«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να με βλέπεις και να σκύβεις !!! (δικό μου μαγαζί είναι το κράτος)

Εγώ δεν είμαι τυχαίος, είμαι χρόνια στην πολιτική, εγώ συνέβαλα στη διάλυση, εγώ θα ξαναχτίσω τη χώρα. Και θα την ξαναχτίσω με τους όρους που εγώ θέλω.

Θα την ξαναχτίσω δίνοντας άδειες για ξενοδοχεία.

Με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό που έφτιαξα οι ξενοδόχοι μπορούν να χτίζουν παντού, οι μεγάλοι ξενοδόχοι, οι ξενοδόχοι σαν τη…γυναίκα μου και τον πεθερό μου.

Κάνω αυτό που μου αρέσει και λογαριασμό δεν δίνω.

Τα κατάργησα όλα για την ανάπτυξη. Παλιά ήθελες 15 στρέμματα για να χτίσεις ξενοδοχείο, τώρα θέλεις τα μισά.

Στα δάση, όπου θες.

Για μεγάλες επενδύσεις μιλάω.

Τις ξέρω εγώ τις μεγάλες επενδύσεις από μέσα.

Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.

Επρεπε να με ευγνωμονείς.

Διόρισα και τη γυναίκα ρε, δεν ντρέπεσαι ρε γελοίε;

Σκύψε τώρα να μου γλείψεις τα παπούτσια.

Το μαγαζί είναι δικό μου, διορίζω αβέρτα.

Και δεν ντρέπομαι σαν τους άλλους που μιλάνε για αξιοκρατία και διαγωνισμούς. Εγώ ακόμη και τώρα, που καταρρέει η χώρα τιμώ τον ψηφοφόρο μου και του βρίσκω δουλειά στο μαγαζί μου.

9αΟχι, δεν του βρίσκω δουλειά στα ξενοδοχεία της γυναίκας μου, το δικό μου μαγαζί είναι το κράτος. Ο δημόσιος τομέας, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας. Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις επειδή εγώ στέλνω επιστολές, με την υπογραφή μου. Λέω: να εξετάσετε την περίπτωση ώστε ο ψηφοφόρος να συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα από την απόφαση του ΑΣΕΠ. Δεν υπάρχει ΑΣΕΠ, εγώ είμαι το ΑΣΕΠ. Ακούς εκεί, επιλογή προσωπικού.

Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.

Εχω τη δύναμη να αλλάξω τα πάντα. Ποιος έλεγε ότι «δεν μπορείς να αλλάξεις το σπίτι όπου γεννήθηκες». Ποιος το έλεγε, ο Κομφούκιος, ο Νταλάρας, δεν θυμάμαι, κάποιος διάσημος το έλεγε. Εγώ το άλλαξα. Όχι μόνο το σπίτι. Αλλαξα όλο το χωριό. Τις Πρασσιές στο Ρέθυμνο. Οχι, δεν έβγαλα λεφτά από την τσέπη μου, έβγαλα λεφτά από τη δική σου τσέπη. Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις, τόσο δυνατός είμαι.

Λέγανε ότι οι Πρασσιές είναι αδιάφορου κάλλους. Πήρα κονδύλια από εδώ, πήρα κονδύλια από εκεί και έφτιαξα τα πάντα στο χωριό. Για εκατό κατοίκους έκανα έργα εκατομμυρίων. Πλατείες, αναπαλαιώσεις, υποδομές. Ότι υπάρχει γύρω γύρω από το σπίτι μας το φρέσκαρα για να έχουμε ωραία θέα. Όχι με δικά μου λεφτά, με δικά σου και με ευρωπαϊκά.

Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.

Τα σχέδιά μου έχουν βάθος χρόνου. Τι νομίζεις, ότι έφτιαξα τις Πρασσιές σε ένα χρόνο; Όχι ρε γελοίε, έχω πρόγραμμα, εγώ!  Βάλε κάτω και μέτρα πόσα λεφτά έχω ρίξει στο χωριό μου σε μια δεκαετία.

Ξεκινήσαμε γερά το 2003. Πήραμε 667.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό. Πριν στεγνώσουν τα τσιμέντα, το 2009, πήραμε από το ΕΣΠΑ 980.000. Τη μελέτη την έκανα εγώ, είχα ιδρύσει μια Μη Κυβερνητική με τον αδερφό μου. Μετά πήραμε επιπλέον 305.000 για να φτιάξουμε τα απέναντι σπίτια, τις προσόψεις. Πέρασαν λίγα χρόνια και βάλαμε υπόγεια τα καλώδια του ρεύματος, με 123.000 ευρώ. Φτιάξαμε αποχέτευση με 173.000 και για τα λύματα βρήκα άλλες 473.000.

Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις, ρε γελοίε. Εσύ δεν έκανες τίποτα για το δικό σου χωριό. Δεν έχεις κυβερνήσει, δεν έχεις διορίσει, δεν έχεις μοιράσει χρήμα. Και θέλεις να ασχοληθείς και με την πολιτική. Αντε από δω ρε γελοίε.

Το φανταστικό υπουργικό παραλήρημα είναι εμπνευσμένο από όσα απηύθυνε ο Νίκος Σηφουνάκης, βουλευτής ΠαΣοΚ, στον κ. Σπύρο Γαληνό, βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά τη γνώμη του όταν βλέπουμε τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ, και της ΝΔ, θα πρέπει να σκύβουμε. Γιατί, οι πολιτικοί μας, μπορεί να λαδώθηκαν, να κατέστρεψαν την χώρα, να εξαθλίωσαν τον λαό, να τους έσυραν στο δρόμο της αυτοχειρίας,  αλλά ελάχιστη σημασία έχει…..Μεγαλύτερο κακό από αυτά, είναι ένας διορισμός. Αυτή είναι η Παγκάλια ρητορεία, ”Μαζί τα Φάγαμε”.
Για μία θέση εργασίας, αυτοί ρήμαζαν τον τόπο, γέμιζαν τις τσέπες τους με εκατομμύρια, στο τέλος μας δολοφόνησαν σαν λαό. Και ακόμα και ο βολεμένος υπάλληλος, τα λίγα λεφτά που έπαιρνε, τα κέρδιζε δουλεύοντας. Τον πακτωλό των χρημάτων, που κέρδισαν οι πολιτικοί, μαζί με τους επιχειρηματίες φίλους τους, τον κέρδισαν άκοπα. Με κάποιο ”επαγγελματικό” δείπνο, με μία κοινωνική υποχρέωση το πολύ.
 

Αυτή είναι η  …βλαμμένη νοοτροπία και το σκεπτικό των βουλευτών μας! Καμαρώστε τους!

Δεν θα μας διχάσετε όμως κ. Βολευτάδες !  Προτιμάμε να διχαστούμε, μετά την τιμωρία σας, μετά την στιγμή που θα απαλλαγεί αυτός ο τόπος και οι κάτοικοι του, από εσάς!

http://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/

http://paganeli.wordpress.com/

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

3 comments to Να με βλέπεις και να σκύβεις !!! (δικό μου μαγαζί είναι το κράτος)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>