«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αναβολή της δίκης των αγροτών

Αναβλήθηκε εχθές  για μία ακόμη φορά η δίκη των αγωνιστών αγροτών του νομούς μας, για τις 2 Μαΐου 2014.

Από την παρουσία μας και τον διάλογο αγροτών έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας, διαπιστώνουμε  πως είναι πλέον μονόδρομος ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Είμαστε βέβαιοι πως η ποινικοποίηση των αγροτικών αγώνων έχει στόχο την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, ώστε να μην αντιστέκεται στην βάρβαρη και εξοντωτική  πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση με την Ε.Ε.

Δεν θα κάμψουν τις αγωνιστικές διαθέσεις μας, ούτε θα αναχαιτίσουν το αγροτικό  κίνημα, γιατί στους δρόμους μας βγάζει η αντιαγροτική και αντιλαϊκή πολιτική τους:

Είναι η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε.

το απαράδεκτα υψηλό κόστος παραγωγής σε συνάρτηση με τις εξευτελιστικές τιμές που πουλάμε τα προϊόντα μας.

Είναι η άγρια φορολόγηση, τα χαράτσια στα σπίτια και τα χωράφια,

τα αυξημένα ασφάλιστρα στον ΟΓΑ χωρίς να μας παρέχει τις υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δικαιούμαστε,

το χαράτσι στον ΕΛΓΑ που δεν αποζημιώνει τις ζημιές που παθαίνουμε,

οι συντάξεις πείνας και τόσα πολλά άλλα. 

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως οι αγώνες μας είναι πέρα για πέρα νόμιμοι, είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας να παλεύουμε ενάντια στο ξεκλήρισμά μας.

Καλούμε τους φορείς της Μεσσηνίας να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές διώξεις σε βάρος των αγροτών και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Οι αγώνες της αγροτιάς είναι προς όφελος όλων τον πολιτών, καθώς διεκδικούμε  να παράγουμε φθηνά και ποιοτικά προϊόντα για τον λαό.

Έχουμε την τεχνογνωσία και τις κλιματολογικές συνθήκες να το κάνουμε,

αλλά  η πολιτική των κυβερνήσεων και η ΚΑΠ μετέτρεψαν την χώρα μας σε εισαγωγέα αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και τον λαό σε διατροφική εξάρτηση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

20 Νοέμβρη 2013