«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως ο ναύαρχος Σταυρίδης, πρύτανης του πανεπιστήμιου Tufts, ”έσωσε” τον υπουργό ‘Αμυνας.

”Οργιάζουν” οι φήμες στις ΗΠΑ:
”Συμμαχία” Αβραμόπουλου-Ντόρας γιά αλλαγή πρωθυπουργού (χωρίς εκλογές);
Φαίνεται ότι επιθυμούν το ”χρίσμα” των… ΗΠΑ, γι’ αυτό, γιά ασήμαντο λόγο, επισκέπτονται την Αμερική, ο Δ. Αβραμόπουλος γιά 5 ημέρες και η Ντόρα αρχές Δεκεμβρίου γιά μία εβδομάδα. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Ντόρας περί ανοίγματος πάλι στην ΔΗΜΑΡ, αλλά και την απροσεξία συνεργάτη του υπουργού ‘Αμυνας, που τον συνοδεύει στις ΗΠΑ, που είπε ”εμπιστευτικά” ότι ”θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού σύντομα, τα συμφώνησε ο Αβραμόπουλος με την Ντόρα”, οι φήμες, ειδικά σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη ”οργιάζουν”. Επικρατέστερος από το ”δίδυμο της επιτυχίας” γιά διάδοχος του Α. Σαμαρά, όπως ”ελπίζουν”, ο εκλεκτός των kosher (έτσι νομίζει) Δ. Αβραμόπουλος, που δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το ”άδειασμα” που του έγινε το καλοκαίρι με τον ανασχηματισμό, όταν τον πέταξαν από το υπουργείο Εξωτερικών και δεν έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Να τονιστεί ότι και η ”ημερήσια εφημερίδα Αστόριας”, συμφερόντων της ”άγιας οικογένειας”, στα ξαφνικά άλλαξε πορεία και γράφει ”διθύραμβους” γιά τον Μήτσο, ακόμα και ψευδολογίες γιά την (αποτυχημένη) ομιλία του στο Tufts.

Να γιατί η Ομογένεια ΗΠΑ, που τον συνήθισε, τον ”στολίζει” άσχημα
”Δόγμα” Μήτσου: ”Ο λαός υπάρχει γιά να υπηρετεί τους πολιτικούς… Δοξάστε με”
‘Οσες ”ημερήσιες εφημερίδες-γεροντοκόρες” Αστόριας να βάλει να γράφουν παραμύθια και ψευδολογίες γι’ αυτόν (και ειδικά ότι την ομιλία του στο Tufts παρακολούθησαν… 300 άτομα !!!, ενώ η φωτογραφία του ”Κ” μιλά από μόνη της), όσα στημένα δημοσιεύματα και αν διοχετεύουν τα ”λαμόγια” του στην Αθήνα, το γεγονός παραμένει ΕΝΑ: Αν δεν ανήκε στην κατηγορία των ”φελλών”, που χρησιμοποιούν το κράτος και τον φορολογούμενο λαό γιά το ”άτομό” τους, αν είχε λίγο ”ανθρώπινο πρόσωπο” και δεν ήταν ”κούφιος”, θα επισκεπτόταν την κακοποιημένη στην Πάρο, Μυρτώ, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Βοστώνη, γιά 2-3 λεπτά, αφού βρέθηκε στην πόλη και η Ομογένεια, που ευαισθητοποιήθηκε γιά την Μυρτώ, θα ”ξεχνούσε” ότι είναι ”πολιτικός της φιγούρας”, δηλ. της ”πλάκας”.
Αλλά, παραμένει ο ίδιος ”κ. Τίποτα”, που συνήθισε να χρησιμοποιεί το κράτος και το χρήμα του λαού γιά το ”άτομό” του, γιά να κάνει ”τουριστικά ταξίδια”, κάθε 3 μήνες, στις ΗΠΑ.
Σημ.: Η αξιοπρεπέστατη μητέρα της Μυρτώς πήγε στην ομιλία του υπουργού, γιά να ευχαριστήσει, μέσω αυτού, την κυβέρνηση που θα καλύψει οικονομικά τα της νοσηλείας της ίσαμε τα τέλη του χρόνου, όπως συνιστούσαν οι ιατροί. Και οι Ομογενείς που ήταν δίπλα, στην αίθουσα μετά την ομιλία, ήταν βέβαιοι ότι ο ”έξυπνος πολιτικός-διπλωμάτης”, θα έπρατε το αυτονόητο την επομένη. Δυστυχώς, δεν το έπραξε.


Στην ομιλία του στο Tufts ο υπουργός ‘Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, δεν έβγαλε είδηση. Ανάφερε τα γνωστά και πολυ-ειπωμένα: ”Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, αλλά από τον 2014 θα έχει πλεόνασμα και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη. Αποτελεί, ως χώρα, παράγοντα σταθερότητας γιά την περιοχή, η στενή συνεργασία με το Ισραήλ είναι χρήσιμη, από το Κυπριακό εξαρτάται η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας”.
Πως ο ναύαρχος Δ. Σταυρίδης ”έσωσε” τον Aβραμό
Ο υπουργός ‘Αμυνας διάβασε την ομιλία του στα αγγλικά, από κείμενο που του είχαν γράψει. Τα αγγλικά του, χάλια. Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά την ομιλία θα δεχόταν ερωτήσεις. Ο πρύτανης του Tufts και πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ Δημήτρης Σαυρίδης, κατάλαβε ότι θα υπάρξει πρόβλημα και ο Αβραμό θα γινόταν ”ρόμπα”, οπότε έντεχνα απότρεψε τις ερωτήσεις-απαντήσεις.
Αβραμόπουλος fletcher, tufts, boston
(Για να δείτε όλη την φωτογραφία του ”Κ” από την εκδήλωση-ομιλία, πατήστε εδώ)
Ποιά κρίση στην Ελλάδα; Λεφτά υπάρχουν (πληρώνουν πάντα τα κορόϊδα)
Υπουργάρες της Ελλάδας ”κατέλαβαν” την αμερικανική ήπειρο
Ο ‘Αμυνας Μήτσος, βόρεια Αμερική, ήταν στην Βοστώνη και συνεχίζει τον ”τουρισμό” του στις ΗΠΑ, όπως έχει συνηθίσει -κάθε 3 μήνες- με χρήμα των φορολογούμενων, στη Νέα Υόρκη, όπου φυσικά θα συναντηθεί και με τους φίλους του kosher, του American Jewish Committee.
Η του Τουρισμού ‘Ολγα (μαζί με τον… ”συνοδό ασφαλείας”;) ήταν νότια Αμερική, στην Αργεντινή.
Σημ.: Στη Νέα Υόρκη γιά… ψώνια και οι βουλευτίνες Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Μαρία Αντωνίου.
Τα δύο άκρα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει
Ελληνικό Κοινοβούλιο: Ο μέγας κερδισμένος της οικονομικής κρίσης
Αν η Ελλάδα είχε σοβαρή κυβέρνηση, η υπουργίνα θα είχε απολυθεί
Διασυρμός: Την ”κράζουν” ανοιχτά ‘Ελληνες Λονδίνου στο twitter, γιά τις ”αμαρτωλές ιστορίες” της
Ευτυχώς που η υπουργίνα ‘Ολγα προωθεί τον ”ερωτικό τουρισμό”, με τα εβδομαδιαία ταξίδια της
‘Οποιος νομίζει ότι οι δύο υπουργικές αποφάσεις έχουν KAI ”ροζ χρώμα”, τότε έχει αχρωματοψία: Προσοχή στις λεπτομέρειες…Απόφαση 1η (ταξίδι Νέα Υόρκη)… Απόφαση 2η (ταξίδι Λονδίνο)
Μιχάλης Ταμήλος (βουλευτής Ν.Δ.): ”Η Χρυσή Αυγή έκανε την βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ”
Ως Ομογένεια, θα ζήσουμε πάλι ”ημέρες δόξας”
Το ”γκέττο” μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, θα έχει -2014- νέο ”πρωθυπουργό”

Ο ίσαμε τώρα (γιά 35 χρόνια) ”πρωθυπουργός Αστόριας” Νίκος Ανδριώτης, θεοφοβούμενος και ”προστάτης παγκαριών καθεδρικού”, αποχωρεί και ετοιμάζεται ο -επίδοξος- διάδοχός του: Πέτρος Γαλάτουλας. Δηλαδή, ο πρόεδρος της ”Επιτροπής Παρέλασης” της Ομοσπονδίας, με ”διαμάντια” συνεργάτες και επόμενος πρόεδρος της ”υπερήλικης σκανδαλιάρας”, Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, αν δεν τον ”τουμπάρουν” πάλι στις εκλογές, τον Ιούνιο 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την προεκλογική εκστρατεία του, που θα προβληθεί από την ”ημερήσια γεροντοκόρη”, έχουν αναλάβει ο ταμίας της Οργάνωσης και μία κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Λέγεται ότι την προεδρία μπορεί να διεκδικήσει και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, γνωστός και ως ”ο πούτανος”, αλλά αυτός ”δεν πάει πουθενά”. Σε ότι αφορά τους ”τελετάρχες” στην παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στο Μανχάτταν, ο ένας από τους τρεις που θα προταθούν, θα είναι ο τελευταίος ΣΑΕ-άρχης ΗΠΑ, ο ”άρχοντας” Θεόδωρος Σικάγου. Εξυπακούεται ότι, στην παρέλαση, θα κληθούν από τον κ. πρόεδρο της Επιτροπής, ΜΟΝΟ βουλευτές της ”Νέας -πασοκικής- Δημοκρατίας” και ο επίδοξος αρχηγός κόμματος… Χρ. Ζώης… (Περισσότερα γιά τις ιστορικές ”γκέττο”-εξελίξεις, σύντομα).
Ο ένας, ο μοναδικός και ο ανεπανάληπτος GAP

Το γεγονός ότι ένας λαός έκανε -με την ψήφο του- τον GAP πρωθυπουργό, αποδεικνύει και το ”υψηλό πολιτικό του κριτήριο”. Ο λαός αυτός ”επιβραβεύτηκε” γιά την επιλογή του: Μνημόνια, εξαθλίωση και ”υποδούλωση” γιά 50-60 χρόνια. Ο ”υπεύθυνος” αυτός λαός, o ”άξιος της τύχης και των επιλογών του”, εξακολουθεί να πληρώνει τον πρώην πρωθυπουργό του, ως ”κοπανατζή-βουλευτή” με…ασυλία, γιά να… ταξιδεύει ανά την υφήλιο.
Ιπιστουλή Κώτσιου στουν προυθιπουργό τς χώρας Αντόνι Σαμαράν
Τα ”ροζ” ελληνικά υπουργικά εβδομαδιαία ταξίδια ”παράνομων ζευγαριών”
Ο ”τσακισμένος” οικονομικά λαός της Ελλάδας πληρώνει τώρα και τα διεφθαρμένα κυβερνητικά ”μπορντέλα”
Τι πήραν οι τράπεζες από το ελληνικό Δημόσιο, το διάστημα 2008-2013
Οι 17 ‘Ελληνες ολιγάρχες που χρωστούν 10.5 δισ. ευρώ. Τα Ονόματα
Η ”λεβεντογέννα Κρήτη” μόνο την κρατικοδίαιτη ”οικογένεια” έχει να επιδείξει;
Η ΠανΚρητική ‘Ενωση Αμερικής νομίζει ότι απευθύνεται σε…κάφρους:
Η Ομογένεια ”θα φάει στην μάπα” πάλι, μετά τον ”επίτιμο” και την Ντόρα
Σεπτέμβριο 2006, η ΠανΚρητική ‘Ενωση τίμησε με το ”Βενιζέλειο Βραβείο” τον ”επίτιμο”. Επτά χρόνια μετά, θα τιμήσει την Ντόρα με το ίδιο βραβείο, 6 Δεκεμβρίου ’13, στη Νέα Υόρκη, με την ευκαιρία εκδηλώσεων γιά τα 100 χρόνια της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι σε 2-3 χρόνια θα τιμηθεί με το ίδιο βραβείο και ο… Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού το ”Βενιζέλειο” το μονοπωλεί η ”άγια κρατικοδίαιτη οικογένεια”. Ως Ομογενείς, γελάμε με τους πολιτικάντηδες της ΠανΚρητικής, που πουλάνε εκδούλευση στην ”οικογένεια της ρεμούλας”, υποτιμώντας έτσι και την Οργάνωση (που την χρησιμοποιούν) και -ειδικά- την νοημοσύνη της Ομογένειας.
”Σύμπτωση”: Πρόεδρος ΠανΚρητικής 2006
που τίμησε τον ”επίτιμο” στη Νέα Υόρκη, ο κ. Μαν. Βεληβασάκης. Επικεφαλής εκδηλώσεων (όπου θα ”τιμηθεί” η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου), Δεκ. 2013, ο ίδιος.
Σημ.: Ομογενείς, ετοιμαστείτε να ”ξηλωθείτε” γιατί η ημερήσια Αστόριας, που έχει επωφεληθεί πολύ και διαχρονικά από την ”άγια οικογένεια”, θα ετοιμάσει ”ειδικό ένθετο” στο οποίο θα ”εκθειάζεται” η Ντόρα και η ”προσφορά” της στην Ελλάδα (δηλαδή, η χρήση της… χώρας-κράτους γιά το άτομό της και την οικογένειά της).

Σεπτέμβριος 2006. Εκδήλωση, όπου τιμήθηκε ο επίτιμος από την ΠανΚρητική. Τότε η Ντόρα ως υπουργός Εξωτερικών, με 117 (!!!) κρατικοδίαιτα μέλη στην αποστολή της, ήταν στη Νέα Υόρκη γιά την Συνέλευση του ΟΗΕ. Μεταξύ αυτών, αρκετά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. Μαζί και ο πρόεδρος του ”Ολυμπιακού” ως… ”σύμβουλος” του Υπ.Εξ. ‘Εμειναν 11 ημέρες στο Μανχάτταν και έκαναν ”επιδρομή” σε εμπορικά καταστήματα με… λεωφορεία. Τότε -προ μνημονίων- πλήρωναν τα κορόϊδα γιά τα ”καραγκιοζιλίκια” της κάθε Ντόρας.
Αυτοκαταργήθηκε το προεδρείο του ”Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου”
Οργάνωση-”μαϊμού”: Συστηματική παραβίαση καταστατικού, μη διενέργεια εκλογών (η θητεία είναι 2 χρόνια, αλλά πέρασαν 3 και 6 μήνες και ”κάνουν το κορόϊδο”), έλλειψη οικονομικών απολογισμών, παραβίαση νόμων ΗΠΑ, δεν έγινε Συνέλευση 3 χρόνια, ανύπαρκτες Επιτροπές, ανύπαρκτη Εξελεγκτική Επιτροπή κ.ά.
Mε ”επικοινωνιακά παιχνιδάκια” και ψευδολογία, δεν προωθείται η ελληνόφωνη εκπαίδευση στις ΗΠΑ
Κοροϊδεύουν την Ομογένεια οι ”μαϊντανοί” που ”ασχολούνται” με την Παιδεία
Μονόδρομος η δημιουργία σχολείων ”τσάρτερ”, αν θέλουμε να σώσουμε την ελληνόφωνη Παιδεία στις ΗΠΑ.
http://www.kalami.net/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>