«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά ανάποδα κοιτάμε; Για αυτό όλα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ;;;

Ρε…πολιτικοί ΑΛΗΤΕΣ του ΠΟΙΝΙΚΟΥ δίκαιου και γαμώ την δημοκρατία σας, σήμερα άκουσα ότι στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ έδωσαν τον σταθμό το κτίριο του ΟΣΕ σε ΑΛΒΑΝΟ!!!

Ρε… πολιτικοί γενίτσαροι πως σας  εκλέξαμε 300+1 προδότες στην ηγεσία αυτής της ιερής χώρας;;;;

 Ρε πατριώτες πως τα καταφέρνουμε έτσι;;; Το έχω ξανά πει δεν είμαι χρυσή αυγή, αλλά να διαστρεβλώνουμε το σύνταγμα και τους νόμους όπως μας συμφέρει, είναι άκρως επικίνδυνες ενέργειες! Να απαγορεύετε η διακίνηση ιδεών με ματ είναι τρελό!

Καλά πως ξέρουν αυτά τα πολιτικά κατοχικά ρεμάλια και η στραβή δικαιοσύνη πια είναι επικίνδυνη και εγκληματική οργάνωση;

 Μεγάλωσα στην Αθήνα  και σε γειτονιές και περιοχές που ο λαός ήταν  ευάλωτος  λόγο ανέχειας, το ΚΚΕ στρατολογούσε και έβγαζε στο κλαρί 13 χρονών παιδιά κορίτσια και αγόρια και έκλινε σπίτια, έχει φτιάξει στρατιές γενίτσαρων τραμπούκων και δεν την χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση;;;

Καλά δεν ντρεπόμαστε λίγο; Αν ντραπούμε λίγο, πολύ λίγο, μπορεί να σωθούμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά: «Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Η προδοτική εξουσία του μνημονίου έχει υπερβεί κάθε όριο και έχει καταργήσει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα σε βουλευτές ότι «απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Διμοιρίες ΜΑΤ ήταν έτοιμες να επιβάλλουν αυτή την παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλλει το σύστημα εξουσίας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταργεί πλέον το ίδιο το πολίτευμα. Σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι η αποκάλυψη ότι οι επικοινωνίες μελών του κοινοβουλίου και η νόμιμη δραστηριότητα πολιτικού κόμματος παρακολουθούνται παράνομα.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ημέρα εξόδου προς την επαρχία των πολιτών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε αποφασιστεί διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στα διόδια Αφιδνών, Ελευσίνας και Μαλγάρων. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν απαιτούσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων γι’ αυτό και δεν αναγγέλθηκε δημόσια. Μέσω τηλεφώνου ειδοποιήθηκαν κάποια μέλη και υποστηρικτές του κόμματος από τις Τοπικές Οργανώσεις Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα πριν φτάσουμε στα σημεία διανομής του πολιτικού υλικού, οι τρεις συγκεκριμένοι χώροι αποκλείστηκαν από διμοιρίες ΜΑΤ. Το θέαμα ήταν πρωτόγνωρο, με δεκάδες αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί με ρόπαλα και ασπίδες δίπλα στους σταθμούς διοδίων. Η ενημέρωση των αρχών για την συγκεκριμένη ΝΟΜΙΜΗ πολιτική δραστηριότητα είχε σαφέστατα προκύψει από τις παράνομες παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

 

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε, ο διάλογος του συναγωνιστή Κασιδιάρη με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων είναι ενδεικτικός. Ο αξιωματικός της αστυνομίας δηλώνει ρητά ότι: «Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στις μπανανίες της Αφρικής και την Βόρειο Κορέα. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ εξοπλίστηκαν και κατέλαβαν σταθμούς διοδίων για να μη μοιραστούν τα έντυπα της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό συνιστά ξεκάθαρη απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Η ενέργεια της απαγόρευσης σε πολίτες να διανείμουν έντυπο υλικό νομίμου κόμματος συνιστά επίσης παράβαση καθήκοντος, γι’ αυτό και άμεσα θα μηνυθεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και κάθε άλλος υπεύθυνος.

 

Τελικά μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν στο σημείο και υπό την… αυστηρή επιτήρηση των ΜΑΤ διένειμαν έντυπα στους διερχόμενους οδηγούς, που κυριολεκτικά μας αποθέωσαν. Ίσως σύντομα δούμε να αίρεται και πάλι η ασυλία των συναγωνιστών για… «παράνομη διανομή φυλλαδίων». Το ζήτημα βέβαια είναι πολύ σοβαρό και εκτός από το χιούμορ θα το αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε. Ιδίως εις ό,τι αφορά τις παράνομες παρακολουθήσεις των επικοινωνιών βουλευτών.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chounta-benizelou-samara-apagoreuetai-h-dianomh-fulladiwn-binteo#ixzz2jK5FUt2p

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>