβουν σε αυτούς που δυο χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό‼‼! Και επίσης απαλλαγές των Εβραίων, κράτος εν κράτη! Τέτοια διαχρονική προδοσία δεν έχει γίνει ούτε γίνετε σε κανένα λαό σε όλο τον κόσμο‼!

Γιατί διώκονται οι Έλληνες και ο Ελληνισμός και υβρίζονται, λοιδορούνται διαχρονικά 2.000 χρόνια;;;

Θα ξεκινήσω με τους μεγαλύτερους εχθρούς του ελληνισμού διαχρονικά.

Πρώτοι είναι οι Εβραίοι με τους Ρωμαίους, μετά οι  Ρωμαίοι με τους χριστιανούς,  μετά οι Εβραίοι εναλλάξ με τους χριστιανούς, δεν είναι οι μόνοι αλλά οι χειρότεροι διαχρονικά.

Σήμερα η Ελλάδα κυβερνιέται από Εβραίους, τραγικό διαχρονικό  λάθος έως εγκληματικό από μέρους των Ελλήνων, για αυτό σήμερα βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση!

τα κόκκαλα των  μεγάλων νεκρών της  φυλής μας αναδύονται  στους τάφους τους…

 Κι’ όπου νάνε θα αρχίσουν να εκσφενδονίζονται στα κεφάλια σας…! 

 Θα είστε άχρηστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …’’συνονθύλευμα’’ αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων …! 

Ασφαλώς γνωρίζετε, ότι ο  Φαλμεραϋερ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά  αφού εξαφάνισε τελείως τους έλληνες, και το πέτυχε αυτό, βάζοντας εναντίον των Ελλήνων  Αλβανούς, σέρβους, Βούλγαρους και Τούρκους, παρακάτω ένα απόσπασμα για αυτόν τον ανθέλληνα!

Είναι το γνωστό παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας ότι τάχα ο Κωνσταντίνος ήταν Έλληνας που απελευθέρωσε τάχα την Ελλάδα από τους Ρωμαίους και έφτιαξε τάχα μια χριστιανική Ελλάδα και τάχα τον Ελληνικό πολιτισμό..

Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά ο Κωνσταντίνος κατάλαβε ότι το ρωμαϊκό κράτος ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης του και σκέφτηκε με την χριστιανική θρησκεία, θα διατηρήσει την ενότητα του ρωμαϊκού κράτους.

Επειδή όμως ο Ελληνισμός ήταν ως πνεύμα διαμετρικά αντίθετος από το χριστιανισμό συνάντησε την μεγάλη αντίσταση των Ελλήνων που ζητούσαν την εθνική τους απελευθέρωση, τότε για να κτυπήσουν την καρδιά και την ψυχή του Ελληνισμού που ήταν η Ελληνική Θρησκεία, το κατάφεραν με φοβερούς διωγμούς και σφαγές.

Κάψιμο και σπάσιμο  σε ότι ελληνικό και εναντίον των Ελλήνων εκείνων που αρνιούνταν τον εκρωμαϊσμό και εκχριστιανισμό.

Τελικά όταν ακούω περί ελληνοχριστιανικού πολιτισμού επειδή γνωρίζω βασικά πράγματα της ιστορίας με πιάνουν τα γέλια, αν και είναι για θρήνο.

Άραγε ο δάσκαλος πότε θα μπορεί να διδάσκει την ιστορία όπως είναι στην πραγματικότητα, χωρίς να φοβάται κάθε σκοταδιστή που θα τον έχει στο κεφάλι του;

Αν θέλουν να διδάσκουν τα φαιδρά τους παραμύθια ας τα διδάσκουν το απομεσήμερο στα κατηχητικά τους και από τα δημόσια σχολεία να πάρουν επιτέλους πόδι.

Η αιτία που γράφω είναι και υποχρεωτική όσο διαβάζω και  μαθαίνω για την φυλή μου που δεν μου δίδαξαν επιμελώς στο σχολείο, αλλά και η απροκάλυπτη αισχρή επίθεση που δέχονται τα ιερά των Ελλήνων και σύγχρονων πατριωτών που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν να είμαι εγώ ελεύθερος!

Διαβάζω και ακούω σε διάφορα δήθεν αντικειμενικά μπλοκ και ιστοσελίδες σενάρια προδοτικά δήθεν ιστορικά ντοκουμέντα διαφόρων προδοτών κατά καιρούς, όπως τους συμφέρει!

Για την μη γνησιότητα των σημερινών Ελλήνων.

Ένα και μόνο γεγονός  ο άγριος διωγμός των Ελλήνων, με αποκορύφωμα στο σήμερα και αυτά που περνάμε είναι απόδειξη η γνησιότητα και ποιητική καταγωγή μας, που τους προκαλεί τρόμο!

Και έχουν επενδύσει σε ντόπιους και ξένους προδότες να θολώνουν και να λασπολογούν τον Έλληνα να μην μπορεί να ενωθεί!

Λένε τα 400 χρόνια σκλαβιάς αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες συνεχιστές της προγονικής φυλής μας.

Μέγα ψέμα που μπορεί να περνά μόνο όσο ο λαός είναι ανημέρωτος και αγράμματος.  

Στο βιβλίο  (Δημήτρη Θ Σιάτρα, οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα), έχει χιλιάδες ονόματα που υπήρχαν πριν την σκλαβιά και τα οποία συνέχισαν οι κληρονόμοι μέχρι να υπάρχουν μέχρι σήμερα! 

Για ποια αλλοίωση και αφομοίωση  από τους τούρκους μιλούν οι προδότες, για ποιο αφανισμό της ελληνικής φυλής;

Λένε ψέματα!!!

Όχι ότι δικαιολογούμαστε, διότι εγώ δεν σπούδασα  λόγο οικονομικών συνθηκών της οικογένειάς μου, αλλά από εκεί και πέρα διάβασα εκατοντάδες βιβλία και συγγράμματα και όταν δεν είχα χρόνο ακόμα και στην τουαλέτα μου διάβαζα!

Άμα θέλεις λοιπόν μαθαίνεις.

Ας έρθουμε σε αυτό που τους βολεύει τους σιωνιστές και χριστιανούς σε συνεργασία με τους καμουφλαρισμένους γενίτσαρους!

Όπου τους συμφέρει αναφέρονται στους Έλληνες και όπου όχι,  δεν υπάρχουν Έλληνες συνεχιστές της αρχαίας προγονικής φυλής μας! 

Εδώ στα 400 χρόνια  αποκτά ουσία η ποιοτική διαφορά της φυλής μας αφού 400 χρόνια σκλαβιάς  δεν κατάφεραν να την εξαφανίσουν.

Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες πατριώτες μόχθησαν να κρατήσουν στοιχεία πριν τα εξαφανίσουν,  που δεν υποψιαζόταν πόσο χρήσιμα θα μας είναι!

Τα διαχρονικά μοχθηρά εκτελεστικά όργανα κατά του ελληνισμού βρήκαν νόμιζαν εύκολη δουλειά να συκοφαντήσουν τους Έλληνες, αλλά και τους αγωνιστές του 1821  ως κατσαπλιάδες, ληστές και πολλά άλλα, αρχικά άρχισαν να πετάνε ότι αρκετοί επαναστάτες κουνούσαν την αχλαδιά. Δεν είχαν αρκετό όφελος και έτσι το έριξαν στα σενάρια ραδιουργίας ότι η πολύχρονη σκλαβιά αφομοίωσε τους Έλληνες που έγιναν τούρκοι και χάθηκε η φυλή των ελλήνων!

Έχω μπροστά μου βιβλία, στο ένα λέει για τους προύχοντες επί τουρκοκρατίας που συνεργάστηκαν με τους τούρκους και σήμερα έχουν τα χρυσόβουλα με τεράστιες περιούσιες στα χέρια τους, που τα πήραν από τους πατριώτες τους με προδοτικό τρόπο ή όπως σήμερα κάνουν οι τοκογλύφοι!

Το άλλο μιλά για την συνεργασία της εκκλησίας με τους τούρκους για αυτό και δεν τους πείραζαν και τους άφησαν απείρακτες τις περιουσίες που μάζευαν πρόστυχα από τους δυστυχισμένους Έλληνες, που πρόστρεχαν αφελέστατα και έλεγαν τον πόνο τους και τα μυστικά τους, ή διάφορες σκέψεις απελευθέρωσης! 

Εδώ μέσα από αυτά τα βιβλία βλέπουμε καθαρά ότι οι σημερινοί συκοφάντες λένε ψέματα και μάλιστα σε συνεργασία με όλα τα πουλημένα προδοτικά ΜΜΕ!

Λένε σαν απόδειξη ότι με 400 χρόνια σκλαβιάς αφομοιώθηκαν ή Τούρκεψαν οι Έλληνες, άρα δεν υπάρχει συνέχεια των ελλήνων, άρα οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες.

Διαβάζοντας ένα από τα βιβλία του (Δημήτρη Θ Σιάτρα, οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα) μας αναφέρει συμβόλαια, ελληνικά ονόματα ελλήνων και σε όλη την σημερινή Ελλάδα οικογενειών που προϋπήρχαν και που είχαν κληρονόμους, από αυτές τις οικογένειες ξεπήδησε η φλόγα της επανάστασης και οι διάφορες απόπειρες απελευθέρωσης που προδινόταν τακτικά με ολέθρια αποτελέσματα από τις μαύρες ρόμπες ρασοφόρους του κερατά και διάφορους προδότες όπως οι προύχοντες που περνούσαν καλά και δεν ήθελαν να τα χάσουν, αλλά που δεν έκαμψε το ηθικό των ελλήνων,  το βιβλίο αυτό μιλά για τους κληρονόμους τους και ποιοι είχαν κάνει συμφωνία με τους τούρκους να έχουν προνόμια, παράδειγμα ο Βαρθολομαίος, τούρκος στρατιώτης και μετά αρχηγός της ορθοδοξίας!

Σε άλλο βιβλίο διαβάζω ότι αυτοί οι Έλληνες που βρέθηκαν σκλαβωμένοι οι απόγονοι τους υπήρχαν και μετά την απελευθέρωση του 1821

Δηλαδή κατά την διάρκεια της σκλαβιάς οι Έλληνες με διάφορους τρόπους συντηρούσαν όχι μόνο την ελληνικότητα τους,  αλλά και  την σπίθα από πατέρα στο παιδί και μετά στο εγγόνι μέχρι την επανάσταση, φυσικά τις περισσότερες φορές τα ξερνούσαν στους παπάδες οι οποίοι τα ξερνούσαν στον κατακτητή με το ανάλογο αντάλλαγμα!

Οι άνθρωποι που τους εμπιστεύονταν θανατώνονταν χωρίς  έλεος και δεν μάθαιναν οι υπόλοιποι ποιος τους πρόδωσε!

Έλληνες πολίτες πεθαίνουν για φάρμακα, για θέρμανση, για σίτιση και αυτοί έχουν αμύθητες περιουσίες!!! Ως πότε θα είσαστε ζώα για το σφαγείο;;;;

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !

Πολύ πρόχειροι υπολογισμοί, φέρουν την περιουσία του ΝΠΔΔ της Εκκλησίας της Ελλάδος να ανέρχεται σε τουλάχιστον δεκαπέντε δισεκατομμύρια (15.000.000.000) ευρώ.

Στο ποσό αυτό προστίθεται και η ανυπολόγιστη-αμύθητη περιουσία των περίπου δυόμισι χιλιάδων (2.500) μοναστηριών.

Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης, εκατοντάδες οικοδομικά τετράγωνα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και καταθέσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ αποτελούν την την εκκλησιαστική περιουσία.

Ωστόσο, το «ιερό» θησαυροφυλάκιο είναι τόσο βαθύ που αρκεί μία και μόνο αναφορά.

Πέντε μονές που προσέφυγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον του νόμου Τρίτση αποτιμούσαν τα περιουσιακά τους στοιχεία στο αστρονομικό ποσό των 8 τρισ. δρχ. (!!!).

Και μάλιστα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τους επιδίκασε το ποσό των 3 τρισ. δρχ.

Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι εάν η περιουσία των 5 μονών άγγιζε πριν μια 20ετία τα 3 ή 8 τρισ. δρχ., τότε πώς μπορεί κανείς να υπολογίσει την περιουσία των 2.500 μοναστηριών και ναών σε όλη τη χώρα;

http://eleysis-ellinwn.gr/

Μεταξύ τους υπήρχαν όπως και σήμερα οι προδότες δειλά ανθρωποειδή σε όλες τις τάξεις του  ελληνικού πληθυσμού, αλλά οι μεγαλύτεροι προδότες ήταν οι παπάδες και οι εβραίοι και οι προύχοντες,  που έκαναν και αυτοί την δουλειά του κατακτητή ποιο εύκολη πάλι με το ανάλογο αντίτιμο, που σήμερα είναι μεγάλοι γαιοκτήμονες  και τα υπόλοιπα τα έφαγε η εκκλησία!

Το μεγαλο ξεκάρφωμα των χριστιανών να έχουν άλλοθι το κρυφό σχολειό??????????????????????? θυμίζει κάτι σαν το ολοκαύτωμα των Εβραίων???????????????

Σήμερα ακούς η εκκλησία έχει ολόκληρες πόλης, χωράφια, πλατείες, δρόμους, κτήρια

Επειδή είναι σειρά μου σαν Έλληνας το δηλητήριο να τους το δίνω λίγο λίγο μέχρι να απαλλαγούμε από αυτά τα εκτρώματα σταματώ εδώ να αναφέρω άλλα στοιχεία και θα επανέλθω σύντομα σε άλλο άρθρο μου‼! Θέλω να πληρώσουν αυτές οι μαύρες ρόμπες για το κακό που έκαναν 2.000 χρόνια στους Έλληνες, αλλά κυρίως για τα 400 χρόνια σκλαβιάς που χάρη σε αυτούς τους μαύρους ρασοφόρους κράτησε 400 χρόνια.

Θέλω οι πατριώτες μου να μάθουν να διαβάζουν και να μάθουν πόσο ξεχωριστή φυλή είμαστε, που θέλουν τον αφανισμό μας.

Ο Ελέφαντας ποιο πολύ φοβάται το μυρμήγκι και το ποντίκι παρά το λιοντάρι, άμα το μυρμήγκι μπει μέσα στα αυτιά του ή στα ρουθούνια του δεν μπορεί να απαλλαγή, ενώ το λιοντάρι το λιώνει!

Αυτό θα κάνουμε και εμείς θα τους μπούμε στα ρουθούνια να τους γαργαλάμε να τους τρώμε τα σωθικά με τον Ελληνικό τρόπο τον δούρειο ίππο‼!

Για αυτό και τα στοιχεία που έχω θα τα βγάζω λίγα λίγα να τους τρομοκρατώ! Να τους προκαλώ  για να με διαψεύσουν είναι και θα είναι ο μοναδικός σκοπός της ζωής μου από εδώ και πέρα!

Στενοχωρούμε για τους πατριώτες μου που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι μαύρες ρόμπες και τους αφήνουν τις περιουσίες τους, αντί να πάνε σε μια φτωχή οικογένεια και να της πουν, έλα να μείνεις να με ευγνωμονείς.

Να θυμάστε πατριώτες ότι το διάβασμα σε ελευθερώνει από το πίστευε και μη ερεύνα,  που σε σκλαβώνει. Προτιμώ το πίστευε και ερεύνα!

Παρακάτω βάζω μερικά αποσπάσματα από τα έργα και τις ημέρες των Εβραίων, χριστιανών παπάδων και των προυχόντων .

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Σαμαράς πήγε και ζήτησε βοήθεια σε αυτούς που μας θεωρούν δούλους τους! Φυσικά δεν είναι ο μόνος από τους προδότες οπλιτικούς ηγέτες μας διαχρονικά!

Σαν σήμερα το 1822 έσφαζαν οι Εβραίοι σαν κρέας σε σφαγείο τους Έλληνες!

Ο πίνακας τον οποίο απέσυραν οι γραικύλοι υπάλληλοι των Ιουδαίων από το Βυζαντινό Μουσείο Χίου.. Τον απέσυραν επειδή την σφαγή αυτή, όπως και πολλές άλλες της περιόδου, την έκαναν κυρίως οι Εβραίοι…να θυμάστε Ελληνες…”σαν κρέας σε σφαγείο”…

Οι Τούρκοι επιτέθηκαν κατά της Χίου. Την κατέλαβαν άρχισαν τις σφαγές και τους βιασμούς και αμέσως μετά ξεχύθηκαν οι Εβραίοι, οι οποίοι ήρθαν από τη Σμύρνη και άλλα μέρη,ως σύμμαχοί των δήθεν και επιδόθηκαν σε αφάνταστες αγριότητες γραμματεύς του Κανάρη, Ανδρέας Μάμουκας(1801-1884)ως αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα αιμοσταγή εγκλήματά των. Γράφει ότι “οι Εβραίοι δεν συνεκινούντο προ των γυμνών κρεμασμένων Ελλήνων, αλλά κατεκομμάτιαζαν τα σώματα αυτών, ως κρέας εις σφαγείον”.


Πηγή:Γεωργίου Αϋφαντή “ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ” σελ.745

Διαβάστε επίσης


ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού…Πρέπει να διαβαστεί με προσοχή!!!

“Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευθή από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθή από την Ελλάδα… Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μιά τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιό απόμακρη γωνιά της Πελοπονήσου μιά νεά φυλή συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλάβων. Οι Σκύθες-Σλάβοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Ελληνες. Ενας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μία δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μιά αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων… Ενα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Ελληνες.”

Βεβαίως, οι φιλίστορες γνωρίζουν αυτό που πολλοί απέκρυψαν. Το 1830 ο Φαλμεράιερ έχει ήδη προσχωρήσει στη θεωρία περί ακεραιότητας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ακριβώς γι αυτό  θα έπρεπε να υπονομευτεί το φιλελληνικό αντιαπολυταρχικό ευρωπαϊκό ρεύμα, το οποίο υπήρξε και ο κύριος σύμμαχος των επαναστατών. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να αμφισβητηθεί η ελληνικότητα των επαναστατών και να καλλιεργηθούν τα αντισλαβικά αντανακλαστικά των δυτικών…  Και αυτό μέσα από την επιλεκτική ανάδειξη στοιχείων και αποσιώπηση των ενοχλητικών…

Ο Φαλμεράιερ δεν πολυπέτυχε στις στοχεύσεις του εκείνη την περίοδο. Όμως αγκαλιάστηκε σε υπερβολικό βαθμό από εμμονικούς τύπους, κύκλους και σκοπιμότητες που επιβιώνουν μέχρι σήμερα και υποστηρίζουν:  “Οι θέσεις του Φαλμεράυερ, και ανεξάρτητα από τις προθέσεις του, υπήρξαν αντικειμενικά, ευθεία βολή στην ιδέα περί ιστορικής συνέχειας αρχαίων και νέων Ελλήνων, την ιδέα που θα αποτελέσει το σκληρό πυρήνα, την ψυχή, του ελληνικού εθνικού μύθου…. Το γεγονός αυτό, αναδυκνύει το Φαλμεράυερ σε αντίπαλο δέος του ελληνικού εθνικισμού, τη δε θεωρία του περί εκσλαβισμού, σε “επικίνδυνο” ιστορικό κεφάλαιο”.

…………………………………………………………….

Απόσπασμα από το Ιουδαιο-χριστιανισμός και η αφελληνοποίηση της μητροπολιτικής Ελλάδος του Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού Υφηγητή Πολυτεχνείου Άαχεν Γερμανίας.

Οι αμαθείς και φτωχοί υπάκουοι της Ρωμαϊκής εξουσίας έδωσαν κάποιο νόημα στην ζωή τους, με τις δυο αυτές νέες θρησκείες. Ο κόσμος πέριξ της Μεσογείου που βρίσκονταν κάτω από τον πνευματικό και πολιτιστικό έλεγχο της «ελευθερωμένης ελληνικής φιλοσοφίας» έπρεπε με την επιβολή της Λατινικής σαν επίσημης γλωσσάς και την αλλαγή της λειτουργίας της σκέψης και την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού να αποξενωθεί από κάθε τι που είχε ελληνική προέλευση, δηλαδή έπρεπε να αφελληνιστεί.

Στο όνομα του Ιουδαίου «Χριστού», παίχτηκαν τα μεγαλύτερα δραματικά παιχνίδια των Ιουδαίων για τον έλεγχο των λαών πέριξ της Μεσογείου μέσω της Ρωμαϊκής εξουσίας. Ο ρωμαίος πολίτης και εβραίος στην καταγωγή Γαμαλιήλ Σαούλ κατάφερε κατ’ εντολή του μωσαϊκού ιερατείου να εμφάνιση την προσπάθεια και την διδασκαλία των κατατρεγμένων της Ιουδαίας, σαν μια νέα κοσμοθεωρία, η οποία δήθεν θα έσωζε τον κόσμο.

Το θρησκευτικό κίνημα της εποχής εκείνης όπως και το πολιτικό κίνημα της εποχής μας, ξεκίνησε και υπέθαλψε όπως και σήμερα η άρχουσα τάξη. Ο στόχος του μωσαϊκού ιερατείου και κατ’ επέκταση του ρωμαϊκού κατεστημένου, ήταν η καθυπόταξη των Ελλήνων. Η έννοια του ορθού λογού και του ορθολογισμού έπρεπε να υποχωρήσουν μπρος στην νέα δυναμική ενός δόγματος που ονομάστηκε ΟΡΘΟ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !), για να δείξει, ότι ήταν η μετεξέλιξη της παλαιάς κατάστασης, ενώ αυτή είναι μια φθηνή δογματική.

Μέχρι σήμερα παραμένει η έτσι ονομασθείσα Ορθόδοξη Εκκλησία ακλόνητη στο δόγμα της και θυσιάζει στο βωμό της εξουσίας της κάθε προσπάθεια προσέγγισης προς την ελληνική φιλοσοφική θεώρηση. Η επιβολή του δόγματος, στερεί από τις Ιδέες την δυνατότητα να ανθίσουν και να καρπίσουν ελεύθερα.

Ο εβραϊκός πολιτισμός που είναι εντελώς αντίθετος με τον αρχαιοελληνικό, μέσα από την χριστιανική του μετάλλαξη, πέρασε δυστυχώς ως το μυελό των οστών και στην διπλή σπείρα του DNA όλων σχεδόν των Νεοελλήνων. Οι Εβραίοι, λόγω του ληστρικού παρελθόντος τους ως Βεδουίνοι της ερήμου και αργότερα, ως έμποροι και τοκογλύφοι σε όλο τον κόσμο επέβαλαν την αρχή της πολιτικής και κοινωνικοοικονομικής ισότητας, σαν ιδεολογική βάση των σύγχρονων εβραιογενών αστο-καπιταλο-μαρξιστικών εξουσιαστικών κοινωνιών.

Οι Ταγοί της Ορθόδοξης Εκκλησιάς μέχρι σήμερα παρέμειναν από δογματικό φανατισμό, πνευματικά ανίκανοι να κατανοήσουν τον θησαυρό που είχαν στο σπίτι τους και παραμένουν μέχρι τις ήμερες μας αγνώμονες, αποστρεφόμενοι τους Έλληνες, χωρίς να σταματούν να τους κατηγορούν χυδαία και παράλογα ως ειδωλολάτρες και ως αντίχριστους. Ψεύδονται όταν ισχυρίζονται ότι διέσωσαν την αρχαία ελληνική γραμματεία και την ελληνική γλωσσά. Πολλά από αυτά που σωθήκαν από την ελληνική γραμματεία, σωθήκαν λογά της άγνοιας τους και χάριν των Αράβων.

Όσο για την ελληνική γλωσσά, η αξία του ελληνικού λογού έγκειται στο ότι δεν σταμάτησε ποτέ αυτός να γίνεται η γενεσιουργός δύναμη που βοηθούσε τις επιστήμες και τα γράμματα να αναπτυχτούν και εκτός της ανατολικο-ρωμαϊκής επικράτειας, και οπουδήποτε μιλούσαν την ελληνική γλώσσα.

Η Εκκλησία αυτή υποταγμένη στην μοίρα της, μετά τους Ρωμαίους αυτοκράτορες, συνδιαλέχθηκε πολύ γρήγορα μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, με τους νέους Οθωμανούς ηγέτες. Την ενδιέφερε μόνο να σώσει τα προνόμια και την εξουσία της στους εναπομείναντες χριστιανούς, πειθαρχώντας και συνεργαζόμενη με τον κρατικό Οθωμανικό μηχανισμό. Από τι όμως αποτελούνταν στην πρώτη φάση ο κρατικός Οθωμανικός μηχανισμός;

Οι Σελτζούκοι που προσεταιρίστηκαν όλο το προλεταριάτο της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας των 10 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων δεν ξεπερνούσαν τις 300.000.

Ο χρονικογράφος Φραντζής (1, 7) μας πληροφορεί, ότι οι πολιορκητές της Κωνσταντινούπολης ήταν 258.000 από τους οποίους ήταν μόνο 70.000 Τούρκοι, 147.000 Έλληνες και 41.000 ζητιάνοι, έμποροι και ληστές.

Τι σήμαινε λοιπόν Τούρκος την περίοδο εκείνη;

Οι περισσότεροι μη τουρκογενείς λαοί της τότε ανατολικο-ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μετατρέπονται σε Τούρκους λόγω αποδοχής του Ισλαμισμού σαν θρησκεία τους. Έτσι και σε πολλές περιοχές της κυρίως Ελλάδος, εμφανίζονται πληθυσμοί μουσουλμανικοί και δημιουργούνται «Τούρκοι», ενώ δεν είναι. Σήμερα το καθαρό τουρκικό στοιχειό στην Τουρκία αντιπροσωπεύει ποσοστό κάτω του 20 % του συνολικού πληθυσμού των 65 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων. Στο αχανές τουρκικό κράτος των 779.454 τ.χμ. συνενώνονται με την στρατιωτική βία 48 εθνότητες, με ξεχωριστή γλωσσική και θρησκευτική ιδιομορφία. Μόνο το ελληνικό στοιχειό, που εκτουρκίσθηκε και εξισλαμίστηκε δια της βίας και εγκληματικά εγκαταλείφτηκε από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

…………………………………

Απόσπασμα από τον Μιχάλη Καλοπουλο

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΔΕΣ

Παλαιολόγοι παραδίδουν γη και ύδωρ και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα από τον Μωάμεθ Β΄

Πολλοί παλαιολόγοι τακτοποιήθηκαν από το σουλτάνο κατακτητή μετά την Άλωση:

     – Ο Δημήτριος Παλαιολόγος, αδελφός τού τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου,  παρέδωσε στον Μωάμεθ Β΄ την Πελοπόννησο κι ανταμείφτηκε με πλούσια δώρα και τις προσόδους τεσσάρων νησιών τού Αιγαίου εφ΄ όρου ζωής.

     – Η κόρη τού Δημήτριου Παλαιολόγου, Ελένη, παντρεύτηκε το σουλτάνο Μωάμεθ Β΄ κι έζησε το υπόλοιπο τής ζωής της στο χαρέμι του μέσα στη χλιδή.

      – Ο ανηψιός τού τελευταίου αυτοκράτορα, Μανουήλ, (γιός τού Θωμά Παλαιολόγου) επέλεξε να συνδιαλλαγεί με τον κατακτητή και να ζήσει ήσυχος στην Κωνσταντινούπολη.  Απόκτησε οικογένεια και πέθανε χριστιανός εισπράττοντας από τον Μωάμεθ Β΄ σύνταξη.

     – Ο γιος τού Μανουήλ, Ιωάννης Παλαιολόγος, έγινε πασάς και ναύαρχος τού τουρκικού στόλου με το όνομα Μεχμέτ Μεσίχ Παλαιολόγος.  

     Η Ιστορία τής Άλωσης θα πρέπει να επανεξεταστεί, ιδιαίτερα τα ενοχλητικά εκείνα σημεία της, που κάνουν λόγο για παράδοση κι όχι κατάληψη τής Κωνσταντινούπολης ύστερα από συνεννοήσεις -όχι μόνο των ιεραρχών, αλλά και- τού αυτοκράτορα με τον Μωάμεθ…

………………………….

ΠΕΡΙ «ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ (1/6/2000)

Στους νόμους της ακμής των Ρωμαιο-χριστιανικών χρόνων (4ου & 5ου αι.μ.Χ.) διαβάζουμε, για τον βίαιο εκχριστιανισμό των Ελλήνων και την υποχρεωτική “σωτηρία” τους. Ουσιαστικά πρόκειται για την νομοθετημένη εξόντωσης του Ελληνισμού:

«Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας… αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου» Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435

«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης… Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10. Δεκέμ.  354 μ.Χ.

«Τέτοιου είδους πράξεις (οτιδήποτε μη χριστιανικό χαρακτηριζόταν ειδωλολατρία) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν!) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιερότατων ανδρών (δηλαδή κατάσχεση υπέρ των αρχιερέων) ενώ ο ιδιοκτήτης τους που έδωσε την συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιούσια του και αφού υποστεί σωματικό βασανισμό με μεταλλικά όργανα θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία». ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.8 Αυτοκρ.: Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκωρον Έπαρχο του Πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472; μ.Χ.

«Διατάζουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με τον νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν, να τιμωρούνται… Κανείς να μην έχει το  δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη (περιούσιες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε, σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του ελληνισμού… όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ’ αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία (διατάζουμε) να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι (χριστιανοί) βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες (τιμωρίες!) προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την ορθόδοξη  πίστη» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.9 επίσης (Β1,1,19) και ΝΟΜΟΚΑΝΟΝ 6,3.

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)… Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νόσο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.
 Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, (ιδού ο υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) τους πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών.
Όσοι δε, έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχήματα (προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

Μπροστά σ΄ αυτές τις εξοντωτικές “σωφρονιστικές ποινές”, τις εξορίες, τους αποκεφαλισμούς, τις κατασχέσεις περιουσιών, τις αφαιρέσεις προνομίων, τον εξευτελισμό της υποχρεωτικής κατήχησης, τον βασανισμό και την νόμιμη θανάτωση κάθε υπερασπιστή τους. Για τους κυνηγημένους σαν το απεχθέστερο ιστορικό τέρας Έλληνες, ο εκχριστιανισμός φαινόταν πράξη ύστατης διαφυγής απ’ την φυσική εξόντωση και επιβεβλημένης σωφροσύνης!
Έτσι… εκχριστιανίσθηκε μαζικά ο Ελληνισμός!    

ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι παρμένα από το βιβλίο: «Η αντιπαγανιστική νομοθεσία της ύστερης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέσα απ’ τους κώδικες» Εκδόσεις ΚΑΤΑΡΤΙ. Τηλ. Παραγγ. 210/ 3604793 & 3601271

Κάποιοι ελληνορθόδοξοι μελετητές και ιερείς ισχυρίζονται, πως “σε αντίστοιχους δημοσιευμένους κώδικες της Ρώμης, δεν υπάρχουν παρόμοιες εξοντωτικές αναφορές κατά των Ελλήνων“. Αν αυτό αληθεύει, είναι εντελώς δικαιολογημένο, μια και για προφανείς λόγους, από πολύ νωρίς, νόμοι ανάλογης σκληρότητας απαλείφθηκαν από τα ελληνικά κείμενα. Η παραπάνω συλλογή νόμων, διεσώθη στα Λατινικά απ’ όπου μόλις πρόσφατα τα μετέφρασε η Καμάρα Αφροδίτη, φωτίζοντας την άκρατη ανθελληνική πραγματικότητα του ελληνο-διωκτικού Βυζάντιου.

Μ. Καλόπουλος

…………………………………..

Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά ο δικός σας χριστιανός‼‼

Ο Πάπας παραδέχεται ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της ΒΙΑΣ

Ο πάπας Βενέδικτος παραδέχτηκε σήμερα ότι έγιναν «καταχρήσεις» κατά τη διάρκεια της ιστορίας προκειμένου να επιβληθεί «η αρχή της αλήθειας και του μονοθεϊσμού», λίγο προτού φτάσει στη Μαδρίτη για να παραστεί στις 26η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (JMJ).

«Είναι αληθές ότι έγιναν καταχρήσεις στην ιστορία για να επιβληθεί η αρχή της «αλήθειας» και του μονοθεϊσμού», είπε ο Πάπας, κατά την τρίτη επίσημη επίσκεψή του στην Ισπανία, με την ευκαιρία των JMJ, στις οποίες αναμένονται περίπου ένα εκατομμύριο προσκυνητές.

…………………………………………………………

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΩΤΙΑ!!!!

Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) .

Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 – 15) .

 Την γονοκτονία των ελλήνων που δεν την τιμά κανένα απόβρασμα Έλληνας γενίτσαρος.

Η χώρα μας βρίσκεται ακόμα υπό  Χοχριστιανική κατοχή !!Ο Ελληνικός λαός έχει υποστείτόσα δεινά από τους χριστιανούςόσα από οποιοδήποτε άλλον κατακτητή στην ιστορία της!!Είναι η μόνοι κατακτητές της πατρίδας μας που άλλαξαν δια της βίας την θρησκεία των Ελλήνων καθώς και τα ήθη και έθιμα!!Ακόμα και τον όρο Έλλην θέλησαν να αλλάξουν αλλά απέτυχαν ..Οι ιουδαιοχριστιανοι ήθελαν να βαπτίσουν τους Έλληνες …Ρωμιούς!!!!.Οι καταστροφές που έκαναν όλοι οι κατακτητές της πατρίδας μας ωχριούσαν μπροστά σ’αυτά που έκαναν οι χριστιανοί..Ένα μικρο δείγμα θα δούμε παρακάτω..

Γιατί η λέξη Έλλην στο βυζάντιο ήταν υβριστική;

Γιατί επί βυζαντίου συναίβησαν οι χειρότερες καταστροφές του Ελληνικού Πολιτισμού και πληθυσμού;

Τι ήταν λοιπόν η Σκυθόπολις; Το περιγράφει ο Εμμανουήλ Ροϊδης στην Πάπισα Ιωάννα…<<Και ου μόνον κατά των λίθων επέδειξαν τον χριστιανικόν ζήλον των οι ακάματοι εκείνοι ειδωλοθραύσται, αλλά και κατά των δυστυχών εκείνων, όσους υπωπτεύοντο εμμένοντας εις των πατέρων των την θρησκείαν. Ο σφάζων πρόβατον προς οικογενειακήν ευωχίαν, ο προσφέρων άνθη εις του πατρός του τον τάφον, ο συλλέγων χαμαίμηλα εις το φως της σελήνης, ο αρωματίζων την οικίαν του ή φέρων ανηρτημένον περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού κατεμηνύετο υπό κουκουλοφόρων κατασκόπων ως μάγος ή ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι αλύσεων και εστέλλετο εις Σκυθούπολιν, όπου είχε στηθεί το χριστιανικόν κρεουργείον. Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί, αμιλλώμενοι τις πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήσει επί εσχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου ή να κατακόψη μεληδόν. Μυριάδες μαρτυρολογίων διηγούνται τας αθλήσεις των χριστιανών ομολογητών, εκ των πληγών των οποίων έσταζε γάλα, και τους εδρόσιζον αι φλόγες, αλλ’ ουδείς έγραψεν ακόμη το αψευδές συναξάριον των μαρτύρων εκείνων, οίτινες αντί μυθώδους γάλακτος έχυσαν αίμα αληθές και αντί να δροσίσει κατέκαυσε το πυρ της χριστιανικής ανεπιεικίας, καυστικότερον όν, φαίνεται, του πυρός της πολυθεϊκής ωμότητος>>.

Σε εκτενέστερη περικοπή Ροϊδης επισημάνει: «Κατά τας αρχάς του Μεσαίωνος επί Ουάλεντος, Ουαλεντινιανού και Θεοδοσίου συνεστήθη εν Ανατολή αληθής «Ιερά Εξέτασις», ής αι θηριωδίαι, αι καταπιέσεις και αι σφαγαί δεν έχουσι τι να φθονήσωσιν εις τους Ιεροδικαστάς της Ισπανίας, οίτινες άτομα μόνον κατεδίωκον επί κακοδοξία, ενώ οι Ορθόδοξοι «σωφρονισταί» της Ανατολής προυτίθεντο να εξαλείψωσιν αθρόους από του προσώπου της γης πάντας τους ελληνίζοντας ή φιλοσοφούντας. Τα περί τούτων χωρία των συγχρόνων ιστορικών εξαλείφουσι παν ίχνος αμφιβολίας, διεγείροντα αγανάκτησιν και φρίκην κατά των ελθόντων «βαλείν μάχαιραν και ουχί ειρήνην»

Παρά του χριστιανού χρονογράφου Σωζομένου, ον ουδείς βεβαίως θέλει κατηγορήσει ως συκοφαντούντα τους ομοθρήσκους του, μανθάνομεν ότι «των ελληνιστών μικρού πάντες κατ’ εκείνο διεφθάρησαν, και οι μεν πυρί, οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν. Παραπλησίως δε δια την αυτήν αιτίαν διεφθάρησαν οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες. Αλλά και εις μη φιλοσόφους, εσθήτι δε τη εκείνων χρωμένους εχώρει ο φόνος’ ως μηδέ τους τα’ άλλα επιτηδεύοντας κροκωτοίς τριβωνίοις αμφιένυσθαι, δι υπόνοιαν κινδύνου και δέος» (Ερμ. Σωζομένου, «Εκκλ. Ιστορ.», βιβλ. Στ’, κεφ. 35).

Αντιλαμβάνεσαι τι λέει ο χριστιανός Σωζόμενος; Η τρομοκρατία είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που οι άνθρωποι φοβόντουσαν τι ρούχα θα φορέσουν για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους!!! ……

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ ΠΗΓΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιό αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίων των Ελλήνων .

Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian , γνωστή στους Έλληνες όλους εκείνων των αιματοβαμμένων χρόνων ως Σκυθόπολης , τον 4ο αι. μ.χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , για δύο δεκαετίες (20 έτη) , δηλαδή καθ΄όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου , τον Κωνστάντιο τον δεύτερο .

*Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας – Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού , ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις . Εκ΄των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν , οι δε εν τοις δεσμοτηρίσις , οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολις … πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον* . Ammianus Marceihnus *History Books 14- 19 : (Laesae maiestatis multi arcessiti dammati (12)) Constantius Et Gallus . Harvard University Press . John C. Polfe)

Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση – ενός νοσηρού εγκεφάλου – του Επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεωργίου . Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων – η γενοκτονία αυτών – καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού .

Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο , περιβόητο για την σκληρότητά του , αποκαλούμενο και *Τάρταρο* .

Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης .

Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος , ο Παύλος , διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε *με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γη* . 19 : 12, 13

.

Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.

2ον : Τον λόγο και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της Γης και οι δημιουργοί αυτού – οι Έλληνες .

3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την *επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη* εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση , όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας από τον Χριστιανό Αλάριχο , μετά Βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής σαράντα (40) χρόνια αργότερα .

4ον :Αποκαλύπτουν επίσης αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου , ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος , εφ΄όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων . Ούτε δε ποτέ υπήρξε ελληνοχριστιανισμός , εφ΄όσον ήταν οι Ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που :

Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος .

– Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία .

– Κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια .

– Έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών , κατά 99,99% κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία .

– Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή από τον πλανήτη γη , επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες .

– Παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους και

– κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους .

Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 + Ελλήνων από τα 20.000.000 . Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι :

Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) .

Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 – 15) .

……………………………………………

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ – Ή ΓΙΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ

………………………………………….

Το ασίγαστο μίσος των εβραίων κατά των Ελλήνων α­ποτελεί ιστορική διαπίστωσι, που την γνωρίζει όλος ο κόσμος, που διαβάζει βιβλία ιστορίας.

Ένας ακατάρτι­στος θα απορήση γιατί μας μισούν οι Ιουδαίοι, ίσως και να το αμφισβητήση. Όποιος όμως μελετήση λίγη ιστορία αμέσως θα αντιληφθή το γεγονός του Ιουδαϊκού μίσους κατά της Ελλάδος, των Ελλήνων και ιδίως του συνόλου των πνευματικών αξιών, που συγκροτούν τον Ελληνισμό

Στα 1894 ο εβραίος Μπερνάρ Λαζάρ δημοσίευσε το βιβλίο του «L’ antisemitisme son histoire et ses causes», δη­λαδή «Ο Αντισημιτισμός, η ιστορία και οι αιτίες του». Το έργο αυτό πρωτοκυκλοφόρησε το 1988 στην Ελλάδα από τις εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψις» και το θεωρώ χρησι­μότατο για κάθε ασχολούμενο με το εβραϊκό ζήτημα. Εκτός από τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που μορφώνουν ιστορικά υπάρχει και η διαπίστωσις, ότι γενική αιτία του αντιεβραϊσμού είναι οι ίδιοι οι εβραίοι. Συνιστώ να δια­βάσετε με την μεγαλύτερη προσοχή την παρακάτω παρά­γραφο:

«Εάν αυτή η εχθρότητα, αυτή η απέχθεια, δεν είχαν εκδηλωθεί προς τους Εβραίους παρά μόνον σε έναν χρόνο και σε μια χώρα, θα ήταν εύκολο να επισημανθούν οι περιορισμένες αιτίες τους· όμως αυτή η φυλή, αντιθέτως, κυνηγήθηκε και μισήθηκε από όλους τους λαούς στους κόλπους των οποίων εγκαταστάθη­κε. Θα πρέπει λοιπόν, εφ’ όσον οι εχθροί των Ε­βραίων ανήκαν στις πιο ποικίλες φυλές, ζούσαν σε χώρες πολύ μακρυνές μεταξύ τους, εκυβερνώντο από διαφορετικούς νόμους, εκυριαρχούντο από αντι­τιθέμενες αρχές, δεν είχαν ούτε τα ίδια ήθη, ούτε τα ίδια έθιμα, εμπνέονταν από ανόμοιες αντιλήψεις που δεν τους επέτρεπαν να κρίνουν ομοιομόρφως όλα τα πράγματα, να υπήρχαν ανέκαθεν οι γενικές αιτίες του αντισημιτισμού μέσα στο ίδιο το Ισραήλ και όχι μέσα σ’ εκείνους που τον καταπολέμησαν». (Μπερνάρ Λαζάρ, ενθ. ανωτ. εκδ. «Ελεύθερη Σκέψις» Αθ. 1988, σελ. 11).

Ο συγγραφεύς θέτει άμεσα το ερώτημα: «Γιατί οι Ιου­δαίοι μισήθηκαν σε όλες αυτές τις χώρες, σε όλες τις πό­λεις;» και απαντά ο ίδιος εξ ίσου άμεσα:

«Επειδή ποτέ δεν εντάχθηκαν στις πόλεις σαν πολίτες αλλά πάντοτε σαν προνομιούχοι. Ήθελαν πριν απ’ όλα, αν και εγκατέλειψαν την Παλαιστίνη να παραμείνουν Ιουδαίοι και πατρίδα τους ήταν πάντοτε η Ιερουσαλήμ… Σχημάτιζαν παντού ένα είδος πολιτειών συνδεδεμένων με την Ιουδαία και με την Ιερουσαλήμ.

Έχουμε λοιπόν μέσα στο κράτος του οποιουδήποτε έ­θνους κάποιον αριθμό οργανωμένων εβραίων, που υποτί­θεται ότι είναι πολίτες του κράτους, όπου ζούν, ενώ εργάζονται για το Ισραήλ. Και δεν αρκούνται σε τούτο, προχωρούν ακόμη πιο πέρα. Επιδιώκουν με κάθε μέσο την επικράτησί τους προς όφελος του Ισραήλ. Την τάση τους για κυριαρχία με κάθε τρόπο την αποδίδουν στο ότι ο Θεός τους προώρισε να επικρατήσουν διότι τάχα είναι ο «εκλε­κτός λαός του Θεού».

Ο αντιεβραϊσμός επομένως είναι η αντίδρασις των λαών κατά της δράσεως των εβραίων να επιβληθούν. Αν οι εβραίοι, όπου βρίσκονται δεν επεδίωκαν την επικράτησίν των στα διάφορα Έθνη, ασφαλώς δεν θα προκαλού­σαν την αντίδρασίν των και δεν θα ανεπτύσσετο πουθενά αντιεβραϊσμός. Στη διασπορά υπάρχουν Έλληνες, Αρ­μένιοι και άλλοι λαοί. Οι Έλληνες π.χ. καθώς και οι Αρ­μένιοι δεν προσπαθούν δια παντός τρόπου να επιβληθούν στις χώρες όπου ζουν. Ούτε υπονομεύουν τα κράτη στα οποία είναι πολίτες για να αρπάξουν την εξουσία υπέρ των Ελλήνων ή των Αρμενίων, ούτε συνωμοτούν για να ελέγ­χουν κυβερνήσεις άλλων εθνών. Γι’ αυτό δεν ανεπτύχθη διεθνώς κίνησις ανθελληνική ή αντιαρμενική.

Απεναντίας οι εβραίοι υποκινούμενοι από τους ηγέτες των αποπειρώνται να κυριεύσουν πολιτικά και οικονομι­κά τους λαούς, οι οποίοι φυσικά δεν κάθονται με σταυρω­μένα χέρια. Άλλοτε νωρίτερα, άλλοτε αργότερα αποκα­λύπτεται ο ρόλος των εβραίων και γιγαντούνται το μίσος εναντίον τους. Μίσος που οι ίδιοι οι εβραίοι δημιουργήσανε, με τις πράξεις τους.

Δεν πέθανα 2.000 χρόνια θα πεθάνω τώρα;;;

Τώρα που έχω γνώσει για τους αληθινούς εχθρούς μου!

Φυσικά και δεν σας φοβάμαι, άλλωστε πώς να σας φοβηθώ αφού σας βλέπω όπως τα σκουλήκια!

Με ένα στρίψιμο του παπουτσιού μου και σας έλιωσα‼!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Μου απαγορεύουν να είμαι Έλληνας! Μου απαγορεύουν να μιλώ για τα δεινά των προγόνων μου! Μου απαγορεύουν οι κατοχικοί δικτάτορες να υπερασπιστώ την Ελληνικότητά μου!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>