«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε ποιος λέει ότι επωμιστήκαμε το κόστος!!!

Αυτός ο προδότης ανθέλληνας

Η κατάρα από το 1830 Τράπεζα της Ελλάδος,ίσων μόνιμο εκτελεστικό απόσπασμα για την Ελλάδα.

Ένας άπατος βόθρος για τις οικονομίες των Ελλήνων και ο μεγαλύτερος τοκογλύφος που ρουφάει σαν βδέλλα το αίμα των Ελλήνων!

Αυτόν θα αξιωθώ να τον δω κρεμασμένο στο σύνταγμα;;;;

………………………………………………

«Επωμιστήκαμε ένα μεγάλο κόστος, κάναμε πολύ κόπο, τώρα αναμένουμε τους καρπούς» δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

Είσοδο της ελληνικής οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης από το 2014 αναμένει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, όπως δήλωσε σε ομιλία του στο 7ο Ελληνοαλβανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Σύμφωνα με τον κ. Προβόπουλο, οι αγορές δείχνουν να το αντιλαμβάνονται αυτό. «Επωμιστήκαμε ένα μεγάλο κόστος, κάναμε πολύ κόπο, τώρα αναμένουμε τους καρπούς» δήλωσε.

Ο κ. Προβόπουλος αναφέρθηκε στις ισχυρές και διευρυνόμενες εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας και στην παρουσία των ελληνικών τραπεζών στην Αλβανία. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δημοσιονομική προσαρμογή που έχει επιτύχει η Ελλάδα, καθώς και στην συντελούμενη ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, που έχει οδηγήσει για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες σε πλεονασματικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Μιλώντας για τις εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο κ. Προβόπουλος δήλωσε ότι με την έξαρση της κρίσης η Τράπεζα της Ελλάδος ΕΛΛ-0,52% παρενέβη για να διατηρήσει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην παροχή της αναγκαίας ρευστότητας στο τραπεζικό σύστημα και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. «Η αναδιοργάνωση του τραπεζικού κλάδου που έχει επιτευχθεί είναι εντυπωσιακή. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που, έχοντας αντέξει μια τέτοια θύελλα, ο τραπεζικός τομέας στην Ελλάδα είναι πλέον καλά κεφαλαιοποιημένος και ανακτά την ανταγωνιστικότητά του» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Προβόπουλο, η αναδιοργάνωση του τραπεζικού κλάδου θα επιτρέψει να αξιοποιηθούν οι συνέργειες και οι οικονομίες κλίμακος, ενώ οι τράπεζες θα διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά το ενεργητικό τους και αυτό θα απελευθερώσει κεφάλαια απαραίτητα για τη χρηματοδότηση των παραγωγικών επιχειρήσεων.

Ο διοικητής της ΤτΕ αναφέρθηκε και στην παρουσία των ελληνικών τραπεζών στη νοτιοανατολική Ευρώπη, λέγοντας ότι συνιστά στρατηγική επιλογή που συνδέεται με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της ευρύτερης περιοχής. Ωστόσο, πρόσθεσε, κάποιες συγχωνεύσεις μπορεί να είναι απαραίτητες ώστε οι ελληνικές τράπεζες να αποκτήσουν μερίδια αγοράς που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία τους.

 http://www.naftemporiki.gr/

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>