«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι συμβαίνει με το δηλούμενο εισόδημα 2009 της Ευγενίας, στο Πόθεν Έσχες του Άδωνις???

ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  — Σύμφωνα με δημοσιεύματα – αναρτήσεις της Espressonews.gr και http://www.madata.gr/diafora/43091.html, η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού υγείας Άδωνις Γεωργιάδη, μέχρι και τον Ιούλιο του 2009, δούλευε φουλ στον ΑΝΤ1, την εκπομπή «Στιγμή της αλήθειας», για την οποία (σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα) εισέπραττε 4.000€ ανά επεισόδιο ή 16.000€ μηνιαίως. Αν αυτό είναι αληθές, η Ευγενία Μανωλίδου θα πρέπει να έχει εισπράξει από τον ΑΝΤ1 το 2009, ποσό των 96.000€ ή των 102.000€ για 7μηνο.

  — Η Ευγενία έκανε τα Αυγουστιάτικα μπάνια της με τον μπουμπούκο κατά Μύκονο μεριά και στη συνέχεια… έλιωσε σόλες (τουλάχιστον, όπως η ίδια είπε) για τη προεκλογική εκστρατεία 2009 του Άδωνις.

  — Όλο το καλοκαίρι του 2009 γραφόταν ότι τα ξαναβρίσκει με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ» έναντι του ποσού των 12.000€ τον μήνα (!!!!!!), αλλά ταυτόχρονα αποδείχθηκε ότι διαπραγματευόταν ανοικτά και με το Star. Τελικά δεν παρουσίασε ούτε το ξωτικό «Dancing with the stars» για το οποίο οι φήμες οργίαζαν.

  — Να μη τα πολυλογώ, η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 έληξε, αλλά είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Άδωνις Γεωργιάδη, δεν δούλεψε στον ΑΝΤ1 τσάμπα, ούτε για ψίχουλα. Ακόμα και αν τα ποσά που γράφτηκαν δεν είναι ακριβή, σίγουρα δεν απέχουν από αυτά.

  — Στις 17/12/2011, ο Άδωνις και η Ευγενία, υπέβαλαν τη προβλεπόμενη από τον νόμο περί «Πόθεν Έσχες» κοινή δήλωση, για τα εισοδήματα που απέκτησαν το…. 2009. Έκπληκτοι βλέπουμε στη δήλωση «Πόθεν Έσχες» ότι η Ευγενία Μανωλίδου, δηλώνει ότι το 2009, είχε εισόδημα…. 4.652,09€!!!!!!!!! Αυτό σημαίνει, ότι αν δούλευε το τίμιο επάγγελμα κάθε υποτιμημένης καθαρίστριας, για το ίδιο χρονικό διάστημα 1/1 – 31/7/2009, θα έβγαζε υπερδιπλάσιο ποσό από αυτό που δηλώνει. Όμως για να προτιμήσει να παίζει την «Στιγμή της αλήθειας» πάει να πει ότι στ΄ αλήθεια έβγαζε πολλά περισσότερα.
— Επίσης, δεν μπορούμε να μιλάμε για τυχόν ρήτρες, ΔΙΟΤΙ τον Αύγουστο 2009 είχε λήξη το ετήσιο συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και απλά, ήταν ελεύθερη και διαπραγματευόταν με όλους και όπου της καθόταν καλύτερα η μπίλια.

ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 1
  — Εδώ αξίζει να σημειωθεί (για να μη πάει να μας μπερδέψει ο τηλεβιβλιοπώλης), ότι εισόδημα του 2009 θεωρείτε και κάθε ποσό που αντιστοιχούσε στις συμφωνημένες με τον ΑΝΤ1 αμοιβές της, της οποίες ενδεχομένως ο σταθμός της χρωστούσε.

  — Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Άδωνις Γεωργιάδη, παρουσίαζε μέχρι και τον Ιούνιο του 2009 τουλάχιστον, ένα παιχνίδι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ. Ήταν ένα φαινομενικά απλό παιχνίδι, που δεν απαιτεί ούτε ειδικές γνώσεις, ούτε μνήμη, ούτε και τύχη. Οι παίκτες δεν υποβάλλονταν σε καμία δύσκολη δοκιμασία. Το μόνο που χρειαζόταν. ήταν να γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους και να έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια απαντώντας σε 21 προσωπικές ερωτήσεις.

  — Τα τρία (3) βίντεο 2009 είναι ενδεικτικά και όχι μοναδικά και τα βάζουμε για να μη μας πουν για…. αναδουλειές, λόγω του δηλούμενου, πενιχρού ετήσιου…. 4.652,09€ της Ευγενίας.

Μήπως θα πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιο ελεγκτικό όργανο να λύσει τις όποιες απορίες του δημιουργεί η δήλωση «Πόθεν Έσχες» έτους 2009 των Άδωνις και Ευγενίας????

Άδωνις, αν μας εξηγήσεις και ποιοι είναι συνιδιοκτήτες των πολλών αγροτεμαχίων της Λευκάδας, στα οποία ΟΛΑ έχεις μερίδιο από 5,55%, θα σου είμεθα ευγνώνονες….

ευτυχια μανωλιδου.η στιγμη της αληθειας

spirakoschania21
I Stigmi Tis Alithias – Apostolos

enigma6565
I Stigmi Tis Alithias – Dimitra

enigma6565
Το υλικό είναι… ευγενική χορηγία του [ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/42038

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>