«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

Στην σύσκεψη-συζήτηση που είχαμε οι αγρότες της Μεσσηνίας στο Χανδρινού, σήμερα Παρασκευή 1η Νοεμβρίου,

αποφασίσαμε να μην υποχωρήσουμε από το αίτημα της μη φορολόγησης των αγροτεμαχίων.

Η φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των βοσκοτόπων είναι αντιαναπτυξιακή και αντιεπιστημονική.

Σε συνάρτηση με τη νέα ΚΑΠ που μειώνει δραματικά τις επιδοτήσεις ειδικά στους μικρούς και μεσαίους αγρότες

και την άγρια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με 13% που θα ισχύσει από 1/1/14,

θα αυξηθεί υπέρμετρα το ήδη υψηλό κόστος παραγωγής στην χώρα μας, θα οδηγήσει σε μείωση της παραγωγής

και στη βίαιη μεταφορά της γης από τους Έλληνες αγρότες σε ξένα και ντόπια μονοπώλια.

Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλει το κατατεθέν νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε. μετατρέπουν τους Έλληνες αγρότες από νοικοκυραίους σε κολίγους.

Ήδη έκθεσή τους αναφέρει πως τον τελευταίο χρόνο έχουμε δραματική μείωση στον αριθμό των αγροτικών νοικοκυριών ενώ στον αντίποδα αύξηση του μεγέθους των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Να μην έχουμε καμία αυταπάτη για την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Το παιχνίδι χοντραίνει. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όλο και περισσότερο.

Από την Μακεδονία ως την Κρήτη οι αγρότες έχουν ξεκινήσει την αντίστασή τους με αποκλεισμούς σε εφορείες και με επεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια των περιοχών τους. Βρισκόμαστε σε επαφή και συντονίζουμε τον αγώνα μας.

Για το πιο συνειδητό και πρωτοπόρο κομμάτι του αγροτικού κόσμου, το καθήκον της οργάνωσης και της δράσης είναι επιτακτικό.

Την 6η Νοέμβρη ανταμώνουμε με τους εργαζόμενους του νομού μας στην Καλαμάτα.

Τα προβλήματά μας είναι κοινά, κοινή η πηγή τους.

Την 19ή Νοέμβρη δίνουμε μαζικό και δυναμικό παρών έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας.

Οι αγώνες μας δεν ποινικοποιούνται, στο εδώλιο να καθίσουν αυτοί που χρόνια καρπώνονταν τον πλούτο του ελληνικού λαού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

1 Νοέμβρη 2013

 Ηλίας Δαρσακλής ili442009@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>