«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

” Κατάλυση του πολιτεύματος … ???”

“134Α.- ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

 

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 134Α.- ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος θεωρούνται στο πλαίσιο του προηγούμενου άρθρου:α) η ανάδειξη του Αρχηγού του Κράτους με εκλογή, β) το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυ­στικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια,γ) το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης,δ) η αρχή του πολυκομματισμού,ε) η αρχή της διάκρι­σης των εξουσιών, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα,στ) η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους,ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης καιη) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα. “

Όποιος υπερασπίζεται με πρωτόγνωρη σπουδή το “Α” πρέπει να είναι έτοιμος να αποδεχτεί τουλάχιστον και την ύπαρξη του “Β”. Το ίδιο θα έπρεπε να ίσχυε και στους νόμους του κράτους με το επακόλουθο ότι στον Ποινικό Κώδικα το άρθρο 134Α ακολουθεί αυτό που έχει φορτωθεί τον 134 (σκέτο) …!

Όταν η ελληνική δικαιοσύνη ανακαλύπτει ξαφνικά σήμερα, ότι κάποιοι λίγοι Έλληνες πολίτες, έστω και αν αυτοί ανήκουν στη συνομοταξία των “γουρουνοκεφάλων”, διέπραξαν τα αδικήματα της “εσχάτης προδοσίας” και της “κατάλυσης του πολιτεύματος”, με βάση τον ελληνικό ποινικό κώδικα 134, τότε θα έπρεπε να μας αποδείξει επίσης ότι αυτό το κράτος και το πολίτευμα του, που απειλούνται να καταλυθούν από τους “γουρουνοκέφαλους”, είναι επίσης υπαρκτά και ότι οι αρχές και οι θεσμοί που τα διέπουν, είναι σε πλήρη εφαρμογή και λειτουργούν απρόσκοπτα όπως ορίζεται στο επόμενο άρθρο, το 134Α, του ιδίου κώδικα ….!

Όλοι οι Έλληνες πολίτες απολαμβάνουν λ.χ.εξ ίσου τα συνταγματικά τους δικαιώματα, όπως της αξιοπρεπούς διαβίωσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το ελάχιστο εισόδημα όλων των αναξιοπαθούντων, των ανέργων, των αστέγων και των συνταξιούχων που εισπράττεται από την Πρόνοια, τον ΟΑΕΔ και τα ασφαλιστικά ταμεία αντίστοιχα ισοδυναμεί με την στατιστική τιμή του ορίου της φτώχειας, δηλαδή τα 598.- € καθαρά μηνιαίως. Τα νοσοκομεία μας έχουν μετατραπεί σε πηγές της ανθρωπιάς, όπου κάθε Έλληνας βοηθιέται να νικήσει την ασθένειά του, άσχετα του αν είναι ασφαλισμένος ή όχι. Ο αλτρουϊσμός και η αλληλεγγύη βασιλεύουν σε αυτό το κράτος της κοινωνικής πρόνοιας και του δικαίου. Είναι ψέμμα ο ισχυρισμός, ότι μια γυναικούλα με μια συνταξούλα των 600.- € πληρώνει φόρο εισοδήματος παραπάνω από όλους τους Έλληνες εφοπλιστές μαζί ή ότι για να αποτανθείς στην Δικαιοσύνη χρειάζεσαι παράδες, όπως αναληθές είναι το ότι για να μηνύσεις π.χ. το βιαστή της κόρης σου στην εισαγγελία πρέπει να πληρώσεις 380.-€ παράβολο …. 303.- € κοστίζει παναθεμά σας! Τα δημόσια σχολεία είναι τα αληθινά εργαστήρια της γνώσης όπου τα παιδιά μας προετοιμάζονται για τον αγώνα της ζωής. Εδώ δεν υπάρχει παραπαιδεία και ο τριτοκοσμκός θεσμός των φροντιστηρίων, αλλά επικρατεί η αξιοκρατία και όλα τα παιδιά μας διαθέτουν ίσες ευκαιρίες. Είναι πιο εύκολο στην Ελλάδα να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό του λαχείου παρά να βρεις μια θέση εργασίας υπό ανθρώπινες συνθήκες, που θα σου εξασφαλίζει έναν αξιοπρεπή μισθό. Στην δημοκρατία των κ.κ. Μπώμπολα, Βαρδινογιάννη και Σία η ζωή ενός Έλληνα πολίτη … πιστώνεται με το ανήκουστα υψηλό ποσόν του … ενός (1) €

Η Βουλή των Ελλήνων είναι ο ναός της Δημοκρατίας και σ’ αυτή την χώρα …τα διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου … τα έχουμε μόνο ακουστά στις αίθουσες της Νομικής! Είμαστε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και στα υπουργεία μας ή στις υπηρεσίες μας δεν έχουν το δικαίωμα να βόσκουν ξένοι τοποτηρητές, αλλά … να διατάζουν σαν λύκοι τα ελληνικά γίδια ( υπουργοί, δημόσιοι λειτουργοί, τελώνες και φαρισαίοι) που τους έχουν στήσει ….. Κανενας απ΄ αυτούς τους αλλοδαπούς “λύκους” δεν τολμησε να ζητήσει αναφορά για το πως λειτουργεί η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, πόσο μάλλον δεν υπήρξε ούτε ένας δικαστής μέχρι σήμερα στα τελευταία τρία χρόνια που δεν αποφάσισε με γνώμονα μόνο το λαϊκό συμφέρον και με βάση τους νόμους και το σύνταγμα του κράτους. …. Βέβαια ο κάθε “πικραμμένος”, πρώην ανώτατος δικαστής και πρωθυπουργός, μπορεί να ισχυρίζεται στα λόγια και στις γραφές του το αντίθετο, αλλά εμείς δεν πτοούμαστε από την αλήθεια … όταν έχουμε την δυνατότητα να κολυμπάμε στην κολυμβύθρα του Σιλωάμ και μάλιστα κάτω από τον απόηχο των χερουβείμ που ψάλλουν οι γερμανοί αρχάγγελοι μας.

Ελεύθερα και δημοκρατικά ψήφισαν τα γιδοπρόβατα, τα ελαιόδεντρα και οι Πακιστανοί στις τελευταίες εκλογές και μάλιστα απολύτως μυστικά, … χωρίς να το καταλάβει κανένας … εκτός βέβαια από μερικούς “μπούφους” Έλληνες πολίτες που παρατήρησαν ότι … πήγαμε και ψηφίσαμε με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που έγιναν στην απογραφή του 2001, αλλά την επομένη πρωϊα των εκλογών πληροφορηθήκαμε ότι στο τέλος “μέτρησαν” ως δια μαγείας, οι εκλογικοί κατάλογοι που καταγράφηκαν με βάση την απογραφή του 2011…. , δηλαδή τελικά δεν ψηφίσαμε αλλά είναι σαν να “ψωνίσαμε” από ένα μπακάλικο που δουλεύει με διπλά βιβλία “εσόδων-εξόδων”.

Ο πολυκομματισμός είναι το μυρωμένο τριαντάφυλλο της δημοκρατίας μας έτσι όπως το περιέγραψε πρόσφατα ο γενικός αντιπρόσωπός της,ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνης (Αντωνάκης) Σαμαράς.: ” Όποιος δεν είναι της ιδίας γνώμης με εμάς και το μνημόνιο, είναι εχθρός της πατρίδας και του συντάγματος και είναι μέλος μιας εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης, που θα διώκεται άμεσα και αλύπητα”.

…. Έτσι φτάσαμε στους “γουρουνοκέφαλους” και στην ποινική τους δίωξη. Οι ιστορικοί του μέλλοντος μπορεί να ισχυριστούν ότι θα έπρεπε να τους είμαστε και ευγνώμονες διότι η τέλεση των αδικημάτων της “εσχάτης προδοσίας” και της “κατάλυσης του πολιτεύματος” προϋποθέτει ότι διαθέτουμε τόσο το “κράτος” όσο και το “πολίτευμα” που περιγράφεται στο ελληνικό σύνταγμα, ειδάλλως … οφείλουμε να αγωνιστούμε για την επανάκτηση των χαμένων αξιών, αρχών και θεσμών ενός κράτους που σήμερα ζει μόνο αμυδρά … στις μνήμες μας!

 

Νέα Φιλική Εταιρεία

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>