«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί οι (Έλληνες ) δημοσιογράφοι θα έπρεπε να γνωρίζουν τον John Githongo καλύτερα από την Καλομοίρα!

Ελληνικές ΚΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, δωσίλογοι, Έχετε ανάμεσά σας κανέναν ΤΕΤΟΙΟ;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μπορεί η Καλομοίρα  να τραγούδησε τον  Εθνικό ύμνο στο Ίδρυμα «ΟΧΙ Day Foundation» (κλικ) που διοργάνωσε στην Ουάσιγκτον, σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει την επέτειο του «ΟΧΙ», όμως άλλα ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα, που θα έπρεπε ειδικά οι Έλληνες δημοσιογράφοι να γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Ο “μαύρος” συνάδελφός τους John Githongo “έφαγε” την ζωή του ως δημοσιογράφος πολεμώντας την διαφθορά στην Κένυα.

Ο πρόεδρος της χώρας κάποια στιγμή τον “έχρησε”  ειδικό τσάρο για να την καταπολεμήσει. Από την υψηλόβαθμη θέση του όμως ανακάλυψε ότι …

ο ίδιος ο αρχηγός την χώρας μαζί με τους υπουργικούς παρατρεχάμενους του που διακυβερνούσαν, έκλεβαν εκατομμύρια από τα ταμεία της Κένυας. Φυσικά δεν τους χαρίστηκε παρ όλες τις “προσφορές” και στην συνέχεια πιέσεις και  απειλές κατά της ζωής του για να κάνει τα στραβά μάτια. Συνέχισε (έστω και κρυφά) να “καταγράφει” και να συγκεντρώνει στοιχεία κατά των διεφθαρμένων. Το 2005 όταν ήταν έτοιμοι να του κλείσουν (για πάντα ) το στόμα, κατέφυγε στην Μεγάλη Βρετανία όπου συνέχισε να ξεσκεπάζει και να δημοσιοποιεί τα άπλυτα της κυβέρνησης του.

Το 2008 επέστρεψε δικαιωμένος στην πατρίδα του καί  δημιούργησε ένα Μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ενημερώνει τους πολίτες  για το τι συμβαίνει στους παροικούντες στη διεφθαρμένη Ιερουσαλήμ της Αφρικανικής χώρας.

Οι ομογενείς του  «ΟΧΙ Day Foundation» το τίμησαν για τον αγώνα του και το βραβείο παραδόθηκε (μέσω Βίντεο) από τον διάσημο τραγουδιστή Bono…

Περιττόν να πούμε ότι κάποια αντίστοιχη προσπάθεια στην Ελλάδα, θα ήταν εύκολα να “τερματισθεί” κατηγορώντας και καταδικάζοντας τον “ερευνητή” για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (των διεφθαρμένων).

http://euro-crimes.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>