«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μεγάλη ληστεία με τους εξοπλισμούς

Η μεγάλη ληστεία με τους εξοπλισμούς

Σοκ και δέος με τις αποκαλύψεις στρατηγών, ναυάρχων και πτεράρχων για την απίστευτη ρεμούλα, τα οικονομικά σκάνδαλα με χαμένα εκατομμύρια ευρώ και τις μίζες και κλεψιές υπουργών, ανωτέρων στρατιωτικών και κρατικών παραγόντων τα τελευταία 20 χρόνια για την αγορά όπλων και οπλικών συστημάτων για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας που πετάνε τυφλά για αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, χωρίς το σύστημα αυτοπροστασίας «ASPIS II», που έχουμε πληρώσει αλλά δεν έχουμε παραλάβει ποτέ από αμερικανική εταιρεία.

Τα τελευταία 20 χρόνια οι εξοπλισμοί και οι λειτουργικές δαπάνες των ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής σε Αιγαίο και Έβρο έχουν φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 122,9 δισ. ευρώ (το υψηλότερο στον κόσμο μετά το Ισραήλ και το τρίγωνο των γιγάντων ΗΠΑ-Κίνα-Ρωσία), αλλά αυτή τη στιγμή το Αιγαίο είναι με ελλιπή προστασία λόγω καθήλωσης στο έδαφος αεροπλάνων και στις ναυτικές βάσεις πολλών φρεγατών από έλλειψη ανταλλακτικών.

Το ελληνικό κράτος έχει προκαταβάλει από το 2001, 35 εκατ. ευρώ σε ελληνική εταιρεία για προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει ούτε βίδα. Και κανείς δεν έχει καθίσει στο σκαμνί ακόμα για το φοβερό αυτό σκάνδαλο. Οι απίστευτες αυτές αποκαλύψεις και άλλες πολλές για τις ληστείες στη χώρα μας για αγορές όπλων (που δεν χρειάζονταν, ή δεν παραδόθηκαν, ή σαπίζουν σε αποθήκες καθώς αποδείχτηκαν άχρηστα) θα γίνουν απόψε, 23.30, το βράδυ στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο Extra 3.

Διαβάστε επίσης:

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή Βενιζέλος-Τσίπρας για τα ναυπηγεία

Ποιος ξεπούλησε και έκλεισε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ήξεραν όλοι για τις κλεψιές του Άκη

http://www.newsbomb.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>