«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όποιος μαζεύει προσωπικά δεδομένα κάνει ποινικό αδίκημα στην περίπτωση Σώρρα θα επέμβει η στραβή δικαιοσύνη;;;;

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά από τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα, μαριονέτες και η κάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του ( Rothschild).

Να μην μας διαφεύγει ότι τα προσωπικά δεδομένα που μαζεύει ο Απατεώνας Σώρρας βρίσκονται ή πηγαίνουν σε αμερικανική βάσει αεροδρομίου, γιατί;;;;;;;;;

Εχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες ‘εμπλοκές’ σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις. Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: ‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’ Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε’ιχε γράψει: ‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’ Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: ‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες!!!!

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ  ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Ας δούμε και αυτό.

Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.

Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)

Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Γιατί ο χοντρός Καραμαν-λής παρέδωσε την Ελλάδα στους βασανιστές του;;;

Γιατί δεν ενημέρωσε το λαό για την λήξει του χρέους;;;

Κοίταξε την ζωούλα του ίσως μετά από απειλές παρά να παραμείνει ο ηγέτης που τον τίμησε ο ελληνικός λαός, είπε ολοι η Ελλάδα στα α@@@@@α μου για την ζωή μου!!!

Και το χειρότερο ότι γνώριζε τα πάντα αφού η Μπενάκη ήξερε τη θα συμβεί στην Ελλάδα και το είπε στον Παπούλια για ξεκάρφωμα αθωωτικό από την εσχάτη προδοσία που διέπραττε και αυτή μη ενημερώνοντας την βουλή και τον ελληνικό λαό!!!

Δηλαδή όλο το πολιτικό σύστημα ήταν ενήμερο και συνεργάστηκε με τους δολοφόνους μας!!!

Είπα ότι ο Σώρας είναι μια μαριονέτα που μας απομακρύνει από τους αληθινούς υπεύθυνους!!!!

Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους;;;

 Στον παρακατω σύνδεσμο θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα για την μαριονέτα Σώρρα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………………….

 

 

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;

Φιλονόη

http://filonoi.gr/2012/11/11/f-nea-sklabia-me-thn-end/

Μοιραστείτε το!

5 comments to Όποιος μαζεύει προσωπικά δεδομένα κάνει ποινικό αδίκημα στην περίπτωση Σώρρα θα επέμβει η στραβή δικαιοσύνη;;;;

 • Κυριε Κανελλοπουλε,ενα ερωτημα,εσεις γραφετε τα κειμενα και χειριζεστε τα θεματα,γιατι βλεπω ελλεψη παιδειας αλλα και μεγαλη αγνοια[εσκεμμενη;] των θεματων.

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ: Αν μου έλεγες ποιος είσαι, τι δουλειά κάνεις, ίσως σου έλεγα και εγώ αν εχεις δίκιο, αν εχω κρυφά χαρτιά που δεν τα μαρτυρώ και πολλά άλλα.
   μονολεκτικά δεν απαντάμε σε κάθε έναν που ρωτάει σε τόσο σοβαρά θέματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι φανατικός πατριώτης και πεθαίνω τώρα για την πατρίδα μου γιατί είμαι αληθινός Έλληνας, αν είσαι και εσύ Έλληνας όχι στην ταυτότητα αλλά στην καρδιά αποδείξετο και θα σου απαντήσω σε όλες σου τις απορίες. Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μου διανύει το τελευταίο σκαλοπάτι πριν τον όλεθρο και παλεύω με προδότες, εχθρούς φανερούς και κρυφούς, εσύ με τη παλεύεις;;;;;;;

 • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

  Βουλγαρη, εσύ που έχεις “γνώση των θεμάτων” μπορείς να μας εξηγήσεις; Τι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε;

 • Αντώνης

  Μέχρι χθές τα λεφτά του Σώρρα δεν υπήρχαν, και ο “απατεώνας Σώρρας” έσπερνε φρούδες ελπίδες και κορόιδευε τον Ελληνικό λαό…
  Ξαφνικά, τώρα τα λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν είναι του Σώρρα, αλλά είναι του Rothschild, ο οποίος στοχεύει μέσω του πάντα απατεώνα Σώρρα, να χρεώσει τον Ελληνικό λαό για άλλα 100 χρόνια!!!
  Από πότε ένα άτοκο δάνειο και μάλιστα με χρονικό περιθώριο 100 χρόνια είναι επικίνδυνο για τον δανειολήπτη ρε ζώα;
  Άν πάρεις τα λεφτά και είσαι τόσο ανάξιος που να μήν τα χρησιμοποιήσεις για ανάπτυξη, θα είσαι και τόσο ηλίθιος να κάθεσαι να τα τρώς ώς που θάρθει η ώρα να τα επιστρέψεις άτοκα και να μην τα έχεις; Δηλαδή εννοείτε ότι θα αφήσει ο Ελληνικός λαός τους ίδιους κλέφτες και κακοποιούς που ως τώρα διαχειρίζονται (ξεπουλώντας) τον πλούτο και τις τύχες του, να συνεχίσουν να ασελγούν κατά τον ίδιο τρόπο εις βάρος του;
  Εννοείτε ρε ΖΩΑ ότι αυτοί που από το 1974 θησαυρίζουν σε πολιτικά πόστα εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων θα μείνουν ατιμώρητοι αν διαπιστωθεί ότι έχουν κλέψει και δεν θα δημευθούν οι περιουσίες τους, και ότι θα τους δοθεί μία νέα ευκαιρία να πάρουν τα 600 δις “του Rothschild” και να τα ξεκοκαλίσουν ως συνήθως ενώ ο Σώρρας θα είναι στό κόλπο και οι Έλληνες θα συνεχίσουν να κοιμούνται;;;
  Είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες είναι τόσο ζώα που θα συνεχίσουν να κοιμούνται, και είστε τόσο σίγουροι ότι μιλάτε σε ζώα που δεν έχου την ικανότητα να σκεφτούν αλλά θα “καταπιούν αμάσητες” όλες τις ανοησίες και τις ψευτιές που που τους σερβίρετε;
  Υποτιμάτε τόσο πολύ την νοημοσύνη μας ρε ΖΩΑ, όλοι εσείς των ΜΜΕ που είστε οι πραγματικοί υπηρέτες των Rothschild, που κάποια στιγμή δε μπορεί παρά να καταλάβει επιτέλους ο προδομένος και αυτοκτονημένος Έλληνας τι του κάνατε, και τότε “γράψτε αλλοίμονο” ΖΩΑ!… Ε ΖΩΑ!!!

 • ΧΟΧΟΧΟ

  ΤΟΝ ΙΠΙΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ !!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>