«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριε Πολύδωρα τρία χρόνια που είσαστε;;; Γιατί επιτρέψατε να παραβιάσουν το σύνταγμα;;; Τώρα σε τσούζει και εσένα και σε έπιασε ο πόνος;;;

Βγες στον λαό και πέστου γιατί ψήφισες όλα τα μνημόνια;

Νόμιζες ότι θα γαμάνε μόνο τον λαό; 

  Ζήτα συγνώμη από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό και παραιτήσου  και γίνε ένα με τον λαό να πολεμήσουμε τους προδότες εντός του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και εκτός!

Γνωρίζω την ρητορική σου και με βάζει σε υποψίες; Ή θέλεις να την κάνεις από το μαντρί ή ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟ-φερμένο;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση Πολύδωρα στην κυβέρνηση: «Δεν θα μας αφήσετε άστεγους»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17:19 |

Επίθεση Πολύδωρα στην κυβέρνηση: «Δεν θα μας αφήσετε άστεγους»

Νέα κριτική για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων ασκεί με άρθρο του στην κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας.

Σε σημερινό του (Δευτέρα)  άρθρο με τίτλο «Δημεύουν τα χωράφια μας», ο κ. Πολύδωρας τονίζει ότι «τα χωράφια των Ελλήνων δεν είναι φορολογητέα ύλη, είναι συστατικό ζωής, του Έλληνα και απόδειξη της ιστορικής επιβίωσής του».

Ο κ. Πολύδωρας κάνει λόγο για ένα βάρβαρο μέτρο και κάνει μια ιστορική αναδρομή ανά τους αιώνες θέλοντας να δείξει την άμεση σχέση της ταυτότητας του Έλληνα και της συνέχειας του ελληνισμού με την πατρώα γη.

«Είναι η ψυχική σύνδεση του Έλληνα με την έννοια του Συνταγματικού δικαίου «εδαφική ακεραιότητα»…Δεν συνδέεται ο Έλληνας πολίτης με την πατρίδα του μέσω του «τραπεζικού του λογαριασμού…Αλλά συνδέεται με την πατρίδα του μέσω του χωραφιού του, στο χωριό του, στον τόπο των προγόνων του» τονίζει.

Στη συνέχεια του άρθρου διαφοροποιεί τον Έλληνα με τους δυτικοευρωπαίους λέγοντας πως «όσοι δουλοπάροικοι στα λατιφούντια, στα μεγάλα φεουδοτιμάρια της Ευρώπης, μας θεωρούν ομοίους τους κάνουν λάθος. Είμαστε ανόμοιοι».
Εκείνοι (οι δυτικοί ), σύμφωνα με τον κ. Πολύδωρα,« κατέφυγαν στο κτήμα του αφέντη», αντίθετα, συνεχίζει οι Έλληνες κατέφυγαν στο χωράφι για να βρει καταφύγιο επιβίωσης και ελευθερίας.

«Αυτά τα χωράφια επιχειρούν τώρα να τα δημεύσουν μέσω της φορολογίας, μολονότι κάτι τέτοιο είναι προδήλως αντισυνταγματικό» τονίζει και επικαλείται το άρθρο 17 του Συντάγματος.

Σύμφωνα με αυτό, τονίζει ο κ. Πολύδωρας, «η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους και κανένας δεν την στερείται παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια ύστερα από αποζημίωση…. Δεν λέει ύστερα από δήμευση μέσω φορολογίας!»

Ο συλλογισμός του βουλευτή της Ν.Δ. καταλήγει στο συμπέρασμα πως από τη στιγμή που το κράτος Κράτος ούτε έσοδα δεν θα μπορέσει να εισπράξει από τη φορολογία αυτή, ο στόχος είναι η αποκοπή του Έλληνα από τις ρίζες του και η κατοίκηση της χώρας αυτής από «ξένους» και «αλλόφυλους».

http://www.tanea.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>