«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μωρή ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΡΟΜΑ να πεις εσύ στον Ελληνικό λαό πόσα από τα λεφτά πήγαν στον Ελληνικό λαό και πόσα γύρισαν πίσω στις βρόμικες τσέπες σας μέσω ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ εταιριών;;;;;;;;

Κάντε ό,τι σας υπέδειξε η σύντροφός σας του Die Linke, κύριοι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Δραγασάκη, Μηλιέ, Τσουκαλά…

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου

1.        Η κα Γκαμπριέλε Τσίμερ (πρόεδρος της Ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Αριστεράς και ηγετικό στέλεχος του γερμανικού ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος Die Linke) ανέπτυξε την άποψή της για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, κατά τη συνάντηση μελών της Κυβέρνησης με εκπροσώπους της Διάσκεψης των Προέδρων της Ευρωβουλής, στις 26  Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, και επί πέντε συνεχείς μέρες, ακολούθησαν ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, δημοσιεύματα στον Τύπο, συζητήσεις στην Τηλεόραση και δηλώσεις της ίδιας για το τι ακριβώς είχε πει η κα Τσίμερ.

2.        Το δικό μας συμπέρασμα είναι πως, για το ζήτημα του κουρέματος του χρέους,εκτός από άλλα για τα οποία υπήρξαν διαφορετικές ερμηνείες, η κα Τσίμερ μας είπε καθαρά τρία απλά πράγματα:

Αυτό που “δεν πρέπει να αποπληρωθεί” από το χρέος σας, είναι “το ανήθικο και παράνομο σκέλος του”.

Πέστε μας πρώτα, εσείς οι έλληνες, ποιο συγκεκριμένα είναι αυτό “το ανήθικο και παράνομο χρέος” και “τότε θα μιλήσουμε” για το κούρεμά του.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα “προαχθεί η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζομένους στην Ελλάδα και τη Γερμανία”.

3.        Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το “ηχητικό” της τοποθέτησης της κας Τσίμερ για το ελληνικό χρέος, στις 26 Νοεμβρίου, και από τις δύο παρεμβάσεις της –τη δήλωση και την επιστολή στα “ΝΕΑ”– μετά:

 

(α) Στο “ηχητικό” της τοποθέτησής της στις 26 Νοεμβρίου (όπως το απέδωσε, στις 28.11.13, η “ΑΥΓΗ”*), η κα Τσίμερ λέει:

“Αξιολογήστε το χρέος. Μιλήστε για χρέος που είναι νόμιμο. Για χρέος που είναι παράνομο. Και για χρέος που είναι ανήθικο. Και αφού αξιολογήσετε όλα αυτά, τότε θα μιλήσουμε για κούρεμα του χρέους. Κάντε το πιο συγκεκριμένο, πιο ξεκάθαρο”

“Κάντε αυτό που πρέπει (homework) και μετά θα έχουμε καλύτερα επιχειρήματα για να δείξουμε και σε άλλες χώρες περισσότερη αλληλεγγύη”.

(β) Στη δήλωσή της στις 27 Νοεμβρίου και στην επιστολή της προς  τα “ΝΕΑ”, μετά (όπως παρατέθηκαν από την “ΑΥΓΗ” στις 28.11.13 και 29.11.13), η κα Τσίμερ επισημαίνει τι ακριβώς είπε στις 26 Νοεμβρίου:

“Είπα ότι είναι αναγκαίος ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, ώστε να αποσαφηνιστεί το ανήθικο και παράνομο σκέλος του, το οποίο δεν πρέπει να αποπληρωθεί.

Είναι μία από τις οδούς για να προαχθεί η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζομένους στην Ελλάδα και τη Γερμανία”.

4.        Ας κάνουν λοιπόν “αυτό που πρέπει”, όπως μας (τους) υπέδειξε η γερμανίδα σύντροφός τους του Die Linke, οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι κ.κ. Δραγασάκης, Μηλιός, Τσουκαλάς κ.α., κι ας πουν συγκεκριμένα –σε μας, την κα Τσίμερ και τους άλλους ευρωπαίους:

– Σε ποιές ευρωπαϊκές χώρες χρωστάμε “ανήθικο και παράνομο χρέος”.

– Σε ποιο ύψος ανέρχεται σήμερα αυτό το “ανήθικο και παράνομο χρέος” για κάθε μία από τις χώρες αυτές (και σε ποιο  για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα).

Αν, βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συμφωνεί με αυτά που υπέδειξε ότι “πρέπει να κάνουμε” το στέλεχος του γερμανικού ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος Die Linke.

* σημειώνοντας ότι “επίκειται η δημοσίευση ολόκληρης της τοποθέτησης της Γκ. Τσίμερ, σύμφωνα με την ηχογράφηση της συνεργάτιδός της” (δημοσίευση που δεν την έχουμε ακόμη δει).

 Από τους ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ (www.antilogoi.gr) Ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>