«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Εσύ αδιάφορε «Ελληνα» κάλο είναι να μας αδειασεις την γωνιά… εμείς οι ζωντανοί έχουμε αγώνα να κάνουμε !!

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ . . .
 

Ανέκαθεν σε κάθε εποχή , που επί των ημερών της είχε επέλθει κάποια αλλαγή, υπήρχε πάντα κάτι ξεχωριστό που την έκανε να διαφέρει.

Άλλοτε ένα γεγονός, άλλοτε ένας ηγέτης και άλλοτε μια ιδεολογία έχοντας φυσικά πάντα την κοινωνική μηχανική της εποχής σε λειτουργία. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά συνυπάρξουν ταυτόχρονα τότε έχουμε επανάσταση.

 Στις μέρες μας λοιπόν πολλοί έχουν σηκώσει αυτό το μπαϊράκι και ψελλίζουν την λέξη επανάσταση χωρίς να νιώθουν το βάρος. Φυσικά αυτό είναι λογικό καθώς μιλούν για κάτι που ποτέ δεν αντιλήφθησαν και το θέλουν ,απλά και
μόνο επειδή έχουν χάσει την βολέψη τους , αλλά με μια βασική προϋπόθεση . . . να βάλουν άλλοι το κεφάλι τους μπροστά.

Φυσικά μιλώ για όλους αυτούς που γεμίζουν καθημερινά τις καφετερίες μιλώντας και κραυγάζοντας για το άδικο
και το δίκαιο. Για το τέλμα το οποίο έχει περιέλθει η κοινωνία , για την κυβέρνηση που κλέβει τον μισθό τους , για την εισβολή που δέχεται η χώρα μας από ορδές λαθρομεταναστών και απαιτούν επανάσταση.

 Ταυτόχρονα κανονίζουν το βραδινό τους πρόγραμμα, άλλοι θα πάνε να τα «σπάσουν» σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ακούγοντας κάποιον «καλλιτέχνη» που αμείβεται με ποσά εντελώς δυσανάλογα για την εποχή ή θα μείνουν σπίτι τους παρακολουθώντας στην τηλεόραση τους ότι τους προσφέρουν τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων για την -αποχαύνωση- ψυχαγωγία τους.

Θα σπεύσουν φυσικά να βάλουν στο ιντερνετ φωτογραφίες και βίντεο από το μέρος που διασκέδαζαν και
ανάλογα τραγούδια για να εισπράξουν «λάικ» από του όμοιους τους για να συνεχίζουν να ζουν μέσα στον ψεύτικο κόσμο που αυτοί έπλασαν και διαμένουν εκεί, άλλωστε ο θεός πριν σε καταστρέψει σε κάνει πάντα ματαιόδοξο.

Ήρεμοι μετά θα αποσυρθούν στα κρεβάτια τους αδιαφορώντας για το τι γίνεται έξω από τον μικρόκοσμο τους και αυτό, γιατί απλά δεν έχει χτυπήσει ΑΚΟΜΑ την δικήτους πόρτα η φτώχεια και η εξαθλίωση.

Δεν νοιάζονται για τους συμπατριώτες τους που χτυπημένοι από την μανία των δοσιλογικών κυβερνήσεων, ίσως δεν έχουν να φανέ, δεν έχουν πλέον σπίτια, είναι άνεργοι ή βλέπουν τα παιδία τους να πεινάνε.

ΟΧΙ η για να είμαστε ακριβής όχι ΑΚΟΜΑ αυτοί οι βολεμένοι από τα τόσα χρόνια σο-cia-λισμου είναι αδιάφοροι και θέλουν να πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν ή οτι  αν έρθει η σειρά τους θα χτυπήσουν την πόρτα μας
και ετσι θα σωθουν.

  Αλλά ακόμα και αν εκείνη την στιγμή ,όντας αλληλέγγυοι με τους ομόφυλους
μας, τους δεχτούμε στην αγκαλιά μας θα ξέρουμε καλά ότι την στιγμή που θα
πάψουμε να τους προσφέρουμε αυτό που εννοούν αυτοί, ασφάλεια και ηρεμία και
γυρέψουμε την άμεση συμπαράσταση τους θα είναι πάλι οι μεγαλύτεροι
αντίπαλοι μας. ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Τι σχέση έχει όμως ο δικός σας σκοπός με τον
δικό μας…. Ο δικός σας κόσμος των ψευδαισθήσεων και τις ευθυνοφοβίας
είναι νεκρός και είναι καλός μόνο για εσάς που ζείτε εκεί μέσα δεν έχει
σχέση με τον δικο μας σκοπό και την ιδεολογία μας.

  Για εμάς η μάχη για την ιδέα είναι η καθημερινότητα μας. Η πίστη στο
έθνος, η ζωή μας. Ο λαός μας το κέντρο της εργασίας μας, η αρχή και το
τέλος. Εργαζόμαστε εντατικά, συναθροίζουμε και μετράμε τις δυνάμεις μας ,
διαφωτίζουμε τον κόσμο με την ιδέα μας και δίνουμε διέξοδο στον κόσμο. Για
αυτό μας φοβάται το σύστημα γιατί αντικρίζει σε μας το μόνο πράγμα που
σέβεται . . . ΤΗΝ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ. Το σύστημα χρησιμοποίησε ενάντιων μας
άμεσα όλο του το μπαρούτι σε αντίθεση με μας που φερόμενοι με σύνεση και
προσοχή τώρα βρισκόμαστε στην κορυφή. Κάθε ένας από εμάς είναι ένας μαχητής
αφιερωμένος στο έθνος , την θρησκεία και την οικογένεια. Άξιες που η
επελαύνουσα νέα τάξη θέλει να εξαφανίσει. Γιʼ αυτό ακριβώς εμείς στεκόμαστε
γρανιτένιοι και ακλόνητοι, είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας και ο
χειρότερος εφιάλτης τους.


<http://3.bp.blogspot.com/-Q0c-yRJN_vg/UoeOXkvd6AI/AAAAAAAApE4/Wm6XhRgf0X4/s1600/1450186_10151986996200921_1736306396_n.jpg>

  Δεν θεωρητικολογούμε απλά πράττουμε. Δεν βγάζουμε κραυγές απογνώσεις αλλά
μαχόμαστε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από πληκτρολόγια και οθόνες αλλά είμαστε
στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Η ενέργεια μας είναι αστείρευτη άλλωστε γιʼ
αυτό είμαστε εθνικιστές. Θέλουμε να σαρώσουμε αυτό το σάπιο κράτος και να
αναγεννήσουμε το έθνος, γιʼ αυτό είμαστε επαναστάτες. Έχουμε αναλάβει αυτόν
τον αγώνα με πλήρη συναίσθηση και με την ιδέα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να
τον φέρουμε εις πέρας .

 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ.

 ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

 ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

 ΕLNEWS – HELLENICPRIDE

<http://2.bp.blogspot.com/-ra4txAhU1n8/UoeOjIXjrXI/AAAAAAAApFA/QXpssHdYXU0/s1600/%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%97+%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91.jpg>

http://elnewsgr.blogspot.com/2013/11/blog-post_9716.html#ixzz2kuk6WcvR