«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ξέρετε να κάνετε τίποτα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ εκτός από να θανατώνετε τον Ελληνικό λαό;;;

Η Άγκυρα δεσμεύει περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο που περικλείει τρία ελληνικά νησιά για …έρευνες. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕ.ΕΞ

Αυτό γίνεται για να δοκιμάσει τις ελληνικές αντιδράσεις οι οποίες μέχρι στιγμής, αλλά και σε πρόσφατες ανάλογες προκλήσεις, είναι υπόπτως ανύπαρκτες. Συγκεκριμένα η Υδατογραφική και Γεωγραφική Διεύθυνση των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας (Turk Deniz Kuvetleri) εξέδωσε την ναυτική αναγγελία NAVTEX 664/13 με την οποία το υδρογραφικό πλοίο TCG Cubuklu (Α-549) θα πραγματοποιήσει θαλάσσιες έρευνες από 21.10 έως 25.10.2013 στην περιοχή μεταξύ Φαρμακονησίου, Καλόλιμνου και Ιμίων, δηλαδή ουσιαστικά περιλαμβάνει και τα παραθαλάσσια βράχια της Καλύμνου. Την περιοχή αυτή η Τουρκία την εμφανίζει στην NAVTEX 664/13 ως «διεθνή και τουρκικά» χωρικά ύδατα. Το ερευνητικό πλοίο μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στην περιοχή. Οι πολιτικάντηδες που δημιούργησαν τις «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου και εξακολουθούν να κυβερνούν την χώρα μας ποιούν την νύσσαν ενώ το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται σε επιφυλακή, αν και για να αντιδράσει θα πρέπει να δοθούν εντολές από αυτούς που ευθύνονται για την τουρκική προκλητικότητα και την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας. Η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από τους Τούρκους είναι επακόλουθο της συνειδητής απαξίωσης από τους οσφυοκάμπτες και ξενόδουλους πολιτικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-tourkoi-parabiazoun-me-ereunes-thn-ellhnikh-ufalokrhpida-siwph-apo-upej 

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών στην άκρως προκλητική NAVTEX με την οποία η Τουρκία επιχειρεί να διευρύνει τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο, εντάσσοντας σε αυτές την Κάλυμνο και το Αγαθονήσι και να διεκδικήσει «έξοδο» στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της περιοχής. Το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών και ο Ευ. Βενιζέλος έχουν «καταπιεί» τη NAVTEX διευκολύνουν την Τουρκία στην προώθηση των επεκτατικών σχεδίων τους σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και το βασικότερο, δημιουργούν προηγούμενο. Πρόκειται λοιπόν για ένα μείζον θέμα στο οποίο πρέπει να επιληφθεί άμεσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Εκτός και αν και ο ίδιος ο Α. Σαμαράς έχει την ίδια θέση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της άνευ προηγουμένου πρόκλησης να περικλείονται τρία ελληνικά νησιά σε δεσμευμένη περιοχή από την Άγκυρα για έρευνες υδρογονανθράκων και τα όρια της περιοχής να φτάνουν στις ακτές της Καλύμνου και του Αγαθονησίου είναι πώς στο Πεντάγωνο σήμανε συναγερμός αμέσως μετά την έκδοση της NAVTEX. Τα Επιτελεία ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ ανέλυσαν την περιοχή που δέσμευσαν οι Τούρκοι για να στείλουν τον ωκεανογραφικό-ερευνητικό σκάφος «TCG CUBUKLU» να κάνει έρευνες ακόμη και σε… έδαφος της Καλύμνου και με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου προώθησαν τα στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πότε έγινε αυτό; Το βράδυ του Σαββάτου. Από τότε μέχρι και χθες τι βράδυ το υπουργείο Εξωτερικών του κ. Βενιζέλου δεν προχώρησε ούτε καν σε μία δήλωση καταδίκης της τουρκικής πρόκλησης. Πόσο μάλλον σε διάβημα διαμαρτυρίας, απόρριψη της NAVTEX και ενημέρωση των διεθνών οργανισμών για την αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος όχι ενός αλλά πέντε ελληνικών νησιών. Από το Πεντάγωνο έχει επίσης δοθεί εντολή να συγκλίνουν στην περιοχή σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού. Ανάλογη εντολή έχει δοθεί και από το υπουργείο Ναυτιλίας στα σκάφη του Λιμενικού. Όλα έχουν ρητή διαταγή να εμποδίσουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος να μπει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο. Η περιοχή έχει δεσμευθεί από τους Τούρκους μεταξύ 21 και 25 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το «TCG CUBUKLU» δεν είχε εξέλθει από τη Μαρμαρίδα. Τα παρατηρητήρια του Ναυτικού και του Στρατού παρακολουθούν επίσης σε 24ωρη βάση τις κινήσεις του τουρκικού Στόλου στην περιοχή ή και των τουρκικών ακταιωρών. Παρόμοιες κινήσεις, με έκδοση NAVTEX που συμπεριελάμβαναν τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας είχαν γίνει και τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου. Τότε η ελληνική πλευρά είχε αντιδράσει. Τώρα όμως το υπουργείο Εξωτερικών ακόμη… εκτιμά την κατάσταση, ενώ έχει στα χέρια του τα στοιχεία που δείχνουν πώς η Άγκυρα έχει τους τελευταίους μήνες εντείνει τις κινήσεις αμφισβήτησης των νησιών στο συγκεκριμένο σύμπλεγμα επιχειρώντας να «ανοίξει» πόρτα εισόδου στα ενεργειακά κοιτάσματα του Αιγαίου (είχε εκδώσει δοκιμαστική NAVTEX στις 13 Αυγούστου, ενώ προέβη σε πολλές υπερπτήσεις άνωθεν των ελληνικών νησιών). Φαίνεται πώς η Τουρκία κάνει βήματα προς την κατεύθυνση η αμφισβήτησης του status quo στο Αιγαίο και μάλιστα με τις «πλάτες» του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

http://isxys.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>