«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: ΔΟΥΛΕ…δούλευε αλλά μην πεθάνεις… να ζω εγώ!!!

Μεϊμαράκης: Δε μειώνεται η βουλευτική αποζημίωση

ΑΘΗΝΑ 23/11/2013

Από ότι βλέπω από την γραβάτα σου πηγαίνει η ΘΗΛΕΙΑ!!!!

Για υποκρισίες κατηγόρησε ο πρόεδρος της Βουλής όσους ζητούν να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση, αφού όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όλοι οι βουλευτές ξέρουν ότι είναι αδύνατον να υπάρξει μείωση.

Ο λαός όμως που τον γδέρνεις με προεδρικά διατάγματα και με κατοχική κυβέρνηση και αυτοκτονεί δεν το καταλαβαίνει;;;

«Δεν μπορούμε να μειώσουμε τη βουλευτική αποζημίωση, επειδή αυτή είναι συνδεδεμένη, από το Σύνταγμα, με τις αποδοχές των δικαστών. Όμως, δεν υπάρχουν πλέον οι 16 μισθοί, ούτε τα έξοδα κίνησης. Είναι υποκριτές όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει μείωση», είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

 Δηλαδή ρε προκλητικέ προδότη ο μισθός και η σύνταξη δεν είναι συνδεδεμένα με το σύνταγμα;;;

Και γιατί δεν κάνετε ένα προεδρικό διάταγμα που είναι στο μενού σας τώρα τελευταία,  να μειώσετε στα μισά και των δικαστών και τα δικά σας;;;

Αλλά εσείς είσαστε ανώτερα ΖΩΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ και δεν είναι δυνατόν να ΕΞΟΜΟΙΩΘΕΙΤΕ με τον ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ!!!!!

Ο πρόεδρος της Βουλής σε αντιστάθμισμα της αδυναμίας αυτής πρότεινε οι βουλευτές να κρατούν βιβλία εσόδων – εξόδων.

«Να έχουν οι βουλευτές βιβλίο εσόδων – εξόδων και να καταργηθεί το αφορολόγητο», είπε κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας:

«Είναι κατανοητή η οργή του κόσμου, αλλά όχι οι αντιδράσεις ορισμένων βουλευτών».

http://www.nooz.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: ΔΟΥΛΕ…δούλευε αλλά μην πεθάνεις… να ζω εγώ!!!

  • Ant Pot

    Μειμαρακη

    να βγάλεις έξοδα κινήσεως για όλους του έλληνες.
    Εσυ και ο άλλος βουλγαρος (ακης) ειστε γνωστοί ως ΝΤΟΡΑΚΙΑ. Τώρα μεγαλουργείς μόνος ντορακι.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>