«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δεξιά αποφάσισε να μαζέψει όλα τα παραστρατημένα παιδιά της!!!

ΑΝΤΩΝΑΚΗ έχεις και το (ιδιώνυμο-αντί-ρατσιστικό) να συμπλήρωσης την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και των ΒΙΑΣΜΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που το ΕΚΑΝΕΣ κωλόχαρτο να σκουπίζεις τον ΒΡΟΜΙΚΟ π@@ο σου!!!

Γιατί δεν λες ΧΟΥΝΤΑ έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε;;;

Πάντως σε ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ θα κλείσεις φυλακή τους λύκους που είχαν αρπάξει τα αρνιά και είχαν ανοιξη δικά τους μαντριά, έτσι σκοτώνοντας τους λύκους τα πρόβατα θα γυρίσουν στην θαλπωρή της μαμάς, στο ΜΑΝΤΡΙ!!!

Όσο για τον Καμμένο καλά του κάνεις, διότι είχε ευκαιρίες να ξεσηκώσει το λαό μαζί με άλλους δημοκρατικούς σχηματισμούς αλλά του άρεσε η βουλευτική καρέκλα! Τώρα πήγε στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ που οι άνθρωποι αγωνίζονται ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και το έπαιξε ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ του γλυκού νερού!!! Μέσα χώστους βαθιά μήπως και βάλουν μυαλό??????

Όσο για τους αριστερούς έχει πολύ πλάκα,  έχουν εγκλωβιστεί στις δικές τους προστυχιές και δεν ξέρουν τι να κανουν τώρα που ΕΡΧΕΤΑΙ και η σειρά τους!!! ΞΕΡΕΤΕ αριστεροί της πλάκας και του συμφέροντος ξυνόσαστε πολύ στην ΜΑΓΚΟΥΡΑ του τσοπάνη!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Ανάβει τα αίματα» η προτροπή Καμμένου για «λιντσάρισμα» του Πάχτα

Για την προτροπή του προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για τη γνωστή παρότρυνσή του προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής, να λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

Ο Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, προέτρεψε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, οι οποίοι αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στη περιοχή τους, να λιντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διευκρίνισε ότι αναφερόταν σε «πολιτικό λιντσάρισμα» του Χρήστου Πάχτα.

Ωστόσο, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

Αφού διενεργήθηκε σχετική προκαταρκτική έρευνα, σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η τελευταία, δια του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, τη διαβίβασε στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Τώρα, η Βουλή θα αποφασίσει αν συντρέχει ή όχι λόγος για την άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος (άρθρο 184 Ποινικού Κώδικα).

http://www.protothema.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η δεξιά αποφάσισε να μαζέψει όλα τα παραστρατημένα παιδιά της!!!

 • dimitris

  Φίλε Κωνσταντίνε τι φωνάζεις συνέχεια, η χώρα μας πάει πολύ καλά ο γιος του Ανδρέα και της Μαργαρίτας είχε απόλυτο δίκιο. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Πράγματι τα λεφτά είναι πάρα πολλά. 200,000,000€ ήταν ο σημερινός τζίρος στο ΧΑΑ τα πακέτα ήταν μόνο 30,000,000€ τα υπόλοιπα χρήματα τα έπαιξαν οι φουκαράδες οι πολίτες αυτής της χώρας.
  ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Αύξηση πωλήσεων 13 % το Σεπτέµβριο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2013 12:22 ΤΟ ΒΗΜΑ
  310.000 ιδιοκτήτες αυθαιρέτων – με βάση τα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ έως τον Μάρτιο – και έχουν ήδη εισπραχθεί 600 εκατ. ευρώ από πρόστιμα. Εκκρεμεί ακόμη η είσπραξη 600 εκατ. ευρώ και έχουν κατατεθεί άλλες 137.000 αιτήσεις που εάν προχωρήσουν εκκρεμεί η είσπραξη επιπλέον 1,3 δισ. ευρώ.
  Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 ΤΑ ΝΕΑ

  Μπορεί εσύ εγώ και καμιά 50αρια άλλοι να μην έχουμε λεφτά και να φωνάζουμε. Η πλειονότητα όμως των συμπολιτών μας έχει πολύ χρήμα.
  Από εδώ και πέρα φίλε Κωνσταντίνε αυτό που θα λέω είναι ότι όλα πάνε πολύ καλά
  Από εδώ και πέρα φίλε Κωνσταντίνε δεν θα διαβάζω τα blocs που κατηγορούν την σημερινή κυβέρνηση.
  Από εδώ και πέρα φίλε Κωνσταντίνε μην ξανακούσω για κόσμο που αυτοκτονεί
  Από εδώ και πέρα φίλε Κωνσταντίνε ………………………………ΤΕΛΟΣ

  • Φίλε μου αυτά είναι τα παράδοξα της προδοσίας των πολιτικών, να εχεις δίκιο και εσύ και εγώ! Φίλε μου φαίνεται ότι κάνουμε παρέα με διαφορετικούς ανθρώπους, με αυτούς που ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ το 80% έχει σαλτάρει οικονομικά μαζί με μένα, δεν ΠΕΙΡΑΖΕΙ αν εσύ με απαρνήσαι εγώ σε αγαπώ σαν φίλο, και εγώ δεν εχω απαρνηθεί ποτές κανένα ότι και αν εκφράζουν οι απόψεις του ή τα συμφέροντά του! Καληνύχτα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>