«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα στην Αμερική

Και οι Ελληνες του 2013 φτιάχνουν καραγκιόζη μπερντέ!!! Ντροπή ορέ προδότες μηχανικοί, προδότες ορέ ηγέτες της Ελλάδος, ντροπή ορέ Ελληνικέ λαέ που το επιτρέπεις.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Αποτελεί πιστό αντίγραφο του αρχαίου Ελληνικού μνημείου τόσο σε διαστάσεις όσο και σε αναπαράσταση. Είναι φτιαγμένο από πωρόλιθο και μάρμαρο και βρίσκεται στη πόλη Marathon στο Centennial Park του Nashville. Μέσα στον Παρθενώνα βρίσκεται φυσικά και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, ύψους 13 μέτρων. Όλες οι κατασκευές στον Παρθενώνα του Nashville αποτελούν πιστά αντίγραφα , τόσο σε διαστάσεις όσο και σε σχέδια, των αρχαίων ελληνικών δημιουργημάτων. Το όνομα με το οποίο τον αποκαλούν ειναι “NAOS”…

 Ο Αμερικάνικος Παρθενώνας χτίστηκε το 1897 και είναι το μουσείο τεχνών της πόλης του Nashville. Σε αυτό το μουσείο βρίσκονται 63 πίνακες ζωγραφικής αμερικανών καλλιτεχνών του 19ου και 20ου αιώνα, πίνακες που είναι δωρεά του James M. Cowan.

http://www.nashville.gov/Parthenon/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellinikoarxeio.com/2012/11/nashville-parthenon.html#ixzz2lkZhHyD7

Σχόλια στην ιστοσελίδα που ανέβασε το θέμα:

7 σχόλια:

Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2012 – 11:26 π.μ.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ…


Theseus Aegean21 Δεκεμβρίου 2012 – 9:00 π.μ.

΄Ειναι τελειο!!!!


Ανώνυμος21 Δεκεμβρίου 2012 – 1:36 μ.μ.

Αρα υπάρχουν οι ανάλογες καμπύλες??


Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2013 – 11:15 μ.μ.

Ἐπισκέφθηκα τὸν Παρθενῶνα τοῦ Nashville τὸ 2006. Ἐντυπωσιακὸ ἀντίγραφο ἐκ πρώτης ὄψεως, τοῦ λείπουν ὅμως οἱ καμπύλες γραμμὲς τοῦ πρωτοτύπου, γι’ αὐτὸ καὶ δίνει μιὰ αἴσθηση βαριᾶς κατασκευῆς. Καμμία σχέση μὲ τὴν αἴσθηση ἐλαφράδας τοῦ ἀθηναϊκοῦ Παρθενῶνος. Αὐτὰ βέβαια δὲν μειώνουν καθόλου τὴν σπουδαιότητα τοῦ μνημείου.


Ανώνυμος15 Ιανουαρίου 2013 – 2:20 μ.μ.

Οι δικοί μας αρχιτέκτονες, ντρέπονται να χτίσουν κάτι Κλασσικό ή Νεοκλασσικό. Νομίζουν ότι θα τους πουν οπισθοδρομικούς. Γι αυτό έφτιαξαν το έκτρωμα του Μεγάρου Μουσικής, όπως θα το έφτιαχναν οι Κέλτες. Για να μη πω για το Μουσείο της Ακρόπολης, που προσβάλει ολόκληρη την Πόλη και την ιστορία της. Αλλά πότε αγάπησε ποτέ κάποιος, αυτήν την Πόλη, για να τη σεβαστεί και τώρα;


Duffy15 Ιανουαρίου 2013 – 2:27 μ.μ.

Όπως ακριβώς οι σύγχρονοι μουσικοί, ντρέπονται να γράψουν χασάπικα και φτάσαμε στο σημείο, οι Έλληνες να ξεχάσουν να τραγουδάνε, γιατί οι “μπαλάντες” της μιας συγχορδίας, δεν τραγουδιούνται!


Ανώνυμος19 Μαρτίου 2013 – 6:43 μ.μ.

μια διορθωση. το αντιγραφο του παρθενωνα βρισκεται μεσα στην πολη Nashville της πολιτειας Tennessee, οχι στην πολη Marathon. χτιστηκε το 1897, οταν η εν λογω πολη γιορτασε την εκατονταετηριδα της (centennial).

Νικος Σ. Γατζοπουλος

Boston, Massachusetts

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellinikoarxeio.com/2012/11/nashville-parthenon.html#ixzz2lka52qBY

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>