«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση προσάπτοντάς της πως στο μήνυμά της καλεί σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

 «Όμως ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του πως για ό,τι επιχειρήσουν να συμβεί στις παρελάσεις, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι ίδιοι», καταλήγει ο κ. Κεδίκογλου.

Η κατοχική κυβέρνηση μιλά για ευθύνες, δηλαδή έχετε έτοιμες ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ;;; Εσείς δεν είσαστε το κράτος και μάλιστα χουντο-φασιστηκο με όλες τις ελευθερίες σε αναστολές;;; Πως θα ρίξετε τις ευθύνες στον λαό αφού εσείς τον έχετε στον γύψο;;; Έχετε τα καμάρια σας, ειδικές δυνάμεις τραμπούκων για να δημιουργήσουν έκτροπα;;; Μπορεί ο Σύριζα και ο κάθε Σύριζα να ζητά ότι θέλει σαν ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,  ο λαός θα πράξει με βάσει ότι  βιώνει  και δεν θα ακούσει κανένα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

FOSPHOTOS

Νέα σύγκρουση μετά το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου

«Και στη φετινή επέτειο ο λαός μας θα εκφράσει με μαζικό και ειρηνικό τρόπο το δικό του “όχι”, “όχι” στη μνημονιακή πολιτική, “όχι” στα μισσαλόδοξα κηρύγματα των νοσταλγών του φασισμού (…) Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα την καταστροφή που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας, να διώξουμε κυβέρνηση, τρόικα και μνημόνια (…) να οργανώσουμε την ανατροπή για μια κυβέρνηση που θα υπηρετεί τον λαό» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, προσάπτοντάς της πως στο μήνυμά της καλεί σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει τη σχετική ανακοίνωση πρωτοφανή, εμπρηστική, και προσβλητική για το δημοκρατικό πολίτευμα και την Ιστορία του ελληνικού λαού.

«Ο κ. Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παρά τις συνεχείς “επαναστατικές” εκκλήσεις του και τον διχαστικό του λόγο, δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε τους δικούς του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή γονιών και μαθητών στην εθνική επέτειο για να “οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης”», σχολιάζει ο κ. Κεδίκογλου.

«Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα», συνεχίζει, «ότι το 1940 ενώθηκαν όλοι οι Έλληνες -παραμερίζοντας κάθε πολιτική ή άλλη διαφορά- για να αποκρούσουν την επίθεση του φασισμού και να υπερασπιστούν την πατρίδα μας».

Ο κ. Κεδίκογλου εμφανίζεται βέβαιος πως ο ελληνικός λαός «θα απομονώσει όποιον επιχειρήσει να αμαυρώσει την εθνική επέτειο και το μήνυμα της» και καλεί όλα τα δημοκρατικά κόμματα να «αποδοκιμάσουν τις ακρότητες του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προασπιζόμενα την ίδια τη Δημοκρατία».

«Όμως ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του πως για ό,τι επιχειρήσουν να συμβεί στις παρελάσεις, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι ίδιοι», καταλήγει.

Το μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας, με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να κάνει λόγο για «ανίερη απόπειρα» του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να προωθήσει σχέδια πολιτικής ανωμαλίας.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε τα εξής: «Καταδικάζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ανίερη απόπειρα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτούν τις φετινές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, για να προωθήσουν σχέδια πολιτικής ανωμαλίας με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις έχουμε υποχρέωση να πούμε ΟΧΙ στις απαράδεκτες επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ για πόλωση και διχασμό».

ΣΥΡΙΖΑ: Κακοστημένο σχέδιο προβοκάτσιας ή επικίνδυνες γελοιότητες

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση, αρχικά, απαντώντας στις βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου και στη συνέχεια επικρίνοντας και τη δήλωση του κ. Παπαμιμίκου.

«Ο παραληρηματικός, φαιδρός και διχαστικός λόγος του κυβερνητικού εκπροσώπου συνιστά το μόνιμο χαρακτηριστικό του. Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί του», ανέφερε το κόμμα σε πρώτη ανακοίνωσή του.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε και από τον γραμματέα της Ν.Δ., η αξιωματική αντιπολίτευση επανήλθε στο ζητημα παρατηρώντας πως «οι ανακοινώσεις του κ. Κεδίκογλου και του κ. Παπαμιμίκου είτε κρύβουν ένα μεθοδευμένο και κακοστημένο σχέδιο προβοκάτσιας εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των παρελάσεων, είτε συνιστούν τις ίδιες ανεύθυνες και επικίνδυνες γελοιότητες που μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση».

ΠΑΣΟΚ: Λένε πρώτα «όχι» στο μνημόνιο και μετά στον ναζισμό

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και το ΠΑΣΟΚ.

«Για την επέτειο του “Όχι” o ΣΥΡΙΖΑ λέει πρώτα “Όχι” στο μνημόνιο και μετά “Όχι” στον ναζισμό και τους νοσταλγούς του» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα κάνει λόγο για «προσβολή στην ιστορία του τόπου, στην εθνική ενότητα του λαού μας», προσθέτοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ «θέτουν την πολιτική μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης στο ίδιο επίπεδο με τον φασισμό και τον ναζισμό».

http://www.naftemporiki.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>