«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΤΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ GOOGLE MAPS»

Αυτό είναι το όνομα,  Σκόπια VARDASKA Βενιζέλο προδότη ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉ  GOOGLE. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ GOOGLE

«ΤΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ GOOGLE MAPS»

«Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ Ο ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να προκαλεί ο αμερικανικός οργανισμός Google, που παρά τις καταγγελίες πολλαπλών ΜΜΕ και Σωματείων, εξακολουθεί να αναφέρεται στα Σκόπια ως «Μακεδονία», με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, να μην αντιδρά με τον πλέον αντεθνικό τρόπο.

 

 

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. 

«Ως αρμόδιος Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, είμαι εθνικά υποχρεωμένος να σας επισημάνω τις βαρύτατες ευθύνες του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είτε δεν παρεμβαίνει για να διορθώσει η Google αυτή την προσβολή σε βάρος της Ελλάδας είτε – αν έχετε παρέμβει – να βρισκόμαστε στη θλιβερή κατάσταση να γράφει η Google το ΥΠΕΞ στα παλαιότερα των υποδημάτων της», υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ και τονίζει πώς «εδώ, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι η Google, ενδεχομένως να πληρώνεται από τους Σκοπιανούς γι’ αυτή την προβοκάτσια, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Επισημαίνει επίσης ότι «η κατάσταση αυτή βεβαίως, μπορεί να συνδεθεί και με την απόλυτα ενδοτική στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να έχει εκχωρήσει στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία» μέσω του διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο σε πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, όσο και στο προχθεσινό δείπνο εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με θέμα «τη διεύρυνση της Συμμμαχίας», με πάρα πολλή «άνεση» ο Έλληνας ΥΠΕΞ δήλωσε ότι έχει δώσει στο Νίμιτς την… «λύση» της «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση». Την οποία μάλιστα απεκάλεσε και ως… «απολύτως φιλική και δημιουργική στάση απέναντι στους γείτονές μας» καρφώνοντας πισώπλατα τη μία και μοναδική ελληνική Μακεδονία και την ίδια την ελληνική ιστορία.

«Εξακολουθείτε να σιωπάτε στο αναντίρρητο αίτημα που κατέθεσα ως Τομεάρχης Εξωτερικών εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να φέρετε το θέμα της ονομασίας στη Βουλή και μόνο μετά από  συζήτηση και έγκριση να πάρετε την εξουσιοδότηση περαιτέρω συνεννοήσεων με τον κ. Μάθιου Νίμιτς», αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ. 

Και σημειώνει ότι «το θέμα της σύγκλισης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής είχε υποβληθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013 και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο».

«Τι θα πράξετε με το θέμα της Google και Google Maps; Εάν έχετε κάνει ενέργειες προς την πλευρά του συγκεκριμένου αμερικανικού οργανισμού, ποιες είναι αυτές; Θα παραδώσετε στη δημοσιότητα τα σχετικά έγγραφα αλληλογραφίας;», ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και του ζητά να φέρει επιτέλους το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στη Βουλή, ώστε να αποδειχθεί και στην πράξη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πολύ περισσότερο από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του λαού δεν τον έχει εξουσιοδοτήσει να πουλήσει το όνομα της Μακεδονίας.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΤΕΡΕΝΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

          ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΘΕΜΑ: ΣΚΟΠΙΑ, GOOGLE ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Κύριε Υπουργέ,

Παρόλο που εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πολλαπλά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και Σωματεία και εγώ προσωπικά από την εποχή που ασκούσα τη δημοσιογραφία, καταγγέλλαμε προς το ΥΠΕΞ ότι η διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης Google αναφέρεται στα Σκόπια ως «Μακεδονία», η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο προκλητική εκ μέρους αυτού του αμερικανικού οργανισμού.

Για την ιστορία, σας παραπέμπω στην Ένωση Μακεδόνων Κέρκυρας «Μέγας Αλέξανδρος» που έβγαλε ανακοίνωση ότι:

«Πατάς «Μακεδονία» σε πάει Σκόπια το Google Maps».

(http://maccunion.wordpress.com/2013/09/25/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-google-maps/).

Πριν ελάχιστες μέρες, στο blog Τρομακτικό (το αναφέρω ενδεικτικά γιατί η είδηση είναι απλωμένη σε όλο το διαδίκτυο), αναφέρεται ότι ο χάρτης της Google, εξακολουθεί να γράφει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

(http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/google_21.html)

Ως αρμόδιος Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είμαι εθνικά υποχρεωμένος να σας επισημάνω τις βαρύτατες ευθύνες του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είτε δεν παρεμβαίνει για να διορθώσει η Google αυτή την προσβολή σε βάρος της Ελλάδας είτε – αν έχει παρέμβει – να βρισκόμαστε στη θλιβερή κατάσταση να γράφει η Google το ΥΠΕΞ στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Εδώ, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι η Google, ενδεχομένως να πληρώνεται από τους Σκοπιανούς γι’ αυτή την προβοκάτσια, αλλά είναι κάτι το οποίο προσωπικά δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν μπορεί, όμως, να μου απαγορεύσει να το υποθέτω.

Αυτή την κατάσταση που διαιωνίζεται, τη συνδέω και με την απόλυτα ενδοτική σας στάση να έχετε εκχωρήσει στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία» μέσω του διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

Υπενθυμίζω ότι τόσο σε πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών, όσο και στο προχθεσινό δείπνο εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με θέμα «τη διεύρυνση της Συμμμαχίας», με πάρα πολλή «άνεση» δηλώσατε ότι εγκρίνατε στον Νίμιτς την… «λύση» της «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση». 

Την οποία μάλιστα αποκαλέσατε και ως… «απολύτως φιλική και δημιουργική στάση απέναντι στους γείτονές μας» καρφώνοντας πισώπλατα τη μία και μοναδική ελληνική Μακεδονία και την ίδια την ελληνική ιστορία.

Κύριε Υπουργέ,

Εξακολουθείτε να σιωπάτε στο αναντίρρητο αίτημα που κατέθεσα ως Τομεάρχης Εξωτερικών εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να φέρετε το θέμα της ονομασίας στη Βουλή και μόνο μετά από  συζήτηση και έγκριση, να πάρετε την εξουσιοδότηση περαιτέρω συνεννοήσεων με τον Μάθιου Νίμιτς.

Σας έχω ζητήσει επανειλημμένως και με Ερώτηση στη Βουλή και με δημόσιες δηλώσεις μου, ότι θα πρέπει να συγκληθεί επιτέλους η Εθνική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, την οποία – παρά και τις γραπτές σας υποσχέσεις -δεν εννοείτε να συγκαλέσετε.

Το ίδιο αναντίρρητο αίτημα σας υπέβαλλε από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013 και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση  που είχατε στο γραφείο σας στο ΥΠΕΞ.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, σας ερωτώ: 

1.Τι θα πράξετε με το θέμα της Google και Google Maps; 

2.Εάν έχετε κάνει ενέργειες προς την πλευρά του συγκεκριμένου αμερικανικού οργανισμού, ποιες είναι αυτές; (Σκόπιμο θα ήταν να δώσετε στη δημοσιότητα τα σχετικά έγγραφα αλληλογραφίας). 

3.Θα φέρετε επιτέλους το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στη Βουλή, ώστε μετά από έγκριση των μελών του Κοινοβουλίου να εξουσιοδοτηθείτε για τα περαιτέρω στις διαπραγματεύσεις σας με το Μάθιου Νίμιτς; 

4.Αντιλαμβάνεσθε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ, πολύ περισσότερο από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του λαού, δεν σας έχει εξουσιοδοτήσει να πουλήσετε το όνομα της Μακεδονίας;

5.Σκοπεύετε επιτέλους να συγκαλέσετε, όχι αύριο, αλλά ΧΘΕΣ το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, σύγκληση η οποία καθυστερεί υπόπτως από πέρυσι την άνοιξη, την ώρα που «βράζουν» όλα τα εθνικά θέματα;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ

Μοιραστείτε το!

2 comments to «ΤΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ GOOGLE MAPS»

  • ΜΑΡΙΖΑ

    http://history-of-macedonia.com/2009/10/23/vardarska-oxi-makedonia-skopia-ellina-allodapou/

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ……………

    ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ “ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ”

  • ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ..

    ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ KARATZAFERHS-IND-DEM-EYROBOYLH-26/04/2006*ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ!!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!!!!ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!!!KARATZAFERHS EYROBOYLEYTHS IND-DEM-26/04/2006!!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>