«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αίμα αληθινό με σικέ κράτος, με σικέ πολιτικούς, με σικέ βουλή, με σικέ υπουργούς, με σικέ πνευματικούς, με σικέ πρωθυπουργό, με σικέ πρόεδρο δημοκρατίας… μόνο η πολιτική χούντα-μαφία δεν είναι σικέ‼!

Ένα σχέδιο διάλυσης του Ελληνικού κράτους, διάλυσης της ελληνικής ψυχής, διάλυσης του συνδετικού κρίκου της σημερινής γενιάς με την απερχόμενη, έστω και έτσι όπως υπήρχε μέχρι σήμερα!

Ένα σχέδιο δημιουργίας όξυνσης, τρομοκρατίας, εκφοβισμού, πείνας και ανέχειας σε ένα κομμάτι του λαού, αφήνοντας τους υπόλοιπους προκλητικά να έχουν άνετα τα προς ζην για να συντηρούν την διχόνοια και εμφυλιακές καταστάσεις, να περνούν ότι θέλουν από τον περίεργα καθηλωμένο αποβλακωμένο ναρκωμένο λαό!

Του προσφέρουν μίσος, σικέ πολιτικούς διωγμούς, δολοφονίες, δημιουργούν κατά παραγγελία των ξένων αφεντικών τους όλες εκείνες τις καταστάσεις που θα τους επιτρέπουν να έχουν διχασμένο τον Ελληνικό λαό!

Αίμα αληθινό με σικέ κράτος, με σικέ πολιτικούς, με σικέ βουλή, με σικέ υπουργούς, με σικέ πνευματικούς, με σικέ πρωθυπουργό, με σικέ πρόεδρο δημοκρατίας…

μόνο η χούντα δεν είναι σικέ‼!

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν, από την μια, μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού να δυστυχά και από την άλλη στήνουν φιέστες με κατασκευές γηπέδων όταν κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, κόβουν τις συντάξεις πείνας, φάρμακα, και οι άνεργοι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ‼!

Βγαίνουν κάθε μέρα φρέσκοι φρέσκοι διάφοροι δουλοπρεπείς κοματατζίδες από υπουργεία, από βουλευτές, από συνδικαλιστές, από τους έχοντες χορτάτους και πετάνε λάσπη παντού και μετά έχουν τα βοθρατζίδικα ΜΜΕ και τα σκουπίζει‼

Θα κόψουμε τις συντάξεις αλλά όχι οριζόντια αλλά κάθετα, όχι κάθετα αλλά οριζόντια, όχι δεν θα κόψουμε τις βασικές συντάξεις αλλά ??????????

Ποιος ασχολείται με τους ετοιμοθάνατους άλλωστε αρκετά τους έχουν συκοφαντήσει ως τεμπέληδες που είναι η αιτία που καταστρέφετε η οικονομία. Οι νέοι βλέπουν σαν απόβλητα τους γέρους και ας τρώνε την σύνταξη τους στις καφετέριες‼‼

Ούτε ένας από αυτούς τους αχάριστους δεν ζήτησε να μάθει γιατί αυτός πρέπει να πάρει την σύνταξη και πόσο την έχει πληρώσει με την ζωή του και ποιοι του έχουν κλέψει την ζωή, το αίμα του και τα όνειρα του, ούτε ένας;;;

Όμως ξέρει να σφάζεται για τα κόμματα, για το ποδόσφαιρο, για ανούσια και άχρηστα πράγματα, ακούει να τον καλεί η πατρίδα του και κάνει την κορόιδα!

Σήμερα αυτοί οι κληρονόμοι αυτού του ιερού τόπου φέρονται σαν να ζουν στον πύργο της Βαβέλ, όλοι μαζί αλλά μιλάνε και σκέπτονται άρρωστα, αχάριστα, απάνθρωπα. Τι σκατά τους δίδαξαν αυτοί οι καθηγητάδες με στέρηση αυτόν των γωνιών να σπουδάσουν τα καμάρια τους για να τους σκοτώσουν με αχαριστία‼!

Τι στο διάολο γενιά είναι αυτή που δεν αντιστέκεται στον αργό και βασανιστικό αλλά σίγουρο θάνατο τους;;;

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Αίμα αληθινό με σικέ κράτος, με σικέ πολιτικούς, με σικέ βουλή, με σικέ υπουργούς, με σικέ πνευματικούς, με σικέ πρωθυπουργό, με σικέ πρόεδρο δημοκρατίας… μόνο η πολιτική χούντα-μαφία δεν είναι σικέ‼!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>