«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σώρρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ θέλω να μου κάνεις μήνυση γιατί σε κατηγορώ ότι εχεις πλαστά και ψεύτικα χαρτιά και κοροϊδεύεις τον Ελληνικό λαό!

Σώρρα εγώ είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δείξε μας εσύ τι είσαι στο δικαστήριο.

Μαστίγιο και Καρότο κατά του ελληνικού λαού ξένοι ντόπιοι και όλα τα μαζέματα των απατεώνων μαζί με τα κινήματα που γέμισε η Ελλάδα!

Το βασανιστήριο της σταγόνας κατά του ελληνικού λαού από αυτούς που τους τίμησε σαν ηγέτες του‼!

Φάλαγγα κατά του ελληνικού λαού διότι οι ηγέτες μας είναι ανώμαλοι σαδομαζοχιστές‼!

Και μετά από το ολοκληρωτικό ξεζούμισμα, στέλνεται στο σφαγείο τον Ελληνικό λαό‼!

Οι νέοι Έλληνες πρέπει πάση θυσία να μην έχουν καμία συνέχεα με την κληρονομική τους ιστορία, σχεδόν το έχετε καταφέρει‼

Πρέπει οι άνθρωποι να δυστυχούν για να μην έχουν χρόνο και κουράγιο ούτε για επαναστάσεις, ούτε για σκέψεις και αντιρρήσεις, απελπισμένοι θα νιώθουν ότι εκεί στο μαντρί είναι εξασφαλισμένοι, μέχρι να οδηγηθούν στο σφαγείο‼

Να μην έχουν κουράγιο ούτε να κλάψουν ή να θάψουν τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους!

Μέσα σε αυτήν την φρίκη διάφοροι απατεώνες ιδιώτες και κινήματα του πλασάρουν μάνα εξ’ ουρανού, μόνο που αντί για μάνα εξ’ ουρανού από πίσω καλά τυλιγμένα σε ωραία σελοφάν είναι σκατά , είναι απάτες, είναι φρίκη χειρότερη από αυτή που βρισκόμαστε σήμερα.

Ένας από αυτούς τους χλιδάτους απένταρους δισεκατομμυριούχους είναι και ο πολλά βαρύς Σώρρας μαζί με μια κλίκα την END διεθνών προδιαγραφών που των πατρονάρει!

Εδώ θα σταθώ λίγο να εκφράσω μαζί με τους ανατριχιαστικούς φόβους μου και την μεγάλη μου λύπη.

Δεν θα το πίστευα ποτές ότι ο χώρος που λέει ότι εκπροσωπεί τους αρχαίους προγόνους μας καλύπτει και σιγοντάρει αυτόν τον λιγδιάρη απατεώνα Σώρρα‼!

Πρόσεξε Σώρρα σε λέω λιγδιάρη και απατεώνα και Γύφτο Ρωμά και ξέρεις γιατί επειδή είδα ότι η δικαιοσύνη σε πάει αφού ικανοποιείς σχέδιά τους, είπα να σε προκαλέσω να μου κάνεις μήνυση στα Ελληνικά δικαστήρια μια και παραμένω άσημος να γίνω γνωστός και ήρωας γιατί αν μου κάνεις μήνυση ο δικηγόρος μου μαζί με εμένα θα σε ξεσκίσουμε αφού γνωρίζω ότι τα ομόλογα σου είναι αξίας ίσια με κωλόχαρτο και γιατί υπάρχει περίπτωση να μας μολύνουν και σαν κωλόχαρτα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, άντε να δούμε τι θα παρουσιάσεις αν έχεις α@χ@δια;;; Να μου κάνεις μήνυση να δείξεις στους κολλητούς σου τα ζώα που σε επικαλούνται με φαιδρές μαλα@ίες, να μην λένε ότι από αυτό που έχουμε πάθει τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε με τον Σώρρα;

Ντρέπομαι που και αυτοί που το λένε είναι συμπολίτες μου και μορφωμένοι! Σε τι ποντάρουν επάνω σου θα το μάθουμε στο δικαστήριο αν μου κάνεις μήνυση, αφού θα είναι απ’ έξω να σε χειροκροτάνε, τόση αξία έχουν τέτοια κάνουν‼!

Σ’ώρρα στο λέω ξανά μεγαλοφώνως ότι είσαι ο μεγαλύτερος απατεώνας που υπάρχει στην γη και απ αριθμών ένας κίνδυνος για την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

Στο ξανά λέω αν έχεις α@χί@ια αντρικά κάνε μου μήνυση να αποδείξεις στα ζώα που σε πατρονάρουν ότι είσαι αυτό που λες;;;

Δεν θα σε ενοχλούσα γιατί ξέρω ότι τέτοια θέλεις για διαφήμιση αλλά τρομάζω που βλέπω αρκετά ζώα συνανθρώπους μου να έχουν πέσει στην βρόμικη και επικίνδυνη παγίδα σου!

Όταν αποφασίσεις να μου κάνεις μήνυση να μου το πεις να σου στείλω και τα πλήρη στοιχεία μου για να κάνουμε γρήγορα το ξεβράκωμά σου , άντε και καλό ραντεβού στα δικαστήρια που θα είναι και ο τάφος σου, σας, όχι σαν το στημένο δικαστήριο της πουστιάς, αλλά αληθινό δικαστήριο με στοιχεία‼!

Σώρρα κάτι μου λέει ότι θα με κάνεις ήρωα και διάσιμο, άντε γιατί δεν αντέχω στην αφάνεια, εγώ σε κατηγορώ στα ίσια τον μεγαλύτερο απατεώνα και τον ποιο επικίνδυνο άνθρωπο για την πατρίδα μου και ας επαναλαμβάνομαι. Εγώ δεν είμαι Αμερικανάκι να καλοπερνώ, εμένα με έχουν ξεσκίσει αυτοί που ενώ τους έχεις κάνει μηνύσεις του κώλου για ξεκάρφωμα σε καλύπτουν αφού δεν σε έχουν κλείσει μέσα ακόμα, θα το πράξω εγώ;;;

Λοιπόν Σώρρα Ρώμο-γυφτα εγώ είμαι γνήσιος Έλληνας και σε προκαλώ ότι είσαι απατεώνας, πάρε τα ομόλογά σου τα κάλπικα, τα ψεύτικα και έλα να τα δείξεις και να αποδείξεις στα ζώα που σε πιστεύουν ότι είναι αληθινά;;; Εγώ για χάρη της πατρίδος μου αν αποδείξεις ότι είναι αληθινά θα πάω μόνος μου ως συκοφάντης στην φυλακή‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

21 comments to Σώρρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ θέλω να μου κάνεις μήνυση γιατί σε κατηγορώ ότι εχεις πλαστά και ψεύτικα χαρτιά και κοροϊδεύεις τον Ελληνικό λαό!

    • Ευχαριστώ φίλε μου. Κάποιος πρέπει να ξεσκεπάσει αυτόν τον απατεώνα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω διότι αυτός είναι μαριονέτα μεγάλου αφεντικού! Ο καλύτερος τρόπος είναι να μου κάνει μήνυση.

  • Εχεις καποιες αποδειξεις?
    απο τα γραφομενα δεν βγαινει νοημα.
    Ποιοι ειναι οι “πατρονες” του Σωρρα?
    Βλεποντας το λαιυ αουτ του μπλογκ σου, συμπεραινω οτι εισαι συνελλην.
    Τι ξερεις και δεν το κοινιποιεις στους πολιτες?

    Χαιρε

    • Ναι φίλε μου είμαι μόνον ΕΛΛΗΝ. Στην κατηγορία θεμάτων Γιαλτουρίδης και στην άλλη κατηγορία Σώρρας θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Όσο για περισσότερα αναμένω να μου κάνει μήνυση για να τον ξεσκίσω!
      και αυτό μόλις το έστειλε Ο Γιαλτουρίδης
      Ρε Μάκη,

      μήπως πήρες τίποτα αφρικάνικα διαμάντια απο το καλπάζων καραφλό άλογο του κάμπου;

      Παρεούλα και με τον Καλογερό ρε λαμόγια;

      Αιτησούλες ε…
      …………………………
      Εγώ φίλε μου δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον Σώρρα γιατί του κάνω διαφήμιση, μόνο την μήνυση θα ανεβάσω όταν μου κάνει ο απατεώνας!!!
      Όπως θα είδες σήμερα για τρίτη φορά μου χακαραν την ιστοσελίδα, άρα κάποιους ενοχλώ και αυτό συμαίνη ότι είμαι σε σωστό δρόμο για την πατρίδα μου, αφού μου επιτίθενται με κουκούλες.

  • Στυλ. Σφακιανάκης

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Δ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ,
    ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ το εξής:
    ——————
    Σώρρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ θέλω να μου κάνεις μήνυση γιατί σε κατηγορώ ότι έχεις πλαστά και ψεύτικα χαρτιά και κοροϊδεύεις τον Ελληνικό λαό!
    ——————
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ προβοκατόρικα τον κ. ΣΩΡΡΑ να σε ΜΗΝΥΣΕΙ αποκρύπτοντας όμως, προφανώς από δειλία, τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας σου και τα τηλέφωνά σου, αλλά και δεν κατονομάζεις ποία ακριβώς είναι τα πλαστά και ψεύτικα χαρτιά του κ. Σώρρα με τα οποία κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό.
    ΕΑΝ μου στείλεις τα στοιχεία που έχεις και είναι αληθινά τότε εγώ ΠΡΩΤΟΣ θα τον μηνύσω, αφού ούτε η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει το θάρρος να τον μηνύσει για την Μήνυσή του εναντίον των 300 Βουλευτών που την έχει δημοσιεύσει, αλλά έχει ξεφτυλίσει και τον σημερινό Υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη που τον μήνυσε, αλλά αθωώθηκε… ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
    Επωνύμως:
    Στυλιανός Σφακιανάκης, 6977 250222 για κάθε διευκρίνηση σε… οποιονδήποτε.

    • Σου ανταποδίδω το προβοκατόρικα. Δηλαδή εσύ ικανοποιήθηκες με το δικαστήριο θέατρο με του Αδωνι;;; Γιατί από αυτά που ξέρουμε δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο πολύς Άδωνις!!! Τέτοιες δίκες δεν είναι μόνο όπως λες προβοκατόρικες αλλά έχουν και προβοκάτορες να τον διαφημίζουν!!! Και πρώτο από όλα το κράτος που του κάνει επάξια μαζί με άλλα κουνήματα την δουλειά τους, αφού διασπάνε μια συμπαγή διαμαρτυρία, αντίσταση, επανάσταση. Εγώ δεν θα του κάνω άλλη διαφήμιση και θα ασχοληθώ μόνο όταν μου κάνει μήνυση ως θιγόμενος. Μην επανέλθεις στο θέμα αυτό γιατί δεν θα σου απαντήσω και δεν το θέλω να περιφρονώ τους αναγνώστες μου, αν είσαι αναγνώστης μου και όχι βαλτός;;;;;;;;;;; Δηλαδή τι άλλα στοιχεία θέλετε τα γράφω κάθε ημέρα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν σας φτάνει;;;

  • Ελλάνιος

    Μήπως τελικά εσύ Κωνσταντίνε είσαι ο Roma γύφτος? Αν δεν είσαι πήγαινε στο ποινικό δικαστήριο με τα στοιχεια σου και τις αποδείξεις σου. Θα γίνεις και Ήρωας

    • Μόλις μου στείλεις την επιταγή που θα σου δώσει ο Σώρρας απο τα 600 παπάρια, αν δεν είσαι ο Σώρρας, έτσι να είναι λίγο παχιά επιταγή σαν του Σώρρα θα πάω αύριο το πρωί!!!!!Εγώ μεγάλε είμαι γενιά οπλαρχηγών του Κολοκοτρώνη και για αυτό μην κουράζεσαι δεν μετράς.

  • Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ
    οι λεξεις ομως που χρησιμοποιεις [αρχιδια, παπαρια κλπ] δειχνουν προβληματικο ανθρωπο!
    ==============================================================================
    Αρτέμης Σώρρας

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ
    ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ

    ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΤΡΕΛΟΥ Η ΨΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ

    ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ [ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ] ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ

    ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ [ ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΑΣ ΙΣΩΣ ΕΜΜΟΝΗ ] ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΡΧ@@@Α

    ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    • Καλησπέρα έχουμε μπλέξει το σώβρακο με την γραβάτα, ποιος είναι ο Σώρας πότε και που απαντάει;;; Ο ίδιος απαντάει ή έχει κολαούζα;;; Θα ήταν ηλίθιο εκ’ μέρους μου να δώσω τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο πως το ζητάς εσύ ο τόσο έξυπνος, όσο για το ποιος είναι τρελός ή πατριώτης αυτό φαίνεται και μπορεί άνετα να αποδεικτή στο δικαστήριο όπως είπες και εσύ, εγώ δεν πλασάρω σχεδόν δυο χρόνια χαρτιά στους απελπισμένους πατριώτες μου χωρίς αντίκρυσμα. Μην βάζεις κολαούζα Σώρρα μπορείς να απαντήσεις εσύ για να σου απαντήσω σε άλλη γλώσσα. Εγω σου μιλώ από την ιστοσελίδα μου, γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο και βάζεις τα φερέφωνά σου;;; Και που είσαι στην μήνυση που θα μου κάνεις να φέρεις και αυτούς που εχεις μηνύσει, υπουργούς, βουλευτές, κ.α για να αποδείξουν ότι αυτά που λες και κάνεις είναι νόμιμα μαζί με τα χαρτιά να δούμε πόσο αληθινά είναι τα 600;;; Αν δεν τους καλέσεις εσύ θα τους καλέσω εγώ για μάρτυρες, εγώ δεν είμαι Άδωνις να μην έρθω, και θα σου εχω κάνει και διαφήμιση να έχουμε μεγαλο ακροατήριο, για να μην είναι στημένο δικαστήριο, αν είναι έτσι όπως τα λες θα κερδίσεις εσύ και ο ελληνικός λαός , διαφορετικά θα πας φυλακή ότι παρασέρνης τον λαό σε περιπέτειες.Εσύ ζήτησες να κάνει αγωγές ο λαός στο εισαγγελέα να διεκδικήσει το μερίδιό που του ανήκει από τα ανύπαρκτα 600. Ήρθε η ώρα να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι τα κωλόχαρτα που δείχνεις είναι αληθινά και έχουν αντίκρυσμα αληθινό στα 600 δις!
      Υστερόγραφο
      Όπως βλέπεις έπαψα να σου κάνω διαφήμιση, δεν σε ξανά βάζω στην πρώτη σελίδα, πες πες κάτι θα μείνει!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΗΝΗΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ? ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ? Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ? Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ 302 ΜΗΝΗΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ…..Α ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

  • ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΜΑΙΡΗ

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!! ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!

    • μόλις μου στείλεις την επιταγή που θα καλύπτει τα έξοδα των δικηγόρων θα πάω την ίδια ημέρα να του κάνω μηνύσει, και άσε τα λόγια τα παχιά περί ενότητος με απατεώνες! Άμα θέλεις να αγωνιστής υπάρχουν άλλοι τρόποι καθαροί. Και με την ευκαιρία που αναλαμβάνεις δικηγόρος των απατεώνων μπορείς να μου πεις πια χαρτιά εχεις που αποδεικνύει ότι δεν είναι απατεώνας;;; Και μην μου πεις για το δικαστήριο μαϊμού που δεν επήγε ο μηνυτής το πατσαβούρι ο Άδωνις?????? Ήταν καλά στημένο για να έχει ένα χαρτί στο χέρι, γιατί πράγμα δικάστηκε ξέρεις;;;;; Όχι για τα πλαστά ομόλογα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε???? Δικάστηκε λέει ότι δεν είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα?????

  • Όσο ξεφτιλισμένο και να είναι το ελληνικό κράτος, ποτέ δεν θα δεχτεί να το σώσει ένας “γύφτος”. Τόσο ψωροπερήφανο είναι το καριόλικο.

    Και μπορεί ο Σώρρας να μην είναι γύφτος αλλά μάλλον οι γύφτοι θα τον έχριζαν ασυζητητί ως βασιλιά τους. Ο άνθρωπος έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται για τον θρόνο αυτόν. Στο κάτω κάτω της γραφής οι γύφτοι τι είναι; Δεν είναι άνθρωποι οι άνθρωποι!

  • Νικήτας

    Πράγματι φίλε πατριώτη.
    Μου φαίνεται ότι κάπως τα μπερδεύεις τα πράγματα.
    Αν έχεις στοιχεία περί όσων ισχυρίζεσαι γιατί δεν γλυτώνεις και εμάς τους “βλάκες” από τον Αρτέμη Σώρρα.
    Μήπως θέλεις λάδωμα.

  • ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΡΟΘΕ,ΜΑΛΑΚΑ,ΗΛΙΘΙΟ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΖΩΟ,

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ???????
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ? ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 3 και 60 ε?
    ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΓΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα 600 δις? ΟΕΕΕΕΕΕΕΕ????
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατι ξερουν οτι απευθυνονται σε ΖΩΑΚΙΑ σαν και σενα και σαν τους ομοιους σου που σκεφτονται με το φτωχο τους το μυαλουδακι.
    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ WEB MΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ .
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ???????? ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ?
    Τι ?????? ΤΙ ΣΗμΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ? ξέρω ειναι αγνωστη λεξη για σενα .
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ και ολα τα αλλα χαιβανια που σου απαντουν

  • ΓΙΑ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΕ

  • document.location=”http://www.artemis-sorras.com”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>