«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« Ούτως εχόντων των πραγμάτων άραγε υπάρχει λόγος να συνομιλούμε με τους Τουρκοκύπριους»

24/11/2013 15:00

του Δημήτρη Στεργιούλη
Επίτιμου Διευθυντή
2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες των τελευταίων ημερών (εφημερίδα της Κύπρου Χαραυγή) τα στρατεύματα του Αττίλα στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου κατέλαβαν είκοσι τέσσερα (24) τετραγωνικά χιλιόμετρα από τη νεκρή ζώνη , που ελέγχεται από την ειρηνευτική δύναμη του Ο.Η.Ε.
Απορίας άξιο το γεγονός ότι η ειρηνευτική δύναμη ουδόλως αντέδρασε, αν δεν συγκατένευσε κιόλας, σ΄ αυτή την ενέργεια του Αττίλα.
Η εκ μέρους μας ακολουθητέα τακτική και εν προκειμένω θα είναι οι άνευ σημασίες διαμαρτυρίες μας και τα έντονα διαβήματά μας , που θα προστεθούν στο μακρύ «διαμαρτυρολόγιο» των Ελλήνων που είναι αρχειοθετημένο στον Ο.Η.Ε.
Όμως τα διαβήματα και οι διαμαρτυρίες δεν κατοχυρώνουν την εδαφική ακεραιότητα των κρατών και την ανεξαρτησία των λαών, αν δεν συντρέχει προς τούτο η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική αφ΄ενός και η αποτρεπτική ισχύς των ενόπλων δυνάμεων αφ΄ετέρου.
Ως Έλληνες πρέπει να κατανοήσουμε μια αλήθεια. Ότι δηλαδή ο Τούρκος είναι άρπαγας. Η αρπαγή, η λεηλασία και ο βανδαλισμός συνθέτουν τον ψυχικό του κόσμο. Δεν είναι δική μου άποψη αυτή. Είναι διαχρονική αλήθεια ιστορικά τεκμηριωμένη και καταγεγραμμένη..
Επομένως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Αττίλας κατέλαβε είκοσι τέσσερα τετραγωνικά χιλιόμετρα της νεκρής ζώνης στην Κύπρο. Όσο Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι αδυνατούμε ή δεν θέλουμε να εξοικειωθούμε με την ωμή πραγματικότητα και να λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα «στομώνουν» την τουρκική βουλιμία , προϊόντος του χρόνου , θα καταγράφουμε απώλειες.
Αλήθεια τι προσδοκούμε από τις συνομιλίες μας με τους Τουρκοκύπριους , ενώ είναι γνωστό και δημοσιοποιημένο από τους Τούρκους ότι δεν θα επιστρέψουν στους Ελληνοκύπριους σπιθαμή από τα κατεχόμενα εδάφη του κυπριακού βορά, ότι η στρατιωτική τουρκική παρουσία στην Κύπρο και οι τουρκικές εγγυήσεις δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση και ότι σε κάθε περίπτωση στις όποιες συνομιλίες δεν μπορούν παρά να ληφθούν υπόψη οι πραγματικότητες.
Ουδέποτε οι Τούρκοι και συνακόλουθα και τα φερέφωνά τους στην κατεχόμενη Κύπρο δεν έκανα λόγο για πρόνοιες του διεθνούς δικαίου , για ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. για την Κύπρο, για ευρωπαϊκό δίκαιο, που πρέπει να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων.
Είναι πασιφανές ότι οι Τούρκοι και οι πάτρωνές τους με τις συνομιλίες Ελληνοκυπρίων_- Τουρκοκυπρίων στοχεύουν να νομιμοποιήσουν την παράνομη στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας σε ανεξάρτητο κράτος-μέλος του Ο.Η.Ε. , όπως είναι η Κύπρος, την παράνομη κατοχή και εποίκιση του 40% σχεδόν του εδάφους της Μεγαλονήσου και συνακόλουθα την άρση κάθε εμποδίου στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός περιωπής για να αντιληφθεί
τα » κεκραγότα» και προφανή.
Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω εμείς οι Ελλαδίτες, αν δεν ενισχύσουμε την αποτρεπτική δύναμη των ενόπλων μας δυνάμεων με όλα τα απαραίτητα και υψηλής τεχνολογίας εξοπλιστικά μέσα , ενισχύοντας προς αυτή την κατεύθυνση και τους αδελφούς μας της Κυπριακής Δημοκρατίας , και αν δεν συστρατευτούμε όλοι ανεξαίρετα στη σύμπηξη ενός αρραγούς εθνικού πατριωτικού μετώπου , είναι πλέον η βέβαιο ότι η γενιά μας θα καταγράψει στην ιστορία μας σελίδες, που δεν θα μας τιμούν ιδιαίτερα και δεν θα είναι αντάξιες του ένδοξου ιστορικού μας παρελθόντος.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>