«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΡΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ «ΕΦΥΓΕ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο ευπατρίδη της πολιτικής Νικολάου Μάρτη:

«Με βαριά θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Νικολάου Μάρτη, ο οποίος ήταν ένας πραγματικός ευπατρίδης της πολιτικής υπηρετώντας με συνέπεια και την Ελλάδα και τις Αρχές του.

Ο Νικόλαος Μάρτης ήταν και μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον αγώνα για τη ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία.

Το πέρασμα και μόνο από το Υπουργείο Βορείου Ελλάδος που του εμπιστεύτηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στα πρώτα επτά μεταπολιτευτικά χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, δείχνουν το σημαντικό ρόλο που κλήθηκε να διαδραματίσει σε εποχές που το «Μακεδονικό» δούλευε σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο από τους Σκοπιανούς, αλλά και από τους Βουλγάρους.

Είχα την τύχη να συνυπάρξω μαζί του στη Θεσσαλονίκη στη διετία 1976-78, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μου εμπιστεύτηκε να δημιουργήσω τον πρώτο τηλεοπτικό σταθμό στη Βόρειο Ελλάδα που έμελλε να εξελιχθεί στην ΕΡΤ3

Ήταν η διετία όπου έζησα τη συναισθηματική φόρτιση του Νικολάου Μάρτη, όταν ο αείμνηστος καθηγητής Μανώλης Ανδρόνικος του αποκάλυψε ότι βρήκε στη Βεργίνα τους βασιλικούς τάφους των Μακεδόνων, τον τάφο του Φιλίππου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Είναι ευτύχημα που «έφυγε» σε μια εποχή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Δεν θα ζήσει την εθνική ταπείνωση.

Ταυτόχρονα, όμως, είναι κρίμα που δεν είναι εν ζωή και μάλιστα σε προσφορότερη ηλικία, ώστε να μπορέσει να σηκώσει το γνωστό ανάστημά του, το συνδεδεμένο με ήθος και πατριωτισμό, βοηθώντας την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στον αγώνα προάσπισης της ελληνικότητας της Μακεδονίας».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

TΕΡΕΝΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ ΤΗΛ. (210) 7247590

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ FAX: (210) 7247468

e-mail: t.quick@parliament.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>