«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ο Οκταβιανός Αύγουστος συνήθιζε να λέει «Δες ποιός ωφελείται απο την κατάσταση και έχεις βρεί τον κρυφό υποκινητή !» .

Η σημερινή τρελλή κατάσταση δεν εξηγείται με τις συνήθεις θεωρίες συνομωσίας .

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Ποιός προωθεί την «πολυπολιτισμικότητα» στις χώρες των Λευκών ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .

ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ : Έστω οτι οι περιούσιοι σχεδιάζουν έναν πόλεμο Λευκών εναντίον Αράβων. Τότε σοφά πράττουν διότι τώρα μεγαλώνει το μίσος των Λευκών εναντίον των μελαψών και όταν έρθει η ώρα του πολέμου με μεγάλη προθυμία θα κατασφάξουν τους μουσουλμάνους .

Εάν όμως ΔΕΝ σχεδιάζουν τέτοιο πόλεμο τότε είναι ηλίθιο αυτό που κάνουν . Οι χώρες των Λευκών πολύ σύντομα θα είναι ισλαμικές και θα κατοικούνται απο μελαψούς . Οι βίλες των περιουσίων θα είναι μεμονωμένες νησίδες στην μελαψή θάλασσα και τα πυρηνικά στα χέρια μουσουλμάνων πρωθυπουργών !

ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Ποιός προωθεί την ομοφυλοφιλία στις χώρες των Λευκών ; ( την «εκπούστευση» που λέει ο Καργάκος νομίζω )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .

ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Ποιός προωθεί την υπογεννητικότητα στις χώρες των Λευκών ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .

ΕΡΩΤΗΣΗ 4 : Ποιός προωθεί τον «αντιρατσισμό» στις χώρες των Λευκών ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .

ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ : Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 2 , 3 και 4 είναι παράλογες ! Εάν πράγματι οι περιούσιοι προετοιμάζουν πόλεμο θα έπρεπε να καταδιώκουν την ομοφυλοφιλία και , παράλληλα , να προωθούν τις γεννήσεις και τον ρατσισμό .

Εάν δεν προετοιμάζουν πόλεμο , τότε παραδίδουν αμαχητί τις χώρες των Λευκών στους μελαψομουσουλμάνους !

Πολύ παράλογα δεν ακούγονται όλα αυτά ;

Υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας που να εξηγεί καλύτερα τα φαινόμενα που παρατηρούμε ;

Δεν συνηθίζω να πίνω καφέ με υψηλόβαθμα στελέχη της neas taksis οπότε αυτά που θα εκθέσω είναι απλώς μια ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗΣ ΘΕΩΡΙΑ . Την αλήθεια λίγοι την γνωρίζουν ( οι κρυφοί πρωταγωνιστές ) .

ΘΕΩΡΙΑ

Ποιός ωφελείται απο το μπάχαλο στις χώρες των Λευκών ;

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ !

Υπάρχει προπαγάνδα υπέρ «πολυπολιτισμικότητας» , αντιρατσιμού και ομοφυλοφιλίας στην Κίνα και την ευλογημένη χώρα των περιουσίων ;

Εξ” όσων γνωρίζω «ΟΧΙ» .

Υπάρχει υπογεννητικότητα στην Κίνα και την ευλογημένη χώρα των περιουσίων ;

Εξ” όσων γνωρίζω «ΟΧΙ» .

Πιθανόν λοιπόν πολύ πριν το 1980 , οι περιούσιοι είδαν το μεγάλο όπλο της Κίνας ( τον πληθυσμό και την έκταση ) και έκαναν μια συμφωνία μεταξύ τους :

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ .

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ . ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ .

Πράγματι , σήμερα βλέπουμε την Κίνα να έχει εισβάλλει οικονομικά και πληθυσμιακά στην Αφρική . Οι πρώτες ύλες της Αφρικής οδεύουν προς Πεκίνο . Οι Κινέζοι στην Αφρική ακούμε οτι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απο τους Λευκούς την χρυσή εποχή της αποικιοκρατίας !

Στην Ευρώπη ακούγονται σενάρια για κρατίδιο περιουσίων σε περιοχή της Γερμανίας . Η Κρήτη περικυκλώνεται απο φίδια που προπαγανδίζουν «ανεξαρτησία» ( την «ανεξαρτησία» του χεριού σου που καταπίνει ο κροκόδειλος ! ) . Η Κύπρος ακουλουθεί απο κοντά .

Η Ελλάδα ( μισητός αντίπαλος των περιουσίων ) βρίσκεται σε «λογιστική εκκαθάριση» !

Είναι απίθανο το σενάριο ;

Διόλου . Οι περιούσιοι είναι γνωστοί μισθοφόροι που υπηρετούν τον πιο δυνατό και προδίδουν το χθεσινό αφεντικό .

Οι Κινέζοι αφήνουν τους περιούσιους να φαίνονται σαν πρωτεργάτες και έτσι δεν αποκαλύπτονται οι κρυφοί πρωταγωνιστές .

Οι Κινέζοι θα ήταν αφελείς αν απέρριπταν τέτοια συνεργασία .

Οι περιούσιοι είχαν την διοίκηση των Λευκών εθνών και πρίν την κρυφή συμφωνία με τους Κινέζους . Κάτι όμως τους εμπόδιζε και τα σχέδιά τους δεν προχωρούσαν αρκετά γρήγορα . Η κινεζική χρηματοδότηση ήταν το καύσιμο που χρειαζόταν .

Η κρυφή συμφωνία πρέπει να έγινε γύρω στο 1970 .

Το 1978 η Κίνα αρχίζει να δέχεται ξένες επενδύσεις . Δηλαδή μεταφέρονται εργοστάσια απο τις χώρες των Λευκών στην Κίνα . Οι Κινέζοι αποκτούν ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ που την χάνουν οι Λευκοί !

Μόνο ηλίθιοι Λευκοί ηγέτες θα επέτρεπαν τέτοια μεταφορά . Πράγματι , μετά το 1970 βλέπουμε ένα ασυνήθιστα μεγάλο ποσοστό ηλιθίων στην ηγεσία των Λευκών (πχ Ρήγκαν , Μπούς ο νεώτερος , ενώ η Ελλάδα είναι πρωταθλητής σε αριθμό ηλιθίων ηγετών ) .

Γιατί άραγε η Κίνα χορηγεί βερεσέ καταναλωτικά αγαθά στις ΗΠΑ ; Απο καλωσύνη ; Σαν αναισθητικό δεν μοιάζει αυτό ;

Κρατούν τους λευκούς σε μια «καταναλωτική μαστούρα» ενώ προετοιμάζουν την εξόντωσή τους .

Πρόβλεψη για το μέλλον : Σε 10 χρόνια , ενώ οι μουσουλμάνοι στις χώρες των Λευκών θα είναι το 50% του πληθυσμού , οι περιούσιοι θα δώσουν όπλα και στους Λευκούς και στους μουσουλμάνους και θα γίνει αλληλοσφαγή .

Την επόμενη ημέρα κομμάντος των περιουσίων θα εξοντώσουν τα τελευταία υπολείμματα λευκών και μελαψών και θα κατακτήσουν τις χώρες των Λευκών . Μετά θα αρχίσουν να γεννάνε σαν κουνέλια για να τις ξαναγεμίσουν .

Ερώτηση : Δεν υπάρχει φόβος , οι Κινέζοι στο τέλος να καταπιούν και την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και την Αυστραλία ( παραβιάζοντας την μυστική συμφωνία ) ;

Απάντηση : Όχι διότι το πυρηνικό οπλοστάσιο των χωρών αυτών θα είναι στα χέρια των περιουσίων .

pitago99@gmail.com

Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html

Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις «καρφώνει» στα αφεντικά :

 

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;

3 comments to ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ